MUTFAKTAYIM canım arkadasm ismini blmyrm kusura bakma canım skma canını bende 7 aylık dogmusm 1 kilo 100gram herneyse doktor ölür bırakın yasınız genc demis anneme.ama anne snucta ölcekse yanımda ölsùn demis.ama gayet saglıklym tosun gibi kız oldum.senin bebeginde iyi olck insallah.teldn yazıyorm alıntı yapamadm kusura bkmayın.anneme 3 can borcum war.allahm bütün annelerı ewlatlarına bagışlasın.
takmamak elde degilki ama simdilik iyiyiz ama ben diyeti unuttum stresden yarin kesin +dayim malesefay canım sen hala canınımı sıkıyorsun
tesekkurler canim yapmaya calisirimbunu demek istiyorum işte burdaki ilk hareket
[video=youtube;-RKJeF_WwYI]http://www.youtube.com/watch?v=-RKJeF_WwYI[/video]
anlıyorum canlarım..ozaman öğlen birazdahahafif başlayalım..midemizi yormayalım..
bende şaşırdım29 olmasına..ama tatlıminan çok sarkık..we kolumu birleştirince ayıcık gibi şişip kalıyor kollarım..beni dahada kilolu gösteriyor..
akşam yemeği yok mu?tatlım..
hoşgeldin canım..bize takıl hayatı yaşa..slogana bak yaw...sen bizekatıl tatlım inşallah werdiğini göreceksin kilolarını..
ah canım bea ne çektikşu heriflerden bende sabahın 8inden beri kaynanadayım...misafirleri war kızım ayağımın dibinde ağlıyor..ben yemek yapıyordum byandan çocuklara bakanda yok canım çıktı.ç.az önce çıktım ne yemek ne bulaşık yardımda yoktu...terden falan sıcaktan çıldırdım...anaaaammm nolcazbiz böyle bilmemki!bide bu adamlar anlamaz bizi...
anladım tatlım..ozaman çok problem değil..
inşallah canım...
canım boyum kısa ama bende daha kötü duruyor..bugün misafirler ne kadar zayıflamışsın dediler..sewinmedim çünküben hala kiloluyum onlara göre zayıfladım..çünküönce çok kiloluydum...aşağı taraf kalın benim canım..
menün bence harika canım....dwam..
sorma baılm bende öyle geçmişi bitirmeye çalışıyorum..
saol tatlım negatif çıktı ama ben hala olmadım..
zero koladan mı?bahsediyorsun tatlım..duyduğuma göre onlardada şeker oluyormuş..
neymiş ki!kız o...bende dün ayran detoxuna başladım dün eksiksiz bitti. bugün 1 kase içtim kaynanaın orda iş yapmaktan yemek yemeye hiç fırsatım olmadı..ne kahwaltı yapabildim ne yemek yedim okadar yani..öğleden sonra 1 kase tereyağlı tawuk çorbası,tereyağında kızarmış awuç içi kadar tawuk 2 çatal rewani we 1 top dondurma yedim..
:44:
ayyyyy balımmm bendede bi gelişme yokkk..napcaz yaaa...kafayı yicem ben...olmıcak bu
gelse rahat etcemde yok bacım yoookk..
çok hawalara girme..ben girdiğimde yukarı yol alıyorum...
olsun tatlım doğum yapmışsın işteya..bi gelirsin buraya bi bakmışsın çıtır oluwermişsin..
iyilik tatlım sen nasılsın..
geçmişolsun canım..sen bu iştahsızlıkla yarın baya eksilerde olursun...inşallah bi problem olmaz canım...
hoşgeldin canım...
hayırlı olsun handem..Allah kazasız belasızkullanmayı nasip etsin..
fatmacim kucuk dogan cocuklar daha cabuk buyurlermis canim insaallah kizinda biran once toparlar kuzenimn kizida 7aylik dogdu masaallah toparlamaya basladi
yasin kacti canim buarada
amin canım, 25
ay benim en kucuk kardesimden bile kucuksun yaslandim ben yaa
ay benim en kucuk kardesimden bile kucuksun yaslandim ben yaa
osenin kalbinin guzelligidir canimsağol canım iltifat ediyorsun ama eminim sen benden daha güzelsindir
en büyük hatam..perşembe akşamı bu wakitte oturulur tutku mu?yenir...ben işte hep böyleyim..kaynanama inmeseydim bugün yemicektim bunları..strese boğuldum we yumuldum yine...offff bıktım kendimden..yapcam er yada geç olacak..en azından yerimde sabit duruyorum oda bi gelişme dimi...
osenin kalbinin guzelligidir canim
ah canimya bende misir yedim Hemde oyle az felanda degil yani yarin oyuzden +cikarim gibime geliyo
ama yarindan itibaren yine tam olarak diyetime basliyorum geri kalan 7 bucuk kiloyuda en kisa zamanda verip kurtulcam bu kilolardan
jillianin ilk 30 gununde istekli yapiyodum simdi istegim kacti:26:nedense ama yinede zorla simdi yaptim bi 30gun daha dayanip bitireyim onuda diyorum eger hala gitmezse ozaman jilliani birakip Leslie yapicam o yormuyo
Hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.Slm kızlar biz arabayı aldık
Ay burdan uzak kaldığına sinir oluyorum artık akşamları erken evde olacam
Fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
Ballım geçmiş olsun
Suziş o kingkongu dövelim bacım
Canım bu kiloya dönmek her durumda geçerli, yediklerine dikkat etmezsen her halükarda eski kilona dönersin, ama ben şimdi 1 senedir 62-63 lerde dolanıyorum mesela, 64 oldu mu tehlike çanları çalıyo benim için ve hemen toparlamaya çalışıyorum, öyle yani bir ömür boyu dikkat etmek durumundayız.bi hareket var canım adınıbilmiyorum da anlatayım. şimdi bi sandalyenin önünde durup çömel, sandalyeye arkan dönük olcak. ellerini sandalyeye koy ayaklarından fazla destek almadan kendini kaldırmaya çalış. pek anlatamadım ama videobulursam atayım :26:
canım dikkatimi çekti ileriki sayfalarda 1 hafta falan sonra tekrar eski kilolarına döndüklerini yazmışlar geçici bişey galiba bu :26: ama denemekten zarar gelmez sen gelişmeleri yaz yine de bünyeye göre farkeder illaki[/B][/FONT]
[/B][/FONT]
Kolay gelsin, hayırlı yolculuklar.kızlar ben şimdi leslieciğimle buluşmaya gidiyorumsonra da yemek yerim akşam gelmeye çalışcam ama gelemezsem diye şimdiden söyliyim yarın denizliye gitcem sabah tartılırım ama bildirimimi anca akşam yapabilirim akşam gelemezsem yarın akşam görüşürüz
en büyük hatam..perşembe akşamı bu wakitte oturulur tutku mu?yenir...ben işte hep böyleyim..kaynanama inmeseydim bugün yemicektim bunları..strese boğuldum we yumuldum yine...offff bıktım kendimden..yapcam er yada geç olacak..en azından yerimde sabit duruyorum oda bi gelişme dimi...
bende iki gündür birşey yemedim kocişim sıcak börek getirdi biraz ondan yedim
Günaydınlaaaarrr...
ilk bildirim benden olsun cok değil giden ama neyse
başlangıç kilo: 73.4
geçen hafta : 69.7
bu hafta : 69.2
giden : 500
top.giden : 4.2
hedef : 60 (olacakmı acabaaaa)
başlangıç kilo: 78
geçen hafta :67,80
bu hafta : 66
giden : 1,800
top.giden :12
hedef :55
nasıl kızlar sizcebu arada günaydın
Süper canım, 1 haftalıksa çok çok süper tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?