hayırlı olsun canım allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsinSlm kızlar biz arabayı aldık
Ay burdan uzak kaldığına sinir oluyorum artık akşamları erken evde olacam
Fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
Ballım geçmiş olsun
Suziş o kingkongu dövelim bacım
olcak bu iş olcakGünaydınlaaaarrr...
ilk bildirim benden olsun cok değil giden ama neyse
başlangıç kilo: 73.4
geçen hafta : 69.7
bu hafta : 69.2
giden : 500
top.giden : 4.2
hedef : 60 (olacakmı acabaaaa)
tatilde gelenin çoğu gitmiş yineHerkese günaydınlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63 kg
bu hafta kilo :63,6 kg
gelen:600 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
başlangıç kilo: 78
geçen hafta :67,80
bu hafta : 66
giden : 1,800
top.giden :12
hedef :55
nasıl kızlar sizcebu arada günaydın
hoş geldin canımBende geldim 76 kiloyum sanırım :)
kııız hande ayağın yerden kesildi artıkSlm kızlar biz arabayı aldık
Fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
Ballım geçmiş olsun
harikasın mervooşş,istikrarlı gidiyosunGünaydınlaaaarrr...
inş. haftaya beraber eksi oluruz fadimemHerkese günaydınlarrr,
tebriklerbaşlangıç kilo: 78
sanada hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar
hayırlı olsun canım allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
güle güle kullanın
olcak bu iş olcak
tatilde gelenin çoğu gitmiş yine
süper
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,7
bu hafta 68,5
giden 1,2
top giden 4,5
Eksik olmuş bildirimin, gelen kısmı yok.kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.5
bu hafta : 77
toplam giden:7.5
hedef:65
eger pazartesiye kadar gelmezse birdaha bi gideyim diyorum ya bakalim suzim :26:bilmiyorum ki canimbidaha gitsen olmazmi :26:
zerracim inan öyle kötü oluyorum ki pismanligi bile düsünemiyorum :26:kendine dikkat et canım
yedikten sonrada pişman olacaksın ve pişmanlığın büyük olacak
kendimden biliyorum
hosgeldinngünaydınnn
bir yıl aradan sonra yeniden tostoparlak olarak burdayım
63 le bırakmıştım 88 le döndüm
sagol canimm
günaydın canımmm düşük çeneliyik napalım
geçmiş olsun ballım bende de bi halsizlik bi sürekli uyuma isteği var nedendir anlamıyorum :18:
tansıyonumu ölçtü kociş akşam büyük 9 küçük 4 cıktı baya düşüktü ama tansıyonumu düşürcek bişide olmuyo bilemiyorum
sende bi ölçtürsen tansıyonunu ballım bakalım kaç cıkıcak
sagol canimm aminnGeçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.
suzim zerdecal kurkuma zencefilde ingwer ben aldim real den almistim büyük yerlerde var suzim ve ikiside cook faydalisagol fadimecimama ben zerdecal i bulamam herhalde burda :44:tadi nasil :26:
beceremiyorum iste mervecimhalen o patlamis misir yedim diye pismanlik var üzerimde
benimde tansiyon düsüklügü olur genelde ama ayran dengeliyor herhalde bu aralar türkiyeye geldigimde saglik ocagindaki doktor demisdin bana ayran ic tansiyonunu düzeltir diye :26:
allah anali babali büyütsün masallahnekadar cabuk geciyor zaman bebisin bile oldu ben burda yaslanacam herhalde eskiler azaldi dogru ara sira gelen oluyor ce deyip geri kaciyorlar kizlarin hepsi cok iyi cana yakinlar güzel kaynasiyoruz eskisi yenisi fark etmiyor
sagol canimgeçmiş olsun canım:26:
ay suzan öldürcen sen beni kiz hala dogurmadinmi sensuzııı benıde bekle gelıcem bır kac aydan kıssss suan 84 lere vurdumm bakalım kacla dogumdan cıkarım bılemem ınsl hayırlsıı ıle oglumu kucagıma alayımda gerısını verırıs canım yaaaaaaaaa
gecmis olsun canimselam canlarım hastaydım yeni kalktım çok birikmiş iki gündür hiç birşey yemedim yarın bakalım kaçım geçen hafta 77.100 düm bakalım yarın kaçım
kızlar yarın için bebeğime dua edin yarın nürolojiyede randüvümüz var premütüreya her defasında biryere yönlendiriliyoruz budefada nürolojiye gideceğiz inşallah bir şey çıkmaz
sagol canimkizlar cok sagolun evet bunlar odun bu kesin
hala kendini hakli goruyo ya
butun sinirleRimi bozdu
bizim yaptiklarimizi gormuyolar sadece kendileri yoruluyo uyanikken 5dakika bakiyo ondada bitirdin beni ahmet diyip duruyo ben 7 24 bakiyorum onu gormuyo sanki
bi hocamiz vardi hep derdi
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMISTIR BIR KERE
nekadar Dogru bi soz
ballim gecmis olsun canim eger kanda bakilmayip sadece idrarda bakildiysa hamilelik gecde cikabiliyo
sagol canimmteşekkürler mervoşş
umarım ballıya rabbim şifa verir habirde bebek
zerre için bende sevindimkıymet bulan kaynana bulmak zor iş
suzim görümce oluyo
Fadime benim gibi kilo aldı,inş vericez
ececim,müzeyyencim Allah yardımcınız olsun nediyim
okidokiye iyi tatiller
a20 annene bakma sen yeme kız
hosgeldinBende geldim 76 kiloyum sanırım :)
güle gelü kazasiz belasiz kullanin insallah canimSlm kızlar biz arabayı aldık
Ballım geçmiş olsun
he cok konusuyolar bacimsorma baılm bende öyle geçmişi bitirmeye çalışıyorum..
ayyyyy balımmm bendede bi gelişme yokkk..napcaz yaaa...kafayı yicem ben...olmıcak bu
inşallah canımsanada hayırlı cumalar canım
harikasın baharcıminş. hep böyle devam eder
haftaya gider inşallahkilo bildirimi
süpergünaydın kızlar ; Başlangıç:86 kilo Geçen hafta:74.6 Bu hafta:73.4 giden:1.2kg toplam giden:12.7 kg
regl olamadın ya ondandır o sıkam canınıgünaydin ve hayirli cumalaarr
güzel bir gün olsun insalahhh
bildiriiim
baslangic:79
gecen hafta :69.5
bu hafta:70.3
gelen :800gr.
toplamda giden:8.7
inşallah canım
haftaya gider inşallah
süper
regl olamadın ya ondandır o sıkam canını
sistim zaten :26:
ama yedimde canim yani böyle halsiz oldukca yedim :26:
ama pisman degilim niyeyseveririm insallah
ssen iyi vermisiininan cok sevindim takildim diyodun bak
bende ki!bu takmamazlık nedir anlamadım ki!63 leri görmek bana iyi gelmiyor biliyorum aşağısına insem azmedicem ama 63 ü gürdüğümde geri alıyorum..ah canimya bende misir yedim Hemde oyle az felanda degil yani yarin oyuzden +cikarim gibime geliyo
ama yarindan itibaren yine tam olarak diyetime basliyorum geri kalan 7 bucuk kiloyuda en kisa zamanda verip kurtulcam bu kilolardan
jillianin ilk 30 gununde istekli yapiyodum simdi istegim kacti:26:nedense ama yinede zorla simdi yaptim bi 30gun daha dayanip bitireyim onuda diyorum eger hala gitmezse ozaman jilliani birakip Leslie yapicam o yormuyo
Günaydınlaaaarrr...
Herkese günaydınlarrr,
harikaaabaşlangıç kilo: 78
sanada canım..günaydııınn
hayırlı cumalar
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,7
bu hafta 68,5
giden 1,2
top giden 4,5
yarım kilo gelmiş sanırımkilo bildirimi
günaydın kızlar ; Başlangıç:86 kilo Geçen hafta:74.6 Bu hafta:73.4 giden:1.2kg toplam giden:12.7 kg
hayırlı cumalar tatlım..günaydin ve hayirli cumalaarr
bildiriiim
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya insallah
yinede artıdadeğilsin tatlım oda güzel..kizlar gunaydin cok feci sekilde grip oldum Kilo bildirimimi yapip kaciyorum iyi olursam sonra yine gelmeye calisirim
baslangic 75.2
gecen hafta 66.5
bu hafta 66.3
giden 200gr
toplamda giden 8.900gr
hedef 59
bu hafta az gitmis ama +da olmaktanda iyidir malesef wc yok bide regli olcam hala gelmedi onun siskinligide var
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verir insalllah
hosgeldin canimBende geldim 76 kiloyum sanırım :)
ah keske fadimecimAy kızlar canım sıkıldı benim eve gitmek istiyorum daha 2 saat varTatilden sonra işe dönmek ne zormuş beyav, keşke yazın tatil bize de 3 ay olsa
hayirlisiyla olursa sizinde esine söylersin sende gidersin canimaynen oyle canim sadece biz mahfoluyoruz
dedigin gibi suzi bisey yokmus gibi devam ediyo konusmaya biraz once telde diyoki nezaman normale donersin konusuyorumya diyorum sesin suratin onune dusmus gibi geliyo sesin diyo
normal degilmi dedim diyoki soz veremem ama daha dikkatli olurum uyaninca kendimde olmuyorum kendimi kaybediyorum bidaha olmaz demiyorum ama dikkat etmeye calisirim kusura bakma diyo son olarakda ich liebe dich dedi tatliya bagladi bidahaki bagirmasina Kadar
suzi ay ne guzeldir simdi o heycan ben hic birinde bulunamiycam kardesimde
tekrar cook mutluluklar diliyorum
sIkma canini bende emziremedim ama yinede büyüyorlar caniminşallah canım,sadece 2 ay emzirdim sitres ve üzüntüden sütüm kesildi
hadi az kaldi gün sayiyorsun suzimhayırlısı ıle dua ıle ınsll az kaldı beklemdeyız sancılaırmız kısmet se artıkkk paşamın gelecegı gunu ıple cekıyorum suzım yaaaaaaaaaaa cok ozledım onuuutüm aıle gozumun ıcıne bakıyor dogsunda basın kurtulsunda sevınelım dıye hayırlısııı ıle ınsll safak 9..........
handem hayirli ugurlu olsun güle güle kulanin kazasiz belasizSlm kızlar biz arabayı aldık
Ballım geçmiş olsun
kiz saglikli yiyeceklerebi hareket var canım adınıbilmiyorum da anlatayım. şimdi bi sandalyenin önünde durup çömel, sandalyeye arkan dönük olcak. ellerini sandalyeye koy ayaklarından fazla destek almadan kendini kaldırmaya çalış. pek anlatamadım ama videobulursam atayım :26:
hoşgeldiin
kapuska mı yoğurt çorbası mıı :120: bakcaz artık suzim gün içinde de az yemeye çalışıyorum akşam da artık iyice azalttım yediklerimi allahtan 6-7 kilo var vereceğim daha çok olsaydı kafayı yerdim heralde :18:
bunu yazıp duvara falan asmak lazım aslında her gün görebilmek açısından
teşekkürler hayatım
canım dikkatimi çekti ileriki sayfalarda 1 hafta falan sonra tekrar eski kilolarına döndüklerini yazmışlar geçici bişey galiba bu :26: ama denemekten zarar gelmez sen gelişmeleri yaz yine de bünyeye göre farkeder illaki
kııızzz hatırladın mı beniiiiçocuğun mu olcak maşallah canım hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş
isyan bayrağını çektim artık bacım aman annem üzülmesin diye 1 lokma bile fazla yemek yok :117: :113:
hayirli yolculuklar canim görüsürüzkızlar ben şimdi leslieciğimle buluşmaya gidiyorumsonra da yemek yerim akşam gelmeye çalışcam ama gelemezsem diye şimdiden söyliyim yarın denizliye gitcem sabah tartılırım ama bildirimimi anca akşam yapabilirim akşam gelemezsem yarın akşam görüşürüz
aminMUTFAKTAYIM canım arkadasm ismini blmyrm kusura bakma canım skma canını bende 7 aylık dogmusm 1 kilo 100gram herneyse doktor ölür bırakın yasınız genc demis anneme.ama anne snucta ölcekse yanımda ölsùn demis.ama gayet saglıklym tosun gibi kız oldum.senin bebeginde iyi olck insallah.teldn yazıyorm alıntı yapamadm kusura bkmayın.anneme 3 can borcum war.allahm bütün annelerı ewlatlarına bagışlasın.
morel bozuklugundan yemesek isteen büyük hatam..perşembe akşamı bu wakitte oturulur tutku mu?yenir...ben işte hep böyleyim..kaynanama inmeseydim bugün yemicektim bunları..strese boğuldum we yumuldum yine...offff bıktım kendimden..yapcam er yada geç olacak..en azından yerimde sabit duruyorum oda bi gelişme dimi...
misir su tutuyor tuzlu oldugundanosenin kalbinin guzelligidir canim
ah canimya bende misir yedim Hemde oyle az felanda degil yani yarin oyuzden +cikarim gibime geliyo
ama yarindan itibaren yine tam olarak diyetime basliyorum geri kalan 7 bucuk kiloyuda en kisa zamanda verip kurtulcam bu kilolardan
jillianin ilk 30 gununde istekli yapiyodum simdi istegim kacti:26:nedense ama yinede zorla simdi yaptim bi 30gun daha dayanip bitireyim onuda diyorum eger hala gitmezse ozaman jilliani birakip Leslie yapicam o yormuyo
güzel sonuclarla geri dönersin insallah canim dualarimiz seninleherkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum arın erkenden hastahaneye gidecem
tebrikler mervecimGünaydınlaaaarrr...
tatilden sonra fazla degil bence fadimecimHerkese günaydınlarrr,
masallah tebrikler canimbaşlangıç kilo: 78
durdun durdun turnayi gözünden vurdun baharcim tebriklerkilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,7
bu hafta 68,5
giden 1,2
top giden 4,5
yine mi artikilo bildirimi
tebrikler canimgünaydın kızlar ; Başlangıç:86 kilo Geçen hafta:74.6 Bu hafta:73.4 giden:1.2kg toplam giden:12.7 kg
cok sagol ballimeger pazartesiye kadar gelmezse birdaha bi gideyim diyorum ya bakalim suzim :26:
zerracim inan öyle kötü oluyorum ki pismanligi bile düsünemiyorum :26:
hosgeldinnbaya bi almissin canim :26:
sagol canimm
ay bende hic anlamam biliyomusun su tansiyondan felan
sagol canimm aminn
suzim zerdecal kurkuma zencefilde ingwer ben aldim real den almistim büyük yerlerde var suzim ve ikiside cook faydali
regl olmadin ya ondan tatlimgünaydin ve hayirli cumalaarr
bildiriiim
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya insallah
hic sorma migrän mi bilmiyorum kafam songluyor bugün isdende izin aldimsuzim nerde kaldi ki
yinede vermissin ececim tebriklerkizlar gunaydin cok feci sekilde grip oldum Kilo bildirimimi yapip kaciyorum iyi olursam sonra yine gelmeye calisirim
baslangic 75.2
gecen hafta 66.5
bu hafta 66.3
giden 200gr
toplamda giden 8.900gr
hedef 59
bu hafta az gitmis ama +da olmaktanda iyidir malesef wc yok bide regli olcam hala gelmedi onun siskinligide var
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verir insalllah
tutku ya rahmen eksidesinbaşlangıç :87
geçen hafta :64.40
bu hafta :63.80
giden :400gr
toplam giden:23.200gr
hedef :58
o tutkular olmasaysı birazcık daha aşağıda olurdum herhalde ama neyse..ben bugün yarın 64 üstüne çıkarım yine bu 63ün altına inemicem ben bunu anladım..yarın misafirim gelecek hazırladıklarımdan yicem yine yerimde saycam işte..ben kaçıyorum görüşürüz kızlar
günaydııınn
ve tatil tablom
yeni üye:
başlangıç:73
bu hafta:63,4
hedef:58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?