başlangıç kilo: 78
geçen hafta :67,80
bu hafta : 66
giden : 1,800
top.giden :12
hedef :55
nasıl kızlar sizcebu arada günaydın
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,7
bu hafta 68,5
giden 1,2
top giden 4,5
bir yapışta kaç tane mekik çekebiliyorsunuz..ben 50 tane yapıyorum
gitmeden kactin betülümcizelgen bile gitmis tatile gidince özlettirdin kendini artik burdasin dimi
yine yapayim aksam toplama isini
saol suzim gözünden vurdumbildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:74.6
bu hafta:74.6
gelen giden yok el de var 0
toplam giden:2.5
hedef:55
kizlar kactim öptüm cokaksama gelirim insallah
tebrik ederim canım
merhaba kızlar 80 kiloyla bende aranıza geldim. millet pazartesiyi bekler diyet için ben cuma günleri bildirim yaptığınızı bildiğim için cumayı bekledim. birkaç aydır stres falan gırla olduğu için regl olamıyorum. en azından ben stresten kaynaklandığını düşünüyorum. dünden beri az az oluyorum. bir hafta daha bekleyip bitince gelmeyi düşündüm ama sonra geç olur dedim. bilmiyorum bu durumun bu haftaki kilo verimime etkisi ne olur, artı mı olur eksi mi olur... daha hiçbir şey yemedim. yesem biraz da su içsem iyi olacak sanki...
Ooooooo ben de geldim tartimizin pili bitmisti. Bugun pil alip tartildim.... soooookkkk 70.900 gram olmusum. Daha ne olsun. Topacik topacik hic s3vmem kiloyu. Boy 165cm hedef kilo 57 ama ilk hedefim 63. Evlenme kilom 53 tu. Sonr sigarayi biraktim 2 yil oluyor 70 kilo olmusum... cok kotu olmusum yaaa.
Ooooooo ben de geldim tartimizin pili bitmisti. Bugun pil alip tartildim.... soooookkkk 70.900 gram olmusum. Daha ne olsun. Topacik topacik hic s3vmem kiloyu. Boy 165cm hedef kilo 57 ama ilk hedefim 63. Evlenme kilom 53 tu. Sonr sigarayi biraktim 2 yil oluyor 70 kilo olmusum... cok kotu olmusum yaaa.
hoşgeldiniz kızlar
Herkese günaydınlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63 kg
bu hafta kilo :63,6 kg
gelen:600 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
başlangıç kilo: 78
geçen hafta :67,80
bu hafta : 66
giden : 1,800
top.giden :12
hedef :55
nasıl kızlar sizcebu arada günaydın
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,7
bu hafta 68,5
giden 1,2
top giden 4,5
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.5
bu hafta : 77
toplam giden:7.5
hedef:65
günaydın kızlar ; Başlangıç:86 kilo Geçen hafta:74.6 Bu hafta:73.4 giden:1.2kg toplam giden:12.7 kg
günaydin ve hayirli cumalaarr
güzel bir gün olsun insalahhh
bildiriiim
baslangic:79
gecen hafta :69.5
bu hafta:70.3
gelen :800gr.
toplamda giden:8.7
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya insallah
kizlar gunaydin cok feci sekilde grip oldum Kilo bildirimimi yapip kaciyorum iyi olursam sonra yine gelmeye calisirim
baslangic 75.2
gecen hafta 66.5
bu hafta 66.3
giden 200gr
toplamda giden 8.900gr
hedef 59
bu hafta az gitmis ama +da olmaktanda iyidir malesef wc yok bide regli olcam hala gelmedi onun siskinligide var
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verir insalllah
başlangıç :87
geçen hafta :64.40
bu hafta :63.80
giden :400gr
toplam giden:23.200gr
hedef :58
o tutkular olmasaysı birazcık daha aşağıda olurdum herhalde ama neyse..ben bugün yarın 64 üstüne çıkarım yine bu 63ün altına inemicem ben bunu anladım..yarın misafirim gelecek hazırladıklarımdan yicem yine yerimde saycam işte..ben kaçıyorum görüşürüz kızlar
günaydııınn
ve tatil tablom
yeni üye:
başlangıç:73
bu hafta:63,4
hedef:58
bildirim
tekrar merhabalar
eksik bildirim yapmışım galiba:26:
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.5
bu hafta : 77
gelen:500
toplam giden:7.5
çizelgeler silindiydi ya hani suzim ondan sonra tatile çıkmıştım o arada hiç yapmamıştım bile
yapayım bari hemen
yarın ehliyet sınavım var sonra ereğliye gitcem
pazartesi okul başlıyor zaten sonra burdaym inşallah
bugünlük de topla tatlım sonrasını hallederim inşallah
merhaba kızlar 80 kiloyla bende aranıza geldim. millet pazartesiyi bekler diyet için ben cuma günleri bildirim yaptığınızı bildiğim için cumayı bekledim. birkaç aydır stres falan gırla olduğu için regl olamıyorum. en azından ben stresten kaynaklandığını düşünüyorum. dünden beri az az oluyorum. bir hafta daha bekleyip bitince gelmeyi düşündüm ama sonra geç olur dedim. bilmiyorum bu durumun bu haftaki kilo verimime etkisi ne olur, artı mı olur eksi mi olur... daha hiçbir şey yemedim. yesem biraz da su içsem iyi olacak sanki...
benden zayıfsın yinede tatlım..ben tatilde olcakda 68den aşağı dönecemgünaydııınn
ve tatil tablom
yeni üye:
başlangıç:73
bu hafta:63,4
hedef:58
4 ay kaldı suzim her ay en az 3 kilo wersen 12 eder.yaparsın yaaa...artık bibahanen war ona göre haaa...ah garibim sadecetu kataymışya limon baharat anaaammm çocuğun ağzının tadı kalmamıştırslm kizlarsabah uyuyakalmissim dün gece 1 de ciktik ordan 1.30 da yattim sabah da uyandim ama isyerini aradim bugün gelmezsem kafam agriyor dedim kafamin ici song song ediyor
güzel gecti dün kizlar vardin onlarla anlasdik haftaya söz kesilecek 10uncu ayda nisan yapariz dediler heyvah 10uncaya kadar beni zayiflatin kizlar yasizleri özledim dün bi pantolon aldim fermani bozuk cikti geri vercem bugün öyle iste bugün dogru dürüst giremem herhalde islerimi halledeyim aksam yine ugrarim canlarim
dün kisir yedim icli köfte yedim 1 tane 1 ciko oda zorla gelinkiz benim cikolatami yemiycenmi dediay kardesime üzüldüm kahvenin icine tuzu dökmüslerde dökmüsler biber limon katmislar ay migdesi bulandi yutmaya calisiyor sonra mutfaga götürdüler birde ben bakayim tadina dedim ben bile icemezdim :120:
almamışsın tatlım artık daha dikkat nişan war unutma..bildirim
kizlar kahvalti hazirliyayimda kociside kis uykusundan uyandirayim artik
ya birde su sayfaya bakarmisiniz bende son sayfada yazdim
biliyorsaniz birseyler yazin lütfen
yada google amcadan birseyler bulursaniz lütfen link verin
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/506103-philips-lumea-lazer.html
Kızlar nerdesiniz yaa benimde reglim gelmedi sizden duya duya
ya hamişsem dün olmam gerekiyodu hala tık yok :26::26:
eve giderken bi testmi alsam acaba :18:
sınavda başarılarrr
benden zayıfsın yinede tatlım..ben tatilde olcakda 68den aşağı dönecem
hoşgeldinbu hafta bildirim yaparsın haftaya girersin zaten listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?