hoşbuldum. :) ramazana özel bir program var mı topicte? hani ramazanda ne şekilde beslenicez, ne zaman tartılıcaz falan?
çok da abartmadım ya bayramdan sonra düğünler var riske atamam
o zamana kadar 5 kilomu da versem ohh
kilo bildirimim
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:73.1
bu hafta:72.2
giden:900
aceleden yazıomkızlar
ben geldim hatunlarçok yoruldum ya çok sıcaktı
sabah giderken tartıldım
başlangıç: 96
geçen hafta: 70.6
bu hafta: 70.9
gelen: 300
hedef: 65
bu hafta pek dikkat edemedim spora da yeni başladım bakalım haftaya nolcek
az gelmiş yinede canım..haftaya telafi edersin..
bayramdan sonra aynen düğünler war..we ben 63küsuru gördüm yine saldım kendimi..napcam bilmiyorum..ya 3kilo kaldı 60 a niye bu kadar zor..2 haftalık biçabamla 60 kilo olurum..yarın bidaha denicem bugün 65i bulmuşumdur zaten.ama dikkat etmeye çalışacaĞIM..
betülüm ben giden 400 gr yazmışım 600 gr yazacaktım..düzeltemiyorum da..onu unutma emi tatlım...
evet canim bastan basliyoruz bugun itibariyle haftaya hedef 2kilo bakalim olcakmitatil kilosu oldugu için yolmıcamverirsin nasıl olsa verirsin dimi :26:
+500 gelen olmamışşş
kız senide yolasım gelmedi hastaydın mastaydın dikkat edememişsindir :26:
geçmiş olsun bu haftayı hiç olmamış sayıyoruz bastan baslıyoruz ececimm
tutkular içinn
gelmesinden iyidir yerinde saymak ama yakında düğün var biran önce sık artık su dişini
sınavda başarılarrr
kızlar hoşgeldinizz
bende hala bekliyorum :26:Kızlar nerdesiniz yaa benimde reglim gelmedi sizden duya duya
ya hamişsem dün olmam gerekiyodu hala tık yok :26::26:
eve giderken bi testmi alsam acaba :18:
evet canim ya topige bulasti herkes bekliyowalla canım topiğe bulaştı olamıyoz walla..
merhaba kızlar...bu hafta içli köfteler,sarmalar,pastalar,çerezler,dondurmalar vs derken ipin ucunu gevşettim...
başlangıç 86
geçen hafta 77,6
bu hafta 77,4
giden 200 gr
toplam 18,6
hedef 65
bu hafta gevşettim ama inşallah haftaya toparlanırım...
benn bu günden artı 1kilo ile başladım..pazartesi 71.4 tü bi de3 günde 800 gr alıp 5 günde 500ünü vermişim
yine okadaryemene rağmen eksilerdesin tatlımmerhaba kızlar...bu hafta içli köfteler,sarmalar,pastalar,çerezler,dondurmalar vs derken ipin ucunu gevşettim...
başlangıç 86
geçen hafta 77,6
bu hafta 77,4
giden 200 gr
toplam 18,6
hedef 65
betülüm ya niye böyleyim anlamıyorum..hem kilo wermek istiyorum hemde bi umursamazlık gibi bişey war sanki..akşama kadar güzel akşam ye..neyse bakalım dikkat etmeye çalışcam yinede ama sanmıyorum ben bu hafta artılarda olurum yarın misafirim gelecek we ben poğaça falan yapcam kesin yerim..we ben 1 tane yesem 2 kilo kadar alıyorum nasıl bi bünyem warsa artık...kolay veriyorsun sen zaten canım dikkat etsen 60 olursun hemen.. sonra da koruma kısmı var daha ama
eve artık öyle tutku filan almazararlı zaten bırak çocukların da yemesin.. onlar olmazsa kolay verirsin sen..
[/B]
walla bende hala görünürlerde bişey yok...bu gidişat hiç hoşuma gitmiyor..doktorumda tatilde..gitseydim en azından rahat ederdim..temmuzun 15'ine spiral kontrolüne randewu aldım..evet canim ya topige bulasti herkes bekliyo
kac kiloylan geri döndün diye bakacatim ondan sordum betülümçizelgeler silindiydi ya hani suzim ondan sonra tatile çıkmıştım o arada hiç yapmamıştım bile
yapayım bari hemen
yarın ehliyet sınavım var sonra ereğliye gitcem
pazartesi okul başlıyor zaten sonra burdaym inşallah
bugünlük de topla tatlım sonrasını hallederim inşallah
dün okada yemedim ama aksam biraz kacirayim böyle oluyor canim hem gec vakitin yok da diyemedim arti degilim diye sevindim dün mayonezli salata sigara böregi kek yemedim ama 1 icli köfte 3-4 parca kisir kisirlari cigköfte gibi sIkmislar onlari yedim birde 1 tane cikolata oda müstakbel gelin benim cikolatami yemiycenmi dedi diyesaol suzim gözünden vurdum
sende iyi gidiyoduun nedden böle olduki?
saol tatlım
hosgeldin canim tekrar aramiza hatirlar gibiyim senimerhaba kızlar 80 kiloyla bende aranıza geldim. millet pazartesiyi bekler diyet için ben cuma günleri bildirim yaptığınızı bildiğim için cumayı bekledim. birkaç aydır stres falan gırla olduğu için regl olamıyorum. en azından ben stresten kaynaklandığını düşünüyorum. dünden beri az az oluyorum. bir hafta daha bekleyip bitince gelmeyi düşündüm ama sonra geç olur dedim. bilmiyorum bu durumun bu haftaki kilo verimime etkisi ne olur, artı mı olur eksi mi olur... daha hiçbir şey yemedim. yesem biraz da su içsem iyi olacak sanki...
hosgeldin canim sendeOoooooo ben de geldim tartimizin pili bitmisti. Bugun pil alip tartildim.... soooookkkk 70.900 gram olmusum. Daha ne olsun. Topacik topacik hic s3vmem kiloyu. Boy 165cm hedef kilo 57 ama ilk hedefim 63. Evlenme kilom 53 tu. Sonr sigarayi biraktim 2 yil oluyor 70 kilo olmusum... cok kotu olmusum yaaa.
yok kardesimin nisaninda abiye giycem ay bugün japona sinir oldum dükkan sahibi bi elbise gördüm 3 numara yaziyor deneyeyim dedim sana olmaz diyo 2 numara tamam olmazda su 3 ü giyeyim dedim adam ben biliyorum olmaz dedi cok morelim bozuldutatil kilosu oldugu için yolmıcamverirsin nasıl olsa verirsin dimi :26:
+500 gelen olmamışşş
kız senide yolasım gelmedi hastaydın mastaydın dikkat edememişsindir :26:
geçmiş olsun bu haftayı hiç olmamış sayıyoruz bastan baslıyoruz ececimm
tutkular içinn
gelmesinden iyidir yerinde saymak ama yakında düğün var biran önce sık artık su dişini
ben hesaplamaya calisiyordum ne güzel hesaplamissin yani simdi 7inci ayin sonunda 69.9 olcam diye hedef koyayim sen bana her ay hedef koymama yardim et olurmu tatlimbenden zayıfsın yinede tatlım..ben tatilde olcakda 68den aşağı dönecem
4 ay kaldı suzim her ay en az 3 kilo wersen 12 eder.yaparsın yaaa...artık bibahanen war ona göre haaa...ah garibim sadecetu kataymışya limon baharat anaaammm çocuğun ağzının tadı kalmamıştır
2 gün sonra benimkide gelmezse görürsünüzKızlar nerdesiniz yaa benimde reglim gelmedi sizden duya duya
ya hamişsem dün olmam gerekiyodu hala tık yok :26::26:
eve giderken bi testmi alsam acaba :18:
iftardan önce tartiliyorduk bildigim kadariyla :44:ama unuttum :26:ama özel bi program yapmadik hic :26:hoşbuldum. :) ramazana özel bir program var mı topicte? hani ramazanda ne şekilde beslenicez, ne zaman tartılıcaz falan?
1000 az degilmi canim biz saglikli beslenmeye calisiyoruz mesela kahvaltiyi düzgün yapiyoruz 2 dilim cavdar ekmegile zeytini peyniri domatesi yesiligi ile öglen et tavuk izgara aksamda corba salata gibi ama ftemiz yani fadimecim arada örnek alinacak listeyi yayinliyor bakarsin biBaslangic 70,9
Bu hafta70,9
Hedef 57
Uygulanan ozel yontemleriniz var mi? Ben gunluk en az 500 kalorilik eliptik spor yapiyorum. Bnun yaninda yediklerimede dikkat ediyorum. Gunluk 1000 kaloriden fazla almamaya calisiyorum.
tebrikler handemkilo bildirimim
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:73.1
bu hafta:72.2
giden:900
aceleden yazıomkızlar
haftaya eksi görürüz insallah canimben geldim hatunlarçok yoruldum ya çok sıcaktı
sabah giderken tartıldım
başlangıç: 96
geçen hafta: 70.6
bu hafta: 70.9
gelen: 300
hedef: 65
bu hafta pek dikkat edemedim spora da yeni başladım bakalım haftaya nolcek
tebrikler canimmerhaba kızlar...bu hafta içli köfteler,sarmalar,pastalar,çerezler,dondurmalar vs derken ipin ucunu gevşettim...
başlangıç 86
geçen hafta 77,6
bu hafta 77,4
giden 200 gr
toplam 18,6
hedef 65
tansiyonun mu düsük canim :26: ayran ic canim düsükse :26:kızlar mrb.ya benim sürekli gözüm kararıyor.basım dönüyor.tansiyonum büyük 8 küçük 5.ben mi yanlıs bisey yapyrm bilemedim.
canim biz seni biliyoruz zaten olsa gelmezmisin düzelince bol bol shobet ederizbaşlangıç:79.8
geçen hafta:61.3
bu hafta:60.8
giden:500
toplamda giden:19
hedef:59
ababa'ya göndermiştim sizlede paylaşmak istedim duygularımı
iyi geceler canım,,şuan kardeşimden gönderiyorum bildirimi,,bizim net hala yok,,aranızda pek olamıyorum,,sana bırakıyorum beni ister listeye al ister alma,,kurallar gereği devamlı sizle olmak gerekiyoya belki kızıyorsundur bana,:26:hem aramızda değil hemde bildirim gönderiyo diye,,ama inan düzenli besleniyorum herşeye dikkat ediyorum,,hala sizinleymiş gibi,ve hala cumayı sabırsızlıkla bekliyorum tartıdaki eksiyi görmek için,,hedefime ulaşmak için çabalıyorum tekrardan,,fakat netim olmadığı için sizinle vakit geçiremiyorum üzgünüm oyüzden ama haftalık
bildirim yapma heycanı bile beni motive ediyo,,şimdiden ellerine sağlık emeklerin için canım teşekkür ederim,iyi geceler,,umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizi....
naptin canim anlamadim :26:79 kiloydum 6 seans sonra tabi hafif bir rejimle 68 kiloya indim tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?