70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki suzim..mesela haftada haftada 800 gr wermiş olsan 4 haftada 3.200 ediyor..4 ayda haftada 12.800 ediyor..bide 4 hafta 28 ediyor o geri kalan 2 şer günleride koyarsak 8 gün hadi diyeli 1 hafta..ondanda 800 gr düşsek..13.600en azı olarak hesap ediyorum..1 kilo falan werdiğini düşünürsek ohooo çıbık çıbıkkkk olcan gııı ...yapacan suzim bak..hadi hiç yoktan haftada 500 gr bile wersen 8 kilo sonlardan kalan 2 günüde katıp 1 haftada ordan ekliyorum 9..azcıkta mekik falan olcak bu iş...
suzim kahwenin içinde tuzu bile düşünemiyorum baharat we limon aboww düşünmesi kötü..sağ salim atlatmış bari

kilo bildirimi
başlangıç:74
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.4
giden:100gr
toplam giden:600gr
tebrikler canim
ay nasilda hesapliyorsun kiz ben dedim ya mathematikden anlamam sen diycen ben yapim haftaya -500 gramm mi olmam lazim iyi oluvercem söz
merak ettim bak suzim..bekliyorum..yatarsamda yarın bakarım artıkın..

birazdan reklamlardan sonra kabloda dandik cikti elimle tuttum bol geliyor bozuk demisdi bozuk kabloyu bana kakaladi biraz cikartim telden simdi onlarin boyutlarini kücültmem lazim geliyom birazdan seker bekle beni

hic sevmem aslinda fotograf cekinmeyi hic fotocenik degilim

bunlar takipde cekinlenler

bunlar dünden su suratima bak cok kilolu görünüyorum

kardesim

bunu gecen hafta cekmisdim

bu da esimle oglum

ya birde öncesi sonrasi foto koyabilsem keske bende öncesi sonrasi yok hep ayni

tatil kilosu oldugu için yolmıcam verirsin nasıl olsa verirsin dimi :26:

kızlar hoşgeldinizz
Vereceğim Mervecim kesinlikle.
Hoşgeldin canım

Hoşgelsin

Kızlar nerdesiniz yaa benimde reglim gelmedi sizden duya duya

ya hamişsem dün olmam gerekiyodu hala tık yok :26::26:

eve giderken bi testmi alsam acaba :18:
Hayırlısı ne ise o olsun canım.

öyle bişey konuşulmadı sanırsam :44:
ben bi kaç haftadır tatildeydim de bilmiyorum..Betülcüm nasılsın canım?
ama sanmıyorum da şimdiye kadar hiç böyle bi program yapmadık :26:

Baslangic 70,9
Bu hafta70,9
Hedef 57

Uygulanan ozel yontemleriniz var mi? Ben gunluk en az 500 kalorilik eliptik spor yapiyorum. Bnun yaninda yediklerimede dikkat ediyorum. Gunluk 1000 kaloriden fazla almamaya calisiyorum.
Listemiz var az sonra paylaşayım.

kızlar mrb.ya benim sürekli gözüm kararıyor.basım dönüyor.tansiyonum büyük 8 küçük 5.ben mi yanlıs bisey yapyrm bilemedim.
Doktora gittin mi canım??

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

günaydın arkadaşlar ve baharcım,
mesaidesin galiba benim gibi,
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

Suzicim senin de benim gibi göbek bölgen var canım, aslında çok abartı bir kilon yok, sıkarsan dişini onlar da gider inşallah, göbek için hareketler yapsan, bir de 3 öğün yoğurt ye canım aç karnına, yağları eritiyo, özellikle göbek bölgesine çok faydası var canım.

Bir de o kaçamakları yapmasaydın 1 kg. kesindi, haftaya dikkat et canım

evet canim bastan basliyoruz bugun itibariyle haftaya hedef 2kilo bakalim olcakmi

bende hala bekliyorum :26:

evet canim ya topige bulasti herkes bekliyo

buhafta cogumuz gevsektik diyeti haftaya hepimiz veririz insaallah cok cok
Herkesin farklı bahaneleri vardı, haftaya artık.

Yok canım mazeretin varmış, sen yine de fırsat bulunca gel kızmayız biz.

kilo bildirimi
başlangıç:74
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.4
giden:100gr
toplam giden:600gr

öyle bişey konuşulmadı sanırsam :44:
ben bi kaç haftadır tatildeydim de bilmiyorum..
ama sanmıyorum da şimdiye kadar hiç böyle bi program yapmadık :26:

iftardan önce tartiliyorduk bildigim kadariyla :44:ama unuttum :26:ama özel bi program yapmadik hic :26:

programdan kastım bu zaten. perşembe iftardan hemen önce tartılıyorduk değil mi yanlış hatırlamıyorsam? ben program deyince tam donanımlı bir şey geldi aklınıza haklısınız kusura bakmayın. az kaldı ramazanaa, çok severim ben.

selam canlar dün yoktum ne çok birikmiş hepinize tebrikler iyi vermişsiniz morelim çok bozuk ondan dolayı pek takılamayacam kusura bakmayın hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…