ben hesaplamaya calisiyordum ne güzel hesaplamissin yani simdi 7inci ayin sonunda 69.9 olcam diye hedef koyayim sen bana her ay hedef koymama yardim et olurmu tatlim
hic sorma videoya da cekmis yaptigini atabilirsem bi ara atarim keske ben kurnazlik yapip oninkinin yanina cikolata koymusdun cikolatalari baska fincanin yanina koysaydim iste beceremiyorum bende kurnazligiay bi görsen müzeyencim kardesim kizardi bozardi yutmaya yutamadi
merak ettim bak suzim..bekliyorum..yatarsamda yarın bakarım artıkın..kardesimden kablo yürütüm olursa resim yükliycem bakim
kilo bildirimi
başlangıç:74
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.4
giden:100gr
toplam giden:600gr
tebrikler canimkilo bildirimi
ay nasilda hesapliyorsuntabiki suzim..mesela haftada haftada 800 gr wermiş olsan 4 haftada 3.200 ediyor..4 ayda haftada 12.800 ediyor..bide 4 hafta 28 ediyor o geri kalan 2 şer günleride koyarsak 8 gün hadi diyeli 1 hafta..ondanda 800 gr düşsek..13.600en azı olarak hesap ediyorum..1 kilo falan werdiğini düşünürsek ohooo çıbık çıbıkkkk olcan gııı...yapacan suzim bak..hadi hiç yoktan haftada 500 gr bile wersen 8 kilo sonlardan kalan 2 günüde katıp 1 haftada ordan ekliyorum 9..azcıkta mekik falan olcak bu iş...
suzim kahwenin içinde tuzu bile düşünemiyorum baharat we limon aboww düşünmesi kötü..sağ salim atlatmış bari
birazdan reklamlardan sonramerak ettim bak suzim..bekliyorum..yatarsamda yarın bakarım artıkın..
Vereceğim Mervecim kesinlikle.tatil kilosu oldugu için yolmıcamverirsin nasıl olsa verirsin dimi :26:
kızlar hoşgeldinizz
Hoşgeldin canımOoooooo ben de geldim tartimizin pili bitmisti. Bugun pil alip tartildim.... soooookkkk 70.900 gram olmusum. Daha ne olsun. Topacik topacik hic s3vmem kiloyu. Boy 165cm hedef kilo 57 ama ilk hedefim 63. Evlenme kilom 53 tu. Sonr sigarayi biraktim 2 yil oluyor 70 kilo olmusum... cok kotu olmusum yaaa.
Hoşgelsinmerhaba kızlar 80 kiloyla bende aranıza geldim. millet pazartesiyi bekler diyet için ben cuma günleri bildirim yaptığınızı bildiğim için cumayı bekledim. birkaç aydır stres falan gırla olduğu için regl olamıyorum. en azından ben stresten kaynaklandığını düşünüyorum. dünden beri az az oluyorum. bir hafta daha bekleyip bitince gelmeyi düşündüm ama sonra geç olur dedim. bilmiyorum bu durumun bu haftaki kilo verimime etkisi ne olur, artı mı olur eksi mi olur... daha hiçbir şey yemedim. yesem biraz da su içsem iyi olacak sanki...
Hayırlısı ne ise o olsun canım.Kızlar nerdesiniz yaa benimde reglim gelmedi sizden duya duya
ya hamişsem dün olmam gerekiyodu hala tık yok :26::26:
eve giderken bi testmi alsam acaba :18:
öyle bişey konuşulmadı sanırsam :44:
ben bi kaç haftadır tatildeydim de bilmiyorum..Betülcüm nasılsın canım?
ama sanmıyorum da şimdiye kadar hiç böyle bi program yapmadık :26:
Listemiz var az sonra paylaşayım.Baslangic 70,9
Bu hafta70,9
Hedef 57
Uygulanan ozel yontemleriniz var mi? Ben gunluk en az 500 kalorilik eliptik spor yapiyorum. Bnun yaninda yediklerimede dikkat ediyorum. Gunluk 1000 kaloriden fazla almamaya calisiyorum.
Doktora gittin mi canım??kızlar mrb.ya benim sürekli gözüm kararıyor.basım dönüyor.tansiyonum büyük 8 küçük 5.ben mi yanlıs bisey yapyrm bilemedim.
Suzicim senin de benim gibi göbek bölgen var canım, aslında çok abartı bir kilon yok, sıkarsan dişini onlar da gider inşallah, göbek için hareketler yapsan, bir de 3 öğün yoğurt ye canım aç karnına, yağları eritiyo, özellikle göbek bölgesine çok faydası var canım.hic sevmem aslinda fotograf cekinmeyi hic fotocenik degilim
Eki Görüntüle 744485 Eki Görüntüle 744486 Eki Görüntüle 744487 Eki Görüntüle 744488
bunlar takipde cekinlenler
Eki Görüntüle 744489
bunlar dünden su suratima bakcok kilolu görünüyorum
Eki Görüntüle 744490
kardesim
Eki Görüntüle 744491
bunu gecen hafta cekmisdim
Eki Görüntüle 744492
bu da esimle oglum
ya birde öncesi sonrasi foto koyabilsem keskebende öncesi sonrasi yok hep ayni
Bir de o kaçamakları yapmasaydın 1 kg. kesindi, haftaya dikkat et canımmerhaba kızlar...bu hafta içli köfteler,sarmalar,pastalar,çerezler,dondurmalar vs derken ipin ucunu gevşettim...
başlangıç 86
geçen hafta 77,6
bu hafta 77,4
giden 200 gr
toplam 18,6
hedef 65
bu hafta gevşettim ama inşallah haftaya toparlanırım...
Herkesin farklı bahaneleri vardı, haftaya artık.evet canim bastan basliyoruz bugun itibariyle haftaya hedef 2kilo bakalim olcakmi
bende hala bekliyorum :26:
evet canim ya topige bulasti herkes bekliyo
buhafta cogumuz gevsektik diyeti haftaya hepimiz veririz insaallah cok cok
Yok canım mazeretin varmış, sen yine de fırsat bulunca gel kızmayız biz.başlangıç:79.8
geçen hafta:61.3
bu hafta:60.8
giden:500
toplamda giden:19
hedef:59
ababa'ya göndermiştim sizlede paylaşmak istedim duygularımı
iyi geceler canım,,şuan kardeşimden gönderiyorum bildirimi,,bizim net hala yok,,aranızda pek olamıyorum,,sana bırakıyorum beni ister listeye al ister alma,,kurallar gereği devamlı sizle olmak gerekiyoya belki kızıyorsundur bana,:26:hem aramızda değil hemde bildirim gönderiyo diye,,ama inan düzenli besleniyorum herşeye dikkat ediyorum,,hala sizinleymiş gibi,ve hala cumayı sabırsızlıkla bekliyorum tartıdaki eksiyi görmek için,,hedefime ulaşmak için çabalıyorum tekrardan,,fakat netim olmadığı için sizinle vakit geçiremiyorum üzgünüm oyüzden ama haftalık
bildirim yapma heycanı bile beni motive ediyo,,şimdiden ellerine sağlık emeklerin için canım teşekkür ederim,iyi geceler,,umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizi....
kilo bildirimi
gunaydin kizlar
bu dunki tartida ciktigim
hosgeldin canim tekrar aramiza hatirlar gibiyim seni
öyle bişey konuşulmadı sanırsam :44:
ben bi kaç haftadır tatildeydim de bilmiyorum..
ama sanmıyorum da şimdiye kadar hiç böyle bi program yapmadık :26:
iftardan önce tartiliyorduk bildigim kadariyla :44:ama unuttum :26:ama özel bi program yapmadik hic :26:
insaallah canimHedefini da koyarsın birgün inşallah.
süpersin
selam canlar dün yoktum ne çok birikmiş hepinize tebrikler iyi vermişsiniz morelim çok bozuk ondan dolayı pek takılamayacam kusura bakmayın hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?