haftaya 500 gram gitcek suzim..hadi bakalım başla artıkın..bende üdn yedim bişeyler oldum yine 65..ay nasilda hesapliyorsunkiz ben dedim ya mathematikden anlamam sen diycen ben yapim haftaya -500 gramm mi olmam lazim iyi oluvercem söz
birazdan reklamlardan sonrakabloda dandik cikti elimle tuttum bol geliyor bozuk demisdi bozuk kabloyu bana kakaladi biraz cikartim telden simdi onlarin boyutlarini kücültmem lazim geliyom birazdan seker bekle beni
bendede göbek bölgesi war tatlım..aslında kaçamaksız diyet yaptığımda iniweriyor.böyle bi tana bişey yesem dawul gibi şişiyor..bacakların falan ince seni..hadi o göbeğide yok ettik mi?tmm..ajan gibisin suzim hee..hic sevmem aslinda fotograf cekinmeyi hic fotocenik degilim
Eki Görüntüle 744485 Eki Görüntüle 744486 Eki Görüntüle 744487 Eki Görüntüle 744488
bunlar takipde cekinlenler
Eki Görüntüle 744489
bunlar dünden su suratima bakcok kilolu görünüyorum
Eki Görüntüle 744490
kardesim
Eki Görüntüle 744491
bunu gecen hafta cekmisdim
Eki Görüntüle 744492
bu da esimle oglum
ya birde öncesi sonrasi foto koyabilsem keskebende öncesi sonrasi yok hep ayni
öptüm kizlar cok iyi geceler seviyorum sizi canim arkadaslarim
gunaydin kizlar
bu dunki tartida ciktigim
sen haftaya beni geçeceksin ececim..ben yerimde sayarım yine..sen 5li rakamları görürsün ama ben hala 64 65 lerde dolaşırım..kizlar buda bugunku bunu saysak olmazmi ki:26:
28 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 68,5 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 4,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 12,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 23,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] 60,8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 19 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 66,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 18,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 70,6 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 25,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 8,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi cadim38 olmuştur
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Alsimi, meruf, abababa hoşgeldiniz
kendime ekstradan bi hoşgeldin diyorum
bir kusurumuz olduysa affola
ve bana yardımcı olan suzime de çoook teşekkürler
görüşmek üzere canlarım
bende belirli bi diyet yapamıyorum tatlım yaa..ne bulursam ondan..aslında belirli yapınca kilo weriyorsun ama..SABAH: 1 bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı bal karıştırıp aç karnına için.
Ballı sıcak suyunuzu içtikten 10 dakika sonra iki dilim kepek ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli, domates ve yeşil biberli tost yiyin.
Yanında 1 bardak portakal suyu içebilirsiniz.
ARA: 1 meyve (Muz, incir, Üzüm hariç),
ÖĞLE: İçine biber, domates, biber, yeşillikler, zeytin, tulum peyniri ve 2 yumurta beyazı konmuş koca bir tabak salata.
Yanında 4 adet ızgara köfte ya da tavuk ızgara ya da bonfile.
Yukarıdaki öğle yemeğini haftanın 4 günü yiyin.
Diğer 3 günde yiyeceğiniz salata söyle: içine domates, biber, salatalık ve yeşillikler konmuş koca bir tabak salata.
4 adet ızgara köfte ya da tavuk ızgara ya da bonfile.
Üzerine 1 kaşık zeytinyağı koyabilirsiniz.
ARA: iki dilim kepek ekmesine yapılmış kaşarlı tost (yağ sürülmeyecek).
AKŞAM,YEMEĞİNDEN 2 SAAT ÖNCE:
2 kivi, 5 çilek, 1 elmadan oluşan meyve salatası. Üzerine tarçın dökün (tarçın iştah keser ve kan şekerini dengeler).
Eğer meyve salatası yemek istemezseniz, 1 bardak ayran, 2 diyet bisküvi yiyin.
Bu iki seçeneğin dışında bir kase yoğurt veya cacik tuketebilirsiniz
AKŞAM: 3 seçenekli mönüyü değiştirerek yiyin.
1) içine biber, domates, biber ve yeşillikler konmuş bol limonlu salata. Yanında ızgara balık ya da tavuk (derişiz).
2) Haşlanmış Brüksel lahanası, karnabahar, kabak, ıspanak gibi mevsim sebzeleri. Bir kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.
3) Nohut (az yağlı ve etsiz pişirilecek), İçine domates, biber, salatalık ve yeşilliklerin konmuş koca bir kase salata.
Nohut sevmeyenler mercimek ve barbunya da yiyebilir.
UYUMADAN ÖNCE: 2 kayısı, 8 adet badem.
4 akşam bu ara öğünü yapın.
Haftanın 3 günü de bir çay kaşığı tarçın karıştırılmış bir bardak ılık süt için
kizlar kizabilirsiniz ama bu diyeti yapiyorum dun basladim bu Sabah -700gr ciktim
zaten bir hafta yapicam denemeye deger dedim
bide eskidn yedigimden daha fazla yiyorum aclik hissetmeyorum
ahh handem ben gelirdimde misafirlerim wardı..ondan gelemedim...bizde seni özledim be kuzum..sevgili topik çok uykum var ama arkidaşlarımı özledim die geldim
hep burnumda tüttüler
çok sıkıldım bazen ziyaretçi olarak alttan izledim ama hep aklım ve kalbim burdaydı bedenimin ağırlığını üzerine yüklemesemde
gece yarıları otobüslerde dolandım gene burayı takip ettim
ama onlar naptılar
hepsibir olup bu saatte yok o ldular
ben bölemi ögrettim size topik bomboş
sonra milet geliyor dadanıyor yalancısınız deyip gidiyor