70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftaya 500 gram gitcek suzim..hadi bakalım başla artıkın..bende üdn yedim bişeyler oldum yine 65..
bendede göbek bölgesi war tatlım..aslında kaçamaksız diyet yaptığımda iniweriyor.böyle bi tana bişey yesem dawul gibi şişiyor..bacakların falan ince seni..hadi o göbeğide yok ettik mi?tmm..ajan gibisin suzim hee..
öptüm kizlar cok iyi geceler seviyorum sizi canim arkadaslarim

gunaydin kizlar

bu dunki tartida ciktigim

kizlar buda bugunku bunu saysak olmazmi ki:26:
sen haftaya beni geçeceksin ececim..ben yerimde sayarım yine..sen 5li rakamları görürsün ama ben hala 64 65 lerde dolaşırım..

bende belirli bi diyet yapamıyorum tatlım yaa..ne bulursam ondan..aslında belirli yapınca kilo weriyorsun ama..
ahh handem ben gelirdimde misafirlerim wardı..ondan gelemedim...bizde seni özledim be kuzum..

günaydın kızlar..dün akşama kadarpek bişey yemedim..aynı kilomda duruyordum akşam pilaw we barbunya yedim tabi 9 buçuk ciwarlarında..we o bana acaip şişkinlik yaptı we şuan 65im..aslında 3 kaşık pilaw 3 kaşık kadarda barbunya yedim..ama diyorumya ben 100 gr yesem 2 kilo almış gibi oluyorum..ececim sen beni bu hafta geçersin..

canim karamsar olma insaallah haftaya 63leri gorursun

Dun misafirim vardi. Gun boyunca temizlik ve yemek hazirladim. Cok efor sarfettim cok terledim. O yuzden ayrica spor yapmadim. Dun sabah kahvalti olarak 1 kase yogurtun icine nesfit koudum yedim. Ondan sonraki ogunleri sallapati oldu bisey yemedim dogru duzgun. Ama aksam 2 yemek kasigi et sote, bir kase salata, 1 parca kiymali borek, 1 kepce mercimek corbasi, yarim porsiyon sutlu tatli ve 2 dilim karpuz yiyerek aksamida kapadim. Fazla olmus ama gun icinde bisey yememistim. Bugun ise kahvaltida 2 dilim cavdar ekmegi, 1 haslammis yumurta, 2 dilim peynir, 4-5 yesil zeytin, biraz domates ve 1 dilim hindi salam yedim. Birazdan 300 kalorilik de eliptik yaparsam dun yedikleriminq birazini eritmis olurum...

tırnağım için içtiğim çinko hapı vardı merak edip araştırdım kilo aldırır mı diye iştah açar yazıyodu tırstım ama şu da dikkatimi çekti o hapı içtiğim zaman iştahım kapanıyo bişey yiyesim gelmiyo nasıl iş bu :44: bugün kahvaltıdan sonra içtim mesela saat 11den bu yana sadece 1 tabak kiraz yedim ama aç değilim hala kirazı da anca bitirdim kaç saattir onu bile midem almadı ama ben şimdi sevinmeli miyim üzülmeli miyim anlamadım :44:

bi karar verdim artık kalori sayım yöntemini kullanıcam. günlük ihtiyacım ortalama 1700 kaloriymiş, 1200 ün üstüne çıkmamaya çalışarak günde ekstra 500 kalori yakmış olurum (egzersizler hariç) bu da haftada 3500 kaloriye denk gelir ki 500 gram vermek demek bu bi de sporu ekleyince hobaaaa bugünden başlıyorum yediklerimin ortalama kalorilerini hesaplamaya çalışcam bakalım ne kadar sürcek

sagol fadimecim yarin dan ihtibaren öyle yapayim yogurt u ac karnina yiyeyim cok sagol
kizlar buda bugunku bunu saysak olmazmi ki:26:
:44: tartinin resmi niye cikmadi ki :44: tebrik ederim ececim
hoşbuldumm :) yorucu bir yılın ardından tekrar geldim.
iyi yaptin canim tekrardan hosgeldin
öyle canimm ramazanin ayri bi güzeliyi var
selam canlar dün yoktum ne çok birikmiş hepinize tebrikler iyi vermişsiniz morelim çok bozuk ondan dolayı pek takılamayacam kusura bakmayın hepinizi öptüm

dün kızımı doktora götürdüm birşey yok diyolar ama yinede birsürü test tahlil yapılacak.anlıyacağın canımız baya sıkıldı
canim birsey cikmadigina cok sevindim yinede saglik icin tahliler yapilsin canim önceden herseyi bilmek daha iyi sIkma canini allahin izniyle birsey cikmaz insallah
lafi bile olmaz ellerine saglik betülüm cok sagol

pazartesiye kadar yokum elvedaaa

kızlar nerdesiniz canım çok sıkkın gelin bi saçımı başımı çekiştirin kafam dağılsın
ölüyorum canim karnim cok agriyor zar zor girdim simdide cikacam geri oturamiyorum bile
haftasonu olur canim haftaici geri menülerimizi düzeltiiriz
bilgiler icin sagol canim
gelemiyorum bende bi kac gündür regl sancisi mahfetti beni
insallah müzeyyencim senin yardimlarini bekliyorum hatirlat beni acemi ajan evet bendede öyle oluyor canim ne yesem sisiriyor :26:
bende 2 gündür kaciriyorum ama suan agridan baska birsey düsünemiyorum ha birde dün sen geldin aklima esim albeni almis 1 tane yedim ve seni düsündüm yerken

haftasonu hepimiz arada kaciriyoruz canim
sende yan etki yapmis postiv sekilde ama
olabilir canim kalori syimi da güzel bir yöntem uygulayabilince

kactim geri offf bu nebicim agri ya sanki bicak sapliyorlar karnima

benimde bi gelseydii regli hala bekliyorum nerde kaldiki acep:26:

gitmissin hande iyi uykular bugun cok az kisi vardi nedense yarinda az olur pazartesi aynen devam
he gittim kimse yoktu
ay hep bahane hep bahane
ay geçmiş olsun canım nie öle oldun ki sen ayaklarınımı üşüttün oda ağrı yapar reglyken:26:

günaydın kızlar hafta sonu diyeti bozdum ben
pastalar kolalar yedimde yedim ama bugün başladım tekrardan herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr,
Betülcüm eline sağlık liste için canımcım Kilo veren herkese de tebrikler Veremeyenler bu hafta cıssss,dikkat edelim de hep beraber ekside olalım inşallah.
Suzi geçmiş olsun canım, bugün iyisindir inşallah.
Handee senin mesai kaçta bitiyo canım hep gece 11 de gelmişin, gün içinde görüşemiyeceğiz mi artık senle?
Balkaymak nerdesin gııı kaçma bu hafta hep gel de beraber verek kilocukları.
Yeni kızlarrr hoşgeldiniz.
Herkese sağlık sıhhat mutluluk huzur dolu bir hafta diliyorum

günaydiiinn
pastalarimmm ,böreklerim,kiirabiyelerimm,sarmalarim,dondurmalarimm

gelemedim hafta sonu kosusturma yorgunluk derken
nöördünüz bakem

gecmise gittimde ay niye alinti yapmadim ben
ama aklimda
yeni gelen kizlar hosgeldiniizzz
ababa ellerine saglik bacimm
birinci olmusummm laptopu ters cevirdim
suzimmm resimlerini gördüm
göbek var sadececanim aslinda daha kolay kilo vermen
yani toto eritmek daha zor
beni sormussunuz canlarimmm
bahcede birseyler yapmaya basladik
Ramazan girmeden halletmeye calisiyoruz birseyler
baya bi is var bakalim artik hallederiz insallah
o yüzden bundan sonrada eskisi kadar gelemem canlarim :26:
ay baska birsey unuttummu acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…