70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar, bilgisayarıma ofis kuramadım. hata veriyor sürekli. googleun excel hizmeti var. ona baktım. kullanışsız. öyle olunca bu akşamda yapamadım listeyi.
zaten oldukçada yorgunum gözlerim kapanıyor. yarın akşam tamamlar gönderirim diye düşünüyorum.
kusura bakmayın lütfen 2 haftadır böyle aksadı.
bu arada giderek yoğunlaşıyor benim işler. benden devralabilecek var mı liste işini. çok makbule geçer arkadaşlar. hazırlayamadığımda çok üzülüyorum..

kızlar benide aranıza alın.ben de spora başladım.diyet uyguluyorum.Boyum 1.68 kilom bugün 72.9 çıktı.şu cetvelden yapmak istiyorum.

arkadaşlar ben simit diyetini yapıyorum şimdi.simit beni tok tutuyor.bugün 5günüm çokta iyi gidiyor.biraz hızlı kilo veriyorsun ama yinede ben sevdim simit diyetini 5 günde 2,5 kilo verdim

slm ben takımdan ayrılıyrum 60-69 arası zayıflayanlara katıldım bıktım 70 dennm

merhaba bende 71 kiloyum zayıflamak istiyorum neler yapabilirim yardımcı olun lütfen ohaoldumsmile

Of ya ne güzel 70.2 ye kadar inmiştim iki gün önce şimdi 72 gösteriyorum ve karnım şiş bişeyde yemiyorum ne yapabilirim ben ya.

Merhabalar,

Ya burda cok güzel hikayeler yazilmis, " 42 kilo zayıflayan bayanın motivasyon dolu öyküsü " cok güzeldi tam benlik.

Diyet yok ilac yok kilo verecegim stressi yok:)

ben henüz vermedim hic ..herkese tekrar sevgilerle saglikli huzurlu günler ve basarilar diliyorum:)

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
22 Şubat TARıHLı KıLO TAKıP LıSTEMıZ AŞAĞIDADIR.
KıLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRıK EDıYORUM

Gulsunn………. 79,8………. 76,3………. -3,5
Eebruli………. 71………. 68,5………. -2,5
Littlefairy………. 77………. 76………. -1
SHEWALL………. 71,9………. 71………. -0,9
ozlemilker………. 79………. 78,5………. -0,5
Pembelii………. 76………. 75,6………. -0,4
yaSelin………. 75,4………. 75………. -0,4
biyiksizkedi………. 71………. 70,7………. -0,3

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARIM (bu hafta kimse aynı kiloda kalmamış )

KıLO ALAN ARKADAŞLARIM
Harikuladeyim………. 73………. 76………. 3
SultanSena………. 70,8………. 72………. 1,2

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYANLAR**
arkadaşlar artık bir önceki hafta bildirim yapıp bu hafta yapmayanları bu listeye ekliyorum..

ardelya………. 75
BAYRAV………. zz
bucakmagduru………. 76,3
burcuniq………. 73
cansu35………. 73
CHEGUEVERA………. 69,4
DeLix………. 79
dnzyildizi84………. 78
gulgun45………. 76,5
HAYAL_AGA………. 65,4
hayata………. 68
masumum………. 74,2
monaroza………. 77
sakardeniz………. 74
SAYDıN78………. 70
sevda66………. 76
Spect………. 62

ARAMIZA YENı KATILANLAR HOŞGELDıNıZ
eebruli………. 70
uzak_su_perisi
ikbalsevde
balkupu………. 85
aynurum55………. 79
yasemink………. 78
sirm6n………. 78
KızılDeniz………. 77
dalin09………. 77
smr_oz………. 77
Lotti………. 75
angela45………. 75
eza_86………. 73,5
aysbar………. 72,9
varaka01………. 72
smelos………. 71

Bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

Son düzenleme:
kızlar ii geceler. liste yukarıdadır. pilim bitti şekilleri ekleyemedim. seviyom sizi. güzel kilo vermeler herkese...

Shewall canım ellerine sağlık. Ben kilo bildirsem de birşey değişmeyecekti aynı kilodayım çünkü kaydirigubbakcemile3 Bu aralar durdu kilo verme olayı. Birazda sağlık problemleri olunca etkiliyo tabii.
Dün güttüm dr.a taşikardi varmış, kalbim normalden biraz fazla atıyormuş, Ayrıca sintigrafi tetkiki istedi.18/03 a attılar randevumu, Umarım onda da önemli bişeyler çıkmaz, korkuyorum da açıkcası bu tetkikten :bbo: Umarım o zamana kadar kendimi hazırlarım. Şimdilik böyle arkadaşlar. Hepinize mutlu günler.

Son düzenleme:
üzgünüm ama ben işten ayrılınca sinirden endimi yemeye verdim pat 2 kilo geri aldım ayrıca tuvalete çıkamama sorunu yaşamaya başladım ama bugünden itibren sıkı sıkı diyet yapıyorum sabah kalktım koca bir kupa sıcak limonlu suyumu içdim 30 dk titreşimli bel kemerimi kullandım üzerinede elma kromumu kullandım yarımsaat sonra kahvaltı yapacağım ama öle abartılı bişi değil kepek ekmeğiyle falan hedefim 65 olmak eskiden nasıl başardısam gene başarırım

benimde kilom durdu hala 62 kilodayım sanırım biraz hızlı verdim şimdi bir haftadır lahana suyuna başladım ibrahim saracoğlu kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…