70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde bi gelseydii regli hala bekliyorum nerde kaldiki acep:26:
ben acilisi yaptim reglle sira sizde
he gittim kimse yoktu

ay hep bahane hep bahane

ay geçmiş olsun canım nie öle oldun ki sen ayaklarınımı üşüttün oda ağrı yapar reglyken:26:
sagol handem öyle herhalde
günaydın kızlar hafta sonu diyeti bozdum ben
pastalar kolalar yedimde yedim ama bugün başladım tekrardan herkese kolay gelsin
günaydin canim
günaydin fadimecim sagol fadimem bugün biraz daha iyiyim
Günaydın kızlr :) bütün hafta sonu yoktum naptınız bensiz anlatın biraz :)
günaydin canim
günaydiiinn
pastalarimmm ,böreklerim,kiirabiyelerimm,sarmalarim,dondurmalarimm

gelemedim hafta sonu kosusturma yorgunluk derken
nöördünüz bakem
günaydin ballim kaymagim
baHCEYi aldinizmi ballim güle güle ekin bicin bacim bi verebilsem eritebilsem iste

günaydin bebeggeemmm
detaylar kutunda bacim
veririsin insallah suzimm

o kadar kötüyüm ki kızlar anlatamam sizlere elim titriyo sinirden ayrıldığım nişanlımın babası geldi çalıştığım yere o kadar haksızlık yapıldı bana ama dayanamadım ağladım ben ne kadar ezik bi insanım ya o kadar sey kaldı ki içimde lanet olsun ya

günnayydıınnnn sabah tartıldım cumaya göre 100 gr vermişim ama bundan daha önemlisi leslie bacı işe yarıyooo

5 gün önce başladığımda ölçülerim: üst bacak 53, dizin hemen üstü 46, popo 99 du

bugün ölçtüm: üst bacak 50 dizin üstü 43 popo 97

devam devam devam

persembe söz kesilcek ben ne giycem diye kara kara düsünüyorum
kutu kutu mersin elmami yersin arkadasim balli elmami yesin

yerim senin elmani yavrumm
kiz o kutu kutu pense elmami yerse degilmiydi :44:
mersini ne diye karistiriyon
handenin cicekli donlarindan giy kiz
hmm ne giysen suzim elbise giysen
söyle sade ama sk birse bulsan
carsiya bkin bakalim bi belki bulursun birseyler

sakin ol canim :26:
ne diye geldi ne dedi :26: skima canini canim :26:

ooooo

canım ben ilçe tarımda staj yapıyorum oda çiftçi belgesi almaya geldi ama bana o kadar ağır konuştular ki ne şerefsizliğim kaldı ne fakirliğim.oğluda ona uydu lanet olsun ya.

nasil ya gelip orda sana bu laflarimi sydilar
terbiyesizler ay sinir oldumm
sen birsey demedinmi caanim yada oradakilar tutup kolundan atdalardi terbiyesizleri
sende kurtulmussun böyle insanlardan bos ver canim

nasil ya gelip orda sana bu laflarimi sydilar
terbiyesizler ay sinir oldumm
sen birsey demedinmi caanim yada oradakilar tutup kolundan atdalardi terbiyesizleri
sende kurtulmussun böyle insanlardan bos ver canim

yok tatlım burda diyemediler ama arkamdan bi sürü laf ediyolar ben kendimi toparlayamıyorum görünce yıkılıyorum bunlardan birini..allahım ya nasıl bi hayat bu.

yok tatlım burda diyemediler ama arkamdan bi sürü laf ediyolar ben kendimi toparlayamıyorum görünce yıkılıyorum bunlardan birini..allahım ya nasıl bi hayat bu.

canim benim onlarin amaci zaten seni üzmek demekki
sen hic umursama tam tersine dim dik ayakda dur ki onlari sevindirme
terbiyesiz insanlar belli

çoh mutluyum

canım ben ilçe tarımda staj yapıyorum oda çiftçi belgesi almaya geldi ama bana o kadar ağır konuştular ki ne şerefsizliğim kaldı ne fakirliğim.oğluda ona uydu lanet olsun ya.

o ne ya öyle hiç utanma yok şerefsizler :88: boşver ablam sıkma canını olayın aslını bilmiyorum ama kurtulduğuna sevin böyle insanlardan

çoh mutluyum

o ne ya öyle hiç utanma yok şerefsizler :88: boşver ablam sıkma canını olayın aslını bilmiyorum ama kurtulduğuna sevin böyle insanlardan

ah bi mutlu olabilsem inşallah bundan sonra iyi olabilirim en korktuğum şey başıma geldi. kaçıyordum onlardan ama yakalandım yine

ah bi mutlu olabilsem inşallah bundan sonra iyi olabilirim en korktuğum şey başıma geldi. kaçıyordum onlardan ama yakalandım yine

işte korktuğun şey başına gelir misali kaçtıkça daha çok çıkar karşına :26: sen onlarla karşılaşsan da tanımıyo gibi yap dik dur kendine güvendiğini göster o zaman onlar da kendilerini haklı görüp üstüne gelemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…