70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belimi ölçmeyi unuttuydum şimdi ölçtüm 72 çıktı 5 gün önce de 72ydi kahvaltı ettim bi de 500 ml su içtim kesin 75 çıkar diyodum

kızlarr aranıza alın benide. 92 den 73 e düştüm sonra gene aldım şuan 77yim. kurban bayramına kadar vermem lazım artık. belirli bir gün koymayınca salıyorum çok. bayramdan sonra akrabamın düğünü var. ve ordaki herkez vakti zamanında şişman muhabbeti çok yapmışlardı bana bu halde gitmek istemiyorum. en azından 65 olsam boyum 1,64 hedefım normalde 60 ta. ozamana kadar veremem herhalde

oyle canim bende beklemedeyim gelsin artik diye
supermis canim bende cumartesi Level 1i bitiricem pazar sabahi olcucem bakalim nekadar gitmis olcak

hosgeldin bayrama daha cok var istersen azmedersen basarirsin canim bende ekimde trde olam insaallah ozamana Kadar vermeye calisiyorum

tunaydin kizlarr

giciklar sIkma canini tatlim ya bosver kizlarin dedigi gibi kurtulduna sevin ömür boyu onlari mi cekecekdin
günaydin
karistirmis olabülürüm nasil birsey giycem ki off bakmam lazim 3 gün icinde bulmam lazim
bakim bakim gelemedim ballim ya kk takildi
canım ben ilçe tarımda staj yapıyorum oda çiftçi belgesi almaya geldi ama bana o kadar ağır konuştular ki ne şerefsizliğim kaldı ne fakirliğim.oğluda ona uydu lanet olsun ya.
utanmazlar allahindan bulsunlar
rabbimin adaleti büyük ben ona havale ediyorum inşallah allah kalplerine göre verir..
öyle canim allahindan bulsunlar
anaam saat kac olmuss
kactim kizlarrr

hosgeldin canim

hoşgeldiiiinnnn

bende bitsin diye bekliyom simdi tünaydin ececim
kizlar ahmet uyudu isler beni bekler gorusuruz
kolay gele

kızlar oruç tutacak varmı aranızda. oruçla beraber vermeye çalışıcam bende başarabilirsem. oruç tutmadanda geçirmek istmiyorum artık ramazanı. bir iki senedir diyet muhabetine sıcak muhabetine tutmadım orucu. bu sefer tutmam şart

selam kızlar bengeldim ay iki gün takılmadım ne çok birikmiş insan bi düşünür bu fatma nasıl yetişir hepinizi kocaman kocan öpüyorum

bende bitsin diye bekliyom simdi tünaydin ececim

kolay gele
sagol cAnim benim pasa hemen uyandi ama kocis seviyoo diye ona kostebek Pasta yapayim dedim kekini bide kremasini yapana Kadar uyandi
canim ben gecen sene hamileydim 6 gun tuttum tutardimda zorlanmiyodum amma Doktor sen dayanirsin bebek dayanamaz dedi bende mecburen tutamadim bu sene emziriyorum ama tutucam allahin izniyle
selam kızlar bengeldim ay iki gün takılmadım ne çok birikmiş insan bi düşünür bu fatma nasıl yetişir hepinizi kocaman kocan öpüyorum

hosgeldin canim

canım geçen sene gebeydim tuttum bu senede tutucam ben oruç tutunca zayıflıyorum

oruç tutarken kilo da vermek için neler yemeliyiz. ben diyorumki sahurda zaten midem kaldırmıyo tost yapayım yanınada süt bazende yumurta eklerim yanına. iftardada bol suyla açıp çorba içeyim ara vereyim beş dakika sonra ne yemek varsa az biraz yiyim. zaten hemen şişiyoruz ya. bir yarım saat sonrasıda yürüyüş yapıp eve gelip meyve ceviz meviz yiyim günü kapatayım diyorum nasıl sizce

saol tatlım bundan sonra daha güçlü durmaya çalışırım

hoşbulduk canım pastan kolay gelsin işi bitirdinmi gelip yardım edim

boş ver canım allaha havale et sıkma canını değmez allahbundan sonra iyi insanlar çıkarsın karşına

tünaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum hepimize
iş çok yoğun geçmişe şöle bi baktım ama alıntılayamadın affola artık öpüldünüzz

leslieciğimle 2 mil daha yaptık gitti 200 kalori sevdim ben bu işi ya

ama kızlar aklıma takılan bi konu var üst bacağı kolay inceltiyoruz ama alt bacak nolcak :44: bi araştırma yaptım alt bacak kalınlığı boyun %20si olmalı diyolar boyum 175 bacağım 35 olması gerekiyo ama benimki 40 nasıl bi spor inceltir ki bunu daha doğrusu inceltcek bişey var mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…