kiz cok yama
2 cm 3cm derken totosuz kalirsin sonra
oyle canim bende beklemedeyim gelsin artik diyeben acilisi yaptim reglle sira sizde
sagol handemöyle herhalde
günaydin canim
günaydin fadimecimsagol fadimem bugün biraz daha iyiyim
günaydin canim
günaydin ballim kaymagim
baHCEYi aldinizmi ballimgüle güle ekin bicin bacim bi verebilsem eritebilsem iste
supermis canim bende cumartesi Level 1i bitiricem pazar sabahi olcucem bakalim nekadar gitmis olcakgünnayydıınnnnsabah tartıldım cumaya göre 100 gr vermişim ama bundan daha önemlisi leslie bacı işe yarıyooo
5 gün önce başladığımda ölçülerim: üst bacak 53, dizin hemen üstü 46, popo 99 du
bugün ölçtüm: üst bacak 50dizin üstü 43 popo 97
devam devam devam
kızlarr aranıza alın benide. 92 den 73 e düştüm sonra gene aldım şuan 77yim. kurban bayramına kadar vermem lazım artık. belirli bir gün koymayınca salıyorum çok. bayramdan sonra akrabamın düğünü var. ve ordaki herkez vakti zamanında şişman muhabbeti çok yapmışlardı banabu halde gitmek istemiyorum. en azından 65 olsam boyum 1,64 hedefım normalde 60 ta. ozamana kadar veremem herhalde
giciklaro kadar kötüyüm ki kızlar anlatamam sizlere elim titriyo sinirden ayrıldığım nişanlımın babası geldi çalıştığım yere o kadar haksızlık yapıldı bana ama dayanamadım ağladım ben ne kadar ezik bi insanım yao kadar sey kaldı ki içimde lanet olsun ya
günaydingünnayydıınnnnsabah tartıldım cumaya göre 100 gr vermişim ama bundan daha önemlisi leslie bacı işe yarıyooo
5 gün önce başladığımda ölçülerim: üst bacak 53, dizin hemen üstü 46, popo 99 du
bugün ölçtüm: üst bacak 50dizin üstü 43 popo 97
devam devam devam
karistirmis olabülürümyerim senin elmani yavrumm
kiz o kutu kutu pense elmami yerse degilmiydi :44:
mersini ne diye karistiriyon
handenin cicekli donlarindan giy kiz
hmm ne giysensuzim elbise giysen
söyle sade ama sk birse bulsan
carsiya bkin bakalim bi belki bulursun birseyler
utanmazlar allahindan bulsunlarcanım ben ilçe tarımda staj yapıyorum oda çiftçi belgesi almaya geldi ama bana o kadar ağır konuştular ki ne şerefsizliğim kaldı ne fakirliğim.oğluda ona uydu lanet olsun ya.
öyle canim allahindan bulsunlarrabbimin adaleti büyük ben ona havale ediyorum inşallah allah kalplerine göre verir..
anaam saat kac olmuss
kactim kizlarrr
kızlarr aranıza alın benide. 92 den 73 e düştüm sonra gene aldım şuan 77yim. kurban bayramına kadar vermem lazım artık. belirli bir gün koymayınca salıyorum çok. bayramdan sonra akrabamın düğünü var. ve ordaki herkez vakti zamanında şişman muhabbeti çok yapmışlardı banabu halde gitmek istemiyorum. en azından 65 olsam boyum 1,64 hedefım normalde 60 ta. ozamana kadar veremem herhalde
bende bitsin diye bekliyom simdioyle canim bende beklemedeyim gelsin artik diye
supermis canim bende cumartesi Level 1i bitiricem pazar sabahi olcucem bakalim nekadar gitmis olcak
hosgeldin bayrama daha cok var istersen azmedersen basarirsin canim bende ekimde trde olam insaallah ozamana Kadar vermeye calisiyorum
tunaydin kizlarr
kolay gelekizlar ahmet uyudu isler beni bekler gorusuruz
sagol cAnim benim pasa hemen uyandi ama kocis seviyoo diye ona kostebek Pasta yapayim dedim kekini bide kremasini yapana Kadar uyandibende bitsin diye bekliyom simditünaydin ececim
kolay gele
canim ben gecen sene hamileydim 6 gun tuttum tutardimda zorlanmiyodum amma Doktor sen dayanirsin bebek dayanamaz dedi bende mecburen tutamadim bu sene emziriyorum ama tutucam allahin izniylekızlar oruç tutacak varmı aranızda. oruçla beraber vermeye çalışıcam bende başarabilirsem. oruç tutmadanda geçirmek istmiyorum artık ramazanı. bir iki senedir diyet muhabetine sıcak muhabetine tutmadım orucu. bu sefer tutmam şart
selam kızlar bengeldim ay iki gün takılmadım ne çok birikmiş insan bi düşünür bu fatma nasıl yetişir hepinizi kocaman kocan öpüyorum
kızlar oruç tutacak varmı aranızda. Oruçla beraber vermeye çalışıcam bende başarabilirsem. Oruç tutmadanda geçirmek istmiyorum artık ramazanı. Bir iki senedir diyet muhabetine sıcak muhabetine tutmadım orucu. Bu sefer tutmam şart
sen hic merak etme canim
Rabbim büyükama sende ezilip büzülme onlarin karsisinda
işte korktuğun şey başına gelir misali kaçtıkça daha çok çıkar karşına :26: sen onlarla karşılaşsan da tanımıyo gibi yap dik dur kendine güvendiğini göstero zaman onlar da kendilerini haklı görüp üstüne gelemezler
sagol canim benim pasa hemen uyandi ama kocis seviyoo diye ona kostebek pasta yapayim dedim kekini bide kremasini yapana kadar uyandi
canim ben gecen sene hamileydim 6 gun tuttum tutardimda zorlanmiyodum amma doktor sen dayanirsin bebek dayanamaz dedi bende mecburen tutamadim bu sene emziriyorum ama tutucam allahin izniyle
hosgeldin canim
o kadar kötüyüm ki kızlar anlatamam sizlere elim titriyo sinirden ayrıldığım nişanlımın babası geldi çalıştığım yere o kadar haksızlık yapıldı bana ama dayanamadım ağladım ben ne kadar ezik bi insanım yao kadar sey kaldı ki içimde lanet olsun ya
boş ver canım allaha havale et sıkma canını değmez allahbundan sonra iyi insanlar çıkarsın karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?