70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben her sene tutmaya calisirim allah nasip ederse bu sene tutcam
selam kızlar bengeldim ay iki gün takılmadım ne çok birikmiş insan bi düşünür bu fatma nasıl yetişir hepinizi kocaman kocan öpüyorum

afacan benim oglanda uyudu diye rahatlayayim biraz derdim yarim saat olmaz kalkardin
güzel düsünmüssün canim genelde öyle yapiyorduk zaten az az hepsinden yiyorduk orucluyken
tünaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum hepimize
iş çok yoğun geçmişe şöle bi baktım ama alıntılayamadın affola artık öpüldünüzz

tünaydin baharcim
isler yogun kizlar benimde birde cok keyifsizim bu ara reglle bagliyorum elbise aldim birde oda icime sinmedi tam off

kactim kizlar öptüm cok

evet ya benimde bacaklarım kalın nefret ediyorum

canim karamsar olma insaallah haftaya 63leri gorursun
inşallah canım..şimdiden 65lerdeyimya bakcaz..
sewinmelisin kız baksanya iştahında yok..ah o iştahsızlık bide bende olsane alaaa...
bende genelde kalori sayımıyla yapıyordum ama artık dikkat etmiyorum.ama bişey yiyeceğimde bakarım genelde.dolabımın üzerine herşeyin kalorisini yazdım 2 kağıda bit kadar yaptım sığdırdım..ordan bakıyorum..gelen üşenmeden nasıl yazdın bit kadar bunları diyor
bu hafta en az bi500 bekliyorum suzim bundan sonra kaçış yok..kaçamak falan yaparsın orasını bilemem ama bana her cuma 500 gr wermiş olarak geleceksin okadar.. albeni ne yedim bi ara beeee..almıyorum şimdi ewe olsa yerim yine..
ay hep bahane hep bahane
wallaha handem hep bahane bende..milletnasıl weriyor tutuyor boğazını weriyor.bende tutsam werecem...yok bahane bundan sonra...bol spor yapılacak artıkın..yazayıflıcam ya zayıflıcam başka yolu yok....

günaydın kızlar hafta sonu diyeti bozdum ben
pastalar kolalar yedimde yedim ama bugün başladım tekrardan herkese kolay gelsin
bende yedim haftasonu tatlım..aslında çok bişey yemedim ama aldım yinede weririz inşallah..
günaydiiinn
pastalarimmm ,böreklerim,kiirabiyelerimm,sarmalarim,dondurmalarimm

gelemedim hafta sonu kosusturma yorgunluk derken
nöördünüz bakem
bak dondurma yiyesim geldi şimcik... sen nörüyon bacım...
dimdik dur tatlım..o ezikliğinden değil duygusallığından..bende çok duygusalımdır hemen ağlarım dolduğumda...zayıf noktamız bu işte..dimdik dur..insanlar zayıf noktanı buldukları anda ordan wururlar..gördüklerinde dahada ezerler...üzme kendini tatlım... mazlumun ahı yerde kalmaz buna emin ol...
ana 43 diyo 50 diyo..bide 97 diyo...anammmm ben warya dubayım dubaaaaaaaa....

hoşgeldin canım...

ben tutarım canım regl olmadıktan sonra tutmamazlık yapmam..

selam kızlar bengeldim ay iki gün takılmadım ne çok birikmiş insan bi düşünür bu fatma nasıl yetişir hepinizi kocaman kocan öpüyorum

canım ramazanda kilo werilmez derler ama dikkat ettikten sonra çok güzel werilir sahurda hafif yapılıp iftardada önce su ile başlayı 1 kase çorba harika doyuruyor..az mideyi dinlendirim bi kaç şey daha yenirse bu iş tamamdır..iradeye sahip çıkılınca mükemmel kilo werilir..
tünaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum hepimize
iş çok yoğun geçmişe şöle bi baktım ama alıntılayamadın affola artık öpüldünüzz

benim üst bacak lömbür lömbür olduğu için alt ince gibi geliyodu ama değilmiş yürüyüş yapmak inceltiyomuş galiba, belki leslieciğimin ona da faydası olur :106:
senin üst bacak 50de lömbür lömbürse benimki 62 de ismini bile tarif edemediğim bişeyy..bende bacaklarım incecik olsun istiyorum.hiç olmadı ama artık olsun istiyorum we artık hergün 100 defa ip atlamaya başlıcam..
75 le doğuma girdim 65 le çıktım şimdi 51 im 11 aylık oğlum:)
hoşgeldin canım...ismin yaşın ewlimisin..

dün akşam anneciğime gittik kaldık falan..sabah regl oldum...ççooook sewinçliyim..benim regl annemi özlemiş sanırım annemi görünce hemencecik geliwerdi..bugün sabah 64.50 yi gördüm.cuma 63.80 dim..bakalım cumaya eksilerde çıkcakmıyım...

iştah bi geliyo bi gidiyo ama nasıl iş anlamadım bi de karnımı ağrıtıyo iyi uğraşmışın ben her seferinde internetten bakıyorum dün 1050 gibi bişeyle kapattım bugün 720 oldu bile bakalım nolcak akşam 1200ün üstüne çıkmasam bari :18:

ana 43 diyo 50 diyo..bide 97 diyo...anammmm ben warya dubayım dubaaaaaaaa....

ama sırf yağ ince görünmüyo ki bildiğin bıngıl bıngıl lömbür lömbür sallanıyom :26: resimlerine baktım kız hiç de duba değilsin

canım benikiler yağ tabakası halinde duruyor.etekgiyiyorumya ondan belli değil ama üst bacak arası yapışık birbirine we benim boy kısa düşün artık..inşallah bende inceldiğini görürüm..sadece zayıflamakla gitmiyor bol spor şart..yapsam ah belki fayda edecekte yapmıyprum..bugün başlıcaktım regl oldum..

kızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...

of o üst bacakların sürtmesi ne demek iyi bilirim ölürdüm onun acısından şimdi de değiyo birbirine ama çok şükür sürtüp yara olmuyo artık 14-15 yaşlarında 90 küsur kiloydum ya hala onun psikolojisi var bi de zayıflayamıcam boşuna uğraşıyorum kimse beni sevmiyo sevmicek diye düşünüyodum şimdi çok şükür bu kiloya kadar indim özgüvenim geldi ama o psikolojiyi atamadım hala şişkoymuşum gibi geliyo ne dertliymişim içimi döktüm ayak üstü öhöm ne diyodum

yani o bacak 50 değil 30 da olsa ben kendimi şişko sanmaya devam edicem diye korkuyorum spor gerçekten çok işe yarıyo canım yapmalısın mutlaka bi başladın mı gerisi geliyo zaten motive olman da lazım mesela ben bugün ölçtüğümde o incelmeleri görmesem devam edebileceğimi sanmıyodum ama şimdi daha bi hevesle yapmaya başladım işe yarıyo diye sen de bi başlayıp 10 gün kadar götür incelmeye başlayınca daha da heveslenip devam edersin

eskiden dahada birleşikti şimdi tam yukarı kısmına doğru birleşik az biyer kaldı..bakalım 10 gün yana açma yapcam denicem..reglden dolayı yapabilirsem oda..regl bitince ip atlamayı denicem ölçeceğim bakalımfayda olcak mı?zaten mutlaka faydası olurda yapmak lazım işte..

aynen oyle canim hemen uyaniyo

iyi akşamlar herkese.Bi bunalımdayım sormayın........
tartıda 76 kilo çıktım yok böyle bi şey
Ben zayıf zayıf ortalarda dolanamayacak mıyım ya

başla canım mutlaka ip atlamak çok faydalı ben de istiyorum ama evde yeterli alan yok ben de ipsiz zıplıyorum

sakin ol yavrum kendi gençliğimi gördüm sende yavaş yavaş da olsa zayıflıcaksın sonra kuğu gibin süzülceksin ortalıkta moralini bozma

dur bakalımo günlerde gelecek sabırlı ol tatlım..way be ne günlerdi diyeceksin..zayıf olmak ne güzelmiş diyeceksin....
bugun yaptigim yemekler
ohhhhh missssss...benide bekle bende geliyoooommm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…