dur bakalımo günlerde gelecek sabırlı ol tatlım..way be ne günlerdi diyeceksin..zayıf olmak ne güzelmiş diyeceksin....
ohhhhh missssss...benide bekle bende geliyoooommm.....
TARKAN - Firuze - YouTube
of 6 da çıktım bugun eve gelip evi topalayana kadar bu saat olsu bunalıma bağladım bende kocişi bekliom
valla değişiyo fadime abla bazı günler gece 10 bazen 6 da çıkıyomGünaydın kızlarr,
Betülcüm eline sağlık liste için canımcımKilo veren herkese de tebrikler Veremeyenler bu hafta cıssss, dikkat edelim de hep beraber ekside olalım inşallah.
Suzi geçmiş olsun canım, bugün iyisindir inşallah.
Handee senin mesai kaçta bitiyo canım hep gece 11 de gelmişin, gün içinde görüşemiyeceğiz mi artık senle?
Balkaymak nerdesin gııı kaçma bu hafta hep gel de beraber verek kilocukları.
Yeni kızlarrr hoşgeldiniz.
Herkese sağlık sıhhat mutluluk huzur dolu bir hafta diliyorum
ne gelemicenmi özledim yaw kız farmvillene benide ırgat alsana kurtar beni bu hayattan donlarımı giyer hıyar diplerini kazanarım seningecmise gittimde ay niye alinti yapmadim ben
ama aklimda
yeni gelen kizlar hosgeldiniizzz
ababa ellerine saglik bacimm
birinci olmusummmlaptopu ters cevirdim
suzimmmresimlerini gördüm
göbek var sadececanim aslinda daha kolay kilo vermen
yani toto eritmek daha zor
beni sormussunuz canlarimmm
bahcede birseyler yapmaya basladik
Ramazan girmeden halletmeye calisiyoruz birseyler
baya bi is var bakalim artik hallederiz insallah
o yüzden bundan sonrada eskisi kadar gelemem canlarim:26:
ay baska birsey unuttummu acaba :44:
kız gönderem gelinliğimi onu giypersembe söz kesilcek ben ne giycem diye kara kara düsünüyorum
kutu kutu mersin elmami yersin arkadasim balli elmami yesin
yerim senin elmani yavrumm
kiz o kutu kutu pense elmami yerse degilmiydi :44:
mersini ne diye karistiriyon
handenin cicekli donlarindan giy kiz
hmm ne giysensuzim elbise giysen
söyle sade ama sk birse bulsan
carsiya bkin bakalim bi belki bulursun birseyler
aybayıldım masanada yemeklerinedebugun yaptigim yemekler
hosgeldin hande kac gundur gorusemiyoruz is nasil gidiyo diyet nasil gidiyo
işallah bende zayıflamayı bekliom müzü bakalım bizde suziylen ballı gigi ne kadar yıllanacaz burdainşallah canım..şimdiden 65lerdeyimya bakcaz..
sewinmelisin kız baksanya iştahında yok..ah o iştahsızlık bide bende olsane alaaa...
bende genelde kalori sayımıyla yapıyordum ama artık dikkat etmiyorum.ama bişey yiyeceğimde bakarım genelde.dolabımın üzerine herşeyin kalorisini yazdım 2 kağıda bit kadar yaptım sığdırdım..ordan bakıyorum..gelen üşenmeden nasıl yazdın bit kadar bunları diyor
bu hafta en az bi500 bekliyorum suzim bundan sonra kaçış yok..kaçamak falan yaparsın orasını bilemem ama bana her cuma 500 gr wermiş olarak geleceksin okadar..albeni ne yedim bi ara beeee..almıyorum şimdi ewe olsa yerim yine..
wallaha handem hep bahane bende..milletnasıl weriyor tutuyor boğazını weriyor.bende tutsam werecem...yok bahane bundan sonra...bol spor yapılacak artıkın..yazayıflıcam ya zayıflıcam başka yolu yok....
bende yedim haftasonu tatlım..aslında çok bişey yemedim ama aldım yinede weririz inşallah..
bak dondurma yiyesim geldi şimcik...sen nörüyon bacım...
dimdik dur tatlım..o ezikliğinden değil duygusallığından..bende çok duygusalımdır hemen ağlarım dolduğumda...zayıf noktamız bu işte..dimdik dur..insanlar zayıf noktanı buldukları anda ordan wururlar..gördüklerinde dahada ezerler...üzme kendini tatlım...mazlumun ahı yerde kalmaz buna emin ol...
ana 43 diyo 50 diyo..bide 97 diyo...anammmm ben warya dubayım dubaaaaaaaa....
hoşgeldin canım...
ben tutarım canım regl olmadıktan sonra tutmamazlık yapmam..
canım ramazanda kilo werilmez derler ama dikkat ettikten sonra çok güzel werilir sahurda hafif yapılıp iftardada önce su ile başlayı 1 kase çorba harika doyuruyor..az mideyi dinlendirim bi kaç şey daha yenirse bu iş tamamdır..iradeye sahip çıkılınca mükemmel kilo werilir..
senin üst bacak 50de lömbür lömbürse benimki 62 de ismini bile tarif edemediğim bişeyy..bende bacaklarım incecik olsun istiyorum.hiç olmadı ama artık olsun istiyorum we artık hergün 100 defa ip atlamaya başlıcam..
hoşgeldin canım...ismin yaşın ewlimisin..
hopla hopla sen o bi kayıversin topik transfer sebebi olur vallakızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...
başla canım mutlaka ip atlamak çok faydalı ben de istiyorum ama evde yeterli alan yok ben de ipsiz zıplıyorum
sakin ol yavrumkendi gençliğimi gördüm sende yavaş yavaş da olsa zayıflıcaksın sonra kuğu gibin süzülceksin ortalıkta moralini bozma
ay bugun otobüste kavga ettim
ben katil olacam bi gün işe gelip giderken
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
sonra adamın biri yer verdi köşede orda dikilmeye başladım
bu sefer yanımdaki kızın arkasında işaretleşiyolar ona değiyor
kızı dürteledim dedim çekil ordan
kız çekildi adam yanıma yanaştı iyice arkadaşınada gel buraya diyor
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ay nerdeyyse dövecektim adamı:
arkamdan laf yetiştiriyor hala
ne spıklar var tacizci
kız nerden buldun o avatarı valla ballıdan beklenecek avatar tam
bayıldım döv totoşu iyi gelirse bende koyacam
nefret ediyorum oyle insanlardan pis sapiklar
ay bugun otobüste kavga ettim
ben katil olacam bi gün işe gelip giderken
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
sonra adamın biri yer verdi köşede orda dikilmeye başladım
bu sefer yanımdaki kızın arkasında işaretleşiyolar ona değiyor
kızı dürteledim dedim çekil ordan
kız çekildi adam yanıma yanaştı iyice arkadaşınada gel buraya diyor
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ay nerdeyyse dövecektim adamı
arkamdan laf yetiştiriyor hala
ne spıklar var tacizci
iyi gelmez olur mu totoya vurmak eritiyomuş ya ondan koydumdubaktım toto sallayan garfielddan hayır yok sadece sallamak yetmiyomuş biraz da vurmak lazım dediydim
ay pis sapıklar :113: hepsinin şeysini kesip eline vercen bak bi daha yapan oluyo mu :88:
he bacım he öle oluyosa vur vur sağdan soldan
acık banada uzat zopayı
arada totoş döverim arada halı çok kızarsam koca
al bacım senin olsun bende yedeği varneden zopalı smiley yok :117: yazık kız adama
aynen öle kendi bacıları olsa namus davası derler
öle hakedene zopa bundan sonram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?