70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dur bakalımo günlerde gelecek sabırlı ol tatlım..way be ne günlerdi diyeceksin..zayıf olmak ne güzelmiş diyeceksin....

ohhhhh missssss...benide bekle bende geliyoooommm.....

beklerim canim buyur gel faceyede attim diyorum buyrun gelin ablamda diyo ahh cok gelmek isteriz ama imkansiz simdi onlar kiz kardesimle birlikte tatildeler iki aile ayni yere gittiler siz beni cagiriyomusunuz diyorum kiz kardesimde sahane olurdu sizde Burda olsaniz dedi ama seneye artik nasipse busene cok erken gittik trye suan cokk pismanim gec gitseydik simdilerde super olcakti Burda hala soguk var aksam kaloriferi yaksan yakilir oyle soguk oluyo ahh ahhh canim memleketim

kizlar bugunku menum hatirladigim kadariyla sabahdan beri mutfaktayim arada ayak ustu atistirdiklarimdan unttuklarim olabilir

Sabah ilik balli su
kahvalti tost
calisirken yemek yemegi unuttum
aksam 1kepce tarhana corbasi
firinda 2kofte 1dilim patlican 2dilim patates
3yemek kasigi Kadar perde pilavi [hamurlarida dahil]
koca kase cacik 3 badem
ve bomba 1kucuk dilim kostebek Pasta :26:

busabahda tartida hala cumartesi sabahkini gordum 65.6 dunde oyleydi bakalim yarin Sabah kac cikicak
2litre suyu gecmisimdir
jilliani daha yapmadim ama yapicam insaallah

valla değişiyo fadime abla bazı günler gece 10 bazen 6 da çıkıyom
ne gelemicenmi özledim yaw kız farmvillene benide ırgat alsana kurtar beni bu hayattan donlarımı giyer hıyar diplerini kazanarım senin
hayırlısı olsun canı9m
regln oldu
persembe söz kesilcek ben ne giycem diye kara kara düsünüyorum
kutu kutu mersin elmami yersin arkadasim balli elmami yesin
kız gönderem gelinliğimi onu giy
olur valla
bugun yaptigim yemekler
aybayıldım masanada yemeklerinede
yedinmi onları yeseydin bol bol
hosgeldin hande kac gundur gorusemiyoruz is nasil gidiyo diyet nasil gidiyo

diyet berbat gidiyo dikkat pek edemiom ama dikkat ettiğim zmanda veremiom canımanlamadım reglolacam şiştim iyice
he görüşemedik valla özledim herkesi

işallah bende zayıflamayı bekliom müzü bakalım bizde suziylen ballı gigi ne kadar yıllanacaz burda
kızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...
hopla hopla sen o bi kayıversin topik transfer sebebi olur valla

kız nerden buldun o avatarı valla ballıdan beklenecek avatar tam
bayıldım döv totoşu iyi gelirse bende koyacam

ay bugun otobüste kavga ettim
ben katil olacam bi gün işe gelip giderken
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
sonra adamın biri yer verdi köşede orda dikilmeye başladım
bu sefer yanımdaki kızın arkasında işaretleşiyolar ona değiyor
kızı dürteledim dedim çekil ordan
kız çekildi adam yanıma yanaştı iyice arkadaşınada gel buraya diyor
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ay nerdeyyse dövecektim adamı
arkamdan laf yetiştiriyor hala
ne spıklar var tacizci

balli ve suzi ozel olarak size soruyorum siz burdasiniz diye
ben mineralvasser iciyorum ama gunde nekadar icmek lazim normal suda iciyorum 1bucuk lt siselerden ayrica digerindende baya iciyorum cok icince bizarari olurmu bilginiz varmi

nefret ediyorum oyle insanlardan pis sapiklar

kız nerden buldun o avatarı valla ballıdan beklenecek avatar tam
bayıldım döv totoşu iyi gelirse bende koyacam

iyi gelmez olur mu totoya vurmak eritiyomuş ya ondan koydumdu baktım toto sallayan garfielddan hayır yok sadece sallamak yetmiyomuş biraz da vurmak lazım dediydim

ay pis sapıklar :113: hepsinin şeysini kesip eline vercen bak bi daha yapan oluyo mu :88:

iyi gelmez olur mu totoya vurmak eritiyomuş ya ondan koydumdu baktım toto sallayan garfielddan hayır yok sadece sallamak yetmiyomuş biraz da vurmak lazım dediydim

he bacım he öle oluyosa vur vur sağdan soldan
acık banada uzat zopayı
arada totoş döverim arada halı çok kızarsam koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…