- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
namus davası diyip öldürürler bi de garibanı
aynen öle
kızlar ben gidiyom yarın sabah erken kalkacam sabah 9 buçuk akşam 10 çalışacamyani toplam 12,5saat ayakta duracam hepinizi çok seviyorum vede hepinizi çok zopalıyorum
ay bugun otobüste kavga ettim
ben katil olacam bi gün işe gelip giderken
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
sonra adamın biri yer verdi köşede orda dikilmeye başladım
bu sefer yanımdaki kızın arkasında işaretleşiyolar ona değiyor
kızı dürteledim dedim çekil ordan
kız çekildi adam yanıma yanaştı iyice arkadaşınada gel buraya diyor
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ay nerdeyyse dövecektim adamı
arkamdan laf yetiştiriyor hala
ne spıklar var tacizci
tesekkur ettim canimvalla değişiyo fadime abla bazı günler gece 10 bazen 6 da çıkıyom
ne gelemicenmi özledim yaw kız farmvillene benide ırgat alsana kurtar beni bu hayattan donlarımı giyer hıyar diplerini kazanarım senin
hayırlısı olsun canı9m
regln oldu
kız gönderem gelinliğimi onu giy
olur valla
aybayıldım masanada yemeklerinede
yedinmi onları yeseydin bol bol
diyet berbat gidiyo dikkat pek edemiom ama dikkat ettiğim zmanda veremiom canımanlamadım reglolacam şiştim iyice
he görüşemedik valla özledim herkesi
aynen öle
kızlar ben gidiyom yarın sabah erken kalkacam sabah 9 buçuk akşam 10 çalışacamyani toplam 12,5saat ayakta duracam hepinizi çok seviyorum vede hepinizi çok zopalıyorum
ben ben bende geldimmm
76 kg lık bi hatun olarak aranıza katılmak istiyorum benide alın
bende ablamla aramız yarım saat olmasına rağmen aylardır görüşemiyorum özledim...sadece telle..beklerim canim buyur gel faceyede attim diyorum buyrun gelin ablamda diyo ahh cok gelmek isteriz ama imkansiz simdi onlar kiz kardesimle birlikte tatildeler iki aile ayni yere gittiler siz beni cagiriyomusunuz diyorum kiz kardesimde sahane olurdu sizde Burda olsaniz dedi ama seneye artik nasipse busene cok erken gittik trye suan cokk pismanim gec gitseydik simdilerde super olcakti Burda hala soguk var aksam kaloriferi yaksan yakilir oyle soguk oluyo ahh ahhh canim memleketim
aman kuzum wallah a özledim kız handem şu işi bıraksan mı?sen ne?????TARKAN - Firuze - YouTube
of 6 da çıktım bugun eve gelip evi topalayana kadar bu saat olsu bunalıma bağladım bende kocişi bekliom
güzel tatlım..ufak köstebek pasta yemişin nolcak ondan bende bak 65.50 yim şuan..aynı kilodayız yani tatlım..kizlar bugunku menum hatirladigim kadariyla sabahdan beri mutfaktayim arada ayak ustu atistirdiklarimdan unttuklarim olabilir
Sabah ilik balli su
kahvalti tost
calisirken yemek yemegi unuttum
aksam 1kepce tarhana corbasi
firinda 2kofte 1dilim patlican 2dilim patates
3yemek kasigi Kadar perde pilavi [hamurlarida dahil]
koca kase cacik 3 badem
ve bomba 1kucuk dilim kostebek Pasta :26:
busabahda tartida hala cumartesi sabahkini gordum 65.6 dunde oyleydi bakalim yarin Sabah kac cikicak
2litre suyu gecmisimdir
jilliani daha yapmadim ama yapicam insaallah
walla siz benide geçersiniz ben burada baya baya bi ömür tüketecek gibiyim...aman dur handem kaymasın falan..biyere transfer olmak istemiyorum buradan gayet memnunum....işallah bende zayıflamayı bekliom müzü bakalım bizde suziylen ballı gigi ne kadar yıllanacaz burda
hopla hopla sen o bi kayıversin topik transfer sebebi olur valla
anaaaammm wallaha böyle sapıkları hadım edecekler bak gör bidaha yanaşıyor mu?aynısını istanbulda bende yaşadım da Allahtabn adamın biri yer wermişti durumu farkedip..eşimöyle bişey olcak diye otobüsle yollamıyor....yanına kocaman iğne alcan onlar dokundukça batırcan dangalak sürüleri..bu insanlar ne amaçla yaşıyorlar..işe yaramaz pislik sürüsü..ayyy tepem attı handemmmm...ay bugun otobüste kavga ettim
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ne spıklar var tacizci
kizlar esim diyoki bugun ozel bigunmuydu 1temmuz ne vardiki ben neyi unttum
dedim hic bisey yoktu sana guzellik olsun diye yaptim ama hep isterim diyo
bide cok begendi tatlarinida nerden yaptin diyo dedim tarifler internetten
son zamanlarda netten yeni seyler deniyorum coguda guzel oluyo
bende ablamla aramız yarım saat olmasına rağmen aylardır görüşemiyorum özledim...sadece telle..
aman kuzum wallah a özledim kız handem şu işi bıraksan mı?sen ne?????
güzel tatlım..ufak köstebek pasta yemişin nolcak ondan bende bak 65.50 yim şuan..aynı kilodayız yani tatlım..
walla siz benide geçersiniz ben burada baya baya bi ömür tüketecek gibiyim...aman dur handem kaymasın falan..biyere transfer olmak istemiyorum buradan gayet memnunum....
anaaaammm wallaha böyle sapıkları hadım edecekler bak gör bidaha yanaşıyor mu?aynısını istanbulda bende yaşadım da Allahtabn adamın biri yer wermişti durumu farkedip..eşimöyle bişey olcak diye otobüsle yollamıyor....yanına kocaman iğne alcan onlar dokundukça batırcan dangalak sürüleri..bu insanlar ne amaçla yaşıyorlar..işe yaramaz pislik sürüsü..ayyy tepem attı handemmmm...
walla eşime yaşpastalar falan yaparım hiç özel mözel sormaz..nasılsa zaten öyle bişeyle alakası yok ki!
Yooo bence iyi etmişsin aferin sanakizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte
Demek ki sen sık yapıyorsun eşine normal geliyo, biraz ara ver de yap bakalım, o zaman ne diyecek?bende ablamla aramız yarım saat olmasına rağmen aylardır görüşemiyorum özledim...sadece telle..
aman kuzum wallah a özledim kız handem şu işi bıraksan mı?sen ne?????
güzel tatlım..ufak köstebek pasta yemişin nolcak ondan bende bak 65.50 yim şuan..aynı kilodayız yani tatlım..
walla siz benide geçersiniz ben burada baya baya bi ömür tüketecek gibiyim...aman dur handem kaymasın falan..biyere transfer olmak istemiyorum buradan gayet memnunum....
anaaaammm wallaha böyle sapıkları hadım edecekler bak gör bidaha yanaşıyor mu?aynısını istanbulda bende yaşadım da Allahtabn adamın biri yer wermişti durumu farkedip..eşimöyle bişey olcak diye otobüsle yollamıyor....yanına kocaman iğne alcan onlar dokundukça batırcan dangalak sürüleri..bu insanlar ne amaçla yaşıyorlar..işe yaramaz pislik sürüsü..ayyy tepem attı handemmmm...
walla eşime yaşpastalar falan yaparım hiç özel mözel sormaz..nasılsa zaten öyle bişeyle alakası yok ki!
Allah kolaylık versin, toplu taşıma araçları zor vallaha, her türlü insan biniyor.ay bugun otobüste kavga ettim
kollonu sırtımza sürtüyo
bi dirsek attım
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ne spıklar var tacizci
Eline sağlık canım, hangi siteden alıyosun tarifleri?kizlar esim diyoki bugun ozel bigunmuydu 1temmuz ne vardiki ben neyi unttum
dedim hic bisey yoktu sana guzellik olsun diye yaptim ama hep isterim diyo
bide cok begendi tatlarinida nerden yaptin diyo dedim tarifler internetten
son zamanlarda netten yeni seyler deniyorum coguda guzel oluyo
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
Güzel canım menün, sporunu da yapmışsın.günaydın kızlar
dünkü menüm: sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak ıce tea yeşil çaylı olandan..
öğle:3 yemek kaşığı pirinç pilavı,5 yemek kaşığı taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek...
akşam:1 tabaktan az yoğurtlu bulgur çorbası (yuvalama gibi bişey)
45 dakika spor yaptım,9 lu çay içtimbukadar...
Güzel canım menün, sporunu da yapmışsın.
Akşamdan hazırlasan zeytin-peynir-domates hepsini bir tabağa 1 porsiyonluk koy, sabah hemen 5 dk.çıkarıp yersin.saol canım ama eksiklerim var kahvaltı bu ara hiç yapamıyorum zorla yanibugün bile 1 kase yoğurtla tam buğday ekmeği yedim kahvaltıda nasıl mide bu ya
Kolay gelsin.canlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?