70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ettim canim
yedim ama az yedim
aynen öle

kızlar ben gidiyom yarın sabah erken kalkacam sabah 9 buçuk akşam 10 çalışacamyani toplam 12,5saat ayakta duracam hepinizi çok seviyorum vede hepinizi çok zopalıyorum

bizde seni seviyoruz gule gule canim

kizlar esim diyoki bugun ozel bigunmuydu 1temmuz ne vardiki ben neyi unttum
dedim hic bisey yoktu sana guzellik olsun diye yaptim ama hep isterim diyo
bide cok begendi tatlarinida nerden yaptin diyo dedim tarifler internetten
son zamanlarda netten yeni seyler deniyorum coguda guzel oluyo

ben ben bende geldimmm
76 kg lık bi hatun olarak aranıza katılmak istiyorum benide alın

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

bende ablamla aramız yarım saat olmasına rağmen aylardır görüşemiyorum özledim...sadece telle..
TARKAN - Firuze - YouTube

of 6 da çıktım bugun eve gelip evi topalayana kadar bu saat olsu bunalıma bağladım bende kocişi bekliom
aman kuzum wallah a özledim kız handem şu işi bıraksan mı?sen ne?????
güzel tatlım..ufak köstebek pasta yemişin nolcak ondan bende bak 65.50 yim şuan..aynı kilodayız yani tatlım..
işallah bende zayıflamayı bekliom müzü bakalım bizde suziylen ballı gigi ne kadar yıllanacaz burda

hopla hopla sen o bi kayıversin topik transfer sebebi olur valla
walla siz benide geçersiniz ben burada baya baya bi ömür tüketecek gibiyim...aman dur handem kaymasın falan..biyere transfer olmak istemiyorum buradan gayet memnunum....
anaaaammm wallaha böyle sapıkları hadım edecekler bak gör bidaha yanaşıyor mu?aynısını istanbulda bende yaşadım da Allahtabn adamın biri yer wermişti durumu farkedip..eşimöyle bişey olcak diye otobüsle yollamıyor....yanına kocaman iğne alcan onlar dokundukça batırcan dangalak sürüleri..bu insanlar ne amaçla yaşıyorlar..işe yaramaz pislik sürüsü..ayyy tepem attı handemmmm...
walla eşime yaşpastalar falan yaparım hiç özel mözel sormaz..nasılsa zaten öyle bişeyle alakası yok ki!

bizim aramizda yarim Saat olsa ben en fazla 3haftada bir gorurum esim okonuda iyi goturur hakkini yemeyim simdi
yedim canim zaten ama kucuk bi parca guzelde olmus ya Kilo derdi olmasaydi soyle koca bi dilim goturebilirdim
bizimki benle ogreniyo benim kvdede dyodu esim dogum gununde yemege goturdu oda demisti dogum gunu olmusta ne olmus diye

günaydın kızlar

dünkü menüm: sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak ıce tea yeşil çaylı olandan..

öğle:3 yemek kaşığı pirinç pilavı,5 yemek kaşığı taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek...

akşam:1 tabaktan az yoğurtlu bulgur çorbası (yuvalama gibi bişey )

45 dakika spor yaptım,9 lu çay içtim bukadar...

Son düzenleme:
kizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte
Yooo bence iyi etmişsin aferin sana

Demek ki sen sık yapıyorsun eşine normal geliyo, biraz ara ver de yap bakalım, o zaman ne diyecek?

Allah kolaylık versin, toplu taşıma araçları zor vallaha, her türlü insan biniyor.

Eline sağlık canım, hangi siteden alıyosun tarifleri?

Güzel canım menün, sporunu da yapmışsın.

saol canım ama eksiklerim var kahvaltı bu ara hiç yapamıyorum zorla yani bugün bile 1 kase yoğurtla tam buğday ekmeği yedim kahvaltıda nasıl mide bu ya
Akşamdan hazırlasan zeytin-peynir-domates hepsini bir tabağa 1 porsiyonluk koy, sabah hemen 5 dk.çıkarıp yersin.

canlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi
Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…