70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın millet :) :) nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)

Günaydın canım,
İyiyiz Allah a şükür, sen nasılsın? Kendini tanıtır mısın? Ben 37 yaşında 2 kız annesi, muhasebeci olarak özel şirkette çalışıyorum, Antalya da yaşıyorum.

dur bakalımo günlerde gelecek sabırlı ol tatlım..way be ne günlerdi diyeceksin..zayıf olmak ne güzelmiş diyeceksin....
Sağol ablacım.O günleri yaşarım umarım.Hayatında hiç zayıf olmaz mı insan ya

[/QUOTE]sakin ol yavrum kendi gençliğimi gördüm sende yavaş yavaş da olsa zayıflıcaksın sonra kuğu gibin süzülceksin ortalıkta moralini bozma [/QUOTE]

Gerçekten öyle olur mu ki.. kilolarımdan çok sıkıldım ama kurtulmak için de bi şey yapamıyorum.Biliyorum,biliyorum,biliyorum dünyadaki en iradesiz insan beniiim

Son düzenleme:
bendeki toto öyle bitcek cinsten değil merak etme 90 olsun yeter zaten bel de 62-63 olursa daş gibin olurum
hee ayni ben gibi olacan yani
hosgeldiin
bulursun insallah canim
olsun canim

dün leke geldi canim o kadar

kızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...
bence atlama canim :26:

iyi akşamlar herkese.Bi bunalımdayım sormayın........
tartıda 76 kilo çıktım yok böyle bi şey
Ben zayıf zayıf ortalarda dolanamayacak mıyım ya
verirsin insallah canim

sagol canim
ay gelmedi dahaaa

pislik bunlar pislikkk
gecirdeysin cantayi bkafasina hayvanin

balli ve suzi ozel olarak size soruyorum siz burdasiniz diye
ben mineralvasser iciyorum ama gunde nekadar icmek lazim normal suda iciyorum 1bucuk lt siselerden ayrica digerindende baya iciyorum cok icince bizarari olurmu bilginiz varmi
bilmiyorum ki canim :26: ben nadir iciyorum

handeeeee yetis bacim

günaydin kizlar zayiflama suyu buldum onu deniycem almam lazim mazemelerini birazdan almancadan türkceye cevirmeye calisirim ay faydasi olurmu ki

75 le doğuma girdim 65 le çıktım şimdi 51 im 11 aylık oğlum:)
hay masallah
tamam anlasdik sen bana yardim etcen ben sana herhafta 500 gramm vercem albeni okadar da hosuma gitmedi
daha önce gitseydin ya anana
kızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...
atlama canim nolur nolmaz
iyi akşamlar herkese.Bi bunalımdayım sormayın........
tartıda 76 kilo çıktım yok böyle bi şey
Ben zayıf zayıf ortalarda dolanamayacak mıyım ya
döndünmü kuzu
bugun yaptigim yemekler
yemede yaninda yat
sabah bende actim kaliferi
TARKAN - Firuze - YouTube

of 6 da çıktım bugun eve gelip evi topalayana kadar bu saat olsu bunalıma bağladım bende kocişi bekliom
handeeemm
aksam cok degilmi
kiz koca bulmaya degil söze gidiyorum

manjak sapiklar
balli ve suzi ozel olarak size soruyorum siz burdasiniz diye
ben mineralvasser iciyorum ama gunde nekadar icmek lazim normal suda iciyorum 1bucuk lt siselerden ayrica digerindende baya iciyorum cok icince bizarari olurmu bilginiz varmi
tas olusmazmis diyorlar burda ben fazla sevmiyorum ama annemgilde onu iciyiro cok da abartma derim ama canim yarim litre 1 litre icebilirsin herhalde :26:
aynen öle koskoca adamlar ama medeniyet yok
ay aynı durakta indik bide ödümpatladı eve kadar takip etmesinler die :18::18:
ben ssana biber gazi göndereyim
aynen öle

kızlar ben gidiyom yarın sabah erken kalkacam sabah 9 buçuk akşam 10 çalışacamyani toplam 12,5saat ayakta duracam hepinizi çok seviyorum vede hepinizi çok zopalıyorum
zopaliyorum derken

:26:
aynen öyle vallaha

kizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte

Günaydın kızlar,
Hayırlı sabahlar,
günaydin fadimem
günaydin canim
Günaydın millet :) :) nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)
günaydin canim
canlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi
hayirdir canim :26:
Günaydın herkese
günaydin kuzu
günaydiiiiiinnn

günaydin ballim kaymagim balli bak ne buldum Abnehmen: Schlank mit der Wasser-Kur
ben diyorum yine yeme seklini degistirmiyeyim ama gün icinde bu su dan iceyim nedersin faydasi varmidir

gözüm kararıyor canım sürekli tansiyonumda düşüyor anlamadım bi durum var ama

ne buldun kiiiizzzz

Son düzenleme:
ne buldun kiiiizzzz

zayıflama suyu mu nerden buldun nasıl buldun etkisi var mı fazla sordum sanırım

suzim altinda yine diyet listesi kuzum
zaten ingwer metoyu hizlandiriyo

listeyi yapmasanda olur ballim zaten suyumuzu iciyoruz su yerine onu iceriz deneyek giii

angel aysemiydin canim adin bak simdi

2 litre sülahiye
1 tane zencefilden 2-3 cantim suyun icine rendeliyecen
sonra 1 tane hiyar ay pardon salatalik kabuklu dilim dilim suyun icine dogriyacaksin
1 limon dilim dilim dogra at suya
12 yaprak nane onuda at
bunlari buzdolabina koy gece dinlenecek sabaha kadar ertesi gün gün boyu onu icecekmissin

dene bakalim suzim yediklerinede dikkat edersin faydali olabülü

anam mervemde gelmis aklimdan gecti bugün sali gelir diye

kizlar dün cok üüzüldüm icim parcalandi gece boyunca aklimdan cikmadi dünkü haber

kadin wc ye gitmis disarda herhalde türkiyede diger kadin demis senin cocugun mikrop kapar sen yap tuvaletini ben cocuklan disarda beklerim 2 yasinda kuzum serefsizin karisi cocugu kacirmis
2 gün sonra bulmuslar cocugun cesetini dün haberlerde gösterdiler cocugun babasi sinir krizi gecirmis
icim parcalandi kariyi ariyorlarmis linc etsinler elleri kirilsin o yavruya nasi kiydin o yüzden habere bakasim da gelmiyor cok etkileniyorum günlerce aklimdan cikmiyor

Allahim yarabbim yaaaaaaa
ya ne desem bilemiyorum nasil birsey bunlar ne denir bunlara ne yapti cocuk sana ay delircem
bende sevmiyorum suzim haber izlemeyi cok etkileniyorum :26:

dene bakalim suzim yediklerinede dikkat edersin faydali olabülü
alim da deneyeyim kiz niye sade ben deniyom dogru aslinda benim isime yararsa seneler sonra bende fark edilir
yine cok is vaaarrrrrr
kolay gelsin tatlim
Allahim yarabbim yaaaaaaa
ya ne desem bilemiyorum nasil birsey bunlar ne denir bunlara ne yapti cocuk sana ay delircem
bende sevmiyorum suzim haber izlemeyi cok etkileniyorum :26:
cocukdan ne istedin bulsunlar serefsiz kadini allahim öyle insanlardan korusun

evet canım adım ayşe
bende deneyim zencefili duymustum zaten inşallah işe yarar

hepinize günaydın kızlar
hande kız vursaydın kafasına bi çanta o adamındeğince ne oluyosa töbe töbe
balkaymak halamı hastalanmadın ? tekrar bi gitsen dra:26:
suzicim söylediğin habere çok üzüldüm bela okumak istemiyorum ama allah o insanları bildiği gibi yapsın
müzü fazla zıplama sprailin kaymasın

kızlar ben yine ölçüldüm bu sabah
kiloda değişiklik yok ama 2 cm daha gitmiş totodan ve belden
bel 70
toto 100 şu an bi 10 cm daha gideerse tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…