Günaydın millet :) :)nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)
Sağol ablacım.O günleri yaşarım umarım.Hayatında hiç zayıf olmaz mı insan yadur bakalımo günlerde gelecek sabırlı ol tatlım..way be ne günlerdi diyeceksin..zayıf olmak ne güzelmiş diyeceksin....
hee ayni ben gibi olacan yanibendeki toto öyle bitcek cinsten değil merak etme90 olsun yeter zaten bel de 62-63 olursa daş gibin olurum
hosgeldiinkızlarr aranıza alın benide. 92 den 73 e düştüm sonra gene aldım şuan 77yim. kurban bayramına kadar vermem lazım artık. belirli bir gün koymayınca salıyorum çok. bayramdan sonra akrabamın düğünü var. ve ordaki herkez vakti zamanında şişman muhabbeti çok yapmışlardı banabu halde gitmek istemiyorum. en azından 65 olsam boyum 1,64 hedefım normalde 60 ta. ozamana kadar veremem herhalde
bulursun insallah canimgiciklarsIkma canini tatlim ya bosver kizlarin dedigi gibi kurtulduna sevin ömür boyu onlari mi cekecekdin
günaydin
karistirmis olabülürümnasil birsey giycem ki off bakmam lazim 3 gün icinde bulmam lazim
bakim bakimgelemedim ballim ya kk takildi
utanmazlar allahindan bulsunlar
öyle canim allahindan bulsunlar
hosgeldin canim
dün leke geldi canim o kadarinşallah canım..şimdiden 65lerdeyimya bakcaz..
sewinmelisin kız baksanya iştahında yok..ah o iştahsızlık bide bende olsane alaaa...
bende genelde kalori sayımıyla yapıyordum ama artık dikkat etmiyorum.ama bişey yiyeceğimde bakarım genelde.dolabımın üzerine herşeyin kalorisini yazdım 2 kağıda bit kadar yaptım sığdırdım..ordan bakıyorum..gelen üşenmeden nasıl yazdın bit kadar bunları diyor
bu hafta en az bi500 bekliyorum suzim bundan sonra kaçış yok..kaçamak falan yaparsın orasını bilemem ama bana her cuma 500 gr wermiş olarak geleceksin okadar..albeni ne yedim bi ara beeee..almıyorum şimdi ewe olsa yerim yine..
wallaha handem hep bahane bende..milletnasıl weriyor tutuyor boğazını weriyor.bende tutsam werecem...yok bahane bundan sonra...bol spor yapılacak artıkın..yazayıflıcam ya zayıflıcam başka yolu yok....
bende yedim haftasonu tatlım..aslında çok bişey yemedim ama aldım yinede weririz inşallah..
bak dondurma yiyesim geldi şimcik...sen nörüyon bacım...
dimdik dur tatlım..o ezikliğinden değil duygusallığından..bende çok duygusalımdır hemen ağlarım dolduğumda...zayıf noktamız bu işte..dimdik dur..insanlar zayıf noktanı buldukları anda ordan wururlar..gördüklerinde dahada ezerler...üzme kendini tatlım...mazlumun ahı yerde kalmaz buna emin ol...
ana 43 diyo 50 diyo..bide 97 diyo...anammmm ben warya dubayım dubaaaaaaaa....
hoşgeldin canım...
ben tutarım canım regl olmadıktan sonra tutmamazlık yapmam..
canım ramazanda kilo werilmez derler ama dikkat ettikten sonra çok güzel werilir sahurda hafif yapılıp iftardada önce su ile başlayı 1 kase çorba harika doyuruyor..az mideyi dinlendirim bi kaç şey daha yenirse bu iş tamamdır..iradeye sahip çıkılınca mükemmel kilo werilir..
senin üst bacak 50de lömbür lömbürse benimki 62 de ismini bile tarif edemediğim bişeyy..bende bacaklarım incecik olsun istiyorum.hiç olmadı ama artık olsun istiyorum we artık hergün 100 defa ip atlamaya başlıcam..
hoşgeldin canım...ismin yaşın ewlimisin..
bence atlama canim :26:kızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...
verirsin insallah canimiyi akşamlar herkese.Bi bunalımdayım sormayın........
tartıda 76 kilo çıktım yok böyle bi şey
Ben zayıf zayıf ortalarda dolanamayacak mıyım ya
valla değişiyo fadime abla bazı günler gece 10 bazen 6 da çıkıyom
ne gelemicenmi özledim yaw kız farmvillene benide ırgat alsana kurtar beni bu hayattan donlarımı giyer hıyar diplerini kazanarım senin
hayırlısı olsun canı9m
regln oldu
kız gönderem gelinliğimi onu giy
olur valla
aybayıldım masanada yemeklerinede
yedinmi onları yeseydin bol bol
diyet berbat gidiyo dikkat pek edemiom ama dikkat ettiğim zmanda veremiom canımanlamadım reglolacam şiştim iyice
he görüşemedik valla özledim herkesi
pislik bunlar pislikkkay bugun otobüste kavga ettim
ben katil olacam bi gün işe gelip giderken
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
sonra adamın biri yer verdi köşede orda dikilmeye başladım
bu sefer yanımdaki kızın arkasında işaretleşiyolar ona değiyor
kızı dürteledim dedim çekil ordan
kız çekildi adam yanıma yanaştı iyice arkadaşınada gel buraya diyor
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ay nerdeyyse dövecektim adamı
arkamdan laf yetiştiriyor hala
ne spıklar var tacizci
bilmiyorum ki canim :26: ben nadir iciyorumballi ve suzi ozel olarak size soruyorum siz burdasiniz diye
ben mineralvasser iciyorum ama gunde nekadar icmek lazim normal suda iciyorum 1bucuk lt siselerden ayrica digerindende baya iciyorum cok icince bizarari olurmu bilginiz varmi
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
hay masallah75 le doğuma girdim 65 le çıktım şimdi 51 im 11 aylık oğlum:)
tamam anlasdikinşallah canım..şimdiden 65lerdeyimya bakcaz..
sewinmelisin kız baksanya iştahında yok..ah o iştahsızlık bide bende olsane alaaa...
bende genelde kalori sayımıyla yapıyordum ama artık dikkat etmiyorum.ama bişey yiyeceğimde bakarım genelde.dolabımın üzerine herşeyin kalorisini yazdım 2 kağıda bit kadar yaptım sığdırdım..ordan bakıyorum..gelen üşenmeden nasıl yazdın bit kadar bunları diyor
bu hafta en az bi500 bekliyorum suzim bundan sonra kaçış yok..kaçamak falan yaparsın orasını bilemem ama bana her cuma 500 gr wermiş olarak geleceksin okadar..albeni ne yedim bi ara beeee..almıyorum şimdi ewe olsa yerim yine..
wallaha handem hep bahane bende..milletnasıl weriyor tutuyor boğazını weriyor.bende tutsam werecem...yok bahane bundan sonra...bol spor yapılacak artıkın..yazayıflıcam ya zayıflıcam başka yolu yok....
bende yedim haftasonu tatlım..aslında çok bişey yemedim ama aldım yinede weririz inşallah..
bak dondurma yiyesim geldi şimcik...sen nörüyon bacım...
dimdik dur tatlım..o ezikliğinden değil duygusallığından..bende çok duygusalımdır hemen ağlarım dolduğumda...zayıf noktamız bu işte..dimdik dur..insanlar zayıf noktanı buldukları anda ordan wururlar..gördüklerinde dahada ezerler...üzme kendini tatlım...mazlumun ahı yerde kalmaz buna emin ol...
ana 43 diyo 50 diyo..bide 97 diyo...anammmm ben warya dubayım dubaaaaaaaa....
hoşgeldin canım...
ben tutarım canım regl olmadıktan sonra tutmamazlık yapmam..
canım ramazanda kilo werilmez derler ama dikkat ettikten sonra çok güzel werilir sahurda hafif yapılıp iftardada önce su ile başlayı 1 kase çorba harika doyuruyor..az mideyi dinlendirim bi kaç şey daha yenirse bu iş tamamdır..iradeye sahip çıkılınca mükemmel kilo werilir..
senin üst bacak 50de lömbür lömbürse benimki 62 de ismini bile tarif edemediğim bişeyy..bende bacaklarım incecik olsun istiyorum.hiç olmadı ama artık olsun istiyorum we artık hergün 100 defa ip atlamaya başlıcam..
hoşgeldin canım...ismin yaşın ewlimisin..
daha önce gitseydin ya ananadün akşam anneciğime gittik kaldık falan..sabah regl oldum...ççooook sewinçliyim..benim regl annemi özlemiş sanırımannemi görünce hemencecik geliwerdi..bugün sabah 64.50 yi gördüm.cuma 63.80 dim..bakalım cumaya eksilerde çıkcakmıyım...
atlama canim nolur nolmazkızlar ip atlamanın regliye bizararı olur mu?hani bende spiral warya ondan soruyorum..rahim regl döneminde genişliyor we spiral kayar mı?acaba diye düşünüyorum...
döndünmü kuzuiyi akşamlar herkese.Bi bunalımdayım sormayın........
tartıda 76 kilo çıktım yok böyle bi şey
Ben zayıf zayıf ortalarda dolanamayacak mıyım ya
yemede yaninda yatbugun yaptigim yemekler
sabah bende actim kaliferibeklerim canim buyur gel faceyede attim diyorum buyrun gelin ablamda diyo ahh cok gelmek isteriz ama imkansiz simdi onlar kiz kardesimle birlikte tatildeler iki aile ayni yere gittiler siz beni cagiriyomusunuz diyorum kiz kardesimde sahane olurdu sizde Burda olsaniz dedi ama seneye artik nasipse busene cok erken gittik trye suan cokk pismanim gec gitseydik simdilerde super olcakti Burda hala soguk var aksam kaloriferi yaksan yakilir oyle soguk oluyo ahh ahhh canim memleketim
handeeemmTARKAN - Firuze - YouTube
of 6 da çıktım bugun eve gelip evi topalayana kadar bu saat olsu bunalıma bağladım bende kocişi bekliom
aksam cok degilmikizlar bugunku menum hatirladigim kadariyla sabahdan beri mutfaktayim arada ayak ustu atistirdiklarimdan unttuklarim olabilir
Sabah ilik balli su
kahvalti tost
calisirken yemek yemegi unuttum
aksam 1kepce tarhana corbasi
firinda 2kofte 1dilim patlican 2dilim patates
3yemek kasigi Kadar perde pilavi [hamurlarida dahil]
koca kase cacik 3 badem
ve bomba 1kucuk dilim kostebek Pasta :26:
busabahda tartida hala cumartesi sabahkini gordum 65.6 dunde oyleydi bakalim yarin Sabah kac cikicak
2litre suyu gecmisimdir
jilliani daha yapmadim ama yapicam insaallah
kiz koca bulmaya degil söze gidiyorumvalla değişiyo fadime abla bazı günler gece 10 bazen 6 da çıkıyom
ne gelemicenmi özledim yaw kız farmvillene benide ırgat alsana kurtar beni bu hayattan donlarımı giyer hıyar diplerini kazanarım senin
hayırlısı olsun canı9m
regln oldu
kız gönderem gelinliğimi onu giy
olur valla
aybayıldım masanada yemeklerinede
yedinmi onları yeseydin bol bol
diyet berbat gidiyo dikkat pek edemiom ama dikkat ettiğim zmanda veremiom canımanlamadım reglolacam şiştim iyice
he görüşemedik valla özledim herkesi
manjak sapiklaray bugun otobüste kavga ettim
ben katil olacam bi gün işe gelip giderken
otobüs çok sıkışık deil ama 2tane adam arkamda yanımdada bikız var ayakta dikiliyoz
kollonu sırtımza sürtüyo
dedimsanırım yanlışlıkla oluyo ay yok ses öıkartmadıkça devamı gelio otobüs enufak sarsıntıda çarpıyo delirecem
sonra adamın biri yer verdi köşede orda dikilmeye başladım
bu sefer yanımdaki kızın arkasında işaretleşiyolar ona değiyor
kızı dürteledim dedim çekil ordan
kız çekildi adam yanıma yanaştı iyice arkadaşınada gel buraya diyor
bi dirsek attım
dedimotobüse binmeyi bilmiyorsanız binmeyin bunca insan var sizin gibi kadınların üzerne sarkan yok
bütün otobüs inledi
gittim ordan öne doğru
ay nerdeyyse dövecektim adamı
arkamdan laf yetiştiriyor hala
ne spıklar var tacizci
tas olusmazmis diyorlar burda ben fazla sevmiyorum ama annemgilde onu iciyiro cok da abartma derim ama canim yarim litre 1 litre icebilirsin herhalde :26:balli ve suzi ozel olarak size soruyorum siz burdasiniz diye
ben mineralvasser iciyorum ama gunde nekadar icmek lazim normal suda iciyorum 1bucuk lt siselerden ayrica digerindende baya iciyorum cok icince bizarari olurmu bilginiz varmi
ben ssana biber gazi göndereyimaynen öle koskoca adamlar ama medeniyet yok
ay aynı durakta indik bide ödümpatladı eve kadar takip etmesinler die :18::18:
zopaliyorum derkenaynen öle
kızlar ben gidiyom yarın sabah erken kalkacam sabah 9 buçuk akşam 10 çalışacamyani toplam 12,5saat ayakta duracam hepinizi çok seviyorum vede hepinizi çok zopalıyorum
:26:Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
aynen öyle vallaha
kizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte
günaydin fadimemGünaydın kızlar,
Hayırlı sabahlar,
günaydin canimgünaydın kızlar
dünkü menüm: sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak ıce tea yeşil çaylı olandan..
öğle:3 yemek kaşığı pirinç pilavı,5 yemek kaşığı taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek...
akşam:1 tabaktan az yoğurtlu bulgur çorbası (yuvalama gibi bişey)
45 dakika spor yaptım,9 lu çay içtimbukadar...
günaydin canimGünaydın millet :) :)nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)
hayirdir canim :26:canlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi
günaydin kuzuGünaydın herkese
günaydiiiiiinnn
günaydin kizlarzayiflama suyu buldum onu deniycem almam lazim mazemelerini birazdan almancadan türkceye cevirmeye calisirim ay faydasi olurmu ki
hay masallah
tamam anlasdiksen bana yardim etcen ben sana herhafta 500 gramm vercem albeni okadar da hosuma gitmedi
daha önce gitseydin ya anana
atlama canim nolur nolmaz
döndünmü kuzu
yemede yaninda yat
sabah bende actim kaliferi
handeeemm
aksam cok degilmi
kiz koca bulmaya degil söze gidiyorum
manjak sapiklar
tas olusmazmis diyorlar burda ben fazla sevmiyorum ama annemgilde onu iciyiro cok da abartma derim ama canim yarim litre 1 litre icebilirsin herhalde :26:
ben ssana biber gazi göndereyim
zopaliyorum derken
:26:
günaydin fadimem
günaydin canim
günaydin canim
hayirdir canim :26:
günaydin kuzu
günaydin ballim kaymagimballi bak ne buldum Abnehmen: Schlank mit der Wasser-Kur
ben diyorum yine yeme seklini degistirmiyeyim ama gün icinde bu su dan iceyim nedersin faydasi varmidir
gözüm kararıyor canım sürekli tansiyonumda düşüyor anlamadım bi durum var ama
günaydin kizlarzayiflama suyu buldum onu deniycem almam lazim mazemelerini birazdan almancadan türkceye cevirmeye calisirim ay faydasi olurmu ki
hay masallah
tamam anlasdiksen bana yardim etcen ben sana herhafta 500 gramm vercem albeni okadar da hosuma gitmedi
daha önce gitseydin ya anana
atlama canim nolur nolmaz
döndünmü kuzu
yemede yaninda yat
sabah bende actim kaliferi
handeeemm
aksam cok degilmi
kiz koca bulmaya degil söze gidiyorum
manjak sapiklar
tas olusmazmis diyorlar burda ben fazla sevmiyorum ama annemgilde onu iciyiro cok da abartma derim ama canim yarim litre 1 litre icebilirsin herhalde :26:
ben ssana biber gazi göndereyim
zopaliyorum derken
:26:
günaydin fadimem
günaydin canim
günaydin canim
hayirdir canim :26:
günaydin kuzu
günaydin ballim kaymagimballi bak ne buldum Abnehmen: Schlank mit der Wasser-Kur
ben diyorum yine yeme seklini degistirmiyeyim ama gün icinde bu su dan iceyim nedersin faydasi varmidir
ne buldun kiiiizzzz
zayıflama suyu mu nerden buldun nasıl buldun etkisi var mıfazla sordum sanırım
suzim altinda yine diyet listesi kuzum
zaten ingwer metoyu hizlandiriyo
listeyi yapmasanda olur ballim zaten suyumuzu iciyoruz su yerine onu iceriz deneyek giii
angel aysemiydin canim adinbak simdi
2 litre sülahiye
1 tane zencefilden 2-3 cantim suyun icine rendeliyecen
sonra 1 tane hiyar ay pardonsalatalik kabuklu dilim dilim suyun icine dogriyacaksin
1 limon dilim dilim dogra at suya
12 yaprak nane onuda at
bunlari buzdolabina koy gece dinlenecek sabaha kadar ertesi gün gün boyu onu icecekmissin
Allahim yarabbim yaaaaaaaanam mervemde gelmis aklimdan gecti bugün sali gelir diye
kizlar dün cok üüzüldüm icim parcalandi gece boyunca aklimdan cikmadi dünkü haber
kadin wc ye gitmis disarda herhalde türkiyede diger kadin demis senin cocugun mikrop kapar sen yap tuvaletini ben cocuklan disarda beklerim 2 yasinda kuzum serefsizin karisi cocugu kacirmis
2 gün sonra bulmuslar cocugun cesetini dün haberlerde gösterdiler cocugun babasi sinir krizi gecirmis
icim parcalandi kariyi ariyorlarmis linc etsinler elleri kirilsin o yavruya nasi kiydino yüzden habere bakasim da gelmiyor cok etkileniyorum günlerce aklimdan cikmiyor
alim da deneyeyim kiz niye sade ben deniyomdene bakalim suzim yediklerinede dikkat edersin faydali olabülü
kolay gelsin tatlimyine cok is vaaarrrrrr
cocukdan ne istedinAllahim yarabbim yaaaaaaa
ya ne desem bilemiyorum nasil birsey bunlar ne denir bunlara ne yapti cocuk sana ay delircem
bende sevmiyorum suzim haber izlemeyi cok etkileniyorum :26:
listeyi yapmasanda olur ballim zaten suyumuzu iciyoruz su yerine onu iceriz deneyek giii
angel aysemiydin canim adinbak simdi
2 litre sülahiye
1 tane zencefilden 2-3 cantim suyun icine rendeliyecen
sonra 1 tane hiyar ay pardonsalatalik kabuklu dilim dilim suyun icine dogriyacaksin
1 limon dilim dilim dogra at suya
12 yaprak nane onuda at
bunlari buzdolabina koy gece dinlenecek sabaha kadar ertesi gün gün boyu onu icecekmissin
bence birde kolay yapmazi cok mazemeli olunca bulmasi falan var yapamiyorum birde kaynatma falan olunca ugrasmak istemiyor insan yani benevet canım adım ayşe
bende deneyim zencefili duymustum zaten inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?