70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaş pasta gibi o tür şeyleri ben fazla yiyemem 1 dilim bile yiyemem yani...

kizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte
ne güzelişte tatlım..sen warya çıbık olcan çıbık...ama bizde olcaz çıbıkkk
Günaydın kızlar,
Hayırlı sabahlar,
günaydınnnnnn..
günaydın canım..menün güzel bende kahwaltıda pek bişey yiyemem..

Demek ki sen sık yapıyorsun eşine normal geliyo, biraz ara ver de yap bakalım, o zaman ne diyecek?
her zaman yaparım..kahwaltıyı bile çeşitlendiririm..alışkın..diyetteyim diye bu aralar sık yapmıyorum..
Günaydın millet :) :) nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)
günaydın canım..nasıl olsun benden artılar öyle işte..
canlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi

Sağol ablacım.O günleri yaşarım umarım.Hayatında hiç zayıf olmaz mı insan ya
olcaksın sabır..bakbende senin gibi düşünürdüm 87yken..ama yapılabiliyormuş..buyaza kilolu girmicem dedim we yaptım..dahasınıda yapsam olcak inşallah..
Günaydın herkese
günaydın tatlım..
dün leke geldi canim o kadar
gelir inşallah canım..benimde normalde gelmiyor lawaboya gidince geliyor ne tuhaf şey bu yaaa...
günaydiiiiiinnn
sanada balımm
tamam anlasdik sen bana yardim etcen ben sana herhafta 500 gramm vercem albeni okadar da hosuma gitmedi

daha önce gitseydin ya anana

atlama canim nolur nolmaz
inşallah bebeğim..suzim mesela canım şuan albeni hiç çekmiyor..ama alpellanın beyaz çikolatalı gofreti olsa ne iyi giderdi.
benimki annemi görünce dayanamadı işte
atlamadım canım..regl bitince yani ramazanda atlayabilecekmiyim bakalım....

onlar insan değil ki!onlar canawar..isimleri tarifsiz mahluklar...pislikler..

müzü fazla zıplama sprailin kaymasın

kızlar ben yine ölçüldüm bu sabah
kiloda değişiklik yok ama 2 cm daha gitmiş totodan ve belden
bel 70
toto 100 şu an bi 10 cm daha gideerse tamamdır

ah ah bende insem biöyle..ama olcak inşallah hala umudum war..az önce gözüm döndü dalayım bişeylere dedimama sonra olmaz dalmıcam dedimama 65 im hala..neysem ya olcak ya olcak...

günaydin baharcim
normalde küfür etmeyi sevmem ama öyle insanlar yüzünden günaha da giriyorum allah bildigi gibi yapsin o daha melekdin melek olarak öbür dünyaya gitmis oldu allahim ailesine sabir versin

onuda denemedim hic güzelmi
hulahop da iyi diyorlar
yanlis anlamissim herhalde gazeteye baktim 2 yasinda degil 2 aylikmis erkek cocugu burda babasini tesiz icin bekliyoruz yaziyor dün babasi orda sinir krizi gecirmisdin yazilan haber geride demek okumayayim diyorum ama o pislik kadin yakalandi yazisini okumak istiyorum ne istedin niye yaptin kendini koruyamayan yavrudan ne istedin serefsizin karisi
ay kusura bakmayin kendimi o ailenin yerine bile koyamam allahim ne büyük bi aci sabir ver

burda da baska birsey yaziyor annasi mi öldürdü kendi cocugunu :26:

Haliç'te bebek cesedi bulundu

İstanbul Haliç Sütlüce mevkiinde denizde 2 aylık bebek cesedi bulundu. Bebek bulunmadan 6 saat önce aile bebeklerinin kaçırıldığı iddiasıyla polise gitti. Bu sırada vatandaşlar Haliç kıyısında bir bebeğin cesedini gördü ve polise haber verdi. Olay yerine giderek bebeğin kendi bebekleri olduğunu teşhis eden baba Erol Algın sinir krizi geçirip bayıldı. Anne Sultan Argın ise parkta gezintiye çıktığını ve tuvalete girerken bebeğini bir kadına emanet ettiğini çıkınca da kadının ortadan kaybolduğunu söyledi. Ardından parkta otururken iki erkeğin yanına gelip kendisine ıslak mendil verdiğini ve mendili koklayınca bayıldığını ileri sürdü. Sultan Ergın daha sonra ise bebeğini uyutmak için sallarken denize düşürdüğünü iddia etti. MOBESE kayıtlarını da inceleyen polis çelişkili ifadeleri nedeniyle anne Argın'ı gözaltına aldı.

aman yarabbim nasıl insanlar var ya insan kendi çocuğuna yapar mı bunu millet çocuk bulamıyor bunlarda napıyor.allahım islah etsin

bende memnun oldum canımevet canım kaynatmak sıcak içmek helede yazın çok zor oluyor deneyelim bunu :)
sen denersen bana söyle bende baslarsam sana söylim kayit a not ettim zencefil salatalik nane ve limon diye bu ara doluyum vakit bulunca alacam hepsini yapacam sana da söylerim
aman yarabbim nasıl insanlar var ya insan kendi çocuğuna yapar mı bunu millet çocuk bulamıyor bunlarda napıyor.allahım islah etsin
dogru diyorsun

ben çok sewiyorum tatlım..hulahop ne kız..hiç duymadım..

ah suzim ne insanlar war.kimi çocuğum olsun diye uğraşır kimi ölsün diye...insanlar canawarlaşmış artık..

kızlar bide zencefile dikkat edin çok fazlada tüketmeyin kararındaolsun..çünkü kanı sulandırıyormuş zencefil.bikere hastaneye gittiğimde orada başka hasta ile doktorun konuşmasına şahit oldum..kadın iyi gelir diye fazla zencefil tüketmiş bu yüzden kan çok sulanınca çarpıntı yapmaya başlamış..doktor dikkat edin diye nasihat ediyordu adama..fazlası çarpıntı yapabilir az öz tüketelim..

ben çok sewiyorum tatlım..hulahop ne kız..hiç duymadım..

ah suzim ne insanlar war.kimi çocuğum olsun diye uğraşır kimi ölsün diye...insanlar canawarlaşmış artık..
hulahup bu canim dogru diyorsun cocugundan ne isteedi manyak kari
ben eve geçerken alayım fakat merak ettiğim bunu ne aralar içecez aç karnına filan mi :26:
yok kuzum su niyetine gün boyu 2 litre zülahiye yapiyoruz ben siseye doldurup isyerinde icecem müzzeyen zencefile dikkat demis 1 tane degil a orda yazan 2-3 cm rendelenecek
sagol tatlim

ay yakalaniyordum kingkonga :18: internete bakim dedi sayfayi kapatamadim kokrudan elim ayagim titredi o ne diycek diye :18:

saol canım araştırıp içmek daha mantıklı
gerci bayadir kola icmiyorum aramiyorumda artik sükür arada cok nadir canim cekerse ayda yilda bir
önceden litrelerce sirf onu ictigimi bilirim

evet canım kola baya tehlikeli fakat insan bazen dayanamıyor:26:bende öyleydim 2,5 litre biterdi 1 gecede heyyy gidi günler heyyy zero içeyim diyorum ondada şeker varmış e napcaz böyle bilemedim ki :26:

ben gunde 1lt iciyorumdur nerdeyse
aksam cok canim bende hissettim ama yedim bikere
denene Bilir sen yap sonuclara gore bizde yapariz
ne insanlar varya insan kendi cocuguna nasil kiyar bakmaya kiyamiyosun arada ece beni delirtince kiziyorumda ona bile uzuluyorum

ben severim tatliyi canim
hepimizcitir olcaz insaallah canim

bazen insan yemekden sonra asitli icecek istiyor ama napcaz iste icmiycez artik ayran icelim
kiz gülme müzü yakalansam canima okurdun :83::83::83:

ah ah bende insem biöyle..ama olcak inşallah hala umudum war..az önce gözüm döndü dalayım bişeylere dedimama sonra olmaz dalmıcam dedimama 65 im hala..neysem ya olcak ya olcak...
gözüne söle dönmesin canımı sıkmasın
günaydin baharcim
normalde küfür etmeyi sevmem ama öyle insanlar yüzünden günaha da giriyorum allah bildigi gibi yapsin o daha melekdin melek olarak öbür dünyaya gitmis oldu allahim ailesine sabir versin
amin canım ya ne zordur kimbilir
olabilirmiki :26:

nasilsiniz kizlar Sabah ahmetin Doktor randevusu vardi u5 ve asi yapildi iki tarafinada asi yaptilar cani yandi oglumun
simdide uyuttum yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…