yaş pasta gibi o tür şeyleri ben fazla yiyemem 1 dilim bile yiyemem yani...bizim aramizda yarim Saat olsa ben en fazla 3haftada bir gorurum esim okonuda iyi goturur hakkini yemeyim simdi
yedim canim zaten ama kucuk bi parca guzelde olmus ya Kilo derdi olmasaydi soyle koca bi dilim goturebilirdim
bizimki benle ogreniyo benim kvdede dyodu esim dogum gununde yemege goturdu oda demisti dogum gunu olmusta ne olmus diye
ne güzelişte tatlım..sen warya çıbık olcan çıbık...ama bizde olcaz çıbıkkkkizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte
günaydınnnnnn..Günaydın kızlar,
Hayırlı sabahlar,
günaydın canım..menün güzel bende kahwaltıda pek bişey yiyemem..günaydın kızlar
dünkü menüm: sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak ıce tea yeşil çaylı olandan..
öğle:3 yemek kaşığı pirinç pilavı,5 yemek kaşığı taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek...
akşam:1 tabaktan az yoğurtlu bulgur çorbası (yuvalama gibi bişey)
45 dakika spor yaptım,9 lu çay içtimbukadar...
her zaman yaparım..kahwaltıyı bile çeşitlendiririm..alışkın..diyetteyim diye bu aralar sık yapmıyorum..Demek ki sen sık yapıyorsun eşine normal geliyo, biraz ara ver de yap bakalım, o zaman ne diyecek?
günaydın canım..nasıl olsun benden artılar öyle işte..Günaydın millet :) :)nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)
canlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi
olcaksın sabır..bakbende senin gibi düşünürdüm 87yken..ama yapılabiliyormuş..buyaza kilolu girmicem dedim we yaptım..dahasınıda yapsam olcak inşallah..Sağol ablacım.O günleri yaşarım umarım.Hayatında hiç zayıf olmaz mı insan ya
günaydın tatlım..Günaydın herkese
gelir inşallah canım..benimde normalde gelmiyor lawaboya gidince geliyor ne tuhaf şey bu yaaa...dün leke geldi canim o kadar
sanada balımmgünaydiiiiiinnn
inşallah bebeğim..suzim mesela canım şuan albeni hiç çekmiyor..ama alpellanın beyaz çikolatalı gofreti olsa ne iyi giderdi.tamam anlasdiksen bana yardim etcen ben sana herhafta 500 gramm vercem albeni okadar da hosuma gitmedi
daha önce gitseydin ya anana
atlama canim nolur nolmaz
benimki annemi görünce dayanamadı işte
atlamadım canım..regl bitince yani ramazanda atlayabilecekmiyim bakalım....
onlar insan değil ki!onlar canawar..isimleri tarifsiz mahluklar...pislikler..kizlar dün cok üüzüldüm icim parcalandi gece boyunca aklimdan cikmadi dünkü haber
kadin wc ye gitmis disarda herhalde türkiyede diger kadin demis senin cocugun mikrop kapar sen yap tuvaletini ben cocuklan disarda beklerim 2 yasinda kuzum serefsizin karisi cocugu kacirmis
2 gün sonra bulmuslar cocugun cesetini dün haberlerde gösterdiler cocugun babasi sinir krizi gecirmis
icim parcalandi kariyi ariyorlarmis linc etsinler elleri kirilsin o yavruya nasi kiydino yüzden habere bakasim da gelmiyor cok etkileniyorum günlerce aklimdan cikmiyor