desene birincilik bana kaliyor bu haftaben gunde 1lt iciyorumdur nerdeyse
aksam cok canim bende hissettim ama yedim bikere
denene Bilir sen yap sonuclara gore bizde yapariz
ne insanlar varya insan kendi cocuguna nasil kiyar bakmaya kiyamiyosun arada ece beni delirtince kiziyorumda ona bile uzuluyorum
ben severim tatliyi canim
hepimizcitir olcaz insaallah canim
bilmiyorum ki canim :26:cikar onunda kokusugözüne söle dönmesin canımı sıkmasın
amin canım ya ne zordur kimbilir
olabilirmiki :26:
gecmis olsun canim napcan mecbur yaptiriyoruznasilsiniz kizlar Sabah ahmetin Doktor randevusu vardi u5 ve asi yapildi iki tarafinada asi yaptilar cani yandi oglumun
simdide uyuttum yavrumu
sagol canim bilgiler icinDiyetisyen Safiye Taş, yaz döneminde karın bölgesindeki yağların daha çok rahatsız etmeye başladığına işaret etti.
Karın bölgesindeki yağlanmayı artıran nedenlerden birinin insülin hormonu olduğuna dikkati çeken Taş, insülin hormonu bol salgılatıldığında yağlanmanın arttığını dile getirdi.
Beslenmede az öğünün yağlanmada etkili olduğunu vurgulayan Taş, şöyle konuştu:
VÜCUDU AÇ BIRAKMAYIN
“Mesela kahvaltı yapmıyorsunuz, öğlen yemek yediniz, öğleden akşama kadar yine açsınız ve akşam yemek yediniz. Aslında çok hafif yediniz ama karın bölgenizde ciddi bir yağlanma var. Çünkü vücudu aç bırakıyorsunuz.
Vücut uzun süreli aç kaldığı için de tekrar yemek yediğinizde kendini korumak adına, yağ deposundan harcayacağını bildiği için, yediğiniz her şeyi yağ olarak tekrar depoluyor. Uzun süre aç kalmayacağız. Mümkün olduğunca ara öğünler yapmaya çalışalım. 2-3 saat arayla mesela bir salatalık bile yemeniz önemli. İnsülin seviyesi belli bir noktada kalacaktır.”
GLİSEMİK İNDEKSİ YÜKSEK BESİNLERDEN KAÇIN!
Safiye Taş, karın bölgesinde yağ oluşumunda glisemik indeksi yüksek besinlerin alınmasının da etkili olduğuna işaret ederek, glisemik indeksi yüksek besinlerden kaçınılması gerektiğini söyledi.
Havuç, bezelye, pirinç pilavı, patates, muz, kavun, kayısı, üzüm ve kuru meyvelerin yerine elma, kiraz, çilek, erik, şeftali gibi meyvelerin tercih edilmesi gerektiğini kaydeden Taş “Karpuz da yenebilir ancak iki dilimde bırakılması gerekir” dedi.
Safiye Taş, beyaz ekmek değil yulaflı, çavdarlı, tam tahıllı ekmeklerin tercih edilmesi gerektiğini ifade ederek, çorbaların içinde de beyaz un, şehriye veya krema olmamasına dikkat edilmesini istedi.
Taş, “Glisemik indeksle beklenmek karın bölgesindeki yağlanmayı azaltacaktır. Genelde de aslında beslenme kurallarından biridir” diye konuştu.
Haftada 1-2 kez kırmızı et, 1-2 kez balık eti ve yine 1-2 kez tavuk ve hindi eti tüketilmesini öneren Taş, nohut, kuru fasulye, barbunya, bakla, mercimek gibi kuru baklagillerin de kan şekerini güzel dengelediğine ve bunların protein örgüsünün de kaliteli olduğuna işaret etti.
hadi yazencefilin iştah açma özelliğide varmış canım zaten kapanmaz bi iştahım var sonra daha çok açılmasın
inşallah canım..ben severim tatliyi canim
hepimizcitir olcaz insaallah canim
asitli içecek canım çekmez hiç..olsada içesim gelmez..dolap da 2 kola 2 fanta war öyle duruyorlar hiç içesim gelmiyor ki!bazen insan yemekden sonra asitli icecek istiyor ama napcaz iste icmiycez artikayran icelim
kiz gülme müzüyakalansam canima okurdun :83::83::83:
gözüne söle dönmesin canımı sıkmasın
nasilsiniz kizlar Sabah ahmetin Doktor randevusu vardi u5 ve asi yapildi iki tarafinada asi yaptilar cani yandi oglumun
simdide uyuttum yavrumu
hadi yaama mucize su yaziyor mucize kilo almayalim da
ne güzel iste tatliminşallah canım..
asitli içecek canım çekmez hiç..olsada içesim gelmez..dolap da 2 kola 2 fanta war öyle duruyorlar hiç içesim gelmiyor ki!
ucuz kurtulmuşun suzim yaw...
Eki Görüntüle 747045 döndü bile2 poğaça yedim..
ah canım nasılda acımıştır..nası olayım bacım herzaman ki!gibi boğazlı bi gündeyim..
tamamanam dur hele12 kiloyu verene kadar neler çektim kilo almak istemiyom ben araştıralımda öyle alalım tatlım
ayse kiz hollywood sanatcilar yapiyor diye özendim :89: sen bekle istersen ben bi deneyeyimfaydasi olursa sende yaparsin
tamam tatlım sen kilo alırsan biz yapmayalım
kızlar selam yazamıyorum ama gözüm üstünüzde işler cok yogun kusuruma bakmayın özledim sizle muabbeti yaa çok öpüyorum hepiciniziii
kızlar selam yazamıyorum ama gözüm üstünüzde işler cok yogun kusuruma bakmayın özledim sizle muabbeti yaa çok öpüyorum hepiciniziii
ben molaya kacarben moladan gelene kadar akilli uslu durun emi kuzularim hadin öptüm naniklerinizden
ayşeler iyi olur kız :) tatlım dikkat et baktın iştahın açıldı bırak hemenöyle deme kiz :18: anamin ismi hatrinaannemin ismide ayse bunalima girerim depresyona düserim basinizin etini yerim almim
ben molaya kacarben moladan gelene kadar akilli uslu durun emi kuzularim hadin öptüm naniklerinizden
şahane bir tabak koy bende geliyorumbugun yaptigim yemekler
AMİNbaşla canım mutlaka ip atlamak çok faydalı ben de istiyorum ama evde yeterli alan yok ben de ipsiz zıplıyorum
aynen benim yerim geniş alt katta kaynanam var:18:
sakin ol yavrumkendi gençliğimi gördüm sende yavaş yavaş da olsa zayıflıcaksın sonra kuğu gibin süzülceksin ortalıkta moralini bozma
ay canım ev toplaması bimezTARKAN - Firuze - YouTube
of 6 da çıktım bugun eve gelip evi topalayana kadar bu saat olsu bunalıma bağladım bende kocişi bekliom
fena bombakizlar bugunku menum hatirladigim kadariyla sabahdan beri mutfaktayim arada ayak ustu atistirdiklarimdan unttuklarim olabilir
Sabah ilik balli su
kahvalti tost
calisirken yemek yemegi unuttum
aksam 1kepce tarhana corbasi
firinda 2kofte 1dilim patlican 2dilim patates
3yemek kasigi Kadar perde pilavi [hamurlarida dahil]
koca kase cacik 3 badem
ve bomba 1kucuk dilim kostebek Pasta :26:
busabahda tartida hala cumartesi sabahkini gordum 65.6 dunde oyleydi bakalim yarin Sabah kac cikicak
2litre suyu gecmisimdir
jilliani daha yapmadim ama yapicam insaallah
BANADA BANADAkız nerden buldun o avatarı valla ballıdan beklenecek avatar tam
bayıldım döv totoşu iyi gelirse bende koyacam
BENDE YAPARIM CANIM ÖZELLİKLE MİSAFİRLERİME FAKLI SUNUMLAR YAPMAYI SEVERİMkizlar esim diyoki bugun ozel bigunmuydu 1temmuz ne vardiki ben neyi unttum
dedim hic bisey yoktu sana guzellik olsun diye yaptim ama hep isterim diyo
bide cok begendi tatlarinida nerden yaptin diyo dedim tarifler internetten
son zamanlarda netten yeni seyler deniyorum coguda guzel oluyo
BENİMKİDE BEN UYUMADAN UYUMAZbenim kiz hala Uyanik ssabah 10da uyandi gunduz uykusunada yatmadi halada uyumuyo bekliyorum hala uyusun diye
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
yap pastayı eritirsin canımkizlar delimiyim neyim ya cocuklari zar zor uyutmusum git uyu dimi yok yatmayip jilliani yaptim bu saatte
sanada canımGünaydın kızlar,
Hayırlı sabahlar,
iyi menü canımgünaydın kızlar
dünkü menüm: sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak ıce tea yeşil çaylı olandan..
öğle:3 yemek kaşığı pirinç pilavı,5 yemek kaşığı taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek...
akşam:1 tabaktan az yoğurtlu bulgur çorbası (yuvalama gibi bişey)
45 dakika spor yaptım,9 lu çay içtimbukadar...
DOKTORUM KAHVALTI YAPMAZSAN ASLA DÜZENLİ KİLO VEREMEZSİN DİYORsaol canım ama eksiklerim var kahvaltı bu ara hiç yapamıyorum zorla yanibugün bile 1 kase yoğurtla tam buğday ekmeği yedim kahvaltıda nasıl mide bu ya
PEKTE İYİ DEĞİL SEN NASILSINGünaydın millet :) :)nasılsınız bugün nasıl gidio hayat :)
GEÇMİŞ OLSUN HAYIRDIRcanlarım ben hastaneye kadar gidicem öptüm hepinizi
SANADAGünaydın herkese
SANADAgünaydiiiiiinnn
sıcaktan olabilir yinede doktora git ihmal etmegözüm kararıyor canım sürekli tansiyonumda düşüyor anlamadım bi durum var ama
kolay gelsin canımyine cok is vaaarrrrrr
ALLAH ÇOCUĞUN AİLESİNE SABIR VERSİN O KADINIDA KAHR ETSİNanam mervemde gelmis aklimdan gecti bugün sali gelir diye
kizlar dün cok üüzüldüm icim parcalandi gece boyunca aklimdan cikmadi dünkü haber
kadin wc ye gitmis disarda herhalde türkiyede diger kadin demis senin cocugun mikrop kapar sen yap tuvaletini ben cocuklan disarda beklerim 2 yasinda kuzum serefsizin karisi cocugu kacirmis
2 gün sonra bulmuslar cocugun cesetini dün haberlerde gösterdiler cocugun babasi sinir krizi gecirmis
icim parcalandi kariyi ariyorlarmis linc etsinler elleri kirilsin o yavruya nasi kiydino yüzden habere bakasim da gelmiyor cok etkileniyorum günlerce aklimdan cikmiyor
BENİMKİ 100E İNEYDİ 90 I DÜŞÜNÜRÜZhepinize günaydın kızlar
hande kız vursaydın kafasına bi çanta o adamındeğince ne oluyosa töbe töbe
balkaymak halamı hastalanmadın ? tekrar bi gitsen dra:26:
suzicim söylediğin habere çok üzüldüm bela okumak istemiyorum ama allah o insanları bildiği gibi yapsın
müzü fazla zıplama sprailin kaymasın
BENCEDE
kızlar ben yine ölçüldüm bu sabah
kiloda değişiklik yok ama 2 cm daha gitmiş totodan ve belden
bel 70
toto 100 şu anbi 10 cm daha gideerse tamamdır
YOK YOK DALMA
ah ah bende insem biöyle..ama olcak inşallah hala umudum war..az önce gözüm döndü dalayım bişeylere dedimama sonra olmaz dalmıcam dedimama 65 im hala..neysem ya olcak ya olcak...
YOK DAHA NELER BİR ANNE BÖYLE YAPARSA GERİSİNİ DÜŞENEMİYORUMburda da baska birsey yaziyor annasi mi öldürdü kendi cocugunu :26:
Haliç'te bebek cesedi bulundu
İstanbul Haliç Sütlüce mevkiinde denizde 2 aylık bebek cesedi bulundu. Bebek bulunmadan 6 saat önce aile bebeklerinin kaçırıldığı iddiasıyla polise gitti. Bu sırada vatandaşlar Haliç kıyısında bir bebeğin cesedini gördü ve polise haber verdi. Olay yerine giderek bebeğin kendi bebekleri olduğunu teşhis eden baba Erol Algın sinir krizi geçirip bayıldı. Anne Sultan Argın ise parkta gezintiye çıktığını ve tuvalete girerken bebeğini bir kadına emanet ettiğini çıkınca da kadının ortadan kaybolduğunu söyledi. Ardından parkta otururken iki erkeğin yanına gelip kendisine ıslak mendil verdiğini ve mendili koklayınca bayıldığını ileri sürdü. Sultan Ergın daha sonra ise bebeğini uyutmak için sallarken denize düşürdüğünü iddia etti. MOBESE kayıtlarını da inceleyen polis çelişkili ifadeleri nedeniyle anne Argın'ı gözaltına aldı.
7 YILDIR İÇMİYORUMgerci bayadir kola icmiyorum aramiyorumda artik sükür arada cok nadir canim cekerse ayda yilda bir
önceden litrelerce sirf onu ictigimi bilirim
ÜYÜSÜNDA BÜYÜSÜNnasilsiniz kizlar Sabah ahmetin Doktor randevusu vardi u5 ve asi yapildi iki tarafinada asi yaptilar cani yandi oglumun
simdide uyuttum yavrumu
:18::18::18:ben molaya kacarben moladan gelene kadar akilli uslu durun emi kuzularim hadin öptüm naniklerinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?