Eki Görüntüle 747150 Eki Görüntüle 747151 merhabalar
benim için imkansızdı ama kolay bir şekilde azimle 18 kilo verdim.
Becerebilirsem resmim ekte
kızlar selam yazamıyorum ama gözüm üstünüzde işler cok yogun kusuruma bakmayın özledim sizle muabbeti yaa çok öpüyorum hepiciniziii
şahane bir tabak koy bende geliyorum
AMİN
ay canım ev toplaması bimez
fena bomba
BANADA BANADA
BENDE YAPARIM CANIM ÖZELLİKLE MİSAFİRLERİME FAKLI SUNUMLAR YAPMAYI SEVERİM
BENİMKİDE BEN UYUMADAN UYUMAZ
yap pastayı eritirsin canım
sanada canım
iyi menü canım
DOKTORUM KAHVALTI YAPMAZSAN ASLA DÜZENLİ KİLO VEREMEZSİN DİYOR
PEKTE İYİ DEĞİL SEN NASILSIN
GEÇMİŞ OLSUN HAYIRDIR
SANADA
SANADA
sıcaktan olabilir yinede doktora git ihmal etme
kolay gelsin canım
ALLAH ÇOCUĞUN AİLESİNE SABIR VERSİN O KADINIDA KAHR ETSİNÖYLESİNİ LİNÇ ETMELİ SABAH SABAH KÖTÜ OLDUM YA
BENİMKİ 100E İNEYDİ 90 I DÜŞÜNÜRÜZ
YOK YOK DALMA
YOK DAHA NELER BİR ANNE BÖYLE YAPARSA GERİSİNİ DÜŞENEMİYORUM
7 YILDIR İÇMİYORUM
ÜYÜSÜNDA BÜYÜSÜN
:18::18::18:
Gerçekten öyle olur mu ki..kilolarımdan çok sıkıldım ama kurtulmak için de bi şey yapamıyorum.Biliyorum,biliyorum,biliyorum dünyadaki en iradesiz insan beniiim
hee ayni ben gibi olacan yani
kizlar dün cok üüzüldüm icim parcalandi gece boyunca aklimdan cikmadi dünkü haber
kadin wc ye gitmis disarda herhalde türkiyede diger kadin demis senin cocugun mikrop kapar sen yap tuvaletini ben cocuklan disarda beklerim 2 yasinda kuzum serefsizin karisi cocugu kacirmis
2 gün sonra bulmuslar cocugun cesetini dün haberlerde gösterdiler cocugun babasi sinir krizi gecirmis
icim parcalandi kariyi ariyorlarmis linc etsinler elleri kirilsin o yavruya nasi kiydino yüzden habere bakasim da gelmiyor cok etkileniyorum günlerce aklimdan cikmiyor
sorma canimya kucuk hanim ben yataga yanina yatmadan yatmaz bazende ben uyurum benden sonra uyur gece lambasindan dahada az isik veren bi lambamiz var kucucuk bi mavi isik veriyo bende kapatiyorum onuda karanlikta kaliyoya basiyo cigligi gel yat acayim diyorum ozaman yatiyo cadi
uyuyoda cok cabuk uyaniyo canim ya biraz uzun uyusa sahane olcak ama yok uyumuyo
selam kızlaaaarrr anca gelebildimBugün tam 1.5 saat iple bıyık almaya çalıştım sonunda başardım Iyi ter attım ama
olcak tabi kız umudunu yitirmeSen benim iradesizliğimi göreydin böyle konuşamazdın Adam gibi bişeyler yapabilseydim o 25 kiloyu 3 yılda değil 3 ayda bile verirdim Asla pes etme kuzucum çok güzel olcaksın
sen gibi olcam tabi ondan uğraşıyom bu kadar yoksa zayıflamakla falan işim olmaz
onu verin bana bak ne biçim tükürüyorum ağzına :117: Benim işkenceleri onun üzerinde deniyim en iyisi pinçik pinçik koparıcam etlerini kıçını kesip yedircem dilinde sigara söndürcem kıçına kızgın demir sokcam :117: Sonra da aynur niye psikopata bağlıyo
Eki Görüntüle 747150 Eki Görüntüle 747151 merhabalar
benim için imkansızdı ama kolay bir şekilde azimle 18 kilo verdim.
Becerebilirsem resmim ekte
ay korkulur senden işkence abidesi gerçi az bile o kadına:18::18::18::18:
az bacım valla öldürmicen öylelerini süründürcen
selam kızlaaaarrr anca gelebildimbugün tam 1.5 saat iple bıyık almaya çalıştım sonunda başardım iyi ter attım ama
olcak tabi kız umudunu yitirmesen benim iradesizliğimi göreydin böyle konuşamazdın adam gibi bişeyler yapabilseydim o 25 kiloyu 3 yılda değil 3 ayda bile verirdim asla pes etme kuzucum çok güzel olcaksın
sen gibi olcam tabi ondan uğraşıyom bu kadar yoksa zayıflamakla falan işim olmaz
onu verin bana bak ne biçim tükürüyorum ağzına :117: benim işkenceleri onun üzerinde deniyim en iyisi pinçik pinçik koparıcam etlerini kıçını kesip yedircem dilinde sigara söndürcem kıçına kızgın demir sokcam :117: sonra da aynur niye psikopata bağlıyo
o ne toto vur vur küçülmez
bunlar azbile okadina bi kitapta okumustum cin iskencesiymis sacini kel yapicaksin sonra hayvan postunu kafasina sarcaksin saclari cikmaya basladiginda cikamiyomusya postdan dolayi ice donuk cikmaya basliyomus ve o kisi felaket derecede acicekiyomus basta sonrada yapan kisinin kolesi oluyomus beyin tum foksiyonlarini kaybediyomus ve o kisi ne soylerse onu yapiyomus
bu kadinada yapicaksin sonrada her daim yurtlardaki kimsesiz cocuklari ona baktiricaksin kendi cocuguna bakmamanin cezasini cekicek
bunlar azbile okadina bi kitapta okumustum cin iskencesiymis sacini kel yapicaksin sonra hayvan postunu kafasina sarcaksin saclari cikmaya basladiginda cikamiyomusya postdan dolayi ice donuk cikmaya basliyomus ve o kisi felaket derecede acicekiyomus basta sonrada yapan kisinin kolesi oluyomus beyin tum foksiyonlarini kaybediyomus ve o kisi ne soylerse onu yapiyomus
bu kadinada yapicaksin sonrada her daim yurtlardaki kimsesiz cocuklari ona baktiricaksin kendi cocuguna bakmamanin cezasini cekicek
allahın cezası aman sürmesin ellerini o masumlara allahından bulsun
BENCE SOYSUNLAR NAYLONA SARIP CANLI CANLI YAKSINLAR
slm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettibenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmiso kadar canim acidi ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?