70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canimya kucuk Hanim ben yataga yanina yatmadan yatmaz bazende ben uyurum benden sonra uyur gece lambasindan dahada az isik veren bi lambamiz var kucucuk bi mavi isik veriyo bende kapatiyorum onuda karanlikta kaliyoya basiyo cigligi gel yat acayim diyorum ozaman yatiyo cadi
uyuyoda cok Cabuk uyaniyo canim ya biraz uzun uyusa sahane olcak ama yok uyumuyo

selam kızlaaaarrr anca gelebildim bugün tam 1.5 saat iple bıyık almaya çalıştım sonunda başardım iyi ter attım ama
Gerçekten öyle olur mu ki.. kilolarımdan çok sıkıldım ama kurtulmak için de bi şey yapamıyorum.Biliyorum,biliyorum,biliyorum dünyadaki en iradesiz insan beniiim

olcak tabi kız umudunu yitirme sen benim iradesizliğimi göreydin böyle konuşamazdın adam gibi bişeyler yapabilseydim o 25 kiloyu 3 yılda değil 3 ayda bile verirdim asla pes etme kuzucum çok güzel olcaksın

hee ayni ben gibi olacan yani

sen gibi olcam tabi ondan uğraşıyom bu kadar yoksa zayıflamakla falan işim olmaz

onu verin bana bak ne biçim tükürüyorum ağzına :117: benim işkenceleri onun üzerinde deniyim en iyisi pinçik pinçik koparıcam etlerini kıçını kesip yedircem dilinde sigara söndürcem kıçına kızgın demir sokcam :117: sonra da aynur niye psikopata bağlıyo

yatmazlar anacım yatmazlar ama olsun canları sağolsun yerim ben onları

ay korkulur senden işkence abidesi gerçi az bile o kadına:18::18::18::18:

bunlar azbile okadina bi kitapta okumustum cin iskencesiymis sacini kel yapicaksin sonra hayvan postunu kafasina sarcaksin saclari cikmaya basladiginda cikamiyomusya postdan dolayi ice donuk cikmaya basliyomus ve o kisi felaket derecede acicekiyomus basta sonrada yapan kisinin kolesi oluyomus beyin tum foksiyonlarini kaybediyomus ve o kisi ne soylerse onu yapiyomus
bu kadinada yapicaksin sonrada her daim yurtlardaki kimsesiz cocuklari ona baktiricaksin kendi cocuguna bakmamanin cezasini cekicek

o ne toto vur vur küçülmez

küçülmüyo valla küçülmüyoo :106:

aynen ablacım yapılcak çok şey var bunlara bak bi bulunsun dilekçe verem bana getirsinler o karıyı ne acılar çektiririm ne acılar

allahın cezası aman sürmesin ellerini o masumlara allahından bulsunBENCE SOYSUNLAR NAYLONA SARIP CANLI CANLI YAKSINLAR

Son düzenleme:
kızlar biraz önce yemek yerken çektim isyan bayrağını :113: 2-3 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık da pilav yedim ama annemle kavga ettim :117: pilavımı kendim koycam sen çok koyuyon dedim tamam dedi aldım elime yemek kaşığını 2 kaşık koydum bu ne böyle yetmez dedi 1 kaşık daha koycaktı hayır dedim ama koydu o 1 kaşığı ben de kızdım içeri gittim sofrayı hazırlayınca çağırdı geri koydum o koyduğumu dedi beni ilgilendirmiyo kendi koyduğumun da yarısını yicem dedim önce olmaz falan dedi ama inanmıyo tabi yiceğimi sanıyo tabağın ortasından çizgi çektim kaşıkla sonra onu yiyip kalktım 1 kaşık pilav yemiş oldum annem tamam onu ye bi daha yapmıcam dedi yemem artık baştan yapmıcaktın o hareketi dedim üzüldü ama ciddiyetimi anlamıştır artık sırf annem üzülmesin diye yedim de noldu şimdiye kadar :117: yok öyle bundan sonra zor yedirir bana artık :117:

selam sonunda evden de gırebılıyorum yasasın

kızlar bu aksam 3 kofte yanında salata yedım 1 tk da nutella yidm cokmudur sizce yaa artı cıkmam dimi yarın

slm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil etti benim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gitti ben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar

orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmis o kadar canim acidi ki anlatamam

ayy canım kıyamam üzme sen kendini o kendi ezikliğini atmak için seni küçüsemeye calısmıs aslında sevin bence ne kadar aşağılık oldugunu kendisi göstermiş yanında calısan arkadasına da kımse seni küçük görmemiştir merak etme kendisi küçük düşmüş kimse marka seyler yenı seyler gıymek zorunda degıl zaten o yuzden kendını asagılanmıs hıssetme sende azına gelenı soyle bundan sonra ona yada bosver hıc muhattap olma en ıyısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…