70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gücüme gitti mervem ya su giydin ayakkabilara bak deyince o almis cross mudur nedir manyak sey 50 euro vermis ama kaliteliymis falan filan yarin kesin laf edecek ama bu sefer yutmiycam icimde olan herseyi yüzüne tükürecem ben iyiyim diye senin beni ezmeye kücük düsürmeye hakkin yok bu hakki kim veriyor sana diycem kilot giymiyormus ne igrenc sey bi keresinde anlatti pantolunun abacinin arasini cekistirip duruyor senin gibi tonkilotsuz gezmiyom hergü degisik seyleri giyiyorum evet ucuz markali seyler giymiyorum senin giibi ama 1 tshirtle bütün sene gezip durmuyorum diycem
ama iste yapamiyorum becerebilsem oyle yetistirilmedim ki ben yapamiyorum ezileni daha cok eziyorlar disli olman lazim ama onuda ben beceremiyorum

seninde kafani sisirdim kusura bakma
kafama agri girdi geri cevap versem belki okadar gücüme gitmezdin ben gideyim uyuyamazsam yine gelirim sakin kafayla kusuruma bakmayin

canim ya nediycegimi bile medim keske cevap verseydin diyebilirim ozaman aglamazdin okadar
bende uzuldum simdi sanki marka giyme zorunlugun var nasil insanlar varya

canım benim sen niye ezilip büzülüyon sen niye utanıyorsun bırak outansın gerçi o utanmaz insanlıktan nasibini almamış mahluk bende böyleyim biri birşey söyledimi cevabını veremiyorum sıkma canını biz insanız herkes kimin ne olduğunu biliyordur eminim aldırma

canım benim üzülme o seni kıskanmıs besbelli hem insan olsa öyle bişey söylemez senin ayakkabınımı inceliyormuş.dost başa düşman ayağa diye boşuna dememişler.sende onun gibi davran rahat ol o dengesiz içinde ağlama sende onu boz ki için rahatlasın...

kız üzme kadını yinede hasta olursun filan diye düşünüyor keşkem benim annemde ye dese yüzüme bakıyor fazla yiyince sanırım annem beni kilolu buluyor dün önümde dondurma yedi ya bide gizliyo benden ah annem ah

ayşeler iyi olur kız :) tatlım dikkat et baktın iştahın açıldı bırak hemen
kizim olsa adini yasemin-ayse koyacakdim zaten
Eki Görüntüle 747150 Eki Görüntüle 747151 merhabalar
benim için imkansızdı ama kolay bir şekilde azimle 18 kilo verdim.
Becerebilirsem resmim ekte
darisi bize
merak ettim bende acaba kendi annesimi yapti hic canin cekmiyormu artik cola falan :26:
bende foto koyacam yarın ama ben fark bulamıyom sanki hep aynıyım
koy canim bizde bakalim
bende sana yardim ederim
o da seni düsündügü icin yapiyor yanlis ama iste yerken yiyemiyorum desen aynurcum doldum desen fazla yersem migdem bulaniyor artik desen :26:
selam sonunda evden de gırebılıyorum yasasın

kızlar bu aksam 3 kofte yanında salata yedım 1 tk da nutella yidm cokmudur sizce yaa artı cıkmam dimi yarın
1 tatli kasigi nutelladan birsey olmaz kuzu
canim ya nediycegimi bile medim keske cevap verseydin diyebilirim ozaman aglamazdin okadar
bende uzuldum simdi sanki marka giyme zorunlugun var nasil insanlar varya
sagol canim dün kendimi cok yipratim bugün yine kafa agrisiyla uyandim ama bende takmiycam herkes kendine baksin gicik
cok sagol canim gücüme gitti iste
negüzel bi söz dogru dost basa düsman ayaga firsati buldummu bende onu bozcam
yazik oda canin cekmesin diye yapiyor

alim da deneyeyim kiz niye sade ben deniyom dogru aslinda benim isime yararsa seneler sonra bende fark edilir

kolay gelsin tatlim

cocukdan ne istedin bulsunlar serefsiz kadini allahim öyle insanlardan korusun
ay suzim ben ugrasamam kiz yesil cay yapip icmeyi bile beceremiyom baksana :26:
sagol canimm
aminnn canim aminnn böylesine firsat vermesin Rabbim

canim tam anlami ile geldi syilmaz :26:
ohhh toto kücücülüyooo

benimde tuvalte gidince leke geliyo ay ne bu böyle bende anlamadim ki

iiyide niye böyle birsey yapmiski babasida var :26: Allahim nefsimize ve seytana uydurma bizi Rabbimm :26:
Eki Görüntüle 747150 Eki Görüntüle 747151 merhabalar
benim için imkansızdı ama kolay bir şekilde azimle 18 kilo verdim.
Becerebilirsem resmim ekte

sagol canimm
canim annne iste
ama iyi yapmissin ymemekle

terbiyesizz görgüsüzzz
ahh be suzim ne diye bir sey demedinki
eger bir dahabirsey derse gülümseyerek deki ona
aaa hayret o kadarda ickiye para veriyon ama yinede marka seyler aliyosun
gerci herhalde bir yazlik bir kislik alip bütün seneyi onunla geciyorsun
cünkü bütün yaz bu tshirtü ve bu kotu giyiyorsun
baskalarina bakicagina kendine bak
ayrica ben senin gibi kimseyi kiyafetleri ile degerlendirmedigimden
kendimde ne rahatsa onu giyiyorum

ay cok ciddiyim acayip sinirlendim
lütfen bugün ver agzinin payini
terbiyesizz
ay kiyamam yaa o kadarda aglamisiin canimmmmm
basima agri girdi

günaydin kizlar

kafa agrisiyla uyandim hap attim siz neler yaptiniz
kiyamam dün üzüldün ya :26:

Ay Suzicim canım benim, bir daha cevabını ver sen kendine bak 1 senedir aynı tişörtü giyiyorsun de, içinde bırakma canım, kendi aşağılık kompleksini yenmeye çalışmış belli ki, muhatap olma en iyisi mi, böyle insanlardan hayır gelmez hadsiz.

ayşelerin kaderi pek iyi olmuyo kuzum koyacam bugün ama dalga geçmek yok
niye öyle diyorsun tatlim daha gencsin daha cok güzel günlerin olacak yok tatlim niye dalga gecelim
günaydın canım dün ağladın o kadar ağrır tabi üzme kendini boş insanlar için
günaydin aysecim hakklisin demin korridorda gördü beni diyor yeni ayakkabi almissin dün keyifsizdin bugün iyisin dimi kafam agriyor havadan herhalde dedim gittim diyemedim birsey ben kötü olamiyorum iste

Son düzenleme:

uyuz tipler var canım öle sanırım onun derdi senin ayakkabıların

bende daha almadimki malezemelerini ballim haftaya yapim diyorum cünkü bu hafta kosusturma var söz yapacaz diye pazar günüde nikah kiyalim diyorlar günah olmazsin geziyorlar diye
amin canim haberlere bakim bidaha belki birsey yazar :26:
dün okadar gücüme gitti ki ballim isden cikar cikmaz sokakda oturdum agladim az önce gördüm fazla konusmadim ama uzatmadim da tekrardan allahindan bulsun zaten ondan hicbirseyi yok benim ailem var cocugum var benim gönlüm zengin onun yok o yüzden o benim tirnagim olamaz sagol arkadsim
günaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahh
günaydin ballim kaymagim
günaydin fadimem diyebilsem diyemiyorum iste yinede diyorum allahima sükür olsun öyle bir insan olmamissim ailem beni öyle yetistirmemis ben sükretmesini biliyorum o kendi haline acisin
desteginiz icin cok sagolun kizlar iyi geliyorsunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…