ayy canım kıyamam üzme sen kendini o kendi ezikliğini atmak için seni küçüsemeye calısmıs aslında sevin bence ne kadar aşağılık oldugunu kendisi göstermiş yanında calısan arkadasına da kımse seni küçük görmemiştir merak etme kendisi küçük düşmüş kimse marka seyler yenı seyler gıymek zorunda degıl zaten o yuzden kendını asagılanmıs hıssetme sende azına gelenı soyle bundan sonra ona yada bosver hıc muhattap olma en ıyısı
slm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettibenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmiso kadar canim acidi ki anlatamam
selam sonunda evden de gırebılıyorum yasasın
kızlar bu aksam 3 kofte yanında salata yedım 1 tk da nutella yidm cokmudur sizce yaa artı cıkmam dimi yarın
slm kizlar
Bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettiBenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
Alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
Yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
Orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
Eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
Kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmiso kadar canim acidi ki anlatamam
slm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettibenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
kızlar biraz önce yemek yerken çektim isyan bayrağını :113: 2-3 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık da pilav yedim ama annemle kavga ettim :117: pilavımı kendim koycam sen çok koyuyon dedim tamam dedi aldım elime yemek kaşığını 2 kaşık koydum bu ne böyle yetmez dedi 1 kaşık daha koycaktı hayır dedim ama koydu o 1 kaşığı ben de kızdım içeri gittim sofrayı hazırlayınca çağırdı geri koydum o koyduğumu dedi beni ilgilendirmiyo kendi koyduğumun da yarısını yicem dedim önce olmaz falan dedi ama inanmıyo tabi yiceğimi sanıyotabağın ortasından çizgi çektim kaşıkla sonra onu yiyip kalktım 1 kaşık pilav yemiş oldum annem tamam onu ye bi daha yapmıcam dedi yemem artık baştan yapmıcaktın o hareketi dedim üzüldü ama ciddiyetimi anlamıştır artık sırf annem üzülmesin diye yedim de noldu şimdiye kadar :117: yok öyle bundan sonra zor yedirir bana artık :117:
kizim olsa adini yasemin-ayse koyacakdim zatenayşeler iyi olur kız :) tatlım dikkat et baktın iştahın açıldı bırak hemen
darisi bizeEki Görüntüle 747150 Eki Görüntüle 747151 merhabalar
benim için imkansızdı ama kolay bir şekilde azimle 18 kilo verdim.
Becerebilirsem resmim ekte
merak ettim bende acaba kendi annesimi yaptişahane bir tabak koy bende geliyorum
AMİN
ay canım ev toplaması bimez
fena bomba
BANADA BANADA
BENDE YAPARIM CANIM ÖZELLİKLE MİSAFİRLERİME FAKLI SUNUMLAR YAPMAYI SEVERİM
BENİMKİDE BEN UYUMADAN UYUMAZ
yap pastayı eritirsin canım
sanada canım
iyi menü canım
DOKTORUM KAHVALTI YAPMAZSAN ASLA DÜZENLİ KİLO VEREMEZSİN DİYOR
PEKTE İYİ DEĞİL SEN NASILSIN
GEÇMİŞ OLSUN HAYIRDIR
SANADA
SANADA
sıcaktan olabilir yinede doktora git ihmal etme
kolay gelsin canım
ALLAH ÇOCUĞUN AİLESİNE SABIR VERSİN O KADINIDA KAHR ETSİNÖYLESİNİ LİNÇ ETMELİ SABAH SABAH KÖTÜ OLDUM YA
BENİMKİ 100E İNEYDİ 90 I DÜŞÜNÜRÜZ
YOK YOK DALMA
YOK DAHA NELER BİR ANNE BÖYLE YAPARSA GERİSİNİ DÜŞENEMİYORUM
7 YILDIR İÇMİYORUM
ÜYÜSÜNDA BÜYÜSÜN
:18::18::18:
koy canim bizde bakalimbende foto koyacam yarın ama ben fark bulamıyom sanki hep aynıyım
bende sana yardim ederimselam kızlaaaarrr anca gelebildimbugün tam 1.5 saat iple bıyık almaya çalıştım sonunda başardım iyi ter attım ama
olcak tabi kız umudunu yitirmesen benim iradesizliğimi göreydin böyle konuşamazdın adam gibi bişeyler yapabilseydim o 25 kiloyu 3 yılda değil 3 ayda bile verirdim asla pes etme kuzucum çok güzel olcaksın
sen gibi olcam tabi ondan uğraşıyom bu kadar yoksa zayıflamakla falan işim olmaz
onu verin bana bak ne biçim tükürüyorum ağzına :117: benim işkenceleri onun üzerinde deniyim en iyisi pinçik pinçik koparıcam etlerini kıçını kesip yedircem dilinde sigara söndürcem kıçına kızgın demir sokcam :117: sonra da aynur niye psikopata bağlıyo
o da seni düsündügü icin yapiyor yanlis ama istekızlar biraz önce yemek yerken çektim isyan bayrağını :113: 2-3 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık da pilav yedim ama annemle kavga ettim :117: pilavımı kendim koycam sen çok koyuyon dedim tamam dedi aldım elime yemek kaşığını 2 kaşık koydum bu ne böyle yetmez dedi 1 kaşık daha koycaktı hayır dedim ama koydu o 1 kaşığı ben de kızdım içeri gittim sofrayı hazırlayınca çağırdı geri koydum o koyduğumu dedi beni ilgilendirmiyo kendi koyduğumun da yarısını yicem dedim önce olmaz falan dedi ama inanmıyo tabi yiceğimi sanıyotabağın ortasından çizgi çektim kaşıkla sonra onu yiyip kalktım 1 kaşık pilav yemiş oldum annem tamam onu ye bi daha yapmıcam dedi yemem artık baştan yapmıcaktın o hareketi dedim üzüldü ama ciddiyetimi anlamıştır artık sırf annem üzülmesin diye yedim de noldu şimdiye kadar :117: yok öyle bundan sonra zor yedirir bana artık :117:
selam sonunda evden de gırebılıyorum yasasın
kızlar bu aksam 3 kofte yanında salata yedım 1 tk da nutella yidm cokmudur sizce yaa artı cıkmam dimi yarın
sagol canimcanim ya nediycegimi bile medim keske cevap verseydin diyebilirim ozaman aglamazdin okadar
bende uzuldum simdi sanki marka giyme zorunlugun var nasil insanlar varya
cok sagol canimcanım benim sen niye ezilip büzülüyon sen niye utanıyorsun bırak outansın gerçi o utanmaz insanlıktan nasibini almamış mahluk bende böyleyim biri birşey söyledimi cevabını veremiyorum sıkma canını biz insanız herkes kimin ne olduğunu biliyordur eminim aldırma
negüzel bi söz dogru dost basa düsman ayaga firsati buldummu bende onu bozcamcanım benim üzülme o seni kıskanmıs besbelli hem insan olsa öyle bişey söylemez senin ayakkabınımı inceliyormuş.dost başa düşman ayağa diye boşuna dememişler.sende onun gibi davran rahat ol o dengesiz içinde ağlama sende onu boz ki için rahatlasın...
yazik oda canin cekmesin diye yapiyorkız üzme kadını yinede hasta olursun filan diye düşünüyorkeşkem benim annemde ye dese yüzüme bakıyor fazla yiyince sanırım annem beni kilolu buluyor dün önümde dondurma yedi ya bide gizliyo benden ah annem ah
kizim olsa adini yasemin-ayse koyacakdim zaten:16
koy canim bizde bakalim
negüzel bi söz dogru dost basa düsman ayaga firsati buldummu bende onu bozcam
yazik oda canin cekmesin diye yapiyor
günaydin kizlar
kafa agrisiyla uyandimhap attim siz neler yaptiniz
ay suzim ben ugrasamam kiz yesil cay yapip icmeyi bile beceremiyom baksana :26:alim da deneyeyim kiz niye sade ben deniyomdogru aslinda benim isime yararsa seneler sonra bende fark edilir
kolay gelsin tatlim
cocukdan ne istedinbulsunlar serefsiz kadini allahim öyle insanlardan korusun
canim tam anlami ile geldi syilmaz :26:hepinize günaydın kızlar
hande kız vursaydın kafasına bi çanta o adamındeğince ne oluyosa töbe töbe
balkaymak halamı hastalanmadın ? tekrar bi gitsen dra:26:
suzicim söylediğin habere çok üzüldüm bela okumak istemiyorum ama allah o insanları bildiği gibi yapsın
müzü fazla zıplama sprailin kaymasın
kızlar ben yine ölçüldüm bu sabah
kiloda değişiklik yok ama 2 cm daha gitmiş totodan ve belden
bel 70
toto 100 şu anbi 10 cm daha gideerse tamamdır
benimde tuvalte gidince leke geliyo ay ne bu böyle bende anlamadim kiyaş pasta gibi o tür şeyleri ben fazla yiyemem 1 dilim bile yiyemem yani...
ne güzelişte tatlım..sen warya çıbık olcan çıbık...ama bizde olcaz çıbıkkk
günaydınnnnnn..
günaydın canım..menün güzel bende kahwaltıda pek bişey yiyemem..
her zaman yaparım..kahwaltıyı bile çeşitlendiririm..alışkın..diyetteyim diye bu aralar sık yapmıyorum..
günaydın canım..nasıl olsun benden artılar öyle işte..
olcaksın sabır..bakbende senin gibi düşünürdüm 87yken..ama yapılabiliyormuş..buyaza kilolu girmicem dedim we yaptım..dahasınıda yapsam olcak inşallah..
günaydın tatlım..
gelir inşallah canım..benimde normalde gelmiyor lawaboya gidince geliyor ne tuhaf şey bu yaaa...
sanada balımm
inşallah bebeğim..suzim mesela canım şuan albeni hiç çekmiyor..ama alpellanın beyaz çikolatalı gofreti olsa ne iyi giderdi.
benimki annemi görünce dayanamadı işte
atlamadım canım..regl bitince yani ramazanda atlayabilecekmiyim bakalım....
onlar insan değil ki!onlar canawar..isimleri tarifsiz mahluklar...pislikler..
iiyide niye böyle birsey yapmiski babasida var :26: Allahim nefsimize ve seytana uydurma bizi Rabbimm :26:burda da baska birsey yaziyor annasi mi öldürdü kendi cocugunu :26:
Haliç'te bebek cesedi bulundu
İstanbul Haliç Sütlüce mevkiinde denizde 2 aylık bebek cesedi bulundu. Bebek bulunmadan 6 saat önce aile bebeklerinin kaçırıldığı iddiasıyla polise gitti. Bu sırada vatandaşlar Haliç kıyısında bir bebeğin cesedini gördü ve polise haber verdi. Olay yerine giderek bebeğin kendi bebekleri olduğunu teşhis eden baba Erol Algın sinir krizi geçirip bayıldı. Anne Sultan Argın ise parkta gezintiye çıktığını ve tuvalete girerken bebeğini bir kadına emanet ettiğini çıkınca da kadının ortadan kaybolduğunu söyledi. Ardından parkta otururken iki erkeğin yanına gelip kendisine ıslak mendil verdiğini ve mendili koklayınca bayıldığını ileri sürdü. Sultan Ergın daha sonra ise bebeğini uyutmak için sallarken denize düşürdüğünü iddia etti. MOBESE kayıtlarını da inceleyen polis çelişkili ifadeleri nedeniyle anne Argın'ı gözaltına aldı.
Eki Görüntüle 747150 Eki Görüntüle 747151 merhabalar
benim için imkansızdı ama kolay bir şekilde azimle 18 kilo verdim.
Becerebilirsem resmim ekte
sagol canimmşahane bir tabak koy bende geliyorum
AMİN
ay canım ev toplaması bimez
fena bomba
BANADA BANADA
BENDE YAPARIM CANIM ÖZELLİKLE MİSAFİRLERİME FAKLI SUNUMLAR YAPMAYI SEVERİM
BENİMKİDE BEN UYUMADAN UYUMAZ
yap pastayı eritirsin canım
sanada canım
iyi menü canım
DOKTORUM KAHVALTI YAPMAZSAN ASLA DÜZENLİ KİLO VEREMEZSİN DİYOR
PEKTE İYİ DEĞİL SEN NASILSIN
GEÇMİŞ OLSUN HAYIRDIR
SANADA
SANADA
sıcaktan olabilir yinede doktora git ihmal etme
kolay gelsin canım
ALLAH ÇOCUĞUN AİLESİNE SABIR VERSİN O KADINIDA KAHR ETSİNÖYLESİNİ LİNÇ ETMELİ SABAH SABAH KÖTÜ OLDUM YA
BENİMKİ 100E İNEYDİ 90 I DÜŞÜNÜRÜZ
YOK YOK DALMA
YOK DAHA NELER BİR ANNE BÖYLE YAPARSA GERİSİNİ DÜŞENEMİYORUM
7 YILDIR İÇMİYORUM
ÜYÜSÜNDA BÜYÜSÜN
:18::18::18:
canim annne istekızlar biraz önce yemek yerken çektim isyan bayrağını :113: 2-3 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık da pilav yedim ama annemle kavga ettim :117: pilavımı kendim koycam sen çok koyuyon dedim tamam dedi aldım elime yemek kaşığını 2 kaşık koydum bu ne böyle yetmez dedi 1 kaşık daha koycaktı hayır dedim ama koydu o 1 kaşığı ben de kızdım içeri gittim sofrayı hazırlayınca çağırdı geri koydum o koyduğumu dedi beni ilgilendirmiyo kendi koyduğumun da yarısını yicem dedim önce olmaz falan dedi ama inanmıyo tabi yiceğimi sanıyotabağın ortasından çizgi çektim kaşıkla sonra onu yiyip kalktım 1 kaşık pilav yemiş oldum annem tamam onu ye bi daha yapmıcam dedi yemem artık baştan yapmıcaktın o hareketi dedim üzüldü ama ciddiyetimi anlamıştır artık sırf annem üzülmesin diye yedim de noldu şimdiye kadar :117: yok öyle bundan sonra zor yedirir bana artık :117:
slm kizlar
kiyamam dün üzüldün ya :26:günaydin kizlar
kafa agrisiyla uyandimhap attim siz neler yaptiniz
Ay Suzicim canım benim, bir daha cevabını ver sen kendine bak 1 senedir aynı tişörtü giyiyorsun de, içinde bırakma canım, kendi aşağılık kompleksini yenmeye çalışmış belli ki, muhatap olma en iyisi mi, böyle insanlardan hayır gelmez hadsiz.slm kizlar
niye öyle diyorsun tatlim daha gencsin daha cok güzel günlerin olacakayşelerin kaderi pek iyi olmuyo kuzumkoyacam bugün ama dalga geçmek yok
günaydin aysecimgünaydın canım dün ağladın o kadar ağrır tabi üzme kendini boş insanlar için
niye öyle diyorsun tatlim daha gencsin daha cok güzel günlerin olacakyok tatlim niye dalga gecelim
günaydin aysecimhakklisin demin korridorda gördü beni diyor yeni ayakkabi almissin dün keyifsizdin bugün iyisin dimi kafam agriyor havadan herhalde dedim gittim diyemedim birsey ben kötü olamiyorum iste
günaydın tatlımgünaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahh
günaydın tatlımGünaydın kızlarrr,
Hayırlı bir gün diliyorum herkese
bende daha almadimki malezemelerini ballim haftaya yapim diyorum cünkü bu hafta kosusturma var söz yapacaz diye pazar günüde nikah kiyalim diyorlar günah olmazsin geziyorlar diyeay suzim ben ugrasamam kiz yesil cay yapip icmeyi bile beceremiyom baksana :26:
sagol canimm
aminnn canim aminnn böylesine firsat vermesin Rabbim
canim tam anlami ile geldi syilmaz :26:
ohhh toto kücücülüyooo
benimde tuvalte gidince leke geliyo ay ne bu böyle bende anlamadim ki
iiyide niye böyle birsey yapmiski babasida var :26: Allahim nefsimize ve seytana uydurma bizi Rabbimm :26:
sagol canimm
canim annne iste
ama iyi yapmissin ymemekle
terbiyesizz görgüsüzzz
ahh be suzim ne diye bir sey demedinki
eger bir dahabirsey derse gülümseyerek deki ona
aaa hayret o kadarda ickiye para veriyon ama yinede marka seyler aliyosun
gerci herhalde bir yazlik bir kislik alip bütün seneyi onunla geciyorsun
cünkü bütün yaz bu tshirtü ve bu kotu giyiyorsun
baskalarina bakicagina kendine bak
ayrica ben senin gibi kimseyi kiyafetleri ile degerlendirmedigimden
kendimde ne rahatsa onu giyiyorum
ay cok ciddiyim acayip sinirlendim
lütfen bugün ver agzinin payini
terbiyesizz
ay kiyamam yaa o kadarda aglamisiin canimmmmm
basima agri girdi
kiyamam dün üzüldün ya :26:
günaydin ballim kaymagimgünaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahh
günaydin fadimemAy Suzicim canım benim, bir daha cevabını ver sen kendine bak 1 senedir aynı tişörtü giyiyorsun de, içinde bırakma canım, kendi aşağılık kompleksini yenmeye çalışmış belli ki, muhatap olma en iyisi mi, böyle insanlardan hayır gelmez hadsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?