Günaydın kızlarrr,
Hayırlı bir gün diliyorum herkese
uyuz tipler var canım öle sanırım onun derdi senin ayakkabıların
günaydın tatlım
günaydın tatlım
hadi hayirlisi canimmbende daha almadimki malezemelerini ballim haftaya yapim diyorum cünkü bu hafta kosusturma var söz yapacaz diye pazar günüde nikah kiyalim diyorlar günah olmazsin geziyorlar diye
amin canimhaberlere bakim bidaha belki birsey yazar :26:
dün okadar gücüme gitti ki ballim isden cikar cikmaz sokakda oturdum agladimaz önce gördüm fazla konusmadim ama uzatmadim da tekrardan allahindan bulsun zaten ondan hicbirseyi yok benim ailem var cocugum var benim gönlüm zengin onun yok o yüzden o benim tirnagim olamaz sagol arkadsim
günaydin ballim kaymagim
günaydin fadimemdiyebilsem diyemiyorum iste yinede diyorum allahima sükür olsun öyle bir insan olmamissim ailem beni öyle yetistirmemis ben sükretmesini biliyorum o kendi haline acisin
desteginiz icin cok sagolun kizlariyi geliyorsunuz bana
canım kıyamam sana yaa ne takıyosun öyle hadsizleri kafana duymasdan geleceksinslm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettibenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmiso kadar canim acidi ki anlatamam
:26::26::26:nie gelmioki?? gel balkaymağın reglisi geeeell geeeelllllll geeeeellllcanim tam anlami ile geldi syilmaz :26:
ohhh toto kücücülüyooo
niye öyle diyorsun tatlim daha gencsin daha cok güzel günlerin olacakyok tatlim niye dalga gecelim
günaydin aysecimhakklisin demin korridorda gördü beni diyor yeni ayakkabi almissin dün keyifsizdin bugün iyisin dimi kafam agriyor havadan herhalde dedim gittim diyemedim birsey ben kötü olamiyorum iste
sagol ballim
hadi hayirlisi canimm
iste canim öyle bir insan anca senin ayakkabinla ugrasir tövbee
bir daha birse ders müsade etme suzimm
aksam makarna olmaza cok güzel olurdundünkü menüm kızlar
SABAH:1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği :)
ara 1 ayran
ÖĞLEN:tavuk sote 2 yemek kaşığı.1 kase şehriye çorbası.çok azda sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ezmesi :)
ara:1 elma
AKŞAM:4 yemek kaşığı bamya,yarım tabak makarna,yarım kase yoğurt:)
60 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)ama farkettim dün hep yoğurt yemişim hadi hayırlısı
seviyoruz seni pilipiskizlar dün pilipisss geldiii
ay onu deniycem simdi coook merak ediyorum
hadi ben gideyimde ormana bi dalayim
pilipis pilipis olali böyle orman görmedi
baslayayim bakalim neler oluceekk
gelirim insallah yazarim
günaydin baharcimgünaydın kızlar
hepinize kolay gelsin
canım kıyamam sana yaa ne takıyosun öyle hadsizleri kafana duymasdan geleceksin
yok gelemiyomusun söle bize topikçene atlayıp gelelim vayanaya ezelim onu totolarımızla
:26::26::26:nie gelmioki?? gel balkaymağın reglisi geeeell geeeelllllll geeeeellll
toto küçülüyo canım evet..pantalonların kıç tarafı sarkmaya başladı bollaşınca ama ben çok mutluyum
suzim bu kadın ayak fetişistimi acep sürekli ayaklarına bakıyo,
hiç yoksa 20 çift ayakkabım var evde ben biraz ayakkabı manyağıyım daha giymediğim kutusunda duranlar bile var,
ama hergün işe aynı ayakkabıyla geliyorum en rahatı hangisiyse onla kimene kimin ne giydiğ yahu siznir oluyorum böyle insanlara
sana ayağına ayakkabı al diyeceğine gitsin önce o kıçına bi don alsın
taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9
herhalde gidecek ya
ay çok iyi gitmiş sevindim senin adına maşallah diyelimde nazar değmesin :)
sagol tatlimaksam baktim niyetimi bozuyorum erkenden kafayi vurup yatiyorum
Günaydınnnn fıstıklar çıtır adayları
günaydin tatlimGünaydınnnn fıstıklar çıtır adayları
bozma morelinimorel bozuklugu en büyük düsmanimiz yapacaz eninde sonunda gidecek bu fazlaliklarimizben yemiyom tatlım 6 dan sonra ama bu ara artılardayım nedeni ne bilmiyorum ama moralim çok bozuk
günaydin tatlim
bozma morelinimorel bozuklugu en büyük düsmanimiz yapacaz eninde sonunda gidecek bu fazlaliklarimiz
senin menündün herhalde makarna vardin aksam ben mesela aksam makrna pilav 1 dilim ekmek bile yesem karbonhydratlar bana arti yapiyor ertesi günü regl gelmeyince sislik oluyor suyu az icince ödem oluyor gitmiyor bunlara dikkat etsen tatlim
dün patlican köfte yaptik yanina pilav tavuk but u salata yapmaya üsendim aldim 2 köfte 1 but yanina yogurt dökdüm yedim 1 dilim ekmek yiyesim vardin ama yemedim yinede bi ara sanki sende aksamlari öyle besleniyordun gibime geliyor tatlim :26:
anamprotein diyetine başladım bugün emzirirken zorlanırmıyım sütüm azalırmı bilemedim inş bişi olmaz .su süt çayıda olmasa akşama kadar aldıgım 10 kalori olcak
2013-07-03 tarihli kaloricetveliniz
Miktar Kalori
.[1] Yürümek (Asfalt) 45 dak -320
.[2] Bebek emzirmek 30 dak -250
AKŞAM
.[3] Mevsim Salata 1 POR. 45
.[4] Tavuk Izgara 100 GRAM 132
.[5] Bebek emzirmek 30 dak -250
.[6] Humana Stiill-Tee 1 200 ML 148
.[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 1
ARA
.[8] fındık (1 adet) 15 adet 135
ARA
.[9] fındık (1 adet) 10 adet 90
ÖGLE
.[10] Coca Cola Zero 1 KUTU 1
.[11] Domates 1 ADET 14
.[12] Marul Salata 1 PORs. 93
.[13] Tavuk Izgara 100 GR 132
SABAH
.[14] Bebek emzirmek 10 dak -83
.[15] Humana Stiill-Tee 1 200 ML 148
.[16] siyah zeytin 4 adet 32
.[17] CEVİZ 1 adet 27
.[18] Badem 8 (adet) 46
.[19] Marul Salata 1 PORS. 93
.[20] Ezine peyniri 15 GRAM 42
.[21] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
Toplam : 306.kal. :18::18::18::18::18:
annelerde aç kalcak diye düşünüyorda işte..anneme o konuda ısrar etmez..ama ben yerdim yani..kızlar biraz önce yemek yerken çektim isyan bayrağını :113: 2-3 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık da pilav yedim ama annemle kavga ettim :117: pilavımı kendim koycam sen çok koyuyon dedim tamam dedi aldım elime yemek kaşığını 2 kaşık koydum bu ne böyle yetmez dedi 1 kaşık daha koycaktı hayır dedim ama koydu o 1 kaşığı ben de kızdım içeri gittim sofrayı hazırlayınca çağırdı geri koydum o koyduğumu dedi beni ilgilendirmiyo kendi koyduğumun da yarısını yicem dedim önce olmaz falan dedi ama inanmıyo tabi yiceğimi sanıyotabağın ortasından çizgi çektim kaşıkla sonra onu yiyip kalktım 1 kaşık pilav yemiş oldum annem tamam onu ye bi daha yapmıcam dedi yemem artık baştan yapmıcaktın o hareketi dedim üzüldü ama ciddiyetimi anlamıştır artık sırf annem üzülmesin diye yedim de noldu şimdiye kadar :117: yok öyle bundan sonra zor yedirir bana artık :117:
iyi canım 1 tk nutelladanda bişeycik olmaz..selam sonunda evden de gırebılıyorum yasasın
kızlar bu aksam 3 kofte yanında salata yedım 1 tk da nutella yidm cokmudur sizce yaa artı cıkmam dimi yarın
ne manyak insanlar war ya..takma suzim..ağzının payını wer sakın sessiz kalma..ben bi ara çocuğuma bi laf dedi parkta kadının biri demediğim şey kalmadı..deli deli bana bakıyor aynı hawa war kumun için de topuklularla hawa atıyor..bende giymesini bilirim topuklu ama parkta kumdayım..kasiyerlik yapıyor biyerde eşim tanıdı kızı ben bunu biliyorum dedi..ama bi hawalar sanki antalyanın en zenginiymiş gibi hawalar..bana mal mal bakıyor ne bakıyorsun tren mi?geçiyor dedim hala bakıyor bi kaça hareket yaptım..sonra gitti..gidecen rezil edecen çalıştığı yerde olmayacak..böyle insanlara sinir oluyorum.bende sürekli marka giyen biriyim ama kimsenin kıyafetine eleştiride bulunmam..ne giymiş diye bakmam..markaysa marka oda kıyafet oda..insanlar insanlıktan çıkmış suzim..o anda öyle bi laf diyeceksin ki!kapak olacak susup kalacak..tamda o anda aklınada gelmezki!o kapak sözler işte..üzülme değmez..slm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettibenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmiso kadar canim acidi ki anlatamam
çok ağladınya tatlım ondan..günaydin kizlar
kafa agrisiyla uyandimhap attim siz neler yaptiniz
bizimkiler manyadı kız...benimde tuvalte gidince leke geliyo ay ne bu böyle bende anlamadim ki
günaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahh
sanada canım..Günaydın kızlarrr,
Hayırlı bir gün diliyorum herkese
dünkü menüm kızlar
SABAH:1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği :)
ara 1 ayran
ÖĞLEN:tavuk sote 2 yemek kaşığı.1 kase şehriye çorbası.çok azda sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ezmesi :)
ara:1 elma
AKŞAM:4 yemek kaşığı bamya,yarım tabak makarna,yarım kase yoğurt:)
60 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)ama farkettim dün hep yoğurt yemişim hadi hayırlısı
başla bakalım balım..kolay gele sana..kizlar dün pilipisss geldiii
ay onu deniycem simdi coook merak ediyorum
hadi ben gideyimde ormana bi dalayim
pilipis pilipis olali böyle orman görmedi
baslayayim bakalim neler oluceekk
gelirim insallah yazarim
olacak olacak suzim..bak o manyağa inatda hırslan dal gibi ol zaten dal gibisin o göbekgitcek okadar..çatlasın manyak..taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9
herhalde gidecek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?