70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tatlım

günaydın tatlım

hadi hayirlisi canimm
iste canim öyle bir insan anca senin ayakkabinla ugrasir tövbee
bir daha birse ders müsade etme suzimm

dünkü menüm kızlar

SABAH:1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği :)
ara 1 ayran
ÖĞLEN:tavuk sote 2 yemek kaşığı.1 kase şehriye çorbası.çok azda sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ezmesi :)
ara:1 elma
AKŞAM:4 yemek kaşığı bamya,yarım tabak makarna,yarım kase yoğurt:)

60 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)ama farkettim dün hep yoğurt yemişim hadi hayırlısı

kizlar dün pilipisss geldiii
ay onu deniycem simdi coook merak ediyorum
hadi ben gideyimde ormana bi dalayim
pilipis pilipis olali böyle orman görmedi
baslayayim bakalim neler oluceekk
gelirim insallah yazarim

günaydın kızlar
hepinize kolay gelsin

canım kıyamam sana yaa ne takıyosun öyle hadsizleri kafana duymasdan geleceksin
yok gelemiyomusun söle bize topikçene atlayıp gelelim vayanaya ezelim onu totolarımızla

canim tam anlami ile geldi syilmaz :26:
ohhh toto kücücülüyooo
:26::26::26:nie gelmioki?? gel balkaymağın reglisi geeeell geeeelllllll geeeeellll
toto küçülüyo canım evet..pantalonların kıç tarafı sarkmaya başladı bollaşınca ama ben çok mutluyum

suzim bu kadın ayak fetişistimi acep sürekli ayaklarına bakıyo,
hiç yoksa 20 çift ayakkabım var evde ben biraz ayakkabı manyağıyım daha giymediğim kutusunda duranlar bile var,
ama hergün işe aynı ayakkabıyla geliyorum en rahatı hangisiyse onla kimene kimin ne giydiğ yahu siznir oluyorum böyle insanlara

hadi hayirlisi canimm
iste canim öyle bir insan anca senin ayakkabinla ugrasir tövbee
bir daha birse ders müsade etme suzimm
sagol ballim dün birsey demedim onca lafa ama bidaha bukadarina müsade etmiycem sagol tatlim benim
aksam makarna olmaza cok güzel olurdun ama yogurt cok etkili simdi kahvaltida yogurt cilek yulaf ezmesi karistirip yedim hemen wc ye kostum
gelirim insallah yazarim

seviyoruz seni pilipis hadi kolay gele sonra anlat aci varmi aci
günaydin baharcim
sizler varken zaten sirtim yere gelmez
benimde öyle baharcim ayakkabi dolapimda birsürü ayakkabi var ama rahat ettigim icin onu giyiordum ise gidip gelirken

taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9

herhalde gidecek ya

protein diyetine başladım bugün emzirirken zorlanırmıyım sütüm azalırmı bilemedim inş bişi olmaz .su süt çayıda olmasa akşama kadar aldıgım 10 kalori olcak

2013-07-03 tarihli kaloricetveliniz
Miktar Kalori
.[1] Yürümek (Asfalt) 45 dak -320
.[2] Bebek emzirmek 30 dak -250
AKŞAM
.[3] Mevsim Salata 1 POR. 45
.[4] Tavuk Izgara 100 GRAM 132
.[5] Bebek emzirmek 30 dak -250
.[6] Humana Stiill-Tee 1 200 ML 148
.[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 1
ARA
.[8] fındık (1 adet) 15 adet 135
ARA
.[9] fındık (1 adet) 10 adet 90
ÖGLE
.[10] Coca Cola Zero 1 KUTU 1
.[11] Domates 1 ADET 14
.[12] Marul Salata 1 PORs. 93
.[13] Tavuk Izgara 100 GR 132
SABAH
.[14] Bebek emzirmek 10 dak -83
.[15] Humana Stiill-Tee 1 200 ML 148
.[16] siyah zeytin 4 adet 32
.[17] CEVİZ 1 adet 27
.[18] Badem 8 (adet) 46
.[19] Marul Salata 1 PORS. 93
.[20] Ezine peyniri 15 GRAM 42
.[21] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
Toplam : 306.kal. :18::18::18::18::18:

Günaydınnnn fıstıklar çıtır adayları
günaydin tatlim
ben yemiyom tatlım 6 dan sonra ama bu ara artılardayım nedeni ne bilmiyorum ama moralim çok bozuk
bozma morelinimorel bozuklugu en büyük düsmanimiz yapacaz eninde sonunda gidecek bu fazlaliklarimiz
senin menündün herhalde makarna vardin aksam ben mesela aksam makrna pilav 1 dilim ekmek bile yesem karbonhydratlar bana arti yapiyor ertesi günü regl gelmeyince sislik oluyor suyu az icince ödem oluyor gitmiyor bunlara dikkat etsen tatlim
dün patlican köfte yaptik yanina pilav tavuk but u salata yapmaya üsendim aldim 2 köfte 1 but yanina yogurt dökdüm yedim 1 dilim ekmek yiyesim vardin ama yemedim yinede bi ara sanki sende aksamlari öyle besleniyordun gibime geliyor tatlim :26:

evet tatlım ben akşamları dikkat ederim aslında ama dün fazla kaçırdım farkettim bende ekmek pilav yemem akşamları ama neden artılardayım bilemedim canım 6 ya kadar yer spor yaparım akşam.tatlı filanda yemiyorum of of nazar değdi bana :26:

anam alinan kaloriye bak ac kaldinmi diye baktimda :18:aslinda salata cok güzel doyuruyor ve cok az kalorisi var affiyet olsun tatlim

annelerde aç kalcak diye düşünüyorda işte..anneme o konuda ısrar etmez..ama ben yerdim yani.. boğazımı tutsaydım zaten ohoooo..

selam sonunda evden de gırebılıyorum yasasın

kızlar bu aksam 3 kofte yanında salata yedım 1 tk da nutella yidm cokmudur sizce yaa artı cıkmam dimi yarın
iyi canım 1 tk nutelladanda bişeycik olmaz..

ne manyak insanlar war ya..takma suzim..ağzının payını wer sakın sessiz kalma..ben bi ara çocuğuma bi laf dedi parkta kadının biri demediğim şey kalmadı..deli deli bana bakıyor aynı hawa war kumun için de topuklularla hawa atıyor..bende giymesini bilirim topuklu ama parkta kumdayım..kasiyerlik yapıyor biyerde eşim tanıdı kızı ben bunu biliyorum dedi..ama bi hawalar sanki antalyanın en zenginiymiş gibi hawalar..bana mal mal bakıyor ne bakıyorsun tren mi?geçiyor dedim hala bakıyor bi kaça hareket yaptım..sonra gitti..gidecen rezil edecen çalıştığı yerde olmayacak..böyle insanlara sinir oluyorum.bende sürekli marka giyen biriyim ama kimsenin kıyafetine eleştiride bulunmam..ne giymiş diye bakmam..markaysa marka oda kıyafet oda..insanlar insanlıktan çıkmış suzim..o anda öyle bi laf diyeceksin ki!kapak olacak susup kalacak..tamda o anda aklınada gelmezki!o kapak sözler işte..üzülme değmez..
günaydin kizlar

kafa agrisiyla uyandim hap attim siz neler yaptiniz
çok ağladınya tatlım ondan..
benimde tuvalte gidince leke geliyo ay ne bu böyle bende anlamadim ki
bizimkiler manyadı kız...

günaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahh

Günaydın kızlarrr,
Hayırlı bir gün diliyorum herkese
sanada canım..

gelirim insallah yazarim

başla bakalım balım..kolay gele sana..

taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9

herhalde gidecek ya
olacak olacak suzim..bak o manyağa inatda hırslan dal gibi ol zaten dal gibisin o göbekgitcek okadar..çatlasın manyak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…