70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cansucum simit diyetini anlatayım sana canım.her sabah aynı öğün yarım simit şekersiz çay...kahve içebilirsin.5 gün öğle 1 simit ayran yada salata...ilk iki akşam haşlama tavuk 1 kase salata...3.4. akşam 10 adet et köfte içine sadece baharat....5.akşam 8 adet kuzu pirzola bulamazsan tavuk ye bende öyle yaptım..6.gün öğle 1 tabak domatesli makarna yanına salata.akşam 8 adet pirzola..7.gün öğle tavuklu dometesli makarnaçok az yağ konulacak.akşama 3 adet bonfile veya balık ızgara 1 kase salata...tok tutyor insanı hamurlu şeyler diye düşünme yağ-tuz-şeker yok bu diyette meyve bile vermemiş..kolay gelsin

üf ya burayı hep kaçırır oldum artık fazla giremiyorum girdiğim zaman sayfaları okuyorum daha okumam bitmeden cıkmak zorunda kalıyorum kilo bildirimi yapamadım haftasonu gecemedim pc basına bu geç oldu biraz ama bu hafta 63.5 geliyorum zayıfffffladııımmmm

Son düzenleme:

Çok iyi vermişsin.Kaç ayda verdin bu kiloyu ve neler yaptın ? Fotoğraflarını paylaşırsan büyük motivasyon olur ama bence yüzünü göstermeyen fotoğraf ekle veya fotoğrafta yüz kısmını tanınamaz hale getir :) Ne olur ne olmaz,dikkatli davranmak lazım..:1rolleyes:

Of ya ne güzel 70.2 ye kadar inmiştim iki gün önce şimdi 72 gösteriyorum ve karnım şiş bişeyde yemiyorum ne yapabilirim ben ya.
canım kilo verme döneminde vücut ödem tutuyor arada. zaten kendin de söylemişsin karnım şiş diye bence telaşlanma aynen devam et inecektir o şişlik.

canım çok geçmiş olsun tekrardan inşallah bişey çıkmaz

benimde kilom durdu hala 62 kilodayım sanırım biraz hızlı verdim şimdi bir haftadır lahana suyuna başladım ibrahim saracoğlu kullanan varmı
bende merak ediyorum bu lahana kürünü uyguladıktan sonra değişikleri bildirirmisin? ben de başlamayı düşünüyorum

tebrikleer alkisalkisalkis

selam arkadaşlar

adet dönemindeyim vücudum son zamanlarda çok şişmiyordu ama bu sefer balon gibi oldum tuzu mu kaçırdım nedir göbeğim önden gidior :)) neyse bikaç güne iner şişlik. ben hala egzersizlere başlamadım biri beni dövsün

4 ay oldu sanırım 75le buraya başlamıstım resim eklemek bende istiyorum hatta bikiniyle resim cekmiştim özellikle onları koymak isterim daha net anlasılıyor ama internet alemi oldugundan korkuyorumda kısa bi süreliğine koyup sileyim resmi cabukk bakııın ama :)ben sok diyetlerle verdim kilomu 1 hafta sıktım kendimi 2 hafta bosbıraktım :) sporda yapamadım ondan uzun sürdü biraz sanırım bide spor sart vucut toplaması için umarım baslıcam yakında

tebrikleer alkisalkisalkis [/QUOTE]

tşkler :)

canım maşallah, gayet güzel vermişsin.. ama bir an önce spora başla bence... hem vücudun sıkılaşır hemde daha çok belli olur verdiğin.. evde mekik çekip bel harekeleri yapsan biel farkı görürsün canım..

tşk ederim evet spor sart ama hiç benlik bi olay değil ya yapıcam inş bide spor yaptıgım zaman cok iştahım acılıyor önce zayıflıyım sonra spor yapıp sıkılaşırım diyorum kendimi böyle kandırıyorum :)

gece yatağa yatmadan çkeceğin birkaç mekiğin öyle bir faydası olurki... bende 10 ile başladım şimdi 150 mekik çekiyorum yatmadan... yavaş yavaş arttırdım.. bence sende dene canım.. 5-10 dakika ayırsan yeterli:))

canım çok sağol gerçekten güzel diyetmiş umarım bendede işe yararda kurtulurum kilolardan.sanada kolay gelsin çok çok öptüm seni..

tebrikler canım az bişey kalmış ne güzelllll nasıl başardın

tamam söz baslıcam mekiğe :) tşk ederim kızlar valla kafaya taktınmı oluyormuş bunu anladım laf değil icraat ve irade lazımmış

müthiş olmuşsun canım.kaç ayda gitti kilocuklar.bende bir hafta açlık derecesinde sıkıyorum 1 hafta rahat bırakıyorum.yoksa şu listeli diyetleri yapamıyorum.daha çok yiyesim geliyor.şimdi açlık zamanındayım 2 kilo gitmiş bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…