üf ya burayı hep kaçırır oldum artık fazla giremiyorum girdiğim zaman sayfaları okuyorum daha okumam bitmeden cıkmak zorunda kalıyorum kilo bildirimi yapamadım haftasonu gecemedim pc basına bu geç oldu biraz ama bu hafta 63.5 geliyorum zayıfffffladııımmmm
canım kilo verme döneminde vücut ödem tutuyor arada. zaten kendin de söylemişsin karnım şiş diye bence telaşlanma aynen devam et inecektir o şişlik.Of ya ne güzel 70.2 ye kadar inmiştim iki gün önce şimdi 72 gösteriyorum ve karnım şiş bişeyde yemiyorum ne yapabilirim ben ya.
canım çok geçmiş olsun tekrardan inşallah bişey çıkmazShewall canım ellerine sağlık. Ben kilo bildirsem de birşey değişmeyecekti aynı kilodayım çünkü kaydirigubbakcemile3 Bu aralar durdu kilo verme olayı. Birazda sağlık problemleri olunca etkiliyo tabii.
Dün güttüm dr.a taşikardi varmış, kalbim normalden biraz fazla atıyormuş, Ayrıca sintigrafi tetkiki istedi.18/03 a attılar randevumu, Umarım onda da önemli bişeyler çıkmaz, korkuyorum da açıkcası bu tetkikten :bbo: Umarım o zamana kadar kendimi hazırlarım. Şimdilik böyle arkadaşlar. Hepinize mutlu günler.
bende merak ediyorum bu lahana kürünü uyguladıktan sonra değişikleri bildirirmisin? ben de başlamayı düşünüyorumbenimde kilom durdu hala 62 kilodayım sanırım biraz hızlı verdim şimdi bir haftadır lahana suyuna başladım ibrahim saracoğlu kullanan varmı
tebrikleer alkisalkisalkisüf ya burayı hep kaçırır oldum artık fazla giremiyorum girdiğim zaman sayfaları okuyorum daha okumam bitmeden cıkmak zorunda kalıyorum kilo bildirimi yapamadım haftasonu gecemedim pc basına bu geç oldu biraz ama bu hafta 63.5 geliyorum zayıfffffladııımmmm
Çok iyi vermişsin.Kaç ayda verdin bu kiloyu ve neler yaptın ? Fotoğraflarını paylaşırsan büyük motivasyon olur ama bence yüzünü göstermeyen fotoğraf ekle veya fotoğrafta yüz kısmını tanınamaz hale getir :) Ne olur ne olmaz,dikkatli davranmak lazım..:1rolleyes:
cansucum simit diyetini anlatayım sana canım.her sabah aynı öğün yarım simit şekersiz çay...kahve içebilirsin.5 gün öğle 1 simit ayran yada salata...ilk iki akşam haşlama tavuk 1 kase salata...3.4. akşam 10 adet et köfte içine sadece baharat....5.akşam 8 adet kuzu pirzola bulamazsan tavuk ye bende öyle yaptım..6.gün öğle 1 tabak domatesli makarna yanına salata.akşam 8 adet pirzola..7.gün öğle tavuklu dometesli makarnaçok az yağ konulacak.akşama 3 adet bonfile veya balık ızgara 1 kase salata...tok tutyor insanı hamurlu şeyler diye düşünme yağ-tuz-şeker yok bu diyette meyve bile vermemiş..kolay gelsin
üf ya burayı hep kaçırır oldum artık fazla giremiyorum girdiğim zaman sayfaları okuyorum daha okumam bitmeden cıkmak zorunda kalıyorum kilo bildirimi yapamadım haftasonu gecemedim pc basına bu geç oldu biraz ama bu hafta 63.5 geliyorum zayıfffffladııımmmm
Eki Görüntüle 36979 kızlar cabuk bakın silicem utanıom
tamam söz baslıcam mekiğe :) tşk ederim kızlar valla kafaya taktınmı oluyormuş bunu anladım laf değil icraat ve irade lazımmış
artık benimde bir çizelgem var:):)
tamam söz baslıcam mekiğe :) tşk ederim kızlar valla kafaya taktınmı oluyormuş bunu anladım laf değil icraat ve irade lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?