70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Döndüm ablacııım

Umarım bende senin kadar iradeli olup kilocukları verebilirim

Verdiğin destek,moral için çok teşekkür ederim
Buarada işkence yöntemlerine her zamanki gibi hayran bıraktın beni

sIkma canini birde vucut bir süre sonra korumaya geciyormus onuda asdinmi devam gider tatlim ama sakin salma almazi kolayda verirken zorlaniyoruz emegimiz bosa gitmesin
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
görüsürüz aysecim

bende rahat ettigim seyleri giyiyorum markaymis bakmam baya morelimi bozdu ben hep dikkat ederim hep temiz giyinirim ama bunu hakk etmedim ayakkabidan baska birsey bulamadi herhalde uyuz sagol müzzeyencim desteegin icin bence kizkanclik yapti gibi geliyor söyle düsünüyorum da iki gün giysi aldim fesatlandi cünkü ilk dedigi hani paran yokdun nasil aldin dedim okadar var ki alabiliyorum kötü durumdayim demedim ki o hep diyor para yetmiyor diye diye bende ayni hepimiz zar zor geciniyoruz diye destek olmak istedim ona gicik oldu herhalde
senin vucutun civik diyordun gecende de bana onun eti sIkIymis kadin tartilmiyor bile 80 üstü var kesin kizkancligindan yapiyor sagol tatlim

Umarım bende senin kadar iradeli olup kilocukları verebilirim
şuan iradem yok ama ozamanlar iradeliydim tatlım..inşallah..bazen çok yicen sonra dewam etcen..böyleolur bu işler..ben bu kiloları werirken diyet yapıyprdum ama oturup bi gün tıkabasa yediğimde oldu..ama şimdi ideal kiloma yaklaştıkça iş zorlaşıyor..

kıskançlığından yapıyor ozaman suzim..çatlat onu fırsat sana..gitsin kilocuklar gelsin gülücükler...
merhaba canım..

sagol müzzeyencim destegin icin sen benim kocum olcan zaten öyle anlasdik senlen

benimkide babam çikolata seviyorum diye getiriyor adama kızıyor dubamı olsun diyor

günaydin kizlar

kafa agrisiyla uyandim hap attim siz neler yaptiniz
ağrır tabi bütün gün ağladın bende böyleyim ablacım biri birşey söyladimi cevap veremem otur ağlarım sıkma canını
günaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahh sa
sağol canım inşallah
Günaydın kızlarrr,
Hayırlı bir gün diliyorum herkese
sanada canım

istesede giyemez öküz gibi ayakklari var gicik

herşey tamamda bence makarna olmamış canım
taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9

herhalde gidecek ya
MAŞŞALLAH CANIM
Günaydınnnn fıstıklar çıtır adayları
sanada canım
ben yemiyom tatlım 6 dan sonra ama bu ara artılardayım nedeni ne bilmiyorum ama moralim çok bozuk
bozma moralini sen herhalde birden verenlerdensin bazıları aniden verir canım
bence şahane
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
GÜLEGÜLE CANIM
MERHABA CANIM

degmez insanlar icin kendimizi uzup bide ustune hasta oluyoruz takma suzi bosuna bas agrisi cekiyosun bide onun icin
günaydin kizlar

kafa agrisiyla uyandim hap attim siz neler yaptiniz

taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9

herhalde gidecek ya

masaallah canim
bende
cumartesi 65,6
pazartesi65,6
carsamba65,6
hic degisiklik yok malesef
hala regli tam baslamadi sadece cok ez lekelendi devami yok kac gundur sprailde boylemi oluyo anlamadimki

kayınpeder laptoptan bişey bakacakmış eşim gösteriwercekmişte..ewdeki bilgisayarlarından bakamıyormuş sebebte klimanın başında bakmak istiyormuş.bilgisayar öteki odadaymış..az sonra eşim gelip götürecek..zaten 5 gibi biyere gitcez..ondan sanırım ben bugün yokum..görüşürüz fazla çene yapmayın..görüşürüz..

cok sükür biraz gecti canim cok sagol diyemiyorum iste benim arkadas var o hemen pat diye cevapi yapisitiryor ben yapamiyorum persembe söz var insallah orda fazla kacirmam

dogru diyorsun canim regl olmadin ya ondan canim ayni giderde bi reglin gelseydin :26:

görüsürüz tatlim bende cikacam birazdan su günlerde sIk giremem herhalde

kizlar bende kacim bugün erken cikcam kas göz aldirayim sonra eve sonra oglani almaya uhhhu ne cok isim var baslamayayim saymaya öptüm cok neydin bizim sloganimiz
hic bir yemek zayif olmanin mutlugunu vermez bize

hayırlı olsun canım sakın kaçırma kaçırırsan küseyim ama

kizlar nerdesiniz kimseler yok

bugunku menum

Sabah tost
oglen musli yogurtlu
aksam tarhana corbasi 2kofte 3zeytin kocabi Tabak salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…