günaydin kizlarzayiflama suyu buldum onu deniycem almam lazim mazemelerini birazdan almancadan türkceye cevirmeye calisirim ay faydasi olurmu ki
hay masallah
tamam anlasdiksen bana yardim etcen ben sana herhafta 500 gramm vercem albeni okadar da hosuma gitmedi
daha önce gitseydin ya anana
atlama canim nolur nolmaz
döndünmü kuzu
yemede yaninda yat
sabah bende actim kaliferi
handeeemm
aksam cok degilmi
kiz koca bulmaya degil söze gidiyorum
manjak sapiklar
tas olusmazmis diyorlar burda ben fazla sevmiyorum ama annemgilde onu iciyiro cok da abartma derim ama canim yarim litre 1 litre icebilirsin herhalde :26:
ben ssana biber gazi göndereyim
zopaliyorum derken
:26:
günaydin fadimem
günaydin canim
günaydin canim
hayirdir canim :26:
günaydin kuzu
günaydin ballim kaymagimballi bak ne buldum Abnehmen: Schlank mit der Wasser-Kur
ben diyorum yine yeme seklini degistirmiyeyim ama gün icinde bu su dan iceyim nedersin faydasi varmidir
yaş pasta gibi o tür şeyleri ben fazla yiyemem 1 dilim bile yiyemem yani...
ne güzelişte tatlım..sen warya çıbık olcan çıbık...ama bizde olcaz çıbıkkk
günaydınnnnnn..
günaydın .canım..menün güzel bende kahwaltıda pek bişey yiyemem..
her zaman yaparım..kahwaltıyı bile çeşitlendiririm..alışkın..diyetteyim diye bu aralar sık yapmıyorum..
günaydın canım..nasıl olsun benden artılar öyle işte..
olcaksın sabır..bakbende senin gibi düşünürdüm 87yken..ama yapılabiliyormuş..buyaza kilolu girmicem dedim we yaptım..dahasınıda yapsam olcak inşallah..
günaydın tatlım..
gelir inşallah canım..benimde normalde gelmiyor lawaboya gidince geliyor ne tuhaf şey bu yaaa...
sanada balımm
inşallah bebeğim..suzim mesela canım şuan albeni hiç çekmiyor..ama alpellanın beyaz çikolatalı gofreti olsa ne iyi giderdi..
benimki annemi görünce dayanamadı işte
atlamadım canım..regl bitince yani ramazanda atlayabilecekmiyim bakalım....
onlar insan değil ki!onlar canawar..isimleri tarifsiz mahluklar...pislikler..
selam kızlaaaarrr anca gelebildim .. . .bugün tam 1.5 saat iple bıyık almaya çalıştım sonunda başardım . . . .iyi ter attım ama .
olcak tabi kız umudunu yitirme .. . sen benim iradesizliğimi göreydin böyle konuşamazdın . . . . adam gibi bişeyler yapabilseydim o 25 kiloyu 3 yılda değil 3 ayda bile verirdim . . . . . . . . .asla pes etme kuzucum çok güzel olcaksın . . .
sen gibi olcam tabi ondan uğraşıyom bu kadar yoksa zayıflamakla falan işim olmaz . ..
onu verin bana bak ne biçim tükürüyorum ağzına . . . . :117: . . . . benim işkenceleri onun üzerinde deniyim en iyisi pinçik pinçik koparıcam etlerini kıçını kesip yedircem dilinde sigara söndürcem kıçına kızgın demir sokcam .:117: . . . . . .sonra da aynur niye psikopata bağlıyo ..
sIkma caninievet tatlım ben akşamları dikkat ederim aslında ama dün fazla kaçırdım farkettim bende ekmek pilav yemem akşamları ama neden artılardayım bilemedim canım 6 ya kadar yer spor yaparım akşam.tatlı filanda yemiyorum of of nazar değdi bana :26:
görüsürüz aysecimkızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
annelerde aç kalcak diye düşünüyorda işte..anneme o konuda ısrar etmez..ama ben yerdim yani..boğazımı tutsaydım zaten ohoooo..
iyi canım 1 tk nutelladanda bişeycik olmaz..
ne manyak insanlar war ya..takma suzim..ağzının payını wer sakın sessiz kalma..ben bi ara çocuğuma bi laf dedi parkta kadının biri demediğim şey kalmadı..deli deli bana bakıyor aynı hawa war kumun için de topuklularla hawa atıyor..bende giymesini bilirim topuklu ama parkta kumdayım..kasiyerlik yapıyor biyerde eşim tanıdı kızı ben bunu biliyorum dedi..ama bi hawalar sanki antalyanın en zenginiymiş gibi hawalar..bana mal mal bakıyor ne bakıyorsun tren mi?geçiyor dedim hala bakıyor bi kaça hareket yaptım..sonra gitti..gidecen rezil edecen çalıştığı yerde olmayacak..böyle insanlara sinir oluyorum.bende sürekli marka giyen biriyim ama kimsenin kıyafetine eleştiride bulunmam..ne giymiş diye bakmam..markaysa marka oda kıyafet oda..insanlar insanlıktan çıkmış suzim..o anda öyle bi laf diyeceksin ki!kapak olacak susup kalacak..tamda o anda aklınada gelmezki!o kapak sözler işte..üzülme değmez..
çok ağladınya tatlım ondan..
bizimkiler manyadı kız...
sanada canım..
başla bakalım balım..kolay gele sana..
olacak olacak suzim..bak o manyağa inatda hırslan dal gibi ol zaten dal gibisin o göbekgitcek okadar..çatlasın manyak..
taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
pazartesi:74.9
sali:74.1
bugün:73.9
herhalde gidecek ya
sevindim döndügüneDöndüm ablacııım
Umarım bende senin kadar iradeli olup kilocukları verebilirim
Verdiğin destek,moral için çok teşekkür ederim
Buarada işkence yöntemlerine her zamanki gibi hayran bıraktın beni
Tünaydııın
Maşallah suzimBöyle giderse ohooo gitti bitti bil sen kilocuklarını
şuan iradem yok ama ozamanlar iradeliydim tatlım..inşallah..bazen çok yicen sonra dewam etcen..böyleolur bu işler..ben bu kiloları werirken diyet yapıyprdum ama oturup bi gün tıkabasa yediğimde oldu..ama şimdi ideal kiloma yaklaştıkça iş zorlaşıyor..Umarım bende senin kadar iradeli olup kilocukları verebilirim
kıskançlığından yapıyor ozaman suzim..çatlat onu fırsat sana..gitsin kilocuklar gelsin gülücükler...bende rahat ettigim seyleri giyiyorum markaymis bakmam baya morelimi bozdu ben hep dikkat ederim hep temiz giyinirim ama bunu hakk etmedimayakkabidan baska birsey bulamadi herhalde uyuz sagol müzzeyencim desteegin icin bence kizkanclik yapti gibi geliyor söyle düsünüyorum da iki gün giysi aldim fesatlandi cünkü ilk dedigi hani paran yokdun nasil aldin dedim okadar var ki alabiliyorum kötü durumdayim demedim ki o hep diyor para yetmiyor diye diye bende ayni hepimiz zar zor geciniyoruz diye destek olmak istedim ona gicik oldu herhalde
senin vucutun civik diyordun gecende de bana onun eti sIkIymis kadin tartilmiyor bile 80 üstü var kesin kizkancligindan yapiyorsagol tatlim
merhaba canım..Merhaba herkese
sagol müzzeyencim destegin icinşuan iradem yok ama ozamanlar iradeliydim tatlım..inşallah..bazen çok yicen sonra dewam etcen..böyleolur bu işler..ben bu kiloları werirken diyet yapıyprdum ama oturup bi gün tıkabasa yediğimde oldu..ama şimdi ideal kiloma yaklaştıkça iş zorlaşıyor..
kıskançlığından yapıyor ozaman suzim..çatlat onu fırsat sana..gitsin kilocuklar gelsin gülücükler...
merhaba canım..
benimkide babam çikolata seviyorum diye getiriyor adama kızıyor dubamı olsun diyorkız üzme kadını yinede hasta olursun filan diye düşünüyorkeşkem benim annemde ye dese yüzüme bakıyor fazla yiyince sanırım annem beni kilolu buluyor dün önümde dondurma yedi ya bide gizliyo benden ah annem ah
kizim olsa adini yasemin-ayse koyacakdim zaten
darisi bize
merak ettim bende acaba kendi annesimi yaptihic canin cekmiyormu artik cola falan :26:
koy canim bizde bakalim
bende sana yardim ederim
o da seni düsündügü icin yapiyor yanlis ama isteyerken yiyemiyorum desen aynurcum doldum desen fazla yersem migdem bulaniyor artik desen :26:
1 tatli kasigi nutelladan birsey olmaz kuzu
sagol canimdün kendimi cok yipratim bugün yine kafa agrisiyla uyandim ama bende takmiycam herkes kendine baksin gicik
cok sagol canimgücüme gitti iste
negüzel bi söz dogru dost basa düsman ayaga firsati buldummu bende onu bozcam
yazik oda canin cekmesin diye yapiyor
ağrır tabi bütün gün ağladın bende böyleyim ablacım biri birşey söyladimi cevap veremem otur ağlarım sıkma canınıgünaydin kizlar
kafa agrisiyla uyandimhap attim siz neler yaptiniz
sağol canım inşallahgünaydin kizlaarrr
güzel birgün olsun insallahhsa
sanada canımGünaydın kızlarrr,
Hayırlı bir gün diliyorum herkese
istesede giyemez öküz gibi ayakklari var gicik
herşey tamamda bence makarna olmamış canımdünkü menüm kızlar
SABAH:1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği :)
ara 1 ayran
ÖĞLEN:tavuk sote 2 yemek kaşığı.1 kase şehriye çorbası.çok azda sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ezmesi :)
ara:1 elma
AKŞAM:4 yemek kaşığı bamya,yarım tabak makarna,yarım kase yoğurt:)
60 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)ama farkettim dün hep yoğurt yemişim hadi hayırlısı
MAŞŞALLAH CANIMtaklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
herhalde gidecek ya
sanada canımGünaydınnnn fıstıklar çıtır adayları
bozma moralini sen herhalde birden verenlerdensin bazıları aniden verir canımben yemiyom tatlım 6 dan sonra ama bu ara artılardayım nedeni ne bilmiyorum ama moralim çok bozuk
bence şahaneprotein diyetine başladım bugün emzirirken zorlanırmıyım sütüm azalırmı bilemedim inş bişi olmaz .su süt çayıda olmasa akşama kadar aldıgım 10 kalori olcak
dikkat et canım hiç birşey bebeğinden önemli değil
2013-07-03 tarihli kaloricetveliniz
Miktar Kalori
.[1] Yürümek (Asfalt) 45 dak -320
.[2] Bebek emzirmek 30 dak -250
AKŞAM
.[3] Mevsim Salata 1 POR. 45
.[4] Tavuk Izgara 100 GRAM 132
.[5] Bebek emzirmek 30 dak -250
.[6] Humana Stiill-Tee 1 200 ML 148
.[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 1
ARA
.[8] fındık (1 adet) 15 adet 135
ARA
.[9] fındık (1 adet) 10 adet 90
ÖGLE
.[10] Coca Cola Zero 1 KUTU 1
.[11] Domates 1 ADET 14
.[12] Marul Salata 1 PORs. 93
.[13] Tavuk Izgara 100 GR 132
SABAH
.[14] Bebek emzirmek 10 dak -83
.[15] Humana Stiill-Tee 1 200 ML 148
.[16] siyah zeytin 4 adet 32
.[17] CEVİZ 1 adet 27
.[18] Badem 8 (adet) 46
.[19] Marul Salata 1 PORS. 93
.[20] Ezine peyniri 15 GRAM 42
.[21] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
Toplam : 306.kal. :18::18::18::18::18:
GÜLEGÜLE CANIMkızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
MERHABA CANIMMerhaba herkese
sagol müzzeyencim destegin icinsen benim kocum olcan zaten öyle anlasdik senlen
degmez insanlar icin kendimizi uzup bide ustune hasta oluyoruz takma suzi bosuna bas agrisi cekiyosun bide onun icin
kizim olsa adini yasemin-ayse koyacakdim zaten
darisi bize
merak ettim bende acaba kendi annesimi yaptihic canin cekmiyormu artik cola falan :26:
koy canim bizde bakalim
bende sana yardim ederim
o da seni düsündügü icin yapiyor yanlis ama isteyerken yiyemiyorum desen aynurcum doldum desen fazla yersem migdem bulaniyor artik desen :26:
1 tatli kasigi nutelladan birsey olmaz kuzu
sagol canimdün kendimi cok yipratim bugün yine kafa agrisiyla uyandim ama bende takmiycam herkes kendine baksin gicik
cok sagol canimgücüme gitti iste
negüzel bi söz dogru dost basa düsman ayaga firsati buldummu bende onu bozcam
yazik oda canin cekmesin diye yapiyor
günaydin kizlar
kafa agrisiyla uyandimhap attim siz neler yaptiniz
taklime yaziyorum tartildigim kilolari simdiye kadar söyle kizlar
herhalde gidecek ya
cok sükür biraz gecti canim cok sagolbenimkide babam çikolata seviyorum diye getiriyor adama kızıyor dubamı olsun diyor
ağrır tabi bütün gün ağladın bende böyleyim ablacım biri birşey söyladimi cevap veremem otur ağlarım sıkma canını
sağol canım inşallah
sanada canım
herşey tamamda bence makarna olmamış canım
MAŞŞALLAH CANIM
sanada canım
bozma moralini sen herhalde birden verenlerdensin bazıları aniden verir canım
bence şahane
GÜLEGÜLE CANIM
MERHABA CANIM
dogru diyorsun canimdegmez insanlar icin kendimizi uzup bide ustune hasta oluyoruz takma suzi bosuna bas agrisi cekiyosun bide onun icin
masaallah canim
bende
cumartesi 65,6
pazartesi65,6
carsamba65,6
hic degisiklik yok malesef
hala regli tam baslamadi sadece cok ez lekelendi devami yok kac gundur sprailde boylemi oluyo anlamadimki
Eki Görüntüle 747902 azıcık gülelim demi
görüsürüz tatlimkayınpeder laptoptan bişey bakacakmış eşim gösteriwercekmişte..ewdeki bilgisayarlarından bakamıyormuş sebebte klimanın başında bakmak istiyormuş.bilgisayar öteki odadaymış..az sonra eşim gelip götürecek..zaten 5 gibi biyere gitcez..ondan sanırım ben bugün yokum..görüşürüz fazla çene yapmayın..görüşürüz..
cok sükür biraz gecti canim cok sagoldiyemiyorum iste benim arkadas var o hemen pat diye cevapi yapisitiryor ben yapamiyorum persembe söz var insallah orda fazla kacirmam
dogru diyorsun canimregl olmadin ya ondan canim ayni giderde bi reglin gelseydin :26:
görüsürüz tatlimbende cikacam birazdan su günlerde sIk giremem herhalde
kizlar bende kacim bugün erken cikcam kas göz aldirayim sonra eve sonra oglani almaya uhhhu ne cok isim var baslamayayim saymayaöptüm cok neydin bizim sloganimiz
hic bir yemek zayif olmanin mutlugunu vermez bize
bu sefer inat ettim insallah bozmaya niyetim yok cok sagol tatlimhayırlı olsun canım sakın kaçırma kaçırırsan küseyim ama
sagol canimcimkolay gelsin canım
bu sefer inat ettim insallah bozmaya niyetim yok cok sagol tatlim
sagol canimcimsenin isminide biliyordum sankim bi ara okudum ama geri unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?