70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salağa bak ya bi yerde okumuştum ama aşağılık kompleksi deniyomuş buna kendi kusurunu kapatmak için etrafındakilerle dalga geçiyorlar hiç takılma yavrum

canim annne iste
ama iyi yapmissin ymemekle

annelerde aç kalcak diye düşünüyorda işte..anneme o konuda ısrar etmez..ama ben yerdim yani.. boğazımı tutsaydım zaten ohoooo..

yemedim de kızlar daha pazartesi ölçüldüydüm 70.8 di bugün bi daha ölçüldüm 71.2 suratım böyle oldu sonra da böyle oldu pazar gününden beri kalori sayıyorum 1200ün üstüne çıkmıcam dedim ama 1100ün üstüne bile çıkmadım mümkün değil 2 günde 400 gr almam kabızlıktan ama hep az da yesem yediklerim çıkmadıktan sonra nasıl kilo verem

sonra gittim hemen activia aldım benim kabızlığa bi o iyi geliyo diye artık her gün onu yicem :125: bi doğru düzgün tuvalete gidebilsem zaten anında 2 kilo gitcek de işte

sana ayağına ayakkabı al diyeceğine gitsin önce o kıçına bi don alsın

he ya önce donsuz kıçına don alsın ehehe donsuz kıç

o da seni düsündügü icin yapiyor yanlis ama iste yerken yiyemiyorum desen aynurcum doldum desen fazla yersem migdem bulaniyor artik desen :26:

onu da denedim suzim doydum artık yiyemicem diyorum bazen ama cidden doyuyorum yalan da değil :26: inanmıyo :26: azcık sabıkalıyım bu konuda hep yememek için kandırıyodum doydum diye ama anlıyodu yalan söylediğimi çünkü ufacık bi yalan bile söyleyemem hemen yüzüm kızarır ondan şimdi de inanmıyo doyduğuma ama yemiyorum artık

Buarada işkence yöntemlerine her zamanki gibi hayran bıraktın beni

beni sizler yarattınız işkencede sınır tanımam hele bi gözüm dönmeyegörsün

Son düzenleme:
bugün iple yüzümü almaya çalıştım yan kısımlar olmadı gerçi geri kalanı yaptım ama ip elimi kesti bilen var mı nasıl tutcam ipi elimi kesmemek için kuaförlerin falan hiç kesilmiyo nasıl yapıyolar ki :26:

kizlar nerdesiniz kimseler yok

bugun
Sabah tost
oglen musli yogurtlu
aksam tarhana corbasi 2kofte 3zeytin kocabi Tabak salata
şahene menü

ben musluğa bağlıyorum bi ucunu öyle yapıyorum elimi hiç kesmiyorum iyide alıyorum canım

Günaydııııııııııııın Elimde koca bir bardak suyumla güne başlıyorum.Heheyt gitsin kilocuklar

Son düzenleme:
Günaydııııııııııııın Elimde koca bir bardak suyumla güne başlıyorum.Heheyt gitsin kilocuklar
Günaydın, hadi bakalım inşallah.
Günaydın kızlarrrr
Bu sıralar ben de motivemi kaybettim, canım hep kaçamaklı yiyecekler çekiyor, ne olcek böyle bilmem, hiç dikkat edesim de gelmiyor Araya Ramazan da girecek hayırlısı bakalım.

sanada günaydın canım oley tek değilim bende sendenim canım bakalım nasıl olacak :)

tam 10 yıldır kendim iple alıyorum..harikada oluyor.ama kuaförlerin tuttuğu gibi tutmuyorum öyle zor olur..şimdi nasıl tarif etsem bilemedim tatlım..:44::44:

ahhhh ahhhhhh....................
günaydın canım maşallah sana..kendimede yuh weriyorum..güne 65.50 ile başladım.we elimde 1 paket çizi ile başladım...
Günaydın kızlarrrr
Bu sıralar ben de motivemi kaybettim, canım hep kaçamaklı yiyecekler çekiyor, ne olcek böyle bilmem, hiç dikkat edesim de gelmiyor Araya Ramazan da girecek hayırlısı bakalım.
bendensin bana o motiwe bi türlü gelmiyor..
Geleceğin çıtırları bi şey soracaktım ben.Sizce kahvaltıda 8 yeşil zeytin fazla mı?

canım genelde 5 tane falan deniyor ama tam bilemicem sanırım 8 fazla..

sanada günaydın cancişim inşallah gider
sanada günaydın hayatım :) umarım gider :) bu araada bütün kızlar günaydddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın canım
sanada günaydın hayatım
Geleceğin çıtırları bi şey soracaktım ben.Sizce kahvaltıda 8 yeşil zeytin fazla mı?
ben sevmeme rağmen 3 tane yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…