slm kizlar
bugün isarkadasinin yüzünden agladim dün elbise almisdim bugünde bi beyaz pantolon aldim üstüne iki tunika sevindim kendime güzel seyler aldim diye soruyorlar torpanin icinde ne var diye bi tanesi geldi bizim odaya isarkadasi onada aldiklarimi gösterdim yanimda oturan kadinin yaninda üstüne altina alana ayagindaki ayakkabilara bak dedi normal babet ayakkabi giydim eski ama dedi o plastik babetleri alcagina kaliteli alsana falan diye beni rezil ettibenim birsürü ayakkabim var dedim bunlarlan rahat ettigim icin giydim dedim ama okadar gücüme gittiki
alkoholik hergün iciyor isyerinde bile gizli gizli iciyor bi erkek arkadasi bulmus adam 68 yasinda kendisi 35 bi niki tshirtü var bütün yaz ayni tshirt ayni kotla yili geciriyor markali giyom diye hava atiyor birsey de diyemiyorum desem ya sen kendine bak diye diyemedim icimde kaldi
yarim saat isim bitene kadar dayandim sonra kapidan cikinca hickira hickira agladim cok gücüme gittiben hergün ne giysem diye dikkat ediyorum gelmis bana hergün ayni seyleri giyen biri bana bunlari söylüyor ben kimseye laf etmem arkasindan konusmam hergün ayni seyi giyor falan diye diyen var karismam kimsenin giyindigine falan niye hep beni kiriyorlar kirmaya calisiyorlar
orda bi oturdum kaldim isyerinin önünde kadinin teki geldi noldu niye agliyorsun diyor yardim edeyimmi
eve gelene kadar agladim kaanin kresine yyarim saat gec gittim görmezinler beni böyle diye annem hemen anladi anlat dedi durdu anlattim agladim yine kücük düsürdü beni resmen yanimda calisan kadinin yaninda
kardesim zorla gel dedi iki yeni ayakkabi aldi dedim var param alirim dedim o sana kurban olsun seni kizkandigindan yapmisdir seni kimse ezemez dedi
31 yasina girdim bu yasimda hakaret yemekde varmiso kadar canim acidi ki anlatamam
cok gücüme gitti mervem ya su giydin ayakkabilara bak deyinceo almis cross mudur nedir manyak sey 50 euro vermis ama kaliteliymis falan filan yarin kesin laf edecek ama bu sefer yutmiycam icimde olan herseyi yüzüne tükürecem ben iyiyim diye senin beni ezmeye kücük düsürmeye hakkin yok bu hakki kim veriyor sana diycem kilot giymiyormus ne igrenc sey bi keresinde anlatti pantolunun abacinin arasini cekistirip duruyor senin gibi tonkilotsuz gezmiyom hergü degisik seyleri giyiyorum evet ucuz markali seyler giymiyorum senin giibi ama 1 tshirtle bütün sene gezip durmuyorum diycem
ama iste yapamiyorum becerebilsem oyle yetistirilmedim ki ben yapamiyorum ezileni daha cok eziyorlar disli olman lazim ama onuda ben beceremiyorum
salağa bak ya
kız üzme kadını yinede hasta olursun filan diye düşünüyorkeşkem benim annemde ye dese yüzüme bakıyor fazla yiyince sanırım annem beni kilolu buluyor dün önümde dondurma yedi ya bide gizliyo benden ah annem ah
canim annne iste
ama iyi yapmissin ymemekle
annelerde aç kalcak diye düşünüyorda işte..anneme o konuda ısrar etmez..ama ben yerdim yani..boğazımı tutsaydım zaten ohoooo..
yemedim de kızlar daha pazartesi ölçüldüydüm 70.8 di bugün bi daha ölçüldüm 71.2 suratım böyle oldu
sonra gittim hemen activia aldım benim kabızlığa bi o iyi geliyo diye artık her gün onu yicem :125: bi doğru düzgün tuvalete gidebilsem zaten anında 2 kilo gitcek de işte
sana ayağına ayakkabı al diyeceğine gitsin önce o kıçına bi don alsın
he ya önce donsuz kıçına don alsın
o da seni düsündügü icin yapiyor yanlis ama isteyerken yiyemiyorum desen aynurcum doldum desen fazla yersem migdem bulaniyor artik desen :26:
onu da denedim suzim doydum artık yiyemicem diyorum bazen ama cidden doyuyorum yalan da değil :26: inanmıyo :26: azcık sabıkalıyım bu konuda hep yememek için kandırıyodum doydum diye ama anlıyodu yalan söylediğimi çünkü ufacık bi yalan bile söyleyemem hemen yüzüm kızarır
Buarada işkence yöntemlerine her zamanki gibi hayran bıraktın beni
beni sizler yarattınız
Son düzenleme: