70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben musluğa bağlıyorum bi ucunu öyle yapıyorum elimi hiç kesmiyorum iyide alıyorum canım

tam 10 yıldır kendim iple alıyorum..harikada oluyor.ama kuaförlerin tuttuğu gibi tutmuyorum öyle zor olur..şimdi nasıl tarif etsem bilemedim tatlım..:44::44:

ben 2 ucunu bağlayıp da yapıyorum diğer türlünasıl oluyo ki :26: kuaförler kesiyo ondan gitmiyorum artık kendim alınca 1 haftadan önce çıkmıyo ama kuaföre gidince ertesi gün çıkmaya başlıyo

çok anlamlı :26: erkekler kaybetmeden bilmiyo değerimizi

günaydın kızlar OHOHTEMPO TEMPO YERIN EKSİ ÇIKALIM HADİİİİİİİİİİİİİİİİ

of ben yine artı çıkıcam kabızlık hemen geçse keşke

bak bu güzelmiş yapmamız gereken her şeyi özetlemiş teşekkürler yavrum

valla cnm ben kendi adım akonişim kahvaltıda asla 8 yeşil zeytin yemem en fazla 5 o da taş çatlasın .
siyah zeytin yediğimde 4 tane yiyorum.Yeşil zeytin daha düşük kalorili olduğu için 8 yiyorum ama azaltmak gerek demek

günaydın canım maşallah sana..kendimede yuh weriyorum..güne 65.50 ile başladım.we elimde 1 paket çizi ile başladım...

canım genelde 5 tane falan deniyor ama tam bilemicem sanırım 8 fazla..
1 paket çizi mii Ne güzel hedefine az kalmış etme eyleme ablam

sanada günaydın cancişim inşallah gider

ben sevmeme rağmen 3 tane yiyorum
inşallahhh

bence fazla değil canım
hmm ne yapsam bilemedimki
günaydın kızlar OHOHTEMPO TEMPO YERIN EKSİ ÇIKALIM HADİİİİİİİİİİİİİİİİ
ohh yandan yandaaaaaaaaaan.

Son düzenleme:
Herkes nerde :44::44:

ay gelemiyorum bir türlü canım ya bu ara bi yogunluk bi yogunluk ev ayrı dert iş ayrı dert bi boş kalıp aranıza dalamıyorum

rejimde hak getire durumda bu hafta

hala 69.3teyim takılı kaldı resmen veriyorum tam 68.8i görüyorumsabah ama akşamları dikkat etmeyince sabah hep aynı cıkıyorum bu aksam az yiyebilirsem yarın 100 200 gram eksı cıkarım belkım

bende 2 ucunu bağlayıp yapıyorum canım..kuaförler bi ucunu ağızlarıyla tutuyorya onu demiştim ..bi yapıyorum ben 2 hafta falan çıkıyor..kuzenlerim yengelerim falan karşılaşsak hemen aldırıyorlar bana..kuaförler hem acıtıyor hem kırıyorlar diyorlar..sen nazik acıtmadan alıyorsun we uzun süre çıkmıyor diyorlar ki!öyle..kökten alıyorum kırılmıyor..
günaayyydııınn fıstıklaaarrr

1 paket çizi mii Ne güzel hedefine az kalmış etme eyleme ablam
bide kendime anlatabilsem onu..5 kilo daha wer kurtul işte..ama yok anlatamıyorum..şimdide doritosa saldırdım..

bende Sabah 65,50 yi gordum
yeme canim az kilon kaldi Dayan onlarda gitsin saonra yersin

tunaydin kizlar nasilsiniz

Görmeyeli avatarındaki kızçenin totosu küçülmüş hihih

uzun süre görmeyince öyle gelir tabi ben her gün görüyom ya ondan küçülmüyo heralde :26:

aynen bi de ilk denemem olduğu halde 1 tanesini bile kırmadım kökünden aldım kuaförler özel bi uğraş veriyo resmen kırmak için çabuk çıksın da bi daha gelsin para alalım diye parmaklarıma bant dolucam bundan sonra alırken

nee doritosuuuu bırak hemen yapma öyle şeyler

Son düzenleme:
bide kendime anlatabilsem onu..5 kilo daha wer kurtul işte..ama yok anlatamıyorum..şimdide doritosa saldırdım..

Doritos muuuuu:18:Başka cıslar yemesen bari bugün

uzun süre görmeyince öyle gelir tabi ben her gün görüyom ya ondan küçülmüyo heralde :26:

[/B][/FONT]

Sen öyle diyorsan öyledir gıymadlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…