günaydın kızlarOHOHTEMPO TEMPO YERIN EKSİ ÇIKALIM HADİİİİİİİİİİİİİİİİ
ben musluğa bağlıyorum bi ucunu öyle yapıyorum elimi hiç kesmiyorum iyide alıyorum canım
tam 10 yıldır kendim iple alıyorum..harikada oluyor.ama kuaförlerin tuttuğu gibi tutmuyorum öyle zor olur..şimdi nasıl tarif etsem bilemedim tatlım..:44::44:
çok sıkıldım
Eki Görüntüle 748269
günaydın kızlarOHOHTEMPO TEMPO YERIN EKSİ ÇIKALIM HADİİİİİİİİİİİİİİİİ
Eki Görüntüle 748399 kızlar bakın bi
siyah zeytin yediğimde 4 tane yiyorum.Yeşil zeytin daha düşük kalorili olduğu için 8 yiyorum ama azaltmak gerek demekvalla cnm ben kendi adım akonişim kahvaltıda asla 8 yeşil zeytin yemem en fazla 5 o da taş çatlasın .
1 paket çizi mii Ne güzel hedefine az kalmış etme eyleme ablamgünaydın canım maşallah sana..kendimede yuh weriyorum..güne 65.50 ile başladım.we elimde 1 paket çizi ile başladım...
canım genelde 5 tane falan deniyor ama tam bilemicem sanırım 8 fazla..
inşallahhhsanada günaydın cancişim inşallah gider
ben sevmeme rağmen 3 tane yiyorum
hmm ne yapsam bilemedimkibence fazla değil canım
ohh yandan yandaaaaaaaaaan.günaydın kızlarOHOHTEMPO TEMPO YERIN EKSİ ÇIKALIM HADİİİİİİİİİİİİİİİİ
Herkes nerde :44::44:
Herkes nerde :44::44:
ben 2 ucunu bağlayıp da yapıyorum diğer türlünasıl oluyo ki :26: kuaförler kesiyo ondan gitmiyorum artıkkendim alınca 1 haftadan önce çıkmıyo ama kuaföre gidince ertesi gün çıkmaya başlıyo
günaayyydııınn fıstıklaaarrr
1 paket çizi mii Ne güzel hedefine az kalmış etme eyleme ablam
bide kendime anlatabilsem onu..5 kilo daha wer kurtul işte..ama yok anlatamıyorum..şimdide doritosa saldırdım..[/COLOR][/SIZE]
fatmaa burdayım :) neler yapıyosun canım diyet ne alemde?
tam 10 yıldır kendim iple alıyorum..harikada oluyor.ama kuaförlerin tuttuğu gibi tutmuyorum öyle zor olur..şimdi nasıl tarif etsem bilemedim tatlım..:44::44:
ahhhh ahhhhhh....................
günaydın canım maşallah sana..kendimede yuh weriyorum..güne 65.50 ile başladım.we elimde 1 paket çizi ile başladım...
bendensin bana o motiwe bi türlü gelmiyor..
canım genelde 5 tane falan deniyor ama tam bilemicem sanırım 8 fazla..
Görmeyeli avatarındaki kızçenin totosu küçülmüş hihih
bende 2 ucunu bağlayıp yapıyorum canım..kuaförler bi ucunu ağızlarıyla tutuyorya onu demiştim ..bi yapıyorum ben 2 hafta falan çıkıyor..kuzenlerim yengelerim falan karşılaşsak hemen aldırıyorlar bana..kuaförler hem acıtıyor hem kırıyorlar diyorlar..sen nazik acıtmadan alıyorsun we uzun süre çıkmıyor diyorlar ki!öyle..kökten alıyorum kırılmıyor..
bide kendime anlatabilsem onu..5 kilo daha wer kurtul işte..ama yok anlatamıyorum..şimdide doritosa saldırdım..
bide kendime anlatabilsem onu..5 kilo daha wer kurtul işte..ama yok anlatamıyorum..şimdide doritosa saldırdım..
uzun süre görmeyince öyle gelir tabiben her gün görüyom ya ondan küçülmüyo heralde :26:
[/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?