Hani bana alkış yürüyüşümü yaptım geldim
Artık haftada beş gün yürüyecem heheheÖpüyorum hepinizii
hadi tatlım kolay gelsin sana devam :)Hani bana alkış yürüyüşümü yaptım geldim
Artık haftada beş gün yürüyecem heheheÖpüyorum hepinizii
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.insilülin direnci ve reaktif hipogisemim var bu yüzden çoooook yavaş verebiliyorum spor salonuna gittiğim halde.(belki burada sizlerin sayesinde belki biraz yol katedebilirim.motivasyona ihtiyacım var inşallah hep birlikte gayret ederek güzel sonuçlar alırız:)
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.insilülin direnci ve reaktif hipogisemim var bu yüzden çoooook yavaş verebiliyorum spor salonuna gittiğim halde.(belki burada sizlerin sayesinde belki biraz yol katedebilirim.motivasyona ihtiyacım var inşallah hep birlikte gayret ederek güzel sonuçlar alırız:)
Hoşgeldiiiin sefa geldinMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.insilülin direnci ve reaktif hipogisemim var bu yüzden çoooook yavaş verebiliyorum spor salonuna gittiğim halde.(belki burada sizlerin sayesinde belki biraz yol katedebilirim.motivasyona ihtiyacım var inşallah hep birlikte gayret ederek güzel sonuçlar alırız:)
hadi tatlım kolay gelsin sana devam :)
75kiloyum 10 kiloyu topikte bırakacağım inşallah:))
Merahaba arkadaşlar, ben 2 sene önce 60 kiloydum bu sene bir tartıldım 79,8. Boyum 1.73 Mart ayında 3 hafta sıkı rejim yaptım ve sıkı spor yaptım 70 kiloya düştüm ve almadım ama daha fazla rejim yapamıyorum. Tekrar 60 olmak isiyorum Kendimi tutamıyorum... Okul bitti eve döndüm annem her gün kek börek gel de yeme işte!
kizlar bugun suzi gelmemis hic neolduki acep:26:
ballida gelmemis
hande zaten calismaya basladigindan beri cok az gelebiliyo
merve nerdesin
zerra yok nerdesin
fadime nerelerdesin
daha Ismini sayamadigim
kizlar nerelerdesiniz ya
topik bos kaliyo
sayfalar ilerlemiyo
en onemlisi ozledim sizi ya
Merahaba arkadaşlar, ben 2 sene önce 60 kiloydum bu sene bir tartıldım 79,8. Boyum 1.73 Mart ayında 3 hafta sıkı rejim yaptım ve sıkı spor yaptım 70 kiloya düştüm ve almadım ama daha fazla rejim yapamıyorum. Tekrar 60 olmak isiyorum Kendimi tutamıyorum... Okul bitti eve döndüm annem her gün kek börek gel de yeme işte!
75kiloyum 10 kiloyu topikte bırakacağım inşallah:))
Ah canım ya yazın buralar hep böyle olur, tatile gidenler, çozutanlar, bu sıralar hiç iyi değilim kendimi çok şiş hissediyom o yüzden de gelesim de gelmiyor. Arada bir olur böyle, düzelir tekrar inşalah.kizlar bugun suzi gelmemis hic neolduki acep:26:
ballida gelmemis
hande zaten calismaya basladigindan beri cok az gelebiliyo
merve nerdesin
zerra yok nerdesin
fadime nerelerdesin
daha Ismini sayamadigim
kizlar nerelerdesiniz ya
topik bos kaliyo
sayfalar ilerlemiyo
en onemlisi ozledim sizi ya
sen bu hafta benden zayıfçıkacaksın canım..orası kesin ben yarın 65ten aşağı olmayacağım orasıda kesin..bende Sabah 65,50 yi gordum
yeme canim az kilon kaldi Dayan onlarda gitsin saonra yersin
bende biara kesiyordum bant yapıştırmıştım..ama şimdi alıştım kesilmiyor..doritos sabahtan beri yiyorum..dewam akşama kadar..aynen bi de ilk denemem olduğu halde 1 tanesini bile kırmadım kökünden aldım kuaförler özel bi uğraş veriyo resmen kırmak için çabuk çıksın da bi daha gelsin para alalım diyeparmaklarıma bant dolucam bundan sonra alırken
nee doritosuuuu bırak hemen yapma öyle şeyler
Doritos muuuuu:18:Başka cıslar yemesen bari bugün
hoşgeldin canım..Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.insilülin direnci ve reaktif hipogisemim var bu yüzden çoooook yavaş verebiliyorum spor salonuna gittiğim halde.(belki burada sizlerin sayesinde belki biraz yol katedebilirim.motivasyona ihtiyacım var inşallah hep birlikte gayret ederek güzel sonuçlar alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?