70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.insilülin direnci ve reaktif hipogisemim var bu yüzden çoooook yavaş verebiliyorum spor salonuna gittiğim halde.(belki burada sizlerin sayesinde belki biraz yol katedebilirim.motivasyona ihtiyacım var inşallah hep birlikte gayret ederek güzel sonuçlar alırız:)

Hani bana alkış yürüyüşümü yaptım geldim
Artık haftada beş gün yürüyecem hehehe Öpüyorum hepinizii
hadi tatlım kolay gelsin sana devam :)

canım verebilirsin inşallah önce inan sonrası gelir zaten:)

hoşgeldin canım inşallah verirsin adın ne

Hoşgeldiiiin sefa geldin Yanında kaç kiloyla geldin kaçını topikte bırakmak istersin

Merahaba arkadaşlar, ben 2 sene önce 60 kiloydum bu sene bir tartıldım 79,8. Boyum 1.73 Mart ayında 3 hafta sıkı rejim yaptım ve sıkı spor yaptım 70 kiloya düştüm ve almadım ama daha fazla rejim yapamıyorum. Tekrar 60 olmak isiyorum Kendimi tutamıyorum... Okul bitti eve döndüm annem her gün kek börek gel de yeme işte!

kizlar bugun suzi gelmemis hic neolduki acep:26:
ballida gelmemis
hande zaten calismaya basladigindan beri cok az gelebiliyo
merve nerdesin
zerra yok nerdesin
fadime nerelerdesin
daha Ismini sayamadigim
kizlar nerelerdesiniz ya
topik bos kaliyo
sayfalar ilerlemiyo
en onemlisi ozledim sizi ya

hoşgeldiniiiz çıtır adayları

kendimi gördüm sende destek olalım birbirimize annelere karşı sağlam durmalıyız

aşk olsun ben varım

hoş geldin canım annelere saygımız sonsuz ama kekti börekti bunlar olmaz cızzzz sakın yeme ne diyoruz hiç bir yemek bizi zayıflıktan daha mutlu edemez

Ah canım ya yazın buralar hep böyle olur, tatile gidenler, çozutanlar, bu sıralar hiç iyi değilim kendimi çok şiş hissediyom o yüzden de gelesim de gelmiyor. Arada bir olur böyle, düzelir tekrar inşalah.

BENİM MENÜM:
sabah:
KİRBİT KUTUSU KADAR YAĞSIZ BEYAZ PEYNİR,3 ZEYTİN,GÜN AŞIMI YUMURTA,1DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ,ŞEKERSİZ ÇAY,BOL SALATA
ARA ÖĞÜN:
bir meyve
öğlen:
BİR PARÇA YAĞSIZ TUZSUZ TAVUK VEYA BALIK,BİR KASE YOĞURT,3 KAŞIK BULGUR PİLAVI,SINIRSIZ SALATA
ARA ÖĞÜN:
2 3 diyet büskivi 1 fincan yeşil çay
AKŞAM:
yağsız tuzsuz sebze haşlaması,1 kepçe çorba,1 dilim çavdar ekmeği,sınırsız salata
düzenli tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
bende Sabah 65,50 yi gordum
yeme canim az kilon kaldi Dayan onlarda gitsin saonra yersin
sen bu hafta benden zayıfçıkacaksın canım..orası kesin ben yarın 65ten aşağı olmayacağım orasıda kesin..
bende biara kesiyordum bant yapıştırmıştım..ama şimdi alıştım kesilmiyor..doritos sabahtan beri yiyorum..dewam akşama kadar..
Doritos muuuuu:18:Başka cıslar yemesen bari bugün

başka cıs yemedimde aile boyu cips yiyorum halen.
hoşgeldin canım..

hoşgeldin canım..

canlarım yarın bildirim günü malum

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirim yapıyoruz malum.

yeni gelenler

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapsınlar lütfen.

bir de eğer bu liste yapma işine talip varsa değerlendirelim bişeyler yapalım :26:
ben sanırım eskisi kadar giremeyeceğim
nöbetten geldim çok yorgunum
bundan sonra da böyle gidecek :26:
birini bulana kadar devam ederim de bi gönüllü çıkarsa çok iyi olur
ballım sankim sen yaparsın bu işi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…