70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende biara kesiyordum bant yapıştırmıştım..ama şimdi alıştım kesilmiyor..doritos sabahtan beri yiyorum..dewam akşama kadar..

bugün bant yapıştırıp denedim olmadı kayıyo bu defa da :26: off yapamıcam zaten tersime geliyo yan tarafları yapamıyorum sadece bıyık ve çeneyi adam gibi yaptım ona devam etcem artık bi de yan taraflar (erkeklerde favori olan ) ordaki ince tüyleri (kuaförler sağolsun kalınlaştı benimkiler) makineyle alsam nasıl olur :26:

makinayla hiç denemedim tatlım ama yüz hassas bölgr zarar wermesin..zamanla alıştıkça ellerini kesmemeyide öğreneceksin..bi arkadaşın falan warsa yapabilen aslında dicem...kız yanaş ben alayım..

makinayla hiç denemedim tatlım ama yüz hassas bölgr zarar wermesin..zamanla alıştıkça ellerini kesmemeyide öğreneceksin..bi arkadaşın falan warsa yapabilen aslında dicem...kız yanaş ben alayım..

daha önce bıyığımı aldım makineyle tahriş etti yara oldu ama kurumuştu ve gerdirmedim yanları da bi deniyim olmazsa :26: yok valla bilen bi ben varım o da deneme yanılmayla öğrendim iyi olur bekle geliyom

ya bu arada bu konuları araştırırken denk geldim inci sözlük, ekşi sözlük falan erkekler tüylü kızlarla ne kadar alay ediyo çirkin olsun, şişman olsun ama yüzü temiz olsun yeter ki diyolar bu kadar iğrendiklerini düşünmezdim

canım benim makinayla alma kalınlaşır

kızlar bugünkü menüm :

sabah:2 küçük börek şekersiz çay

ara:yeşil çay

öğlen:1 kase çorba sadece

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam:6 yemek kaşıgı taze fasülye,3 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt

6o dakika yürüyüş yaptım

aşk olsun ben varım

Ah canım ya yazın buralar hep böyle olur, tatile gidenler, çozutanlar, bu sıralar hiç iyi değilim kendimi çok şiş hissediyom o yüzden de gelesim de gelmiyor. Arada bir olur böyle, düzelir tekrar inşalah.
insaallah canim
super
ayni ben
canim sen cizlari biraksan vericeksinde kilolari
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz küscem şimdi
yettim bacim

superr

bugunku menum
Sabah tost 200 kalori

ara elma 50 kalori

oglen yogurt ve 5cilekle musli 250 kalori

ara elma 50 kaori
sutlu ve tek sekerli kahve 30 kalori

aksam makarna 361 kalori
karisik salata 123 kalori
tek sekerli cay 20 kalori

toplam 1084 kalori
yatarken bir bardakta sut icicem olucak 1200kalori

not:artik mutfak tartim var herseyi tartiyorum

simdide verdigim kaloriler
emzirme gun boyu 500kalori
40 dakika yuruyus 160 kalori
30 dakika yemek yapmak 80 kalori
jillian kac kalori onu bilmiyorum

toplam 740 kalori

çok güzel canım menün kalori hesabı iyiymiş canım ya tebrik ederim :)

kızlar canlarım napıyonuz gıremıyom cok özledım sızı kılo almadım ama homını gırtlak yıyom

alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...

alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...

canim ne oldu umitsizlige kapilma gunun en karanlik oldugu an gunesin dogmaya en yakin anidir insaallah hersey cok guzel olcak su mubarek gunlerde dua et canim rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…