bende biara kesiyordum bant yapıştırmıştım..ama şimdi alıştım kesilmiyor..doritos sabahtan beri yiyorum..dewam akşama kadar..
bugün bant yapıştırıp denedim olmadı kayıyo bu defa da :26: off yapamıcam zaten tersime geliyo yan tarafları yapamıyorum sadece bıyık ve çeneyi adam gibi yaptım ona devam etcem artıkbi de yan taraflar (erkeklerde favori olan ) ordaki ince tüyleri (kuaförler sağolsun kalınlaştı benimkiler) makineyle alsam nasıl olur :26:
makinayla hiç denemedim tatlım ama yüz hassas bölgr zarar wermesin..zamanla alıştıkça ellerini kesmemeyide öğreneceksin..bi arkadaşın falan warsa yapabilen aslında dicem...kız yanaş ben alayım..
bugün bant yapıştırıp denedim olmadı kayıyo bu defa da :26: off yapamıcam zaten tersime geliyo yan tarafları yapamıyorum sadece bıyık ve çeneyi adam gibi yaptım ona devam etcem artıkbi de yan taraflar (erkeklerde favori olan ) ordaki ince tüyleri (kuaförler sağolsun kalınlaştı benimkiler) makineyle alsam nasıl olur :26:
canım benim makinayla alma kalınlaşır
teşekkür ederim hayatım anladım galiba ben kısa tutuyorum ipi heralde :26: ondan mi kesiyomuş ki elimi
aşk olsun ben varım
insaallah canimAh canım ya yazın buralar hep böyle olur, tatile gidenler, çozutanlar, bu sıralar hiç iyi değilim kendimi çok şiş hissediyom o yüzden de gelesim de gelmiyor. Arada bir olur böyle, düzelir tekrar inşalah.
superBENİM MENÜM:
sabah:
KİRBİT KUTUSU KADAR YAĞSIZ BEYAZ PEYNİR,3 ZEYTİN,GÜN AŞIMI YUMURTA,1DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ,ŞEKERSİZ ÇAY,BOL SALATA
ARA ÖĞÜN:
bir meyve
öğlen:
BİR PARÇA YAĞSIZ TUZSUZ TAVUK VEYA BALIK,BİR KASE YOĞURT,3 KAŞIK BULGUR PİLAVI,SINIRSIZ SALATA
ARA ÖĞÜN:
2 3 diyet büskivi 1 fincan yeşil çay
AKŞAM:
yağsız tuzsuz sebze haşlaması,1 kepçe çorba,1 dilim çavdar ekmeği,sınırsız salata
düzenli tempolu yürüyüş
ayni benEki Görüntüle 748772
işte kadın
canim sen cizlari biraksan vericeksinde kilolarisen bu hafta benden zayıfçıkacaksın canım..orası kesin ben yarın 65ten aşağı olmayacağım orasıda kesin..
bende biara kesiyordum bant yapıştırmıştım..ama şimdi alıştım kesilmiyor..doritos sabahtan beri yiyorum..dewam akşama kadar..
başka cıs yemedimde aile boyu cips yiyorum halen.
hoşgeldin canım..
hoşgeldin canım..
yettim bacimkızlaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz küscem şimdi
kızlar bugünkü menüm :
sabah:2 küçük börek şekersiz çay
ara:yeşil çay
öğlen:1 kase çorba sadece
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:6 yemek kaşıgı taze fasülye,3 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt
6o dakika yürüyüş yaptım
bugunku menum
Sabah tost 200 kalori
ara elma 50 kalori
oglen yogurt ve 5cilekle musli 250 kalori
ara elma 50 kaori
sutlu ve tek sekerli kahve 30 kalori
aksam makarna 361 kalori
karisik salata 123 kalori
tek sekerli cay 20 kalori
toplam 1084 kalori
yatarken bir bardakta sut icicem olucak 1200kalori
not:artik mutfak tartim var herseyi tartiyorum
simdide verdigim kaloriler
emzirme gun boyu 500kalori
40 dakika yuruyus 160 kalori
30 dakika yemek yapmak 80 kalori
jillian kac kalori onu bilmiyorum
toplam 740 kalori
çok güzel canım menün kalori hesabı iyiymiş canım ya tebrik ederim :)
kızlar canlarım napıyonuz gıremıyom cok özledım sızı kılo almadım ama homını gırtlak yıyom
hosgeldin canim Kilo almaman guzel
alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?