70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...

slm cnm noldu önemlı bısı yokya

Günaydın kızlarr

kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,6 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1600
hedef kilo : 55 kg

Kendime Bu kadar abartmanın sonu budur.

alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...

Slm canım,
Hayırdır inşallah, neyin var canım? Üzme canını, ölümden başka herşeyin çaresi vardır, Allah a havale et. Her yokuşun bir inişi, her gecenin bir sabahı vardır. Gel buraya sıkkın oldun mu anlat derdini, çare olamasak da sıkıntını paylaşırız, rahatlarsın.

Canım sabah kahvaltına yeşillik domates-salatalık-zeytin peynir ekleyebilirsin, haftada 2-3 gün haşlanmış yumurta yiyebilirsin, öğlen sadece çorba az olmuş, salata+yoğurt ekleyebilirsin, akşamları da pilav-makarna yememeye çalış mümkün mertebe, çok canın çekiyorsa öğlen yesen daha iyi olur

Allah kolaylık versin canım.
Liste için de inşallah bir gönüllü çıkar olmazsa da, sen kendini zorlama canım, yeterince yaptın eline emeğine sağlık.

canım hayırdır ne oldu ya üzülme inan herşey geçiyor ..
1.75 boyundayım çok kilolu gözükmüyorum sorunum bölgesel can simitlerim:))

o bendede var canım nefret ediyorum ondan..

Günaydın kızlarr

kilo bildirimim;

haftaya verirsin insallah canim
Araniza yeni gelmistim. Ilk bildirimimi yapiyorum.
Baslangic ; 70, 9
Bu hafta: 67, 6
Giden: 3300 gr.
Hedef : 63 kg
super
başlangıç:86
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.8
gelen:400gr
giden:0
toplam giden:12.2

çok üzgünüm moralim çok bozuk sanırım kilo vermem durdu

insaallah haftaya verirsin canim

güzel canım..
ayy bende yapıyordum böyle bi ara..aslında kalori hesabı güzel bişey..we harika yapmışsın..

kızlar canlarım napıyonuz gıremıyom cok özledım sızı kılo almadım ama homını gırtlak yıyom
ben giriyorumama bende yiyorum..Allahtan yiyip biara duruyorum..en azından taa yukarılara tırmanmıyorum..kilo almamışsın işte.dikkat et olur mu?beni örnek alma..

canim ne oldu umitsizlige kapilma gunun en karanlik oldugu an gunesin dogmaya en yakin anidir insaallah hersey cok guzel olcak su mubarek gunlerde dua et canim rabbim yardimcin olsun

slm cnm noldu önemlı bısı yokya

ne oldu canım ÖNEMLİ birşey yokya üzülme ne olur

saolun canlarım...sorduğunuziçinde saolun..ben içime atıyorum herşeyi..insanlar hayatın 3 günlük olduğunu farkına warsa..bugün olup yarın olamıcamızı düşünse we mutlu mesutyaşamak warken niye üzeyim dese herşey daha güzel olurdu..ama bunu düşünen sadece birkaç kişi oluyor...kimseye anlatamazsın ki!herkes kendi doğrusunu yaşıyor...
Günaydın kızlarr

kilo bildirimim;

sana bişey diyemiyorum canım bende aynıyım ...
Araniza yeni gelmistim. Ilk bildirimimi yapiyorum.
Baslangic ; 70, 9
Bu hafta: 67, 6
Giden: 3300 gr.
Hedef : 63 kg
nasıl yaptın kız onu sırrın ne..gerçi ilk zamanlar kilo çok gidiyor..bende zamanında 3 kilo werdiğimi hatırlıyorum..

canım hayırdır ne oldu ya üzülme inan herşey geçiyor ..
saol tatlım..

başlangıç:86
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.8
gelen:400gr
giden:0
toplam giden:12.2

çok üzgünüm moralim çok bozuk sanırım kilo vermem durdu
bende artılardayım..

ha maşallah canım..

Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecenhafta 66.3
buhafta 64.9
giden 1.4
toplamda giden 10.3
hedef 59 simdilik

Eklentiler

• $20130705_091041.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 54
kilo bildirimim

başlangıç:73,4
geçen hafta:69,2
bu hafta:69,2
gelen/giden:0
toplam giden:4,2
hedef:60

bu hafta sonu 2 günlük tatile gidiyoruz artıyla gelirsem hafta bası sasırmayın otelde kendımı kaybedebilirimm

TESEKKURLER CANIM
Dogru canim insanlar unutuyo dunyanin iki gunluk oldugunu napicaksin takmamaya Calis diycemde bende cok takiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…