alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...
boyun kaç canım?
alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...
Canım sabah kahvaltına yeşillik domates-salatalık-zeytin peynir ekleyebilirsin, haftada 2-3 gün haşlanmış yumurta yiyebilirsin, öğlen sadece çorba az olmuş, salata+yoğurt ekleyebilirsin, akşamları da pilav-makarna yememeye çalış mümkün mertebe, çok canın çekiyorsa öğlen yesen daha iyi olurkızlar bugünkü menüm :
sabah:2 küçük börek şekersiz çay
ara:yeşil çay
öğlen:1 kase çorba sadece
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:6 yemek kaşıgı taze fasülye,3 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt
6o dakika yürüyüş yaptım
Allah kolaylık versin canım.canlarım yarın bildirim günü malum
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yapıyoruz malum.
yeni gelenler
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsınlar lütfen.
bir de eğer bu liste yapma işine talip varsa değerlendirelim bişeyler yapalım :26:
ben sanırım eskisi kadar giremeyeceğim
nöbetten geldim çok yorgunum
bundan sonra da böyle gidecek :26:
birini bulana kadar devam ederim de bi gönüllü çıkarsa çok iyi olur
ballım sankim sen yaparsın bu işi :26:
canım hayırdır ne oldu ya üzülme inan herşey geçiyor ..alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...
1.75 boyundayım çok kilolu gözükmüyorum sorunum bölgesel can simitlerim:))
haftaya verirsin insallah canimGünaydın kızlarr
kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,6 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1600
hedef kilo : 55 kg
KendimeBu kadar abartmanın sonu budur.
superAraniza yeni gelmistim. Ilk bildirimimi yapiyorum.
Baslangic ; 70, 9
Bu hafta: 67, 6
Giden: 3300 gr.
Hedef : 63 kg
başlangıç:86
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.8
gelen:400gr
giden:0
toplam giden:12.2
çok üzgünüm moralim çok bozuk sanırım kilo vermem durdu
güzel canım..kızlar bugünkü menüm :
sabah:2 küçük börek şekersiz çay
ara:yeşil çay
öğlen:1 kase çorba sadece
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:6 yemek kaşıgı taze fasülye,3 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt
6o dakika yürüyüş yaptım
ayy bende yapıyordum böyle bi ara..aslında kalori hesabı güzel bişey..we harika yapmışsın..bugunku menum
Sabah tost 200 kalori
ara elma 50 kalori
oglen yogurt ve 5cilekle musli 250 kalori
ara elma 50 kaori
sutlu ve tek sekerli kahve 30 kalori
aksam makarna 361 kalori
karisik salata 123 kalori
tek sekerli cay 20 kalori
toplam 1084 kalori
yatarken bir bardakta sut icicem olucak 1200kalori
not:artik mutfak tartim var herseyi tartiyorum
simdide verdigim kaloriler
emzirme gun boyu 500kalori
40 dakika yuruyus 160 kalori
30 dakika yemek yapmak 80 kalori
jillian kac kalori onu bilmiyorum
toplam 740 kalori
ben giriyorumama bende yiyorum..Allahtan yiyip biara duruyorum..en azından taa yukarılara tırmanmıyorum..kilo almamışsın işte.dikkat et olur mu?beni örnek alma..kızlar canlarım napıyonuz gıremıyom cok özledım sızı kılo almadım ama homını gırtlak yıyom
canim ne oldu umitsizlige kapilma gunun en karanlik oldugu an gunesin dogmaya en yakin anidir insaallah hersey cok guzel olcak su mubarek gunlerde dua et canim rabbim yardimcin olsun
slm cnm noldu önemlı bısı yokya
ne oldu canım ÖNEMLİ birşey yokya üzülme ne olur
saolun canlarım...sorduğunuziçinde saolun..ben içime atıyorum herşeyi..insanlar hayatın 3 günlük olduğunu farkına warsa..bugün olup yarın olamıcamızı düşünse we mutlu mesutyaşamak warken niye üzeyim dese herşey daha güzel olurdu..ama bunu düşünen sadece birkaç kişi oluyor...kimseye anlatamazsın ki!herkes kendi doğrusunu yaşıyor...Slm canım,
Hayırdır inşallah, neyin var canım? Üzme canını, ölümden başka herşeyin çaresi vardır, Allah a havale et. Her yokuşun bir inişi, her gecenin bir sabahı vardır. Gel buraya sıkkın oldun mu anlat derdini, çare olamasak da sıkıntını paylaşırız, rahatlarsın.
sana bişey diyemiyorum canım bende aynıyım ...Günaydın kızlarr
kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,6 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1600
hedef kilo : 55 kg
KendimeBu kadar abartmanın sonu budur.
nasıl yaptın kız onu sırrın ne..gerçi ilk zamanlar kilo çok gidiyor..bende zamanında 3 kilo werdiğimi hatırlıyorum..Araniza yeni gelmistim. Ilk bildirimimi yapiyorum.
Baslangic ; 70, 9
Bu hafta: 67, 6
Giden: 3300 gr.
Hedef : 63 kg
canım hayırdır ne oldu ya üzülme inan herşey geçiyor ..
saol tatlım..
bende artılardayım..başlangıç:86
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.8
gelen:400gr
giden:0
toplam giden:12.2
çok üzgünüm moralim çok bozuk sanırım kilo vermem durdu
güzel canım..
ayy bende yapıyordum böyle bi ara..aslında kalori hesabı güzel bişey..we harika yapmışsın..
ben giriyorumama bende yiyorum..Allahtan yiyip biara duruyorum..en azından taa yukarılara tırmanmıyorum..kilo almamışsın işte.dikkat et olur mu?beni örnek alma..
saolun canlarım...sorduğunuziçinde saolun..ben içime atıyorum herşeyi..insanlar hayatın 3 günlük olduğunu farkına warsa..bugün olup yarın olamıcamızı düşünse we mutlu mesutyaşamak warken niye üzeyim dese herşey daha güzel olurdu..ama bunu düşünen sadece birkaç kişi oluyor...kimseye anlatamazsın ki!herkes kendi doğrusunu yaşıyor...
sana bişey diyemiyorum canım bende aynıyım ...
nasıl yaptın kız onu sırrın ne..gerçi ilk zamanlar kilo çok gidiyor..bende zamanında 3 kilo werdiğimi hatırlıyorum..
bende artılardayım..
ha maşallah canım..
Kızlar suzi abladan ses yok ne oldu acaba
merak ettim inşallah kötü bir şey yokturevet canim suziden ses yok soozleri vardi hafta sonu belki ondan yogundur ama o yinede ugrardi arada:26:
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecenhafta 66.3
buhafta 64.9
giden 1.4
toplamda giden 10.3
hedef 59 simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?