tebrikler canım aynıyız artık senle..sen geçersin benidedim öylede yapcan haftaya..hadi bakalım..Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecenhafta 66.3
buhafta 64.9
giden 1.4
toplamda giden 10.3
hedef 59 simdilik
almamışsın canım birazdikkat edersin fazlabişeycikte almazsın..çabukgelende çabukgider..kilo bildirimim
başlangıç:73,4
geçen hafta:69,2
bu hafta:69,2
gelen/giden:0
toplam giden:4,2
hedef:60
bu hafta sonu 2 günlük tatile gidiyoruz artıyla gelirsem hafta bası sasırmayın otelde kendımı kaybedebilirimm
öyle ....TESEKKURLER CANIM
Dogru canim insanlar unutuyo dunyanin iki gunluk oldugunu napicaksin takmamaya Calis diycemde bende cok takiyorum malesef
başlangıç kilo: 78
geçen hafta :66
bu hafta : 65,500
giden : 500
top.giden :12,500
hedef :55
bu hafta atamdım yaakaçırdım ben biraz ondan
olsun canımbaka fazla gelen olmamış..regl bittiğinde wermiş olursun..bende reglyim..ben geldim kızlaryapayım bildirimi de aradan çıksın bari
başlangıç: 96
geçen hafta: 70,9
bu hafta: 71,1
gelen: 200
toplam giden: 24,9
hedef: 65
o kadar da dikkat ediyorum olmuyo ya geçsin artık şu kabızlıkbi de regl geldi tam oldu inşallah bitene kadar kabızlık da geçer de haftaya eksi çıkayım artık dayanamıcam
olsun canımbaka fazla gelen olmamış..regl bittiğinde wermiş olursun..bende reglyim..
başlangıç:87
geçen hafta:63.80
bu hafta:64.90
gelen:1.100 gr
toplam giden:21.900
hedef:58
bu sefer yapcam arkadaş offf sıkıldım kendimden..
başlangıç:87
olsun canım artıda değilsin en azından benim gibibaşlangıç kilo: 78
geçen hafta :66
bu hafta : 65,500
giden : 500
top.giden :12,500
hedef :55
bu hafta atamdım yaakaçırdım ben biraz ondan
ben geldim kızlaryapayım bildirimi de aradan çıksın bari
o kadar da dikkat ediyorum olmuyo ya geçsin artık şu kabızlıkbi de regl geldi tam oldu inşallah bitene kadar kabızlık da geçer de haftaya eksi çıkayım artık dayanamıcam
Selam kızlar, bu hafta benim için zor bir hafta oldu ve olmaya da devam ediyor. İştah falan kalmadı bende. Üzüntüden ve stresten nerdeyse 3 gün boyunca doğru dürüst yemek yiyemedim. Hiç iyi değilim.
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 76.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 3.1
Hedef: 55
sen daha kefir almadın dimi canım
aldım ama eker bulamadım altınkılıç aldım 1 litrenin nerdeyse 750 ml'sini tek başıma bitirdim 2-3 gün içinde ama canım istemedi sonra activia aldım şimdi
haftaya gider canim bendede regli hala yok Odum kopuyo bende test almayi dusunuyorum :26:ben geldim kızlaryapayım bildirimi de aradan çıksın bari
karamsar olma canim birlikte kurtulcaz kilolardantebrikler canım aynıyız artık senle..sen geçersin benidedim öylede yapcan haftaya..hadi bakalım..
almamışsın canım birazdikkat edersin fazlabişeycikte almazsın..çabukgelende çabukgider..
öyle ....
iste Boyle canim biz herseyden daha degerliyiz kimse icin uzulup kendimizi hasta etmeye deymezbaşlangıç:87
ben aldim sonra arastirdim icinde alkol oldugunu ogrendim hocalarda supeli goruyolar bazilari yenir diyo bazilari yenmez dinende supheli seylerden uzak durulmasi gerektigi icin icmedim esimde bari almadan arastirsaydin bosuna para verdirdin dediolsun canım artıda değilsin en azından benim gibi
sen daha kefir almadın dimi canım
Selam kızlar, bu hafta benim için zor bir hafta oldu ve olmaya da devam ediyor. İştah falan kalmadı bende. Üzüntüden ve stresten nerdeyse 3 gün boyunca doğru dürüst yemek yiyemedim. Hiç iyi değilim.
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 76.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 3.1
Hedef: 55
activia da güzel canım :)bende kilo veremiyom durdu resmen psikolojim alt üst
inşallah bu defa geçer karnım da ağrıyo artık
haftaya gider canim bendede regli hala yok Odum kopuyo bende test almayi dusunuyorum :26:
inşallah geçer çok zor bilirim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?