70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç kilo: 78
geçen hafta :66
bu hafta : 65,500
giden : 500
top.giden :12,500
hedef :55
bu hafta atamdım yaa kaçırdım ben biraz ondan

ben geldim kızlar yapayım bildirimi de aradan çıksın bari

başlangıç: 96

geçen hafta: 70,9

bu hafta: 71,1
gelen: 200

toplam giden: 24,9

hedef: 65

o kadar da dikkat ediyorum olmuyo ya geçsin artık şu kabızlık bi de regl geldi tam oldu inşallah bitene kadar kabızlık da geçer de haftaya eksi çıkayım artık dayanamıcam

Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecenhafta 66.3
buhafta 64.9
giden 1.4
toplamda giden 10.3
hedef 59 simdilik
tebrikler canım aynıyız artık senle..sen geçersin benidedim öylede yapcan haftaya..hadi bakalım..
almamışsın canım birazdikkat edersin fazlabişeycikte almazsın..çabukgelende çabukgider..
TESEKKURLER CANIM
Dogru canim insanlar unutuyo dunyanin iki gunluk oldugunu napicaksin takmamaya Calis diycemde bende cok takiyorum malesef
öyle ....

olsun canımbaka fazla gelen olmamış..regl bittiğinde wermiş olursun..bende reglyim..

başlangıç:87
geçen hafta:63.80
bu hafta:64.90
gelen:1.100 gr
toplam giden:21.900
hedef:58
bu sefer yapcam arkadaş offf sıkıldım kendimden..

olsun canım artıda değilsin en azından benim gibi

sen daha kefir almadın dimi canım

Selam kızlar, bu hafta benim için zor bir hafta oldu ve olmaya da devam ediyor. İştah falan kalmadı bende. Üzüntüden ve stresten nerdeyse 3 gün boyunca doğru dürüst yemek yiyemedim. Hiç iyi değilim.

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 76.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 3.1
Hedef: 55

diikat et canım kendine 1 haftaya 3 kilo fazla yinede bilemem ama sağlığına dikkat et

haftaya gider canim bendede regli hala yok Odum kopuyo bende test almayi dusunuyorum :26:
karamsar olma canim birlikte kurtulcaz kilolardan
başlangıç:87
geçen hafta:63.80
bu hafta:64.90
gelen:1.100 gr
toplam giden:21.900
hedef:58
bu sefer yapcam arkadaş offf sıkıldım kendimden..
iste Boyle canim biz herseyden daha degerliyiz kimse icin uzulup kendimizi hasta etmeye deymez
olsun canım artıda değilsin en azından benim gibi

sen daha kefir almadın dimi canım
ben aldim sonra arastirdim icinde alkol oldugunu ogrendim hocalarda supeli goruyolar bazilari yenir diyo bazilari yenmez dinende supheli seylerden uzak durulmasi gerektigi icin icmedim esimde bari almadan arastirsaydin bosuna para verdirdin dedi

canim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…