70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizima diyorum nereye gidelim parka
sonra nereye gidelim parka
sonra parka
sonra parka
sonra parka

cocuk kafayi pakla bozdu ama ilerleme var dun ilk defa biz parka gittik dedi parktan donunce bile parka gidelim diyodu

aaa suzim gelmiiişşş kıızzz çık yukarı napıyon aşşaalarda özledik kız hadi bırak alıntı yapmayı

kaç gün oldu canım hala yok mu :26: korkma test yap negatif çıkarsa doktora git direkt bi problem olmasın :26:

bir haftayi gecti emziriyorum bide sprail var anlamadim ama korkuyorum :26:
fadimecim sende spraille hamile kalmissinya emziriyomudunda
bide habire Garip ruyalar goruyorum yorumlarina bakiyorum cocuk demekde oluyomus hepten korkuyorum

bide habire Garip ruyalar goruyorum yorumlarina bakiyorum cocuk demekde oluyomus hepten korkuyorum

rüyalara bakacak olursak ben şimdiye sevdiğime kavuşmuş bi de çocuk yapmış olurdum sen en iyisi git bi test al başka türlü rahat edemezsin ablacım

kizlar rezil oldum biraz once ya facede kiz kardesim acik gozukuyo nbr yazdim oda iyi yazdi sonra ben basladim dumduz gittim yok hala bekliyorum olmadim korkuyorum felan filan karsidan cevap beklemeden yazip duruyorum
sonra karsidan gelen cevap ben yusuf ben Boyle kaldim
ne alaka dedim sen neisin var esranin facesinde oda diyo annemlerde acik birakmis pcyi acinca otomatikmen acilmis dedim desene rezil olduk
gelinimizde evde test yapmis pozitif cikmis Sabah kan testi vermis simdi gidip sonucunu almaya gitmis

abooovvv iyi de madem açık kalmış niye naber diyince cevap veriyo ki :44:

oylede canim korkuyorum iste

korkma hiç canım hayırlısı neyse o olsun

abooovvv iyi de madem açık kalmış niye naber diyince cevap veriyo ki :44:

korkma hiç canım hayırlısı neyse o olsun

onun sucuda yok canim ben nbrden hemen sonra dumduz gittim cocuga firsat vermedimki
bizde pek sakli yoktur canim 5 kardesiz besimizde cok cok iyi geciniriz
oyuzden cevap vermistir onun evinde net yok annemlerde var oraya geliyo nasipse ev alicaklar kendine ev ariyo netten onun icin gelip annemlerin netini kullaniyo

ay ben de küçük sandımdı olsun artık canım bi dahaki sefere dikkatli ol

Yok canım Müzeyyendi o, karıştırdın sanırım, sen de değilsindir inşallah sıkma canını.

ayy cnm beni yanlış anlama ama acaip güldüm görmen lazım öyle bir kahkaha attım ki annem ne oluo kız dedi

merhaba kızlarrr...nasılsınız,umarım hedefinize kararlı adımlarla ilerliyordursunuz...hepinize azimli ve bol kilo verdiğiniz güzel haftalar diliyorum...
başlangıç 86
geçen hafta 67,400
bu hafta 66,400
giden 1000 gr
toplam 19,600
hedef 65

maşallah ne güzel vermişsin bi de hedefine çok yaklaştığın halde haftada 1 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…