kaç gün oldu canım hala yok mu :26: korkma test yap negatif çıkarsa doktora git direkt bi problem olmasın :26:
bir haftayi gecti emziriyorum bide sprail var anlamadim ama korkuyorum :26:
fadimecim sende spraille hamile kalmissinya emziriyomudunda
bide habire Garip ruyalar goruyorum yorumlarina bakiyorum cocuk demekde oluyomus hepten korkuyorum
rüyalara bakacak olursak ben şimdiye sevdiğime kavuşmuş bi de çocuk yapmış olurdumsen en iyisi git bi test al başka türlü rahat edemezsin ablacım
kizlar rezil oldum biraz once ya facede kiz kardesim acik gozukuyo nbr yazdim oda iyi yazdi sonra ben basladim dumduz gittim yok hala bekliyorum olmadim korkuyorum felan filan karsidan cevap beklemeden yazip duruyorum
sonra karsidan gelen cevap ben yusuf ben Boyle kaldim
ne alaka dedim sen neisin var esranin facesinde oda diyo annemlerde acik birakmis pcyi acinca otomatikmen acilmis dedim desene rezil olduk
gelinimizde evde test yapmis pozitif cikmis Sabah kan testi vermis simdi gidip sonucunu almaya gitmis
oylede canim korkuyorum iste
abooovvviyi de madem açık kalmış niye naber diyince cevap veriyo ki :44:
korkma hiç canım hayırlısı neyse o olsun
onun sucuda yok canim ben nbrden hemen sonra dumduz gittim cocuga firsat vermedimki
bizde pek sakli yoktur canim 5 kardesiz besimizde cok cok iyi geciniriz
oyuzden cevap vermistir onun evinde net yok annemlerde var oraya geliyo nasipse ev alicaklar kendine ev ariyo netten onun icin gelip annemlerin netini kullaniyo
ay ben de küçük sandımdıolsun artık canım bi dahaki sefere dikkatli ol
etmemmi canim benim en kucuk kardesim bugun 26 yasina giriyo
maşallah canım nice yıllara inşallah aranız hep böyle güzel olur
bir haftayi gecti emziriyorum bide sprail var anlamadim ama korkuyorum :26:
fadimecim sende spraille hamile kalmissinya emziriyomudunda
bide habire Garip ruyalar goruyorum yorumlarina bakiyorum cocuk demekde oluyomus hepten korkuyorum
kizlar rezil oldum biraz once ya facede kiz kardesim acik gozukuyo nbr yazdim oda iyi yazdi sonra ben basladim dumduz gittim yok hala bekliyorum olmadim korkuyorum felan filan karsidan cevap beklemeden yazip duruyorum
sonra karsidan gelen cevap ben yusuf ben Boyle kaldim
ne alaka dedim sen neisin var esranin facesinde oda diyo annemlerde acik birakmis pcyi acinca otomatikmen acilmis dedim desene rezil olduk
gelinimizde evde test yapmis pozitif cikmis Sabah kan testi vermis simdi gidip sonucunu almaya gitmis
ayy cnm beni yanlış anlama ama acaip güldüm görmen lazım öyle bir kahkaha attım ki annem ne oluo kız dedi
yok canim niye yanlis anlayayim bende kendime guldum zaten
bide hala oluyorum tekrardan
merhaba kızlarrr...nasılsınız,umarım hedefinize kararlı adımlarla ilerliyordursunuz...hepinize azimli ve bol kilo verdiğiniz güzel haftalar diliyorum...
başlangıç 86
geçen hafta 67,400
bu hafta 66,400
giden 1000 gr
toplam 19,600
hedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?