- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Allah kolaylık versin canım.
Liste için de inşallah bir gönüllü çıkar olmazsa da, sen kendini zorlama canım, yeterince yaptın eline emeğine sağlık.
saolun canlarım...sorduğunuziçinde saolun..ben içime atıyorum herşeyi..insanlar hayatın 3 günlük olduğunu farkına warsa..bugün olup yarın olamıcamızı düşünse we mutlu mesutyaşamak warken niye üzeyim dese herşey daha güzel olurdu..ama bunu düşünen sadece birkaç kişi oluyor...kimseye anlatamazsın ki!herkes kendi doğrusunu yaşıyor...
inşallah canım..bugün ilk defa dikkat ettim..dondurma yiyorum ama.okadarıda olsun diyorum en azından hapur hupur yemedim..yavrum sinirlerin bozulmuş senin ondan oluyo böyle sıkma canını güveniyorum sana yaparsın sen
yokcanım spor yapmadım..aslında 25 kilo wermiştimdealdım biraz tekrar wermeye çalışıyorum..4 ayda werdim..Ooo sen super vermissin. 21 kiloyu ne kadar zamanda verdin, spor yaptinmi
ha maşallahhhh..Selam kızlar, bu hafta benim için zor bir hafta oldu ve olmaya da devam ediyor. İştah falan kalmadı bende. Üzüntüden ve stresten nerdeyse 3 gün boyunca doğru dürüst yemek yiyemedim. Hiç iyi değilim.
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 76.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 3.1
Hedef: 55
oluyor öyle bazen canım..sabret haftaya werceceksin..bazen wücut korumaya alıyor ondan oluyor..kızlar benim kilo vermem durdu bu neden olur ya çokta fazla yemiyorum off off
inşallah canım..ya ececim sen bana azcık destek ol..kilomuz aynı..beraber ilerleyelim..hedef koy beraber ohedefi werelim her hafta olurmu?bu hafta hedefin ne????haftaya gider canim bendede regli hala yok Odum kopuyo bende test almayi dusunuyorum :26:
karamsar olma canim birlikte kurtulcaz kilolardan
iste Boyle canim biz herseyden daha degerliyiz kimse icin uzulup kendimizi hasta etmeye deymez
yok kız obendim spiralle hamile kalan..bendede şuan spiral war bende geçen 2 hafta geciktim çok korkmuştum hatırlıyorsan..oldu ama şükür..bir haftayi gecti emziriyorum bide sprail var anlamadim ama korkuyorum :26:
fadimecim sende spraille hamile kalmissinya emziriyomudunda
bide habire Garip ruyalar goruyorum yorumlarina bakiyorum cocuk demekde oluyomus hepten korkuyorum
kizlar rezil oldum biraz once ya facede kiz kardesim acik gozukuyo nbr yazdim oda iyi yazdi sonra ben basladim dumduz gittim yok hala bekliyorum olmadim korkuyorum felan filan karsidan cevap beklemeden yazip duruyorum
sonra karsidan gelen cevap ben yusuf ben Boyle kaldim
ne alaka dedim sen neisin var esranin facesinde oda diyo annemlerde acik birakmis pcyi acinca otomatikmen acilmis dedim desene rezil olduk
gelinimizde evde test yapmis pozitif cikmis Sabah kan testi vermis simdi gidip sonucunu almaya gitmis
geçmiş olsun handem özledik yawwww...doktora gittin mi?olsun sen yinede gel bildirimini yap tatlım..Kızlar 2gündür hhastayım regl oldum bide dün gecwden beri burnum kanıyor kilo bildirimi yapıyım hiç sevmiyorum böle yapmayı heralde ara verecem hem gelemiom hem bildirim yapıom
Başlangıç 76.5
Hedef 65
Geçen hafta 72'2
Bu hafta 72.3
Gelen 100 gr
Toplam 4.2
öyle insanları değiştiremezsin artık canım.. anca moralini bozduğunla kalırsın. o yüzden boşver takmamaya çalış. onlar bu kadar önemsemiyor sen de önemseme canını sıkma
canim sifreyle alakali degil kiz kardesim acik birakmis annemlerde bekar erkek kardesimde hic girmemis evden face oyuzden kiz kardesiminki acik kalmis sifreyi bilmiyo yoksa benim msnmi mesela annemler kullaniyo ben burdan esiminkiyle giriyorum onlarda benimkiyle oyle gorusuyoruzahahahahhaha bende bende aklıma geldikçe ölüyorum vallaeee kardeşine sölede şifresni değiştirsin onlarda girmesin
inşallah canım..bugün ilk defa dikkat ettim..dondurma yiyorum ama.okadarıda olsun diyorum en azından hapur hupur yemedim..
yokcanım spor yapmadım..aslında 25 kilo wermiştimdealdım biraz tekrar wermeye çalışıyorum..4 ayda werdim..
ha maşallahhhh..
oluyor öyle bazen canım..sabret haftaya werceceksin..bazen wücut korumaya alıyor ondan oluyor..
inşallah canım..ya ececim sen bana azcık destek ol..kilomuz aynı..beraber ilerleyelim..hedef koy beraber ohedefi werelim her hafta olurmu?bu hafta hedefin ne????
yok kız obendim spiralle hamile kalan..bendede şuan spiral war bende geçen 2 hafta geciktim çok korkmuştum hatırlıyorsan..oldu ama şükür..
geçmiş olsun handem özledik yawwww...doktora gittin mi?olsun sen yinede gel bildirimini yap tatlım..
olsun canım werirsin ..yola dewam..Bir iki ay diyete ara verdikten sonra bugun diyete başlıyorum. 68'den yukarı çıkmışım
Başlangıç: 79
Bu hafta: 71.5
Hedef: 60
yeniyim ama Geçen hafta:69.2 idi...
o makarna olmayaymış harikaymış..bazen kalori değeri günlük ihtiyacımızı geçmeyebilir..fakat mideden ayrılma süresi onu bizeyağ olarak çewirebileceğinden kilo wermemizi yawaşlatabilir..dikkat..tatlım..sabah: 1 activia (105) 1 yumurta(80) 1 dilim peynir (50) 1 bardak çay(50) toplam 285 kcal
ara: 1 kayısı 20 kcal
öğlen: 1 kase yoğurtlu makarna 500 kcal
ara: 1 dilim karpuz 40 kcal
şu an da yulaf ezmesi yiyorum akşam yemeği niyetine, şeftali karıştırdım yoğurtla falan 250 kcal civarı ediyor
1095 etti şu ana kadar akşam da 1 fincan kahve içsem 1 de meyve yesem 1200 olmaz bilemakarnanın kalorisi çokmuş ama cidden bilmiyodum bu kadar olduğunu
tmm anlaştık bu hafta 63.50 olcaz ikimizde ok...biliyorum canim ismi karistirmisim muzu diyceme fadime demisim yanlislikla affola
evet canim ayni kiloya geldik buhafta birlikte bakalim kac Kilo vercez ben hedef olarak 63.5i koyuyorum bakalim olcakmi
ah suzim ne çok telaş sarmış seni..kolay gelsin tatlım...sen bu koşuşturmacada kilo wermiş olman lazım..bende diyordum herhalde 500gr weremedi benden kaçıyor diyeslM KIZLAR ay büyük kücük karistirdim cok özledim sizi ya gecmise gitmeden bi selam yazayim nolur nolmaz dedim
bugün isyerinden kacak kucak girmeye calisdim sekretär geldi bizim isyerinde isaat var yanima birini oturtular yazamiyorum o gitti firsat dedim ondada rahat vermediler
dün söz vardin kardesimin kostur kostur kuaföre gittim saclarimi kestir düzlet cocugu al eve gel kocayi hazirla oglani hazirla ben oraya vardim aldigim ayakkabilar topuklu yüreyemem diye baska kücük topuklu giydim onunda önü koptumuordayken ayakkabici yok yakinda bi dükkan buldum parmak arasi terlik aldim beyaz tasli onlan idare ettim artik okadar sansizim yani
gec geldik arkadasim bana gelcekdin haftasonu bulusak dedim öldüm dün sabah geri ise git gelemedim simdide annem de misafir var parket yaptiriyor cocuklara ben bakiyorum bilgisayarda araba yarisi oynuyorlardin normal arabalara dönünce hemen kaptim
off kizlar ya kafam okadar dolu ki bi rahatlasam elektrik altindayim sanki pazar günü imam nikahi yapcaklar kardesime onada hazirlik olcak yani imdattt diyesim var
bildirim de yapacam fazlada fark yoknekadar dikkat etiysemde kosusturmakdan hep yanlis yiyeceklerle karislasiyorum
benden böyle kizlar insallah güzel kilocuklar vermissinizdir bi gecmise gideyim birsey cikmadan birde bildirimi yapayim sonra yine kacmam lazim cigköfte yapilcakmis :111:
o makarna olmayaymış harikaymış..bazen kalori değeri günlük ihtiyacımızı geçmeyebilir..fakat mideden ayrılma süresi onu bizeyağ olarak çewirebileceğinden kilo wermemizi yawaşlatabilir..dikkat..tatlım..
slM KIZLAR ay büyük kücük karistirdim cok özledim sizi ya gecmise gitmeden bi selam yazayim nolur nolmaz dedim
bugün isyerinden kacak kucak girmeye calisdim sekretär geldi bizim isyerinde isaat var yanima birini oturtular yazamiyorum o gitti firsat dedim ondada rahat vermediler
dün söz vardin kardesimin kostur kostur kuaföre gittim saclarimi kestir düzlet cocugu al eve gel kocayi hazirla oglani hazirla ben oraya vardim aldigim ayakkabilar topuklu yüreyemem diye baska kücük topuklu giydim onunda önü koptumuordayken ayakkabici yok yakinda bi dükkan buldum parmak arasi terlik aldim beyaz tasli onlan idare ettim artik okadar sansizim yani
gec geldik arkadasim bana gelcekdin haftasonu bulusak dedim öldüm dün sabah geri ise git gelemedim simdide annem de misafir var parket yaptiriyor cocuklara ben bakiyorum bilgisayarda araba yarisi oynuyorlardin normal arabalara dönünce hemen kaptim
off kizlar ya kafam okadar dolu ki bi rahatlasam elektrik altindayim sanki pazar günü imam nikahi yapcaklar kardesime onada hazirlik olcak yani imdattt diyesim var
bildirim de yapacam fazlada fark yoknekadar dikkat etiysemde kosusturmakdan hep yanlis yiyeceklerle karislasiyorum
benden böyle kizlar insallah güzel kilocuklar vermissinizdir bi gecmise gideyim birsey cikmadan birde bildirimi yapayim sonra yine kacmam lazim cigköfte yapilcakmis :111:
memnun oldum fatmacimfatma canım
sagol kuzumsalağa bak yabi yerde okumuştum ama aşağılık kompleksi deniyomuş buna kendi kusurunu kapatmak için etrafındakilerle dalga geçiyorlar hiç takılma yavrum
bende yapabilsembugün iple yüzümü almaya çalıştım yan kısımlar olmadı gerçi geri kalanı yaptım ama ip elimi kestibilen var mı nasıl tutcam ipi elimi kesmemek için kuaförlerin falan hiç kesilmiyo nasıl yapıyolar ki :26:
GünaydııııııııııııınElimde koca bir bardak suyumla güne başlıyorum.Heheyt gitsin kilocuklar
girmeyince öyle oluyor saliyorsun fadimecimGünaydın, hadi bakalım inşallah.
Günaydın kızlarrrr
Bu sıralar ben de motivemi kaybettim, canım hep kaçamaklı yiyecekler çekiyor, ne olcek böyle bilmem, hiç dikkat edesim de gelmiyorAraya Ramazan da girecek hayırlısı bakalım.
bende gelemedimay gelemiyorum bir türlü canım ya bu ara bi yogunluk bi yogunluk ev ayrı dert iş ayrı dert bi boş kalıp aranıza dalamıyorum
rejimde hak getire durumda bu hafta
hala 69.3teyim takılı kaldı resmen veriyorum tam 68.8i görüyorumsabah ama akşamları dikkat etmeyince sabah hep aynı cıkıyorum bu aksam az yiyebilirsem yarın 100 200 gram eksı cıkarım belkım
banada ögretinbende 2 ucunu bağlayıp yapıyorum canım..kuaförler bi ucunu ağızlarıyla tutuyorya onu demiştim ..bi yapıyorum ben 2 hafta falan çıkıyor..kuzenlerim yengelerim falan karşılaşsak hemen aldırıyorlar bana..kuaförler hem acıtıyor hem kırıyorlar diyorlar..sen nazik acıtmadan alıyorsun we uzun süre çıkmıyor diyorlar ki!öyle..kökten alıyorum kırılmıyor..
Hani bana alkış yürüyüşümü yaptım geldim
Artık haftada beş gün yürüyecem heheheÖpüyorum hepinizii
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.insilülin direnci ve reaktif hipogisemim var bu yüzden çoooook yavaş verebiliyorum spor salonuna gittiğim halde.(belki burada sizlerin sayesinde belki biraz yol katedebilirim.motivasyona ihtiyacım var inşallah hep birlikte gayret ederek güzel sonuçlar alırız:)
hosgeldin canim sende aramizaMerahaba arkadaşlar, ben 2 sene önce 60 kiloydum bu sene bir tartıldım 79,8. Boyum 1.73 Mart ayında 3 hafta sıkı rejim yaptım ve sıkı spor yaptım 70 kiloya düştüm ve almadım ama daha fazla rejim yapamıyorum. Tekrar 60 olmak isiyorum Kendimi tutamıyorum... Okul bitti eve döndüm annem her gün kek börek gel de yeme işte!
firsat bulup gelemdeim canim yakizlar bugun suzi gelmemis hic neolduki acep:26:
ballida gelmemis
hande zaten calismaya basladigindan beri cok az gelebiliyo
merve nerdesin
zerra yok nerdesin
fadime nerelerdesin
daha Ismini sayamadigim
kizlar nerelerdesiniz ya
topik bos kaliyo
sayfalar ilerlemiyo
en onemlisi ozledim sizi ya
:129:hoş geldin canım annelere saygımız sonsuz ama kekti börekti bunlar olmaz cızzzz sakın yeme ne diyoruz hiç bir yemek bizi zayıflıktan daha mutlu edemez
insallah düzelir fadimecim :26:Ah canım ya yazın buralar hep böyle olur, tatile gidenler, çozutanlar, bu sıralar hiç iyi değilim kendimi çok şiş hissediyom o yüzden de gelesim de gelmiyor. Arada bir olur böyle, düzelir tekrar inşalah.
Eki Görüntüle 748772
işte kadın
betülüm tatlim fistik kizcanlarım yarın bildirim günü malum
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yapıyoruz malum.
yeni gelenler
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsınlar lütfen.
bir de eğer bu liste yapma işine talip varsa değerlendirelim bişeyler yapalım :26:
ben sanırım eskisi kadar giremeyeceğim
nöbetten geldim çok yorgunum
bundan sonra da böyle gidecek :26:
birini bulana kadar devam ederim de bi gönüllü çıkarsa çok iyi olur
ballım sankim sen yaparsın bu işi :26:
canim biz bile rahatsiz oluyoruz tabii erkeklerde istemez kili sakali kadiniya bu arada bu konuları araştırırken denk geldim inci sözlük, ekşi sözlük falan erkekler tüylü kızlarla ne kadar alay ediyoçirkin olsun, şişman olsun ama yüzü temiz olsun yeter ki diyolar bu kadar iğrendiklerini düşünmezdim
ay gurbetcim nasilsin nerelerdesin niye gelmedinkızlar canlarım napıyonuz gıremıyom cok özledım sızı kılo almadım ama homını gırtlak yıyom
:26:herseyi kafaya takarsak hasta oluruz tatlim yinede takiyoruz istealıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...
bi saldinmi devami geliyor fadimecim birakma bak siz birakirsaniz bende birakacak gibi oluyorumGünaydın kızlarr
kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,6 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1600
hedef kilo : 55 kg
KendimeBu kadar abartmanın sonu budur.
tebrikler canim hosgeldinAraniza yeni gelmistim. Ilk bildirimimi yapiyorum.
Baslangic ; 70, 9
Bu hafta: 67, 6
Giden: 3300 gr.
Hedef : 63 kg
canim aksamlari salata yogurt sebze ye pilavi falan birak bir haftaligina birde öyle bakalimbaşlangıç:86
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.8
gelen:400gr
giden:0
toplam giden:12.2
çok üzgünüm moralim çok bozuk sanırım kilo vermem durdu
ohh misss miss
gelemedim tatlim ya isyerinde yanimda biri oturuyor 1 hafta daha oturacak firar edemedim evdende giremedim söz yaptik dün beni düsünmeniz cok hosuma gitti sagolun kizlarKızlar suzi abladan ses yok ne oldu acaba
hay masallah ececim sanaKilo bildirimim
baslangic 75.2
gecenhafta 66.3
buhafta 64.9
giden 1.4
toplamda giden 10.3
hedef 59 simdilik
2 günden sonra devam yeme ama iyi tatiler tatlim taadini cikart sonra baslarsin gelincekilo bildirimim
başlangıç:73,4
geçen hafta:69,2
bu hafta:69,2
gelen/giden:0
toplam giden:4,2
hedef:60
bu hafta sonu 2 günlük tatile gidiyoruz artıyla gelirsem hafta bası sasırmayın otelde kendımı kaybedebilirimm
yok canim dünüdünevet canim suziden ses yok soozleri vardi hafta sonu belki ondan yogundur ama o yinede ugrardi arada:26:
allah razi olsun beni seven düsünen arkadaslarim var sagolun canlarimmerak ettim inşallah kötü bir şey yoktur
tebrikler canimbaşlangıç kilo: 78
geçen hafta :66
bu hafta : 65,500
giden : 500
top.giden :12,500
hedef :55
bu hafta atamdım yaakaçırdım ben biraz ondan
regldendir kuzum regliyken dikkat edersen güzel sonuc görürsün bitinceben geldim kızlaryapayım bildirimi de aradan çıksın bari
başlangıç: 96
geçen hafta: 70,9
bu hafta: 71,1
gelen: 200
toplam giden: 24,9
hedef: 65
o kadar da dikkat ediyorum olmuyo ya geçsin artık şu kabızlıkbi de regl geldi tam oldu inşallah bitene kadar kabızlık da geçer de haftaya eksi çıkayım artık dayanamıcam
sIkIntI stresden oluyor sende müzzeyencim bencebaşlangıç:87
geçen hafta:63.80
bu hafta:64.90
gelen:1.100 gr
toplam giden:21.900
hedef:58
bu sefer yapcam arkadaş offf sıkıldım kendimden..
oda iyi degilki tatlim insallah tez zamanda düzelirSelam kızlar, bu hafta benim için zor bir hafta oldu ve olmaya da devam ediyor. İştah falan kalmadı bende. Üzüntüden ve stresten nerdeyse 3 gün boyunca doğru dürüst yemek yiyemedim. Hiç iyi değilim.
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 76.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 3.1
Hedef: 55
bence aksamlari yanlis yiyorsun tatlim :26:kızlar benim kilo vermem durdu bu neden olur ya çokta fazla yemiyorum off off
yazik napsin özlemiskizima diyorum nereye gidelim parka
sonra nereye gidelim parka
sonra parka
sonra parka
sonra parka
cocuk kafayi pakla bozdu ama ilerleme var dun ilk defa biz parka gittik dedi parktan donunce bile parka gidelim diyodu
kingkong geldi oan gelemedimaaa suzim gelmiiişşşkıızzz çık yukarı napıyon aşşaalarda özledik kız hadi bırak alıntı yapmayı
kingkong diyorum baskada birsey demiyorumsuzi cik yukari bos ver gecmisi simdi merak ettik seni nerdeydin 2gundur
kizlar rezil oldum biraz once ya facede kiz kardesim acik gozukuyo nbr yazdim oda iyi yazdi sonra ben basladim dumduz gittim yok hala bekliyorum olmadim korkuyorum felan filan karsidan cevap beklemeden yazip duruyorum
sonra karsidan gelen cevap ben yusuf ben Boyle kaldim
ne alaka dedim sen neisin var esranin facesinde oda diyo annemlerde acik birakmis pcyi acinca otomatikmen acilmis dedim desene rezil olduk
gelinimizde evde test yapmis pozitif cikmis Sabah kan testi vermis simdi gidip sonucunu almaya gitmis
nice yaslara hala da oluyorsun herhaldeetmemmi canim benim en kucuk kardesim bugun 26 yasina giriyo
tebrikler canimmerhaba kızlarrr...nasılsınız,umarım hedefinize kararlı adımlarla ilerliyordursunuz...hepinize azimli ve bol kilo verdiğiniz güzel haftalar diliyorum...
başlangıç 86
geçen hafta 67,400
bu hafta 66,400
giden 1000 gr
toplam 19,600
hedef 65
ama ben senin yazilarini görünce seviniyorum hicden gelmezsen ben özlerim ama hep öyle oluyor zaten alisiyorum sonra gitiyorsunuzKızlar 2gündür hhastayım regl oldum bide dün gecwden beri burnum kanıyor kilo bildirimi yapıyım hiç sevmiyorum böle yapmayı heralde ara verecem hem gelemiom hem bildirim yapıom
Başlangıç 76.5
Hedef 65
Geçen hafta 72'2
Bu hafta 72.3
Gelen 100 gr
Toplam 4.2
tebrikler canim hosgeldinBir iki ay diyete ara verdikten sonra bugun diyete başlıyorum. 68'den yukarı çıkmışım
Başlangıç: 79
Bu hafta: 71.5
Hedef: 60
yeniyim ama Geçen hafta:69.2 idi...
sen dedin diye 600 gramm vercem bu haftaah suzim ne çok telaş sarmış seni..kolay gelsin tatlım...sen bu koşuşturmacada kilo wermiş olman lazım..bende diyordum herhalde 500gr weremedi benden kaçıyor diye..hadi bekliyorum bildirimi..500 gr gitmiş olsun..haftayada 500 gr en az oda..hadi bekçiyim burada haa..yokbundan sonra sana + falan...
hadi beraber verelim birak artik müzeyencim cipsi cisiyi falan bende bugün baklava cips kacirdim ama sizlerde birakmayin beraber verelim siz saliverince benimde salasim geliyor :18:31 ağustos 1 eylülde düğün wardı ben ozamana zayıflayayımderken şimdide bayramdan sonra nişan işi çıktı..eşimin hala oğlu yarın söz takcakmışş...bayrama zayıflamalıyımmmm...
ayy alemsin kuzum ya hahaayy deme ya :26: olsun öğrenmiş oldum ve activia işe yarıyo galiba makarnayı yedikten yarım saat sonra gidebildim tuvalete çok mesudum
ahahahah suzimyazının başında acele yazdığını söyleyince ben de acele acele okudum noolcak benim bu psikolojim
evet canim hedef olmasa bile 63leri gorelim insallaholsun canım werirsin ..yola dewam..
o makarna olmayaymış harikaymış..bazen kalori değeri günlük ihtiyacımızı geçmeyebilir..fakat mideden ayrılma süresi onu bizeyağ olarak çewirebileceğinden kilo wermemizi yawaşlatabilir..dikkat..tatlım..
tmm anlaştık bu hafta 63.50 olcaz ikimizde ok...
tesekkurler suzimmemnun oldum fatmacimdiger teyzemin ismi unutmam
sagol kuzumunuttum zaten takmiycam ne hali varsa görsün
bende yapabilsembende deniycem :18:
girmeyince öyle oluyor saliyorsun fadimecim
bende gelemedim
banada ögretin
hosgeldin canim
hosgeldin canim sende aramiza
firsat bulup gelemdeim canim yaballi bahceylen ugrasiyyor herhalde oda stressde herhalde bildirim de yapmamis :26:
merveyi gördüm fadimeyide hande de evet zerra da yok :44: sabahlari sayim yapalim kimler kayip firar ediyor diye ececim
:129:
insallah düzelir fadimecim :26:
biz ne haldeyiz aha resminide cikartmislar
betülüm tatlim fistik kizballim bu ara bahceyle ugrasiyor vakit bulamaz sanirim ama benim bi fikrim var bunu bi kere daha söylemisdim liste sonuncusu yapsin hep hem kizlar da kilo almamak icin yarismis olurlar liste bana kalmasin diye binevi ceza gibi hem herhafta hep ayni kisi yapmak sorunda kalmaz nasil olur bi sorsak topikcene evet diyen nekadar var diye
canim biz bile rahatsiz oluyoruz tabii erkeklerde istemez kili sakali kadiniay ben erkek olsam bende istemem ki
resimlerime kayit ettim sagol tatlim deniycem
ay gurbetcim nasilsin nerelerdesin niye gelmedin
:26:herseyi kafaya takarsak hasta oluruz tatlim yinede takiyoruz iste
bi saldinmi devami geliyor fadimecim birakma bak siz birakirsaniz bende birakacak gibi oluyorum
tebrikler canim hosgeldin
canim aksamlari salata yogurt sebze ye pilavi falan birak bir haftaligina birde öyle bakalim
ohh misss miss
gelemedim tatlim ya isyerinde yanimda biri oturuyor 1 hafta daha oturacak firar edemedim evdende giremedim söz yaptik dün beni düsünmeniz cok hosuma gitti sagolun kizlar
hay masallah ececim sana
2 günden sonra devam yeme ama iyi tatiler tatlim taadini cikart sonra baslarsin gelince
yok canim dünüdün
allah razi olsun beni seven düsünen arkadaslarim var sagolun canlarim
tebrikler canim
regldendir kuzum regliyken dikkat edersen güzel sonuc görürsün bitince
sIkIntI stresden oluyor sende müzzeyencim bence
oda iyi degilki tatlim insallah tez zamanda düzelir
bence aksamlari yanlis yiyorsun tatlim :26:
yazik napsin özlemis
kingkong geldi oan gelemedim
kingkong diyorum baskada birsey demiyorum
olsun kardesin birsey olmaz insanlik hali bende rezil oldum yazinca dedim facenin ortasina yazdi bi düsünsene ececim yanlislikla msj yerine ortaya yaziyormussun herkes okuyormus o daha kötü
nice yaslara hala da oluyorsun herhalde
tebrikler canim
ama ben senin yazilarini görünce seviniyorum hicden gelmezsen ben özlerim ama hep öyle oluyor zaten alisiyorum sonra gitiyorsunuz
tebrikler canim hosgeldin
sen dedin diye 600 gramm vercem bu haftahakket müzeyencim telefon caldi suan kaldirmadim telas a devam kurtar beni
hadi beraber verelim birak artik müzeyencim cipsi cisiyi falan bende bugün baklava cips kacirdim ama sizlerde birakmayin beraber verelim siz saliverince benimde salasim geliyor :18:
ayy alemsin kuzum ya haha
betülüm aksam yine toplaya bilirsem toplarim kuzum söz vermim ama
bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:74.6
bu hafta:74.0
giden:600 gramm
toplam giden: 3,1
hedef:55
kizlar cocuklar durmuyor kacmam lazim geri 600 gramm anca cikti benden ama olsun geri almim insallah artik bende verebilsem keske su 7 lileri görmekden gina geldi bana heyvah yiyorlar birbirlerini off :84::84::84::84:
slM KIZLAR ay büyük kücük karistirdim cok özledim sizi ya gecmise gitmeden bi selam yazayim nolur nolmaz dedim
betülüm tatlim fistik kizballim bu ara bahceyle ugrasiyor vakit bulamaz sanirim ama benim bi fikrim var bunu bi kere daha söylemisdim liste sonuncusu yapsin hep hem kizlar da kilo almamak icin yarismis olurlar liste bana kalmasin diye binevi ceza gibi hem herhafta hep ayni kisi yapmak sorunda kalmaz nasil olur bi sorsak topikcene evet diyen nekadar var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?