70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar 2gündür hhastayım regl oldum bide dün gecwden beri burnum kanıyor kilo bildirimi yapıyım hiç sevmiyorum böle yapmayı heralde ara verecem hem gelemiom hem bildirim yapıom
Başlangıç 76.5
Hedef 65
Geçen hafta 72'2
Bu hafta 72.3
Gelen 100 gr
Toplam 4.2

Allah kolaylık versin canım.
Liste için de inşallah bir gönüllü çıkar olmazsa da, sen kendini zorlama canım, yeterince yaptın eline emeğine sağlık.

yok canım burayı listesiz bırakmam
ama bu senenin bu kadar yoğun olacağını düşünmüyordum :26:
biri çıkana kadar götürürüm inşallah..

öyle insanları değiştiremezsin artık canım.. anca moralini bozduğunla kalırsın. o yüzden boşver takmamaya çalış. onlar bu kadar önemsemiyor sen de önemseme canını sıkma

yavrum sinirlerin bozulmuş senin ondan oluyo böyle sıkma canını güveniyorum sana yaparsın sen
inşallah canım..bugün ilk defa dikkat ettim..dondurma yiyorum ama.okadarıda olsun diyorum en azından hapur hupur yemedim..
Ooo sen super vermissin. 21 kiloyu ne kadar zamanda verdin, spor yaptinmi
yokcanım spor yapmadım..aslında 25 kilo wermiştimdealdım biraz tekrar wermeye çalışıyorum..4 ayda werdim..
ha maşallahhhh..
kızlar benim kilo vermem durdu bu neden olur ya çokta fazla yemiyorum off off
oluyor öyle bazen canım..sabret haftaya werceceksin..bazen wücut korumaya alıyor ondan oluyor..
haftaya gider canim bendede regli hala yok Odum kopuyo bende test almayi dusunuyorum :26:

karamsar olma canim birlikte kurtulcaz kilolardan

iste Boyle canim biz herseyden daha degerliyiz kimse icin uzulup kendimizi hasta etmeye deymez
inşallah canım..ya ececim sen bana azcık destek ol..kilomuz aynı..beraber ilerleyelim..hedef koy beraber ohedefi werelim her hafta olurmu?bu hafta hedefin ne????

bir haftayi gecti emziriyorum bide sprail var anlamadim ama korkuyorum :26:
fadimecim sende spraille hamile kalmissinya emziriyomudunda
bide habire Garip ruyalar goruyorum yorumlarina bakiyorum cocuk demekde oluyomus hepten korkuyorum
yok kız obendim spiralle hamile kalan..bendede şuan spiral war bende geçen 2 hafta geciktim çok korkmuştum hatırlıyorsan..oldu ama şükür..

geçmiş olsun handem özledik yawwww...doktora gittin mi?olsun sen yinede gel bildirimini yap tatlım..

Bir iki ay diyete ara verdikten sonra bugun diyete başlıyorum. 68'den yukarı çıkmışım

Başlangıç: 79
Bu hafta: 71.5
Hedef: 60

yeniyim ama Geçen hafta:69.2 idi...

sabah: 1 activia (105) 1 yumurta(80) 1 dilim peynir (50) 1 bardak çay(50) toplam 285 kcal

ara: 1 kayısı 20 kcal

öğlen: 1 kase yoğurtlu makarna 500 kcal

ara: 1 dilim karpuz 40 kcal

şu an da yulaf ezmesi yiyorum akşam yemeği niyetine, şeftali karıştırdım yoğurtla falan 250 kcal civarı ediyor

1095 etti şu ana kadar akşam da 1 fincan kahve içsem 1 de meyve yesem 1200 olmaz bile makarnanın kalorisi çokmuş ama cidden bilmiyodum bu kadar olduğunu

ahahahahhaha bende bende aklıma geldikçe ölüyorum valla eee kardeşine sölede şifresni değiştirsin onlarda girmesin
canim sifreyle alakali degil kiz kardesim acik birakmis annemlerde bekar erkek kardesimde hic girmemis evden face oyuzden kiz kardesiminki acik kalmis sifreyi bilmiyo yoksa benim msnmi mesela annemler kullaniyo ben burdan esiminkiyle giriyorum onlarda benimkiyle oyle gorusuyoruz

biliyorum canim ismi karistirmisim muzu diyceme fadime demisim yanlislikla affola
evet canim ayni kiloya geldik buhafta birlikte bakalim kac Kilo vercez ben hedef olarak 63.5i koyuyorum bakalim olcakmi

slM KIZLAR ay büyük kücük karistirdim cok özledim sizi ya gecmise gitmeden bi selam yazayim nolur nolmaz dedim
bugün isyerinden kacak kucak girmeye calisdim sekretär geldi bizim isyerinde isaat var yanima birini oturtular yazamiyorum o gitti firsat dedim ondada rahat vermediler
dün söz vardin kardesimin kostur kostur kuaföre gittim saclarimi kestir düzlet cocugu al eve gel kocayi hazirla oglani hazirla ben oraya vardim aldigim ayakkabilar topuklu yüreyemem diye baska kücük topuklu giydim onunda önü koptumu ordayken ayakkabici yok yakinda bi dükkan buldum parmak arasi terlik aldim beyaz tasli onlan idare ettim artik okadar sansizim yani
gec geldik arkadasim bana gelcekdin haftasonu bulusak dedim öldüm dün sabah geri ise git gelemedim simdide annem de misafir var parket yaptiriyor cocuklara ben bakiyorum bilgisayarda araba yarisi oynuyorlardin normal arabalara dönünce hemen kaptim
off kizlar ya kafam okadar dolu ki bi rahatlasam elektrik altindayim sanki pazar günü imam nikahi yapcaklar kardesime onada hazirlik olcak yani imdattt diyesim var
bildirim de yapacam fazlada fark yok nekadar dikkat etiysemde kosusturmakdan hep yanlis yiyeceklerle karislasiyorum
benden böyle kizlar insallah güzel kilocuklar vermissinizdir bi gecmise gideyim birsey cikmadan birde bildirimi yapayim sonra yine kacmam lazim cigköfte yapilcakmis :111:

Bir iki ay diyete ara verdikten sonra bugun diyete başlıyorum. 68'den yukarı çıkmışım

olsun canım werirsin ..yola dewam..

o makarna olmayaymış harikaymış..bazen kalori değeri günlük ihtiyacımızı geçmeyebilir..fakat mideden ayrılma süresi onu bizeyağ olarak çewirebileceğinden kilo wermemizi yawaşlatabilir..dikkat..tatlım..
biliyorum canim ismi karistirmisim muzu diyceme fadime demisim yanlislikla affola
evet canim ayni kiloya geldik buhafta birlikte bakalim kac Kilo vercez ben hedef olarak 63.5i koyuyorum bakalim olcakmi
tmm anlaştık bu hafta 63.50 olcaz ikimizde ok...

ah suzim ne çok telaş sarmış seni..kolay gelsin tatlım...sen bu koşuşturmacada kilo wermiş olman lazım..bende diyordum herhalde 500gr weremedi benden kaçıyor diye ..hadi bekliyorum bildirimi..500 gr gitmiş olsun..haftayada 500 gr en az oda..hadi bekçiyim burada haa..yokbundan sonra sana + falan...

31 ağustos 1 eylülde düğün wardı ben ozamana zayıflayayımderken şimdide bayramdan sonra nişan işi çıktı..eşimin hala oğlu yarın söz takcakmışş...bayrama zayıflamalıyımmmm...

ayy deme ya :26: olsun öğrenmiş oldum ve activia işe yarıyo galiba makarnayı yedikten yarım saat sonra gidebildim tuvalete çok mesudum

ahahahah suzim yazının başında acele yazdığını söyleyince ben de acele acele okudum noolcak benim bu psikolojim

memnun oldum fatmacim diger teyzemin ismi unutmam
salağa bak ya bi yerde okumuştum ama aşağılık kompleksi deniyomuş buna kendi kusurunu kapatmak için etrafındakilerle dalga geçiyorlar hiç takılma yavrum
sagol kuzum unuttum zaten takmiycam ne hali varsa görsün
bende yapabilsem bende deniycem :18:

Günaydııııııııııııın Elimde koca bir bardak suyumla güne başlıyorum.Heheyt gitsin kilocuklar

girmeyince öyle oluyor saliyorsun fadimecim

bende gelemedim
banada ögretin
Hani bana alkış yürüyüşümü yaptım geldim
Artık haftada beş gün yürüyecem hehehe Öpüyorum hepinizii

hosgeldin canim
hosgeldin canim sende aramiza
firsat bulup gelemdeim canim ya balli bahceylen ugrasiyyor herhalde oda stressde herhalde bildirim de yapmamis :26:
merveyi gördüm fadimeyide hande de evet zerra da yok :44: sabahlari sayim yapalim kimler kayip firar ediyor diye ececim
hoş geldin canım annelere saygımız sonsuz ama kekti börekti bunlar olmaz cızzzz sakın yeme ne diyoruz hiç bir yemek bizi zayıflıktan daha mutlu edemez
:129:
Ah canım ya yazın buralar hep böyle olur, tatile gidenler, çozutanlar, bu sıralar hiç iyi değilim kendimi çok şiş hissediyom o yüzden de gelesim de gelmiyor. Arada bir olur böyle, düzelir tekrar inşalah.
insallah düzelir fadimecim :26:

biz ne haldeyiz aha resminide cikartmislar
betülüm tatlim fistik kiz ballim bu ara bahceyle ugrasiyor vakit bulamaz sanirim ama benim bi fikrim var bunu bi kere daha söylemisdim liste sonuncusu yapsin hep hem kizlar da kilo almamak icin yarismis olurlar liste bana kalmasin diye binevi ceza gibi hem herhafta hep ayni kisi yapmak sorunda kalmaz nasil olur bi sorsak topikcene evet diyen nekadar var diye

canim biz bile rahatsiz oluyoruz tabii erkeklerde istemez kili sakali kadini ay ben erkek olsam bende istemem ki
Eki Görüntüle 748863

al sana canım iple alma teknikleri
resimlerime kayit ettim sagol tatlim deniycem

kızlar canlarım napıyonuz gıremıyom cok özledım sızı kılo almadım ama homını gırtlak yıyom
ay gurbetcim nasilsin nerelerdesin niye gelmedin
alıntı yapamıcam kızlar..slmwereyim dedim..şuan sustum sadece gözlerimden yaşlar akıyor okadar..bu hayatta ne konuşacak gücüm kaldı ne de ayakta duracak dermanım...Allaha emanet olun iyi geceler...
:26:herseyi kafaya takarsak hasta oluruz tatlim yinede takiyoruz iste
Günaydın kızlarr

kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,6 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1600
hedef kilo : 55 kg

Kendime Bu kadar abartmanın sonu budur.
bi saldinmi devami geliyor fadimecim birakma bak siz birakirsaniz bende birakacak gibi oluyorum
Araniza yeni gelmistim. Ilk bildirimimi yapiyorum.
Baslangic ; 70, 9
Bu hafta: 67, 6
Giden: 3300 gr.
Hedef : 63 kg
tebrikler canim hosgeldin
başlangıç:86
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.8
gelen:400gr
giden:0
toplam giden:12.2

çok üzgünüm moralim çok bozuk sanırım kilo vermem durdu
canim aksamlari salata yogurt sebze ye pilavi falan birak bir haftaligina birde öyle bakalim
ohh misss miss
Kızlar suzi abladan ses yok ne oldu acaba
gelemedim tatlim ya isyerinde yanimda biri oturuyor 1 hafta daha oturacak firar edemedim evdende giremedim söz yaptik dün beni düsünmeniz cok hosuma gitti sagolun kizlar
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecenhafta 66.3
buhafta 64.9
giden 1.4
toplamda giden 10.3
hedef 59 simdilik
hay masallah ececim sana
2 günden sonra devam yeme ama iyi tatiler tatlim taadini cikart sonra baslarsin gelince
evet canim suziden ses yok soozleri vardi hafta sonu belki ondan yogundur ama o yinede ugrardi arada:26:
yok canim dünüdün
merak ettim inşallah kötü bir şey yoktur
allah razi olsun beni seven düsünen arkadaslarim var sagolun canlarim
başlangıç kilo: 78
geçen hafta :66
bu hafta : 65,500
giden : 500
top.giden :12,500
hedef :55
bu hafta atamdım yaa kaçırdım ben biraz ondan
tebrikler canim
regldendir kuzum regliyken dikkat edersen güzel sonuc görürsün bitince
başlangıç:87
geçen hafta:63.80
bu hafta:64.90
gelen:1.100 gr
toplam giden:21.900
hedef:58
bu sefer yapcam arkadaş offf sıkıldım kendimden..
sIkIntI stresden oluyor sende müzzeyencim bence
oda iyi degilki tatlim insallah tez zamanda düzelir
kızlar benim kilo vermem durdu bu neden olur ya çokta fazla yemiyorum off off
bence aksamlari yanlis yiyorsun tatlim :26:
kizima diyorum nereye gidelim parka
sonra nereye gidelim parka
sonra parka
sonra parka
sonra parka

cocuk kafayi pakla bozdu ama ilerleme var dun ilk defa biz parka gittik dedi parktan donunce bile parka gidelim diyodu
yazik napsin özlemis
aaa suzim gelmiiişşş kıızzz çık yukarı napıyon aşşaalarda özledik kız hadi bırak alıntı yapmayı
kingkong geldi oan gelemedim
suzi cik yukari bos ver gecmisi simdi merak ettik seni nerdeydin 2gundur
kingkong diyorum baskada birsey demiyorum
olsun kardesin birsey olmaz insanlik hali bende rezil oldum yazinca dedim facenin ortasina yazdi bi düsünsene ececim yanlislikla msj yerine ortaya yaziyormussun herkes okuyormus o daha kötü

etmemmi canim benim en kucuk kardesim bugun 26 yasina giriyo
nice yaslara hala da oluyorsun herhalde
tebrikler canim
ama ben senin yazilarini görünce seviniyorum hicden gelmezsen ben özlerim ama hep öyle oluyor zaten alisiyorum sonra gitiyorsunuz

tebrikler canim hosgeldin

sen dedin diye 600 gramm vercem bu hafta hakket müzeyencim telefon caldi suan kaldirmadim telas a devam kurtar beni
31 ağustos 1 eylülde düğün wardı ben ozamana zayıflayayımderken şimdide bayramdan sonra nişan işi çıktı..eşimin hala oğlu yarın söz takcakmışş...bayrama zayıflamalıyımmmm...
hadi beraber verelim birak artik müzeyencim cipsi cisiyi falan bende bugün baklava cips kacirdim ama sizlerde birakmayin beraber verelim siz saliverince benimde salasim geliyor :18:
ayy alemsin kuzum ya haha

betülüm aksam yine toplaya bilirsem toplarim kuzum söz vermim ama

bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:74.6
bu hafta:74.0
giden:600 gramm
toplam giden: 3,1
hedef:55

kizlar cocuklar durmuyor kacmam lazim geri 600 gramm anca cikti benden ama olsun geri almim insallah artik bende verebilsem keske su 7 lileri görmekden gina geldi bana heyvah yiyorlar birbirlerini off :84::84::84::84:

evet canim hedef olmasa bile 63leri gorelim insallah
tesekkurler suzim
ya evet bide oyle yazsaydim dusuncesi bile facia Allah korusun
salmak yok vericez bu kilolari

tebrikler suzi ay cocuklarla bas etmek cok zor Allah kolaylik versin

bugunku menum
Sabah 2dilim tost ekmegi ustune diyet surme peynir 5 zeytin[200]

ara kahve tek sekerli [30]

ogle yogurtlu 10 kirazli musli[225]

aksam 1 dolma firinda 2kanat 1patates [226+180+263]
firinda bi tane patates nasil bu Kadar kalori olur onuda anlamadim

toplam 1124 kalori yani bugunde 1200 kaloriyle biter

kızlar moralim cok bozuk bildirim yapayım
başlangıç:74
geçen hafta:72.4
bu hafta:72.4
fark giden yok
toplam giden 600 gr
.......

tatlı telaşlar bunlar canım resimlerini gördüm kardeşinin maaşallah çok tatlı olmuşlar çok yakışmışlar
bi ömür böyle mutlu olsunlar inşallah..
sen de buralarda değildin demek.. ben de giremedim pek.
özlemişim seni.. öptüm tatlım

güzel bi yöntem tatlım ama excel programı olarak vermişti bana dilek.
programda yapıp buraya yapıştırıyorum ben
facebooktan onu birine yollamam lazım ve onun bu görevi yapması lazım
diğer türlü zor olmaz mı :26:

kızlar günaydın
sanırım dükkanı ben açıyorum bugün
işler yoğun geçmişe gidemiyorum bildirimi yapayım en azından
kilo bild..
başlangıç 73
geçen hafta 68,5
bu hafta 68,4
giden 100gr
toplamda giden 4,6kg

bu hafta fazla dikkaet edemedim dondurmalar tatlılar yedim
akşam yemeklerini neredeyse hiç yemedim ama dondurmalar yetmiş demekki bana:131::131::131:
burası gerçekten çok sıcak izmir yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…