4 ay oldu sanırım 75le buraya başlamıstım resim eklemek bende istiyorum hatta bikiniyle resim cekmiştim özellikle onları koymak isterim daha net anlasılıyor ama internet alemi oldugundan korkuyorumda kısa bi süreliğine koyup sileyim resmi cabukk bakııın ama :)ben sok diyetlerle verdim kilomu 1 hafta sıktım kendimi 2 hafta bosbıraktım :) sporda yapamadım ondan uzun sürdü biraz sanırım bide spor sart vucut toplaması için umarım baslıcam yakında
tebrikleer alkisalkisalkis
Tebrik ederim :) gayet net ortada sonuçların :)Kilo çizelgene baktım 3 kg daha vermek istiyorsun sanırım.Boyun kaç cm senin?
müthiş olmuşsun canım.kaç ayda gitti kilocuklar.bende bir hafta açlık derecesinde sıkıyorum 1 hafta rahat bırakıyorum.yoksa şu listeli diyetleri yapamıyorum.daha çok yiyesim geliyor.şimdi açlık zamanındayım 2 kilo gitmiş bile .
Benim bütün motivasyonum kırıldı.Günde 1 saat tempolu yürüyorum akşamları yemek yemiyorum ama genede geçen haftdan 1 kilo fazla gösteriyorum.Sizce ne eksik?
kızlar aranıza beni de alırmısınız?
Benim bütün motivasyonum kırıldı.Günde 1 saat tempolu yürüyorum akşamları yemek yemiyorum ama genede geçen haftdan 1 kilo fazla gösteriyorum.Sizce ne eksik?
spor olarak neler yapıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?