70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşkler :)[/QUOTE]

canım yeni gördüm 4 ayda vermişsin.

Tebrik ederim :) gayet net ortada sonuçların :)Kilo çizelgene baktım 3 kg daha vermek istiyorsun sanırım.Boyun kaç cm senin?

ya ben 1.67 biliyordum basketbola giderken ölçülmüştü ama ben kendim evde ölçüyorum 164 cıkıyorum nedir bende bilmiyorum cok zayıf ben sevmiyorum aslında 55kgye falan düşsem güzerl olur ama suratım çöktü iyice ondan dolayı 60kg olsam yeter

listeleri bende uygulayamıyorum biber hapı aldım cok güzel iştah kesiyor canım o gün cok sey isticek gibiyse içiyorum bitane o beni tutuyor günlük içmiyorum takılıom kafama göre abur cuburdan kurtulmamıda biber hapı sağladı tavsiye ederim

Benim bütün motivasyonum kırıldı.Günde 1 saat tempolu yürüyorum akşamları yemek yemiyorum ama genede geçen haftdan 1 kilo fazla gösteriyorum.Sizce ne eksik?

Benim bütün motivasyonum kırıldı.Günde 1 saat tempolu yürüyorum akşamları yemek yemiyorum ama genede geçen haftdan 1 kilo fazla gösteriyorum.Sizce ne eksik?

off onu bide ben bilsem ne eksik :gitme: o kadar spora platese ve ac kalmaya rağmen inadına 1 kilo almısım deli olucam sempatiksalakcinni

canım özel gününmü yaklaştı yoksa.peki gün içinde yediklerine dikkat ediyor musun birde vucut ölçülerini almayı dene

Son düzenleme:
arkadaşlar hadi bakalım bol su içiyoruz.eğer yemeği fazla kaçırdıysak ertesi gün o kalorileri yakıyoruz.asla üzülmeyelim o yediklerimizden değil sonrasında ümitsizliğe düşüp kendimizi bırakmamızdan kilo alırız. yaza 3 ay kaldı.bu 3 ayda en azından 15 kilo verebiliriz.

selam herkese.
ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldım acil bi durumdan dolayı o yüzden bi hafta kadar internete giremeyebilirim.rejimime dikkat etmeye çalışıyorum burda da ama evdeki kadar olmuyo malesef.
haftaya görüşmek üzere herkese kolay gelsin...

hayatım yemek yemiyorum demişsin ama olmaz araba gibi düşün benzini olmayınca yol alır mı bizde öyleyiz işte metabolizmanın hızlanması için yemek şart.... az ama en az 6 öğün ve bol bol meyve yağları yaksın diye tamam mı şeker....

spor olarak neler yapıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim....

ben hergün 2 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. 1 hafta hergün 1 saat diğer hafta hergün 2 saat. ayrıca her hafta dumbelle kol göğüs çalışıyorum. eskiden tüm mekik egzersizlerini yapardım. ama hem çok sıkıcı oluyor. hemde pek faydasını göremedimdi. bi yerde okudum. koşarken karın kaslarını sıkmak göbeği aktif olarak çalıştırırmış. bende koşarken mutlaka karın kaslarımı sıkıyorum ve öyle koşuyorum. bayağı faydasını gördüm. karnım toparlandı. sarkmıyor. yanlız bacaklarım çok ağrıyor:çok üzgünüm:. o kadarki bazen yürümeye halim kalmıyor ama yılmadan devam edeceğim. fazla yağım yok. daha ziyade kasım var. o yüzdende tartı ağır gösteriyor. boyum 168cm. bu üçüncü haftam ama 1 kilo vermişim sadece diyete rağmen. ama vücudum bayağı değişiyor toparlanıyor. yağ kaybediyorum heralde. evde koşu bandında koşuyorum. kilo vermek isteyen mutlaka kardiyo çalışmalı başka türlü yağ kaybetmek çok zorlaşır

bende varım bende varım nasıl katılabılırım aranıza 78 kıloyummm yol gosterırsenız sevınırım aranıza yenı katıldım

arkadaşlar daha öncede diyet spor denemelerim oldu ama tam olarak istediğim bedene ulaşamadım. en sonunda kara verdim. yaklaşık 3 hafta önce.önce günlük sporu 2 saate çıkardım. 1 saat tempolu yürüyüş 1 saat hızlı yürüyüş. yediklerimse:sabah: 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta, 1 bardak az şekerli çay. yada: 2 kaşık kepek ununu az sütü ve 1 yumurta akını çırpıp ve taze soğan ekleyip yağsız krep yapıyorum ve arasına 1 kaşık lor peyniri koyup az şekerli çayla onu yiyorum. yada: yarım yufkadan yağsız ıspanaklı gözleme yapıp çayla yiyorum. kahvaltıdan 1 saat sonra 1 saat hızlı yürüyüş. ardından 1 meyve ve 3 tane badem. öğlen: 150 gram haşlama tavuk yada ton balık ve1 dilim kepek ekmek. yani protein ve ekmek. aardından 1 saat daha tempolu yürüyorum. sonra akşam yemeğinde 1 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği ve yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyorum. bazen yoğurduma haşlanmış karnıbaharda koyuyorum. engeç akşam 7 de yemeğimi yiyorum. saat 9 gibi 1 nescafe fincanı sütlü ve 1 kaşık şekerli türkkahvesi içiyorum. bazen 2 tane diyet bisküvi yerim bazen yemem. ama akşam kahve keyfim var mutlaka. bazen gece meyve yerim bazen yemem. işte kızlar bunları yapıyorum. ve az daha unutuyodum. haftada 2 günde dumbelle göğüs kol çalışıyorum. eskiden çok mekik çekerdim. ama artık bıraktım. sorunlu bölgem karın. göbeğim var. ama koşarken karın kaslarımı sıkıpta koşuyorum ve karnım aktif olarak çalışıyo. eski mekik denemelerimden çok daha iyi oldu. sarkmıyo. işte kızlar bunları yapıyorum. asla diyet moduna girmiyorum. eskidende hep bu yüzden kaybettim. yasak yok. canımın istediğini en masum şekilde yapıp yiyorum. diyet krepler, gözlemeler, diyet kısırlar vs.. sizce zayıflarmıyım. 3 haftada 1 kilo zayıflamış görünüyorum ama vucudum bayağı değişti. daha fazla vermişim gibi görünüyorum. heralde yağ veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…