70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar memlekette tatil halindeyim 79kilo ile gittim şuan 77. 2 haftada 2 kilo verdim ve toplam 4 kilo vermiş oldum

kızlar bende çoktandır beslenmeme ve uyku düzenime özen gösteriyorum.sonuç olarak çok iyi kilo vermişim.şu an 71 kilo civarlarındayım.

Son düzenleme:

bahçeyle uğraşmak güzeldir
kolay gelsin canımcım
özledim

5 TEMMUZ 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 3,300 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 3,100 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 66,3 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 67,4 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 19,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,5 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 24,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 12,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] +1,6 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 21,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi meruf olmuştur
Tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız hakuda
Hoşgeldin
Daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
Hoşçakalın

Son düzenleme:

eline saglik canim cok guzel biliste olmus birinciyi tebrik ediyorum
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya insaallah
3.olmusum 3kilo verenler haftaya okadar cok vermeyin ya
1. ben olcam

merhaba kızlar..cuma kilo bildirimimde 66,4 kg dım.o akşam regl oldum ve bu sabah tartıda 65,3 ü gördüm..çok mutlu oldum yani dayanamadım 65 i görünce kendimi ödüllendireceğim dedim ve akşam mangal,yanında 1 bardak kola ve lavaş salata yedim...sonrada pişman oldum...:18::18::18:sanki verdiğim bütün kilolar geri gelecekmiş gibi..birşey daha sorayım size,oturunca totom batıyor,kemiğim acıtıyr..bu sizdede oluyormu,özellikle sert zemine oturunca...

benim son 2 yıldır falan var o sert bi yere oturunca totoma kemik gibi bişey batıyo :26: zayıfladıkça kemikler çıkıyodur ondandır şişkoyken yağlar yumuşaktı acıtmıyodu

kahvaltim kizlar yedim pismanmiyim degilim
Eki Görüntüle 750238

çok güzel görünüyo şu iki yandaki şeyleri merak ettim soldaki krep gibi duruyo sanki

ben de sabah kahvaltı etmedim annemin arkadaşının oğlunun düğünü var onun yemeğine gittik az yedim ama yağlıydı yemekler

evet canim krep digeri kiymali yufka boregi
kirmizilar domates netten aldim tarifini domatesin icini cikariyosun icine yumurta kirip firina veriyosun guzel olmustu
digerleride peynir toplari pul bibere ve kekige buladim oyle oldular esim onlari cok begendi

Darısı başımıza meruf tebrik ederim...

Merhaba arkadaşlar ya bugün çok önceden planladığımız büyüakada gezisine gittik arkadaşlarla rejimde olduğum için piliç menü yedim yarım piliçin yarısını yemedim yanında biraz patates ve pilav vardı 2 kaşık kadar. Bide dondurma yedim. Sizce çok mu kalori aldımmmm? Pişmanlık yaşamak istemiyorum da akşam yemeği yemem diye düşünüyorum ((=

Aa benim teyzemde de oluyor o gençken de olurmuş. Çok acı çektirir ya Omurganın sonunda orta taraf mı? Kemiğin ucu yamulunca oluyormuş. Tabi sendede öyleyse. Simit şeklinde oturma yastığı kullanabilirsin bence

Tebrikler icin herkese tesekkur ederim. Benim ilk haftam oldugu icin vucut suda atti tabiiki verdigim kilo cok oldu. Benim metabolizma, da cok yavas calidir. Birde yillardir o kadar cok diyet yaptimki vucudum ac kalmaya coooook alisti. Kilo vermek zorlasinca bende spor yapmaya karar verdim. Gun icinde yediklerimle 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Spor olarakta eliptik bisiklet calisiyorum. Gunde 1000 kalorilik spor yapiyorum. Donuma kadar terliyorum. Gunde 2 kere kiyafet degistiriyorum.bunun disinda kesinlikle beyaz ekmek ve tatli, kizartmalar, abur cubur yagli seyler yemiyorum. Gunluk evde ne varsa onu yiyorum. Her zaman yaninda yogurt oluyor vede gunde 3 litreye yakin su iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…