bugunku menum
kahvalti yufka icinde kiyma 170kalori
krep icinde cikolata 303 kalori
firinda domates icinde yumurta sarisi 100kalori
peynir toplari 150 kalori
ve caylar 5kupseker 100 kalori
aksam yogurtlu musli 200kalori
ara 2top dondurma 250 kalori
toplam 1273 kalori
kahvaltida okadar yemisimki gun icinde hic acikmadim
bakma şarkı söylediğime topik çok kötüyüm aslında
yarın onun doğum günü
keşke söyleyebilseydim benim için ne kadar değerli olduğunu keşke bilseydi
ama yine her zamanki gibi, hiç bişey yokmuş gibi davranmaya devam
Üzülme cancağazım
Belki bi gün o da seni farkeder..
keşke olsa öyle bişeyzayıflamayı en çok onun için istiyorum biliyo musun bu yüzden başladım zayıflamaya
şimdi saat 12 olduğu anda yanında olamasam bile kutlamak isterdim
Canım benim ya..
Aynı okulda mısınız?Yakınlık durumunuz nasıl?
aynı fakülte bölümler farklı, lisede de aynı okuldaydıkama selam bile veremedim şimdiye kadar ve beni görse de tanımaz büyük ihtimalle
ben yatayım hayatım sağol ilgilendiğin için
Hoşgeldin bende yeniyim :) Bu topiği hep okurdum ama yeni üye olup katıldım. İnşallah güzel duygular yaşıcaz incecik bedenlerle
mutsuzum hemde çok mutsuzum ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor elimden hayat bu kadar acımasız olmamalı ya
Hayırdır canım yaa, ne oldu yine ki? Mutlu olmak için her zaman daha kötü durumda olan hayatları düşünürüm ben canım, sen de öyle yap, herşeyden önce en büyük nimet beden sağlığının yerinde olması, bunun için bile milyonlarca kere şükür yapsak yetersiz kalır, bugünümüze şükür, üzme canını sen de, herşey zamanla geçer, yaşın genç daha. Ölümden başka herşeyin dermanı vardır, zaman en iyi ilaçtır.
kurtulcaz tatlimevet canim hedef olmasa bile 63leri gorelim insallah
tesekkurler suzim
ya evet bide oyle yazsaydim dusuncesi bile facia Allah korusun
salmak yok vericez bu kilolari
tebrikler suzi ay cocuklarla bas etmek cok zor Allah kolaylik versin
insallah kuzum onlar mutlu olsunlartatlı telaşlar bunlar canım resimlerini gördüm kardeşinin maaşallah çok tatlı olmuşlar çok yakışmışlar
bi ömür böyle mutlu olsunlar inşallah..
sen de buralarda değildin demek.. ben de giremedim pek.
özlemişim seni.. öptüm tatlım
güzel bi yöntem tatlım ama excel programı olarak vermişti bana dilek.
programda yapıp buraya yapıştırıyorum ben
facebooktan onu birine yollamam lazım ve onun bu görevi yapması lazım
diğer türlü zor olmaz mı :26:
tebrikler baharcim 100 de olsa gitmiskızlar günaydın
sanırım dükkanı ben açıyorum bugün
işler yoğun geçmişe gidemiyorum bildirimi yapayım en azından
kilo bild..
başlangıç 73
geçen hafta 68,5
bu hafta 68,4
giden 100gr
toplamda giden 4,6kg
bu hafta fazla dikkaet edemedim dondurmalar tatlılar yedim
akşam yemeklerini neredeyse hiç yemedim ama dondurmalar yetmiş demekki bana:131:
burası gerçekten çok sıcak izmir yanıyor
hosgeldin canim tekrarcanımmm tebrik ederim 68 olmuşsun ben 78çoook kilo aldım tatil otel açık büfe dışarıda yemek yeme derken ama artık buradayım bitti abur cubur yada ağır yiyecekler..yavaş yavaş da olsa gitmeli kilolar ve ben forumdan uzaklaşmamalıyım...seni görünce çoooookkk sevindim inan
günaydiiiinn
satirlarima baslamadan önce kücüklerin gözlerinden
büyüklerin ellerinden öper
hasretle selam ederim
nasilsiniz iyimisiniz benim bugünün tombalak yarinin citirdak bacilarim
gelemedim kizlar yogunlukdan
bildirimide az önce yapabildim
bahce ile ugrasiyoruz
daha dogrusu esim yapiyo bende
depesinde bekliyom bakiyom dogrumu yapiyo diye
ay nede anlarim ya
melissa varmis bahcede ben hepsini ot diye yol at
koparirkende diyomki ay bu ot nasil güzel kokuyo böyle
yazik bahceye benim elime düstü
öyle iste kizlar firsat buldukca oradayiz
o yüzdende gelemiyorum eskisi gibi :26:
ee siz neler yaptiniz
bahce bizi ayirdi ballimkizlar kaciyorum yinee
bugün de cok is var
bahcede erkekler is yapicak büyük bir ihtimalle onlarada yemek hazirlayip götürmem lazimm
evdede isler biriktii
ay insallah hallederim hepsini
öpüyorum hepiciginiziii
1-2 kilo bile versen fark ediliyor baharcim ne güzel itifatlar duymakaaaaaaaaaaaaaaa eski ortim gelmiş
bende seni gördüğüme sevindim canım hoşgeldin
niye bırakıp gittin beni
iyiki geldin uzak kalma çok kilo almışsın:26:
akapunkturu yarıda bıraktın sanırım
bundan sonra normal yolla vermeye çalış bence liste paylaş
dikkat edince gidiyo gerçekten
yavaş ilerliyorum ama 68,leri gördüm o bile çok güzel benim için farkediiliyo çünkü
sen kilomu verdin dedimi birisi mutluluğu paha biçilemez
ve bu ara sık duyuyorum
beceremedimtuwalete gitmen iyiolmuş..ama o gittiğin muhtemelen akşamdan kalanlardır..
kız suzim gösterebilisem ama nasıl göstercemm...
stres sıkıntı zaten başa bela tatlımm..uzak durmak gerekte durabilirsen oda..
dün dikkat ettim canım..açlıktan bayıldım gece 2ye kadarda uyumayınca açlık tawan yaptı ama yemedim..yarın balık restaurantına gitcez yerim orda balığı zaten 1 tane yiyebilirim ekmekfalan yemem balıkla zaten..akşama da dikkat ettimmi?oldu bitti..
hah böyle suzim her hafta 500 600 wersen ohoooooo nerelere gelirsin..alma geri falan..bak bende başladım yine..
bi yerde okudum nekadar diyetine adapte olursan okdar basarirmissin dogru yoldasin ececim masallah sanaevet canim kurtulcaz bu kilolardan
ya bi hafta tartilmiyayim cumaya supriz olsun diyorum ama duramiyorum tartilmadan
tarti yatak odasinda duruyo gidip gelip tartiliyorum
bende bugun banyoya koydum sonkez yine tartildim tabi
cumaya Kadar daha yok oyle yapicam bakalim durabilcekmiyim
bugun Sabah itibariyle 64.6yi gordum
gunluk almam gereken kalori yasima gore ve faliyetlerime gore 1900civariymis
ben 1200lukdiyet uyguluyorum son bikac gundur
1kilo vermek icin 7000 kalori yakmak gerekiyomus
hergun 700 kalori eksik yiyorum haftada 4900eksik demek bua hic bisey yapmadan sirf yediklerimi azaltarak haftada yarim Kilo kayip demek
bide buna ek olarak yaptigimiz hareketleri sayarsak
emzirme gunde 500 kalori haftada 3500 kalori
yuruyus haftada 1000 kalori eder bide haftalik yaptigimiz ev isleride 100kalori yapsa
bunlarda 5500 yapar jillianida sayarsak buda yaklasik haftada 1 Kilo kayip yapar
toplamda haftada 1bucuk Kilo kayip arastirmalarima gore bundan fazlasi ya daha cok hareket edersen yagdan gidermis yoksa az hareketle daha cok Kilo verilirse yagdan degil vucud Sudan kaybedermis yani nekadar cok hareket okadar cok Kilo kaybi demek
deli oldugumu dusunuyorum nelerle ugrasiyorum ya
yalnız bi düşündüm de ben de kıllı erkek sevmem ki :44: onlar da haklı valla pamuk gibi kız istemekte
ay google amcaya sordum gercekden varmis aldinmikızlaaarrr ipli epilasyon aleti varmış king marka kullanan var mı bunubaya iyi bişeye benziyo almayı düşünüyorum mağazalara bakcam varsa incelicem siz de bi bakın isterseniz
ayniyim kuzum yerimde debelesiyorumslm kızlar nasılsınız bızım ızın bıtmedı daha cok özledım sızı hande kız nerelerdesın kız suzı kılo almadın demı
hadi gözün aydin tatlimtesekkurler canim 50 gunde 10 Kilo gitti diger 10 kiloda gitse super olucak
tabiki canim kabizlik cok etkiliyo
Sabah testi yaptim kizlar negatif
simdi bide regli olursam tamamdir kilolar daha iyi gider
selam kızlar memlekette tatil halindeyim 79kilo ile gittim şuan 77. 2 haftada 2 kilo verdim ve toplam 4 kilo vermiş oldum
kızlar bende çoktandır beslenmeme ve uyku düzenime özen gösteriyorum.sonuç olarak çok iyi kilo vermişim.şu an 71 kilo civarlarındayım.
ellerine saglik betülüm5 TEMMUZ 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 3,300 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 3,100 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 66,3 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 67,4 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 19,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,5 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 24,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 12,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] +1,6 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 21,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi meruf olmuştur
Tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız hakuda
Hoşgeldin
Daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
Hoşçakalın
yok canim bana birsey batmiyor :26:merhaba kızlar..cuma kilo bildirimimde 66,4 kg dım.o akşam regl oldum ve bu sabah tartıda 65,3 ü gördüm..çok mutlu oldum yanidayanamadım 65 i görünce kendimi ödüllendireceğim dedim ve akşam mangal,yanında 1 bardak kola ve lavaş salata yedim...sonrada pişman oldum...:18:sanki verdiğim bütün kilolar geri gelecekmiş gibi..birşey daha sorayım size,oturunca totom batıyor,kemiğim acıtıyr..bu sizdede oluyormu,özellikle sert zemine oturunca...
affiyet olsun ececim cok güzel görünüyor
hosgeldin canim aramizaMeraba kızlar bugun 79 kilo ile bende aranıza katılıyorum. İnş. hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz :)
birsey olmaz tatlim diger ögünler dikkat ettinmi affiyet olsunMerhaba arkadaşlar ya bugün çok önceden planladığımız büyüakada gezisine gittik arkadaşlarla rejimde olduğum için piliç menü yedim yarım piliçin yarısını yemedim yanında biraz patates ve pilav vardı 2 kaşık kadar. Bide dondurma yedim. Sizce çok mu kalori aldımmmm? Pişmanlık yaşamak istemiyorum da akşam yemeği yemem diye düşünüyorum ((=
Tebrikler icin herkese tesekkur ederim. Benim ilk haftam oldugu icin vucut suda atti tabiiki verdigim kilo cok oldu. Benim metabolizma, da cok yavas calidir. Birde yillardir o kadar cok diyet yaptimki vucudum ac kalmaya coooook alisti. Kilo vermek zorlasinca bende spor yapmaya karar verdim. Gun icinde yediklerimle 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Spor olarakta eliptik bisiklet calisiyorum. Gunde 1000 kalorilik spor yapiyorum. Donuma kadar terliyorum. Gunde 2 kere kiyafet degistiriyorum.bunun disinda kesinlikle beyaz ekmek ve tatli, kizartmalar, abur cubur yagli seyler yemiyorum. Gunluk evde ne varsa onu yiyorum. Her zaman yaninda yogurt oluyor vede gunde 3 litreye yakin su iciyorum.
iyi gidiyorsun kuzu hadi bakalimuyanınca 1 activia (105)
sabah: düğün yemeğine gittik herşeyden azar azar yedim 1er kaşık kadar ama yağlı olduğu için 500 sayıyorum onu.
öğle: yemek yemedim 1 top kadar dondurma (95) 1 tabak kiraz (50) biraz kraker (75)
akşam: yulaf ezmesi (150) 1 tane şeftali (60)
toplam 1035bu saatten sonra bişey yemem böyle kapatırım bugünü de
kalori sayımında 8. günü de geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum efenimdaha nice 8 günlere inşallah
8 gündür hiç aşmadım 1200ü bakalım cuma günü ne olcak heyecanla beklemekteyiz efenim bizi izlemeye devam edin
bakma şarkı söylediğime topik çok kötüyüm aslında
yarın onun doğum günü
keşke söyleyebilseydim benim için ne kadar değerli olduğunu keşke bilseydi
ama yine her zamanki gibi, hiç bişey yokmuş gibi davranmaya devam
okul zamaninda benimde vardin platonik askim :97:aynı fakülte bölümler farklı, lisede de aynı okuldaydıkama selam bile veremedim şimdiye kadar ve beni görse de tanımaz büyük ihtimalle
ben yatayım hayatım sağol ilgilendiğin için
yok canim bizde yasak falan hosgeldin aramizamrb kızlar
ben cuma 9. gruptayım.buradada paylaşımda bulunabili,ormuyuz. herhangi bir yasak varmı.
günaydin aysecimgünaydın kızlar :)
günaydin fadimemGünaydın kızlarr,
Güzel bir hafta dilioyrum herkese,
İyisinizdir inşallah, yorucu bir haftasonundan sonra buradayım, hafta sonu ekmek (saçta yufka) yaptık, her tarafım tutulmuş.
Herkese hayırlı Ramazanlar, Allah sağ salim orucumuzu da tutmayı nasip etsin inşallah.
gecmise takildim fatmacim yettim gariherkese günaydın suzim abla nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?