70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uyanınca 1 activia (105)
sabah: düğün yemeğine gittik herşeyden azar azar yedim 1er kaşık kadar ama yağlı olduğu için 500 sayıyorum onu.
öğle: yemek yemedim 1 top kadar dondurma (95) 1 tabak kiraz (50) biraz kraker (75)
akşam: yulaf ezmesi (150) 1 tane şeftali (60)
toplam 1035 bu saatten sonra bişey yemem böyle kapatırım bugünü de

kalori sayımında 8. günü de geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum efenim daha nice 8 günlere inşallah
8 gündür hiç aşmadım 1200ü bakalım cuma günü ne olcak heyecanla beklemekteyiz efenim bizi izlemeye devam edin

bugunku menum
kahvalti yufka icinde kiyma 170kalori
krep icinde cikolata 303 kalori
firinda domates icinde yumurta sarisi 100kalori
peynir toplari 150 kalori
ve caylar 5kupseker 100 kalori

aksam yogurtlu musli 200kalori

ara 2top dondurma 250 kalori

toplam 1273 kalori

kahvaltida okadar yemisimki gun icinde hic acikmadim

800 kalorisi sadece Sabah yuh dedim kendime yakti beni krepdeki cikolar

coştum gece gece ♫ ♪ o beni bağlaaaar ben yine durmam sor bana şişman mıyıııım ooOOoooOOoo doğruyu söyleeer hiç bana gülmez sor bana şişman mıyım ♪ ♫

bakma şarkı söylediğime topik çok kötüyüm aslında

yarın onun doğum günü

keşke söyleyebilseydim benim için ne kadar değerli olduğunu keşke bilseydi

ama yine her zamanki gibi, hiç bişey yokmuş gibi davranmaya devam

Üzülme cancağazım
Belki bi gün o da seni farkeder..

Canım benim ya..
Aynı okulda mısınız?Yakınlık durumunuz nasıl?

aynı fakülte bölümler farklı, lisede de aynı okuldaydık ama selam bile veremedim şimdiye kadar ve beni görse de tanımaz büyük ihtimalle

ben yatayım hayatım sağol ilgilendiğin için

Umarım her şey istediğin gibi olur canııım.Umudunu kaybetme olmaz diye bir şey yok unutma.İiyi uykulaar

Günaydın kızlarr,
Güzel bir hafta dilioyrum herkese,
İyisinizdir inşallah, yorucu bir haftasonundan sonra buradayım, hafta sonu ekmek (saçta yufka) yaptık, her tarafım tutulmuş.
Herkese hayırlı Ramazanlar, Allah sağ salim orucumuzu da tutmayı nasip etsin inşallah.

mutsuzum hemde çok mutsuzum ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor elimden hayat bu kadar acımasız olmamalı ya

Hayırdır canım yaa, ne oldu yine ki? Mutlu olmak için her zaman daha kötü durumda olan hayatları düşünürüm ben canım, sen de öyle yap, herşeyden önce en büyük nimet beden sağlığının yerinde olması, bunun için bile milyonlarca kere şükür yapsak yetersiz kalır, bugünümüze şükür, üzme canını sen de, herşey zamanla geçer, yaşın genç daha. Ölümden başka herşeyin dermanı vardır, zaman en iyi ilaçtır.

yaşamak istemiyorum inan herkes hayatına devam ediyor acı çeken benim...şu mübarek günlerde isyan etmekde istemiyorum ama yoruldum...

evet canim hedef olmasa bile 63leri gorelim insallah

tesekkurler suzim
ya evet bide oyle yazsaydim dusuncesi bile facia Allah korusun
salmak yok vericez bu kilolari

tebrikler suzi ay cocuklarla bas etmek cok zor Allah kolaylik versin
kurtulcaz tatlim sen güzel gidiyorsun masallah benimkide cosuyor birilerini gördümü
insallah kuzum onlar mutlu olsunlar bende seni özledim tatli kiz canim benim
her hafta ayni kisi yapmamis olur kuzum bence :26:
tebrikler baharcim 100 de olsa gitmis
hosgeldin canim tekrar

kizlar kaciyorum yinee
bugün de cok is var
bahcede erkekler is yapicak büyük bir ihtimalle onlarada yemek hazirlayip götürmem lazimm
evdede isler biriktii
ay insallah hallederim hepsini
öpüyorum hepiciginiziii
bahce bizi ayirdi ballim ben o bahceye gelirim hepsini yer bitiririm kolay gelsin tatlim cok da özletme kendini
1-2 kilo bile versen fark ediliyor baharcim ne güzel itifatlar duymak
beceremedim fatma resim eklemisdin iple annemde denedim ama olmadi
ay haftasonu cok cozutum müzücüm :18: en az arti 2 bekliyordum su böregi baklava et pilav mayonezli salata ama arti 400 gramm almissim sadece ohh dedim rahatladim hadi devam verelim tatlim
bi yerde okudum nekadar diyetine adapte olursan okdar basarirmissin dogru yoldasin ececim masallah sana
yalnız bi düşündüm de ben de kıllı erkek sevmem ki :44: onlar da haklı valla pamuk gibi kız istemekte

kızlaaarrr ipli epilasyon aleti varmış king marka kullanan var mı bunu baya iyi bişeye benziyo almayı düşünüyorum mağazalara bakcam varsa incelicem siz de bi bakın isterseniz
ay google amcaya sordum gercekden varmis aldinmi anneme diyeyim gelirken bana da alsin aliyormudur acaba kil tüylerimizi :111:
slm kızlar nasılsınız bızım ızın bıtmedı daha cok özledım sızı hande kız nerelerdesın kız suzı kılo almadın demı
ayniyim kuzum yerimde debelesiyorum senin tatil nezamn bitiyor
tesekkurler canim 50 gunde 10 Kilo gitti diger 10 kiloda gitse super olucak

tabiki canim kabizlik cok etkiliyo

Sabah testi yaptim kizlar negatif
simdi bide regli olursam tamamdir kilolar daha iyi gider
hadi gözün aydin tatlim
selam kızlar memlekette tatil halindeyim 79kilo ile gittim şuan 77. 2 haftada 2 kilo verdim ve toplam 4 kilo vermiş oldum

kızlar bende çoktandır beslenmeme ve uyku düzenime özen gösteriyorum.sonuç olarak çok iyi kilo vermişim.şu an 71 kilo civarlarındayım.

ellerine saglik betülüm yine cok güzel olmus birincimiz meruf u kutluyorum
yok canim bana birsey batmiyor :26:
kahvaltim kizlar yedim pismanmiyim degilim
Eki Görüntüle 750238
affiyet olsun ececim cok güzel görünüyor
Meraba kızlar bugun 79 kilo ile bende aranıza katılıyorum. İnş. hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz :)
hosgeldin canim aramiza
birsey olmaz tatlim diger ögünler dikkat ettinmi affiyet olsun

iyi gidiyorsun kuzu hadi bakalim

okul zamaninda benimde vardin platonik askim :97:
mrb kızlar
ben cuma 9. gruptayım.buradada paylaşımda bulunabili,ormuyuz. herhangi bir yasak varmı.
yok canim bizde yasak falan hosgeldin aramiza
günaydın kızlar :)
günaydin aysecim
günaydin fadimem amin
herkese günaydın suzim abla nerdesin
gecmise takildim fatmacim yettim gari günaydin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…