70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mutsuzum hemde çok mutsuzum ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor elimden hayat bu kadar acımasız olmamalı ya

yaşamak istemiyorum inan herkes hayatına devam ediyor acı çeken benim...şu mübarek günlerde isyan etmekde istemiyorum ama yoruldum...

anlatirsan raahtlarsin aysecim bazen insanin omuzlarina büyük yükler yükleniyor altinda ezilcem saniyorsun ama oda geciyor ondan sonra haberlerde orda burda senden daha zor durumda olan insanlari duyuyor görüyorsun sükretiyorsun veya cok bunalinca bi dertim var topigine giriyorum aslinda diyorum onlar benden daha zor durumda

suzicim inan bıktım ayrıldığım nişanlım hayatını yaşıyo barda orda burda takip etmiyim diyorum dayanamıyorum..keyfinde zavkinde 7 sene ya bu kadar mı basit? bide bana bak onun için ağlıyorum halen kabullenemiyorum bi insanın hayatıyla oynayıp kenara çekilip hayatını yaşamak bu kadar mı kolay

günaydin kizlar

betülüm kusuruma bakma tatlim ya gelemedim haftasonu cok yogundun misafir üstüne misafir birde dün nikah kiyildi zar zor attim kendimi yataga

cok cis yedim ama iyiki fazla arti cikmadim cok korktum :18: bugün yine düzenimize dönelim hayirli hafta hayirli günler dilyiorum hepimize

erkekler öyle kuzum sen aglarken onlar unuttum hayatina devam ediyor biz daha duygusal oldugumuzdan aci cekiyoruz o gülüp eglenirken senin gözyaslarina yazik deymez biri icin o gülüp eglenirken sende aglama sen aci cekiyorsun sende hayatina devam eteceksin kuzum senin kiymetini bilen sana deger veren biri karsina cikacak sonra diyceksin iyiki o sorumzuz bencil insandan kurtulmusum diyeceksin

bilmiyom ki çıkar mı 7 ay oldu ayrılalı daha acı çekiyorum inşallah herşey yoluna girer...

bilmiyom ki çıkar mı 7 ay oldu ayrılalı daha acı çekiyorum inşallah herşey yoluna girer...

cikar tabii hergün sana gülünce sana deger verince sende diyceksin ki iyiki nisanlimdan ayrilmissim cünkü o benim degerimi bilmiyordunn sen cünkü degerlisin hic kimse icin kendini üzmeye deymez iyi tarafindan bak ya evli olsaydiniz bu gezip eglenseydin sana hakaret edip seni ihmal etseydin ozaman daha cok aci cekerdin kuzum

ah bebeğim ah çok zor inan ki konu açmıştım bunla ilgili çok zor inan yaşadıklarım ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demekki...

ah bebeğim ah çok zor inan ki konu açmıştım bunla ilgili çok zor inan yaşadıklarım ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demekki...
ben kocamdan cok cektim simdiki aklim olsa bana deger vermeyen beni üzen insanlan birlikde olurmuydum olmazdim severek evlendim sevmezsem bunca seye katlanmazdim ama sade sevgi de yetmiyor saygi da önemli bu ara iyiyiz ama yaptiklarini unuttumu unutmadim
o yüzden eksili artili tart eksisi cok ise zaten bi ömür yasanmaz o insanlan

üzüldüm canım sana ama dediğin gibi sevince insanın gözü hiç bişey görmüyor...sonrada pişmanlıklar insanı mahvediyor hakkımızda hayırlısı olsun..aranız insallah hep ii olur canım

günaydın kızlar :)
gunaydin canim
gunaydim
Amin canim insaallah
herkese günaydın suzim abla nerdesin
gunaydin canim
mutsuzum hemde çok mutsuzum ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor elimden hayat bu kadar acımasız olmamalı ya
canim degmez uzme kendini soyle dusun egerdegen birisi olsaydi zaten bitmezdi birak nisani ben ilk esimden ayrildim kurtuldum gozuyle bakiyorum tabiki simdi esimle atismalarimiz oluyo her evde oldugu gibi ama ben hayatimin en Dogru kararini verdigimi dusunuyorum Zaman herseyin ilaci ilerde seni hak eden birisi cikicak karsina sende bugunler aklina bile gelmiycek sabret canim
tesekkurler suzim
sormaya cok korkuyodum ama hala bekliyorum
evet suzi ya cocuklar baska cocuklari gorunce hepten simariyolar

canim sabret

gunaydin kizlar

ya ben tartinin ustune cikmadan duramiyorum siz nasil yapiyosunuz bu hafta supriz olsun dedim ama yine tartildim ya

üzüldüm canım sana ama dediğin gibi sevince insanın gözü hiç bişey görmüyor...sonrada pişmanlıklar insanı mahvediyor hakkımızda hayırlısı olsun..aranız insallah hep ii olur canım
allah hep hayirli kapilar acsin bize canim dert verip derman aratirmasin sagol canim
günaydin ececim niye gelmediki bi doktora gitsen sende :26:
ay dün kaan yapma diye diye bi hal oldum sonra yeni gelinin kizkardesi cimdirdi diye agladi birsey diyemiyorsun benim oglan cok nazik büyümüs kücük cocuklardan bile dayak yer vurma aliskanligi yok istemedim öyle vuran cocuk olsun diye ondan da kendini savunamiyor basliyor aglamaya

Doktor icin biraz daha bekliyeyim diyorum canim
ay kiyamam bende vuran cocuk olmasin dedim ama benim kiz cadi vurur gibime geliyo bana vuruyo ahmeted vuruyo
masallah ececim gercekden cok iyi gidiyorsun

tesekkurler canim

esim hasta doktora gitti boynu feci durumda trdeki doktorlar ameliyat olman lazim dedi
burdakiler bisey yok diyolar anlamadim bende hangisi anliyo
ama feci aci cekiyo onu goruyorum
simdi o doktorda bende hala kahvalti icin onu bekliyorum simidye Kadar yarim litreden fazla su ictim

betül suzi ellerinize sağlık kızlar..
kilo verenleri canı gönülden kutlarım
veremeyenlerde haftaya inşallah..
gunaydin kizlar

ya ben tartinin ustune cikmadan duramiyorum siz nasil yapiyosunuz bu hafta supriz olsun dedim ama yine tartildim ya Eki Görüntüle 750720
tebrikler ececim..
maşallh hiç duraklaman olmadı çok güzel verdin..
iradenede tebrikler
senin menüleri görünce kendi yediklerimden utanıyorum
gny canım..
bizde dün yufka yaptık bizimki böreklik oluyo
afiyetle yiyin
ramazan hepimize güzellik getirsin inşallah
orucumuzu tutup bayrama eriştirsin rabbim
yaşamak istemiyorum inan herkes hayatına devam ediyor acı çeken benim...şu mübarek günlerde isyan etmekde istemiyorum ama yoruldum...
bi erkek için değmez canım..
yıllar sonra kendine kızacaksın neden böyle yaptım diye
kimse vazgeçilmez değildir

gny canım nikahınız hayırlı olsun
rabbim tamamına erdirsin
hf sonu kaçıyor aman dikkat fazla artı değilim diye yemeyi abartma
daha sonra artı olarak dönüyor fazlasıyla yemeye devam edersek

herkes merhaba güzel bir hafta diliyorum
ben gelene kdr öğlen oldu
bursadaydım dün gece geldik
yattığımda 3 e geliyordu sabahda işbaşı
herzamanki tatil klasiği 2 kilo artıyla döndüm...

geçmiş olsun canım
boynundaki problem ne

Doktor icin biraz daha bekliyeyim diyorum canim
ay kiyamam bende vuran cocuk olmasin dedim ama benim kiz cadi vurur gibime geliyo bana vuruyo ahmeted vuruyo

tesekkurler canim
nekadar gecikdiki canim :26: öyle canim ama savunsun istiyorum yani dövmesin ama hakkini da ezdirmesin

gecmis olsun canim benim yengem öyleydin burda ameliyata gerek yok dediler türkiyede acil ameliyat olmazi lazim demisler buraya geri gelince hastaneye gitti nasil göremedik hemen ameliyat etmemiz lazim demislerdin burda oldu oda boynundan cok korkmusduk seninkide bi gitsin ececim hastaneye :26:

tesekkurler canim
geçmiş olsun canım
boynundaki problem ne

ne oldugunu anlamiyolarki canim trdekiler fitik var demisti burdakiler kas yada sinir skisiyo diyolar fitik yok
tansiyon hastasi 16nin altina nerdeyse hic dusmez
bir suru hastaligi var aslinda
mide problemi var safra kesesi vardi onu aldirdi
diyo bazen bana hasta adami aldin diye

sagol canim bizede trdeki aynisini soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…