70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilerlemiş bi fıtık vrsa mr da çıkar zaten
fıtıkda sinir sıkışması olur uyuşma güçsüzlük vs..
tansiyonu yüksekmiş

ta yükselmesi sıkıntılı olabiliyor
ilacını düzgün kullanması lazım yediklerine tuza dikkat edicek

geçmiş olsun canım ya allah acil şifa versin inşallah...

bu hafta yardim edemedim betüle yazik kuzuda yogun bu ara listeye cözüm bulmaya calisiyor ama bizide listesiz birakmiyor sagolsun
amin zerram sagol yok zerram bugün normale döndüm geri :18:
sagol canim bizede trdeki aynisini soylemisti
gecer insallah canim bakalim doktor nediyecek :26:
yengemde öyle olmusdun zerram uyusma falan yürüyemiyordun boynu yüzünden cok korkmusduk allah dan ameliyat iyi gecti de düzelti cok sükür

Amin kizlar sagolun
doktordan geldi yeni bi kadin gelmis Doktor iste sinir skismasi demis ilac verip yollamis esimde ozaman ortopediye gonder dedim randevuyu 23ne vermis ortapedide cumayada cekap yaptirmak istemis efor felan hepsi yapilcakmis cumaya
kizlar esim diyo beynim uyusuyo koluma vuruyo parmaklarim bile uyusuyo ama sinir skismasi diyip gonderiyolar

seni korkutmak istemiyorum canim ama yengem daha 37 yasindaydin ve ölcek diye korktuk nerdeyse cok kötü olmusdun ilerlemisdin boynundaki problem bence ihmal etmesin üstüne düssün burda da öyle gecistiriyorlar kendin pesine düsmen lazim care icin

ben kactim molaya kizlar

bisey yapmiyolarki canim eski doktoru olsa ilgilenirdi belki o emekli oldu bunlarda sinir skismasi diyip duruyo
beni esimde 39yasina gircek hep aci ceker halde bide oyle calisiyo
ben yollamadim bugun ise krank alirsin dedim biraz dinlen hic degilse
zaten 10 saatten fazla tir kullaniyo hergun

Diyet Lahana Çorbası

Malzemeler:

1 adet kuru soğan
5 yaprak beyaz lahana
Yarım su bardağı yeşil mercimek
Yarım su bardağı pilavlık bulgur
Yarım yemek kaşığı domates salçası
Çok az sıvıyağ

Hazırlanması:

Soğanları küp küp doğrayın.
Tencereye çok az sıvıyağ ekleyip kızdırın.
Soğanları ekleyip kavurun. Salçasını ilave edip kavurmaya devam edin.
1 litre kaynar suyu tencereye ekleyin. Mercimeği biraz haşlayıp süzün.
Tencereye bulgur, mercimeği ekleyin.
Lahanayı ince ince doğrayıp tencereye ekleyin. Orta dereceli ateşte bulgurlar yumuşayana kadar pişirin.

tavsiye ederim kızlar gayet güzel oluyor

is mi biter canim dinlensin krank dayken de gitsin hastanede agridan duramiyorum desin bi baksinlar komple

ay yinemi lahana yinemi ama seninkinde bulgur var ayni kapuska gibi o tabii daha iyidir ben bulgursuz yaptim ilk 1-2 gün iyide sonra gina geliyor gecen marketde hazir lahana corbalari ucuzlamis 5 paket aldim isyerinde isitip yerim diye ben yaptim ev koktu sonra tiksinince atmisdim simdide ucuzlayinca aldim ama 2 tane kaldi bugün öglen yedim ama artik göresim gelmiyor atmaya da kiyamiyorum yemegi yiyemiyom

öff anca gelebildim ya hastaneyle uğraşıyom hep tırnağım için ortopediye gidiyom dermatolojiye gitcen diyolar dermatolojiye gidiyom genel cerrahiye gitcen diyolar genel cerrahiden yine ortopediye gönderiyolar sinirim zıpladı eve gelince telefon edip küfretcektim annem müsaade etmedi bi de aç aç gittik sabah saatlerce bekledik işimiz görülmeyince de sinirden iştahım açıldı burger'a gittik bozdum bugün diyeti akşama kadar bişey yemicem akşam da yulaf ezmesi yicem sadece
ay google amcaya sordum gercekden varmis aldinmi anneme diyeyim gelirken bana da alsin aliyormudur acaba kil tüylerimizi :111:

alamadım ya bütün mağazalara baktım yok görevliye soruyom bi de ipli epilasyon cihazı var mı diye o ne diyolar onlar da bilmiyo :111: bakcam artık belki internetten alırım baya iyi bişey ya burda topiği de vardı ordan okudum kullananların yorumlarını

iyi gidiyorsun kuzu hadi bakalim

69.9 da olsa görsem artık şu 6'ları 7'den çok sıkıldım ama

okul zamaninda benimde vardin platonik askim :97:

platonik aşkım olarak kalmıcak kararlıyım benim olcak ya benim olacak ya da benim! :111:

ama bu çorba çok güzel canım ben çok seviyom bol limon baharat harika oluyo hemde kalorisi az tavsiye ederim bebiş:)

tirnaginda ne var canim unuttum yada söylemedinmi :26:
burger yok ozaman 6lilari görünce 1 burger menü odül olsun
adi ne bundan sonra diyetini kacirinca onla tehdit edeyim seni hergün görüyonmu onu

tirnaginda ne var canim unuttum yada söylemedinmi :26:
burger yok ozaman 6lilari görünce 1 burger menü odül olsun
adi ne bundan sonra diyetini kacirinca onla tehdit edeyim seni hergün görüyonmu onu

ayak baş parmağımın tırnağı kalktıydı geçen yaz hala geçmedi bi de uzamıyo öldü heralde :26:

ay 6ları görsem de gitmicem bi daha dikkat ettikçe midem küçülmüş çok zorladım bitirmek için karnım ağrıyo şimdi

yok kız göremiyom hergün hazırlık okudum ya yabancı dil yüksek okulundaydım o mühendislikte ben de bu yıl geçiyom mühendisliğe inşallah her gün görürüm 4. sınıf olcak ama
:18: 21 oldu bugün ablası ben daha 19 :111: adını söylemiyim ya şimdi annesi ablası falan gezinir buralarda nemelazım yakalanmayalım :111: baş harfi e ben kısaca sevdicek diyom ona

lahana iyidir canım da ramazanda nasıl olur bilemedim şimdi ben ramazandan sonra yaparız bizde:)
ay arin oruc tutcaz dimi ben ayin 10 da diyordum ama annem yarin basliyor dedi bende sahurda mi yesem acaba yada iftarda
ben simdiden kafamda yemek hazirliyorum kendime salata corba sart zaten hergün menülerimizi yazalim ki iftarda fazla kacirmayalim
kökünde cikartsalar tekrardan cikar herhalde canim ya :26:
afferim :128: ne gerek var dimi saglikli yiyeceklerle de lezziz
eyyüp mü desem engin mi ay bi engin vardin benim platonik hergün süslenip püselenecegiz yani ohh birde güzel zayifladinmi aynurcum senin boyun vardin ama dimi yaw ben napacam bu bendeki unutkanligi

canım iftarda yesek daha iyi olmaz mı sahurda ben yumurta filan haşlayıp yemeyi düşünüyorum...inşallah kilo almayız ya...

ayy sIkIstim kactim kizlar cikacam zaten birazdan öptüm cok aksam gelemem herhalde esim evde dikkat edin fazla kacirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…