kökünde cikartsalar tekrardan cikar herhalde canim ya :26:
afferim :128: ne gerek var dimisaglikli yiyeceklerle de lezziz
eyyüp mü desem engin miay bi engin vardin benim platonik hergün süslenip püselenecegiz yani ohh birde güzel zayifladinmi aynurcum senin boyun vardin ama dimi yaw ben napacam bu bendeki unutkanligi
bitmiyo canim zaten bizimki sevmiyo hastahaneleri bide simdi yatirirlar siz evde tek napicaksiniz diyois mi biter canim dinlensin krank dayken de gitsin hastanede agridan duramiyorum desin bi baksinlar komple
ay yinemi lahana yinemiama seninkinde bulgur var ayni kapuska gibi o tabii daha iyidir ben bulgursuz yaptim ilk 1-2 gün iyide sonra gina geliyor gecen marketde hazir lahana corbalari ucuzlamis 5 paket aldim isyerinde isitip yerim diye ben yaptim ev koktu sonra tiksinince atmisdim simdide ucuzlayinca aldim ama 2 tane kaldi bugün öglen yedim ama artik göresim gelmiyor atmaya da kiyamiyorum yemegi yiyemiyom
öff anca gelebildim ya hastaneyle uğraşıyom hep tırnağım için ortopediye gidiyom dermatolojiye gitcen diyolar dermatolojiye gidiyom genel cerrahiye gitcen diyolar genel cerrahiden yine ortopediye gönderiyolar sinirim zıpladıeve gelince telefon edip küfretcektim annem müsaade etmedi bi de aç aç gittik sabah saatlerce bekledik işimiz görülmeyince de sinirden iştahım açıldı burger'a gittik bozdum bugün diyeti akşama kadar bişey yemicem akşam da yulaf ezmesi yicem sadece
alamadım ya bütün mağazalara baktım yokgörevliye soruyom bi de ipli epilasyon cihazı var mı diye o ne diyolar onlar da bilmiyo :111: bakcam artık belki internetten alırım baya iyi bişey ya burda topiği de vardı ordan okudum kullananların yorumlarını
69.9 da olsa görsem artık şu 6'ları 7'den çok sıkıldım ama
platonik aşkım olarak kalmıcak kararlıyım benim olcakya benim olacak ya da benim! :111:
gecmis olsun canim
ayak baş parmağımın tırnağı kalktıydı geçen yaz hala geçmedi bi de uzamıyo öldü heralde :26:
ay 6ları görsem de gitmicem bi daha dikkat ettikçe midem küçülmüş çok zorladım bitirmek için karnım ağrıyo şimdi
yok kız göremiyom hergünhazırlık okudum ya yabancı dil yüksek okulundaydım o mühendislikte ben de bu yıl geçiyom mühendisliğe inşallah her gün görürüm 4. sınıf olcak ama :18: 21 oldu bugün ablası ben daha 19 :111: adını söylemiyim ya şimdi annesi ablası falan gezinir buralarda nemelazım yakalanmayalım :111: baş harfi e ben kısaca sevdicek diyom ona
eheheh eyyüp güzelmiştabisi hergün güzel olmalıyım 1.75 boyum allahtan o da uzun kesin 1.85 vardır belki daha fazla kuzum benim ay uçtum gene öhöm ne diyodum evet çok güzel olmalıyım çok
ay haftasonu cok cozutum müzücüm :18: en az arti 2 bekliyordum su böregi baklava et pilav mayonezli salataama arti 400 gramm almissim sadece ohh dedim rahatladim hadi devam verelim tatlim
suzimm artı diye bişey yok bundan sonra sana haberin ola..o artıyı werip en az 500 gr daha eksi olacaksın...günaydin kizlar
cok cis yedim ama iyiki fazla arti cikmadimcok korktum :18: bugün yine düzenimize dönelim hayirli hafta hayirli günler dilyiorum hepimize
oh walla eceeeeeeeee...sen beni sollayıp gidiyon bende aynadan arkaya bakıyom iyi mi?anaaaaammmm...bu hafta beni geçicen desenya..:18::18::18::18::18:gunaydin kizlar
ya ben tartinin ustune cikmadan duramiyorum siz nasil yapiyosunuz bu hafta supriz olsun dedim ama yine tartildim ya Eki Görüntüle 750720
geçmiş olsun canım yaa..türkiyeye gelip burada doktorlara gözükme şansı falan yok mu???esim hasta doktora gitti boynu feci durumda trdeki doktorlar ameliyat olman lazim dedi
burdakiler bisey yok diyolar anlamadim bende hangisi anliyo
ama feci aci cekiyo onu goruyorum
simdi o doktorda bende hala kahvalti icin onu bekliyorum simidye Kadar yarim litreden fazla su ictim
Diyet Lahana Çorbası
Malzemeler:
1 adet kuru soğan
5 yaprak beyaz lahana
Yarım su bardağı yeşil mercimek
Yarım su bardağı pilavlık bulgur
Yarım yemek kaşığı domates salçası
Çok az sıvıyağ
Hazırlanması:
Soğanları küp küp doğrayın.
Tencereye çok az sıvıyağ ekleyip kızdırın.
Soğanları ekleyip kavurun. Salçasını ilave edip kavurmaya devam edin.
1 litre kaynar suyu tencereye ekleyin. Mercimeği biraz haşlayıp süzün.
Tencereye bulgur, mercimeği ekleyin.
Lahanayı ince ince doğrayıp tencereye ekleyin. Orta dereceli ateşte bulgurlar yumuşayana kadar pişirin.
tavsiye ederim kızlar gayet güzel oluyor
ona yolla buna yolla..kim anlıyor bundan..töbe yaaa..dikkatttöff anca gelebildim ya hastaneyle uğraşıyom hep tırnağım için ortopediye gidiyom dermatolojiye gitcen diyolar dermatolojiye gidiyom genel cerrahiye gitcen diyolar genel cerrahiden yine ortopediye gönderiyolar sinirim zıpladıeve gelince telefon edip küfretcektim annem müsaade etmedi bi de aç aç gittik sabah saatlerce bekledik işimiz görülmeyince de sinirden iştahım açıldı burger'a gittik bozdum bugün diyeti akşama kadar bişey yemicem akşam da yulaf ezmesi yicem sadece
platonik aşkım olarak kalmıcak kararlıyım benim olcakya benim olacak ya da benim! :111:
bgecmis olsun canim
sen bu e yi cok seviyosun insaallah rabbim sana yazar hakkinizda hayirlisi olsun
eeee hani Ismini soylemiyodun
ona yolla buna yolla..kim anlıyor bundan..töbe yaaa..dikkattt
ay tatlımaçılmayı denemedin mi?hiç..sen herhalde iyice zayıflayıp filinta gibi olup açılmayı düşünüyorsun..
[
evet yavrum daha doğrusu filinta gibi olup onun beni farketmesini sağlamaya çalışcamne de olsa erkek sonuçta peşinden koşuyo gibi görünüp şımartmaya bi taraflarını kaldırmaya gerek yok kendimi gözüne sokcam inşallah benden hoşlanır da o da yaklaşmaya çalışır :106:[/B][/FONT]
hadi bakalım inşallah tatlım..şöyle fit olup alımlı ol iyice..bak nasıl koşuyo peşinden..
canim simdilik Boyle bakalim cumaya Kadar devam edermi jilliana araverdim bikacgundur yapmiyorumkaçamak yok suzim..ben bilmem bu hafta o aldığını werip bide üzerine 500 gr wereceksin oda en az...af yok..ne yap ne et cumaya kadar hallet.....bizde dün arkadaşlarla gezmeye gittik..ben dışarıda yediğim zaman zayıflıyorum..balık doritos dondurma falan yedim ama azar azaar..yemek istemediğimden değil öyle pek yiyemiyorum işte..ewe geldim akşam..tartıldım sabah çıktığımkilodayımçok sewindim sabahta güzel rakamlardaydım..ama ewe gelince pilaw barbunya yedim aslında 3 er kaşık falan aldım ama ekmek falan yiyince bide saat 10da yiyince akşam yatarken olduğum kilo sabah aynen yerinde duruyordu 1 kilo artılardaydım..ha bide 4 tane tutku yedim..bugün dikkat etmeyeçalışıyorum bakalım..
suzimm artı diye bişey yok bundan sonra sana haberin ola..o artıyı werip en az 500 gr daha eksi olacaksın...
oh walla eceeeeeeeee...sen beni sollayıp gidiyon bende aynadan arkaya bakıyom iyi mi?anaaaaammmm...bu hafta beni geçicen desenya..:18::18::18::18::18:
geçmiş olsun canım yaa..türkiyeye gelip burada doktorlara gözükme şansı falan yok mu???
hiç denemedim ama yapamıyorumöyle şeyleri tatlım ya...
ona yolla buna yolla..kim anlıyor bundan..töbe yaaa..dikkattt
ay tatlımaçılmayı denemedin mi?hiç..sen herhalde iyice zayıflayıp filinta gibi olup açılmayı düşünüyorsun..
teşekkür ederim canım inşallahkız allah seni naapmasın eyyüp değil adı sadece komiğime gitti eyyüp yazması ondan
valla hiç biri anlamıyo bundan gitmicem bi daha doktora kendi kendine geçsin
evet yavrum daha doğrusu filinta gibi olup onun beni farketmesini sağlamaya çalışcamne de olsa erkek sonuçta peşinden koşuyo gibi görünüp şımartmaya bi taraflarını kaldırmaya gerek yok kendimi gözüne sokcam inşallah benden hoşlanır da o da yaklaşmaya çalışır :106:
merabalar ben de aranıza katılıp motive olmak istiyorum. şuaraalr şevkimi kaybetmiş durumdayım kendişmi kaybedersem verdiğimi de alıcam bu gidişle.
ben aslında 9. takımdayım. buradada olmak istedim. benimde kilom 76.8 di en son inşallah son günlerde yaptığım kaçamaklarla almamışımdır.82den indim. 5 aylık bir bebğim var emziriyorum ondan çok sıkı bişiler yapamıorum. şuaraalr sıcakalrdan spor da yapamıyorum. bir de 2. 5 yaşında bir kızım var.
listenize hemen mi dahil oluyoruz yoksa bir deneme süresi varmı
Kız ece bacım napıyon
Suzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam
cocuklarla ugrasiyorum nerdesin hande ya ozledik arada gel ozletme kendini
dikkat et canim gaz fark etmeden goturuyo
canim neden haksizlik olsun sen burdayken nekadar girdigini biliyo herkez sartlar el verse sen yine gelirsin bizi birakmazsin
kiz nebileyim e dedin sonrada eyub dedin
canm bundan senler once umraniyede dedemlerdeydik ve birgun sonra Kurban bayramiydi ben ve kuzenim mutfakda bulasik yikiyoduk cocuklara sirayla banyo yaptiriyolardi sohbenin tupude mutfakdaydi sonra kuzenim banyoya girdi en sonda ben sat 10 gibi herkez sirayla dokulmaya basladi en son bayiliyorum felan dedigimi hatirliyorum kendimdeyim ama reflexler yok gibi bisey tansiyon 8e 5di galiba hastaneye goturduler bizi iki araba tum acili kapladik encok biz mutfakdaydik diye biz etkilenmisiz oyuzden ben cok korkarim gazdan cok dikkat et canim kendini iyi hissetmezsen hemen disari cikDikkat etsek nolcak canım mecbur çalışacanız diyorlar acımssızlar kimbilir şuan nerelerde tatildeler biz ölsek umurları olmayacak kaç kişi zehirlendi nefes alıncak gibi değildi hala koku çıkmadı
Evet canım öle ama kimsenin hakkınıda yemek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?