70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eheheh eyyüp güzelmiş tabisi hergün güzel olmalıyım 1.75 boyum allahtan o da uzun kesin 1.85 vardır belki daha fazla kuzum benim ay uçtum gene öhöm ne diyodum evet çok güzel olmalıyım çok

bitmiyo canim zaten bizimki sevmiyo hastahaneleri bide simdi yatirirlar siz evde tek napicaksiniz diyo

gecmis olsun canim
sen bu e yi cok seviyosun insaallah rabbim sana yazar hakkinizda hayirlisi olsun

eeee hani Ismini soylemiyodun

ay haftasonu cok cozutum müzücüm :18: en az arti 2 bekliyordum su böregi baklava et pilav mayonezli salata ama arti 400 gramm almissim sadece ohh dedim rahatladim hadi devam verelim tatlim
kaçamak yok suzim..ben bilmem bu hafta o aldığını werip bide üzerine 500 gr wereceksin oda en az...af yok..ne yap ne et cumaya kadar hallet.....bizde dün arkadaşlarla gezmeye gittik..ben dışarıda yediğim zaman zayıflıyorum..balık doritos dondurma falan yedim ama azar azaar..yemek istemediğimden değil öyle pek yiyemiyorum işte..ewe geldim akşam..tartıldım sabah çıktığımkilodayımçok sewindim sabahta güzel rakamlardaydım..ama ewe gelince pilaw barbunya yedim aslında 3 er kaşık falan aldım ama ekmek falan yiyince bide saat 10da yiyince akşam yatarken olduğum kilo sabah aynen yerinde duruyordu 1 kilo artılardaydım..ha bide 4 tane tutku yedim..bugün dikkat etmeyeçalışıyorum bakalım..

günaydin kizlar
cok cis yedim ama iyiki fazla arti cikmadim cok korktum :18: bugün yine düzenimize dönelim hayirli hafta hayirli günler dilyiorum hepimize
suzimm artı diye bişey yok bundan sonra sana haberin ola..o artıyı werip en az 500 gr daha eksi olacaksın...
gunaydin kizlar

ya ben tartinin ustune cikmadan duramiyorum siz nasil yapiyosunuz bu hafta supriz olsun dedim ama yine tartildim ya Eki Görüntüle 750720
oh walla eceeeeeeeee...sen beni sollayıp gidiyon bende aynadan arkaya bakıyom iyi mi?anaaaaammmm...bu hafta beni geçicen desenya..:18::18::18::18::18:
geçmiş olsun canım yaa..türkiyeye gelip burada doktorlara gözükme şansı falan yok mu???
hiç denemedim ama yapamıyorumöyle şeyleri tatlım ya...
ona yolla buna yolla..kim anlıyor bundan..töbe yaaa..dikkattt

ay tatlımaçılmayı denemedin mi?hiç..sen herhalde iyice zayıflayıp filinta gibi olup açılmayı düşünüyorsun..

bgecmis olsun canim
sen bu e yi cok seviyosun insaallah rabbim sana yazar hakkinizda hayirlisi olsun

eeee hani Ismini soylemiyodun

teşekkür ederim canım inşallah kız allah seni naapmasın eyyüp değil adı sadece komiğime gitti eyyüp yazması ondan

ona yolla buna yolla..kim anlıyor bundan..töbe yaaa..dikkattt

ay tatlımaçılmayı denemedin mi?hiç..sen herhalde iyice zayıflayıp filinta gibi olup açılmayı düşünüyorsun..

valla hiç biri anlamıyo bundan gitmicem bi daha doktora kendi kendine geçsin

evet yavrum daha doğrusu filinta gibi olup onun beni farketmesini sağlamaya çalışcam ne de olsa erkek sonuçta peşinden koşuyo gibi görünüp şımartmaya bi taraflarını kaldırmaya gerek yok kendimi gözüne sokcam inşallah benden hoşlanır da o da yaklaşmaya çalışır :106:

hadi bakalım inşallah tatlım..şöyle fit olup alımlı ol iyice..bak nasıl koşuyo peşinden..

merabalar ben de aranıza katılıp motive olmak istiyorum. şuaraalr şevkimi kaybetmiş durumdayım kendişmi kaybedersem verdiğimi de alıcam bu gidişle.
ben aslında 9. takımdayım. buradada olmak istedim. benimde kilom 76.8 di en son inşallah son günlerde yaptığım kaçamaklarla almamışımdır.82den indim. 5 aylık bir bebğim var emziriyorum ondan çok sıkı bişiler yapamıorum. şuaraalr sıcakalrdan spor da yapamıyorum. bir de 2. 5 yaşında bir kızım var.
listenize hemen mi dahil oluyoruz yoksa bir deneme süresi varmı

canim simdilik Boyle bakalim cumaya Kadar devam edermi jilliana araverdim bikacgundur yapmiyorum
daha dogrusu tirstim biraz annem hoplayip ziplama siprail kayar felan dedi:18::18:tabi simdiye Kadar kaymadiysa
sagol canim

kiz nebileyim e dedin sonrada eyub dedin

hosgeldin canim baya birbirimize benziyoruz bende emziriyorum diyette yapiyorum bi Problem yok allaha sukur zaten sutum hic okadar cok olmadi Pasta borek gotururkende
benimde kizim buayin 21de 2yasina gircek oglumda 5bucuk aylik
deneme suremiz yok sadece ilk hafta bildirim yapiyosun listenin altinda ismin oluyo obir hafta listeye giriyosun

Kızlar nabersiniZ ben artık ayakta uyucak vaziyetteyim böle nası devam edicem bilmiyorum ay bugun avmde gaz kaçağı oldu boşaltılar millet panikten kaçarken birbirini ezdi kaç saat dışaeda bekledik tatil olsun die olmadı ama hala içerden koku çıkmadı midem bulanıyor kokudan insan hayatı ne kadar ucuz büyük firmalar kazanacak die çalışanları hiçe sayıyorlar

Suzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam

Gurbet beni sormuş geçen özledim kız işe başladım sosyal hayattan koptum keşke saatleri daha düzgün bi iş bulsam ay uyumak üzereyim

Suzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam

canim neden haksizlik olsun sen burdayken nekadar girdigini biliyo herkez sartlar el verse sen yine gelirsin bizi birakmazsin

cocuklarla ugrasiyorum nerdesin hande ya ozledik arada gel ozletme kendini
dikkat et canim gaz fark etmeden goturuyo

Dikkat etsek nolcak canım mecbur çalışacanız diyorlar acımssızlar kimbilir şuan nerelerde tatildeler biz ölsek umurları olmayacak kaç kişi zehirlendi nefes alıncak gibi değildi hala koku çıkmadı

Dikkat etsek nolcak canım mecbur çalışacanız diyorlar acımssızlar kimbilir şuan nerelerde tatildeler biz ölsek umurları olmayacak kaç kişi zehirlendi nefes alıncak gibi değildi hala koku çıkmadı
canm bundan senler once umraniyede dedemlerdeydik ve birgun sonra Kurban bayramiydi ben ve kuzenim mutfakda bulasik yikiyoduk cocuklara sirayla banyo yaptiriyolardi sohbenin tupude mutfakdaydi sonra kuzenim banyoya girdi en sonda ben sat 10 gibi herkez sirayla dokulmaya basladi en son bayiliyorum felan dedigimi hatirliyorum kendimdeyim ama reflexler yok gibi bisey tansiyon 8e 5di galiba hastaneye goturduler bizi iki araba tum acili kapladik encok biz mutfakdaydik diye biz etkilenmisiz oyuzden ben cok korkarim gazdan cok dikkat et canim kendini iyi hissetmezsen hemen disari cik
Evet canım öle ama kimsenin hakkınıda yemek istemem

haksizlik olmaz canim herkez seni biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…