haklısın şekerim eyüpü onaylar gibi olmuş
senin isim neydi canim soylemismiydin ben cikiyorum gorusuruz
hosgeldin canim baya birbirimize benziyoruz bende emziriyorum diyette yapiyorum bi Problem yok allaha sukur zaten sutum hic okadar cok olmadi Pasta borek gotururkende
benimde kizim buayin 21de 2yasina gircek oglumda 5bucuk aylik
deneme suremiz yok sadece ilk hafta bildirim yapiyosun listenin altinda ismin oluyo obir hafta listeye giriyosun
evet aynurcum memnun oldum tekrardanaynurseninki ece miydi :44: görüşürüz hayatım
ben 50 gunde 10 Kilo verdimhoşbuldum. evet gerçekten de benziyomuşuz. baya kilo vermişsin sen çizelgenden belli oluo. 10 kiloyu nekadar zamanda verdin. diyet olarak ne yapıosun. benimde acilen vermem lazım.1
vay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az dahasevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak
dikkat etsene canim daha sevdiceginle dugununu gorcez bize fotolarini atcaksin
ya kızlar şu etiketteki yazan kilomuzu nasıl değiştireceğiz
Herkese selamlar:) 4 aydır sizi hergün okudum neredeyse. 80.6 kiloydum diyet ve spora başladığımda. şu an 69 kiloyum. hedefim 58-60. Neden 60-69 topiğinde değilim çünkü siz bana daha sıcak geliyorsunuz ve sürekli yazıyorsunuz. Bir de sizleri okumaktan sizi tanıyor gibi bir şey oldum artık. Bu arada İzmir'den katılıyorum yarışmaya. İsmim Seçil.
Hoşgeldin canım, size de afiyet olsun, güzel geçti mi tatilin?betül suzi ellerinize sağlık kızlar..
kilo verenleri canı gönülden kutlarım
veremeyenlerde haftaya inşallah..
tebrikler ececim..
maşallh hiç duraklaman olmadı çok güzel verdin..
iradenede tebrikler
senin menüleri görünce kendi yediklerimden utanıyorum
gny canım..
bizde dün yufka yaptık bizimki böreklik oluyo
afiyetle yiyin
ramazan hepimize güzellik getirsin inşallah
orucumuzu tutup bayrama eriştirsin rabbim
herkes merhaba güzel bir hafta diliyorum
ben gelene kdr öğlen oldu
bursadaydım dün gece geldik
yattığımda 3 e geliyordu sabahda işbaşı
herzamanki tatil klasiği 2 kilo artıyla döndüm...
Allah acil şifalar versin, inşallah biran önce çaresini bulursunuz.tesekkurler canim
ne oldugunu anlamiyolarki canim trdekiler fitik var demisti burdakiler kas yada sinir skisiyo diyolar fitik yok
tansiyon hastasi 16nin altina nerdeyse hic dusmez
bir suru hastaligi var aslinda
mide problemi var safra kesesi vardi onu aldirdi
diyo bazen bana hasta adami aldin diye
Hastane değiştirsen canım, neredeydin bilmiyorum ama, doktor araştırıp da o doktora gitsen?öff anca gelebildim ya hastaneyle uğraşıyom hep tırnağım için ortopediye gidiyom dermatolojiye gitcen diyolar dermatolojiye gidiyom genel cerrahiye gitcen diyolar genel cerrahiden yine ortopediye gönderiyolar sinirim zıpladıeve gelince telefon edip küfretcektim annem müsaade etmedi bi de aç aç gittik sabah saatlerce bekledik işimiz görülmeyince de sinirden iştahım açıldı burger'a gittik bozdum bugün diyeti akşama kadar bişey yemicem akşam da yulaf ezmesi yicem sadece
platonik aşkım olarak kalmıcak kararlıyım benim olcakya benim olacak ya da benim! :111:
Hoşgeldin canımmerabalar ben de aranıza katılıp motive olmak istiyorum. şuaraalr şevkimi kaybetmiş durumdayım kendişmi kaybedersem verdiğimi de alıcam bu gidişle.
ben aslında 9. takımdayım. buradada olmak istedim. benimde kilom 76.8 di en son inşallah son günlerde yaptığım kaçamaklarla almamışımdır.82den indim. 5 aylık bir bebğim var emziriyorum ondan çok sıkı bişiler yapamıorum. şuaraalr sıcakalrdan spor da yapamıyorum. bir de 2. 5 yaşında bir kızım var.
listenize hemen mi dahil oluyoruz yoksa bir deneme süresi varmı
Ay nerelerdesin canım sen özledik seni, işin de zormuş gerçekten inşallah biran önce yapılır canım ya, öyle şey mi olur, bir patlasa Allah korusun.Kızlar nabersiniZ ben artık ayakta uyucak vaziyetteyim böle nası devam edicem bilmiyorum ay bugun avmde gaz kaçağı oldu boşaltılar millet panikten kaçarken birbirini ezdi kaç saat dışaeda bekledik tatil olsun die olmadı ama hala içerden koku çıkmadı midem bulanıyor kokudan insan hayatı ne kadar ucuz büyük firmalar kazanacak die çalışanları hiçe sayıyorlar
Önce yaptığın yerden yapacaksın.ya kızlar şu etiketteki yazan kilomuzu nasıl değiştireceğiz
Aramıza hoşgeldin.Herkese selamlar:) 4 aydır sizi hergün okudum neredeyse. 80.6 kiloydum diyet ve spora başladığımda. şu an 69 kiloyum. hedefim 58-60. Neden 60-69 topiğinde değilim çünkü siz bana daha sıcak geliyorsunuz ve sürekli yazıyorsunuz. Bir de sizleri okumaktan sizi tanıyor gibi bir şey oldum artık. Bu arada İzmir'den katılıyorum yarışmaya. İsmim Seçil.
bende sahurda kahvaltılığı seviyorum hafif oluyorevet dogru canim aksam daha güzel olur yaninada yogurtsahurda iki dilim ekmek bi haslanmis yumurta 1 domates 1 salatalik 5 zeytin yiyesim var
geçmiş olsun canımKızlar nabersiniZ ben artık ayakta uyucak vaziyetteyim böle nası devam edicem bilmiyorum ay bugun avmde gaz kaçağı oldu boşaltılar millet panikten kaçarken birbirini ezdi kaç saat dışaeda bekledik tatil olsun die olmadı ama hala içerden koku çıkmadı midem bulanıyor kokudan insan hayatı ne kadar ucuz büyük firmalar kazanacak die çalışanları hiçe sayıyorlar
gerçekten az olmuşbugunku menum
kahvalti 2dilim tost ekmegi birinin ustune diyet surme peynir 4 zeytin bikac catal helva 1cay kasigi pekmez 300kalori
ogle 1tabak Yesil mercimek 1salata 250 kalori
ara cilek 50 kalori
sutlu tek sekerli kahve 40 kalori
aksam yogurtlu cilekve nektarili musli 250 kalori
toplam 840 kalori aboo ne az yemisim bugun
yatmadan bide sut icerim oda diyet zaten 70 kalori
süper canım...kizlar kendime yeni cizelge yaptim gercek hedefimle nasil olmus
sağol canım güzeldiHoşgeldin canım, size de afiyet olsun, güzel geçti mi tatilin?
Allah acil şifalar versin, inşallah biran önce çaresini bulursunuz.
Hastane değiştirsen canım, neredeydin bilmiyorum ama, doktor araştırıp da o doktora gitsen?
Hoşgeldin canım
Ay nerelerdesin canım sen özledik seni, işin de zormuş gerçekten inşallah biran önce yapılır canım ya, öyle şey mi olur, bir patlasa Allah korusun.
Önce yaptığın yerden yapacaksın.
Aramıza hoşgeldin.
Betül dün yazamadım canım eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebriklerr.
Suzi kardeşinin sözü hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Herkese tekrar hayırlı Ramazanlar, Allah 30 günü tamamlamayı nasip etsin inşallah, tabii ki biz bayanlar olarak eksiğimiz olacak ama, kalanları da sağlıcakla tutmayı nasip etsin, güç kuvvet versin.
Herkese günaydınlarrr
Günaydın canım,bende sahurda kahvaltılığı seviyorum hafif oluyor
geçmiş olsun canım
hayırlısıyla saatleri az olan bi iş bulursun canım
çok zor uzun saatler ayaktasın
gerçekten az olmuş
kız ece dikkat et kendine
bide bebiş emziriyorsun bak demedi deme
süper canım...
kilo vermeye başmadan ölçülerini almışmıydın canım
öncesi sonrası ne kadar farketti
sağol canım güzeldi
ablamlar abimler yeğenler yedik içtik gezdik
dolu doluydu
günaydın canım..
günaydın kızlarrrrr
kimse kalkamadı heralde
biz çalışanlar mecbur işteyiz
iki sene ramazanda evdeydim ahhhh ahhhhhh
65 den nasıl 51 e düştüğümü merak edenler olmuş doğumdan sonra bebişim 2 aylıkken sevgili kocamın internetteki b..klarını yakalayınca bir hırs yaptım süt artırıcı çayla beraber porsiyonlarımı azalttım ve 9lu çaya başladım iştahım kapandı ama bol sıvı tükettim sütümde de bi sıkıntı olmadı bu çaya oğlum 6 aylıkken başladım tabi ama hırs diyorum başka da bile demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?