70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum. evet gerçekten de benziyomuşuz. baya kilo vermişsin sen çizelgenden belli oluo. 10 kiloyu nekadar zamanda verdin. diyet olarak ne yapıosun. benimde acilen vermem lazım.1

vay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az daha sevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak

aynur seninki ece miydi :44: görüşürüz hayatım
evet aynurcum memnun oldum tekrardan
hoşbuldum. evet gerçekten de benziyomuşuz. baya kilo vermişsin sen çizelgenden belli oluo. 10 kiloyu nekadar zamanda verdin. diyet olarak ne yapıosun. benimde acilen vermem lazım.1
ben 50 gunde 10 Kilo verdim
benimki biraz karisik habire netten farkli farkli diyetleri deniyorum
suan biraktim ama jillianla spor yapiyordum ilk 30gun programini yaptim sonra tekrar basladim ama biraktim simdilik
haftada 3 yada 4gun yuruyorum en az 3km
simdide 1200kaloriyi gecmemeye calisiyorum kalori hesabi yapiyorum
esime diyorum kiloverme hakkinda ihtisas yaptim diye habire arastiriyorum ne kac kalori
biseyi yemeden once arkasina bakiyorum kac kalori diye
vay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az daha sevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak

dikkat etsene canim daha sevdiceginle dugununu gorcez bize fotolarini atcaksin

bugunku menum

kahvalti 2dilim tost ekmegi birinin ustune diyet surme peynir 4 zeytin bikac catal helva 1cay kasigi pekmez 300kalori

ogle 1tabak Yesil mercimek 1salata 250 kalori

ara cilek 50 kalori
sutlu tek sekerli kahve 40 kalori

aksam yogurtlu cilekve nektarili musli 250 kalori

toplam 840 kalori aboo ne az yemisim bugun

yatmadan bide sut icerim oda diyet zaten 70 kalori

Herkese selamlar:) 4 aydır sizi hergün okudum neredeyse. 80.6 kiloydum diyet ve spora başladığımda. şu an 69 kiloyum. hedefim 58-60. Neden 60-69 topiğinde değilim çünkü siz bana daha sıcak geliyorsunuz ve sürekli yazıyorsunuz. Bir de sizleri okumaktan sizi tanıyor gibi bir şey oldum artık. Bu arada İzmir'den katılıyorum yarışmaya. İsmim Seçil.

hosgeldin canim bende ece yarin topik dolu olur bende almanyadayim

Hoşgeldin canım, size de afiyet olsun, güzel geçti mi tatilin?

Allah acil şifalar versin, inşallah biran önce çaresini bulursunuz.

Hastane değiştirsen canım, neredeydin bilmiyorum ama, doktor araştırıp da o doktora gitsen?

Hoşgeldin canım

Ay nerelerdesin canım sen özledik seni, işin de zormuş gerçekten inşallah biran önce yapılır canım ya, öyle şey mi olur, bir patlasa Allah korusun.

ya kızlar şu etiketteki yazan kilomuzu nasıl değiştireceğiz
Önce yaptığın yerden yapacaksın.

Aramıza hoşgeldin.

Betül dün yazamadım canım eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebriklerr.
Suzi kardeşinin sözü hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Herkese tekrar hayırlı Ramazanlar, Allah 30 günü tamamlamayı nasip etsin inşallah, tabii ki biz bayanlar olarak eksiğimiz olacak ama, kalanları da sağlıcakla tutmayı nasip etsin, güç kuvvet versin.

evet dogru canim aksam daha güzel olur yaninada yogurt sahurda iki dilim ekmek bi haslanmis yumurta 1 domates 1 salatalik 5 zeytin yiyesim var
bende sahurda kahvaltılığı seviyorum hafif oluyor
geçmiş olsun canım
hayırlısıyla saatleri az olan bi iş bulursun canım
çok zor uzun saatler ayaktasın
gerçekten az olmuş
kız ece dikkat et kendine
bide bebiş emziriyorsun bak demedi deme
kizlar kendime yeni cizelge yaptim gercek hedefimle nasil olmus
süper canım...

kilo vermeye başmadan ölçülerini almışmıydın canım
öncesi sonrası ne kadar farketti
sağol canım güzeldi
ablamlar abimler yeğenler yedik içtik gezdik
dolu doluydu
Herkese günaydınlarrr

günaydın canım..

günaydın kızlarrrrr
kimse kalkamadı heralde
biz çalışanlar mecbur işteyiz
iki sene ramazanda evdeydim ahhhh ahhhhhh

Günaydın canım,
Evet kimse gelmemiş, ne yapalım çok şükür işimiz var da çalışıyoruz.
Ben de bayram sonu kullanacağım 1 hafta iznimi, bayramla birleştireceğim. İnşallah bizim de güzel geçer.
Ailenle birlikte olmak iyi gelmiştir sana da ne güzel.

65 den nasıl 51 e düştüğümü merak edenler olmuş doğumdan sonra bebişim 2 aylıkken sevgili kocamın internetteki b..klarını yakalayınca bir hırs yaptım süt artırıcı çayla beraber porsiyonlarımı azalttım ve 9lu çaya başladım iştahım kapandı ama bol sıvı tükettim sütümde de bi sıkıntı olmadı bu çaya oğlum 6 aylıkken başladım tabi ama hırs diyorum başka da bile demiyorum

9 lu cayı nerden aldın tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…