70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet hırsla zayıflamaya kesin karar vermişsin heralde çok güzel vermişsin tebrik ederim :)

Kızlar ben de aranıza yenı katıldım. Yaklaşık bir ay önce doktor kontrolünde diyete başladım. Başladığım gün 71,3 kilo çıkmıştım. Bu haftaki kontrol de 67,6 çıktım Ancak bu hafta cok bozdum dıyetımı carsamba tekrar kontrol var gıtmeye korkuyorum sanırım bıraz motıvasyonum dustu Daha verilecek cooooook kilo var yerken güzel de vermesı cok zor ya

Herkese günaydın. Sahurda tost ve haşlanmış yumurta yedim. Valla zayıflıcam diye az yesem bayılırdım heralde

Olsun canım arada bozmak lazım ya :109: Hosgeldin bende gecen persembe katıldım

çok şükür canım...
bayramda bende senin gibi yapıcam annemin yanına samsuna gidicem inşallah
Herkese günaydın. Sahurda tost ve haşlanmış yumurta yedim. Valla zayıflıcam diye az yesem bayılırdım heralde

afiyet olsun canım
yanına domataes salatalık yeşillk eklersen daha doyurucu olur

Tünaydın kızlar tatili de yaptım geldim şimdi iş yerindeki işleri bitirmeye calısıyorum yavas yavasta gecmıse göz atıcam tatilden geldim tartıldım 2 kilo artıdayım bu hafta anca onları vericem inşallah toparlayabilirsem ipin ucu çok feci kaçtı bakalım nasıl tutucam sizlerde ne var ne yok özledim cok hepiciniziii

afiyet olsun canım
yanına domataes salatalık yeşillk eklersen daha doyurucu olur[/QUOTE]

domates salatalık ve şekersiz çay da vardı =)

Son düzenleme:
hoş geldin canım
bende geçen hf da tatildeydim ve bende tatil klasiği oldu 2 kilo artıyla dönmek
veririz inşallah
onun haricinde iyiyiz
sen nasılsın canım
afiyet olsun canım
yanına domataes salatalık yeşillk eklersen daha doyurucu olur

domates salatalık ve şekersiz çay da vardı =)[/QUOTE]

süpermiş o zaman

Amin canim sagol

bende fark ettim az oldugunu aksam biseyler daha atistirdim
canim mezurem yoktu sonra aldim yazdim tarihinide suan ahmeti salliyorum tekrar olcup aradaki farki yazarim

Hoşgeldin canım, biz de seni özledik, bu ara hepimiz aldık maalesef tatile gidenler, şimdi araya Ramazan girdi, bakalım, Ramazan sonrası devam ederiz diyete, Ramazan da güzel beslenmemiz gerekiyor, tabii güzel derken abur- cubur ağır yiyecekler değil normal oranlarda yemeğimizi yemeliyiz, çünkü 17 saat gibi bir süre var.

gunaydin kizlar
gece sahura kalkmak icin telimi kurdum ama yanlislikla gununu degistirmemisim bi uyandim Saat 3 35 nasil fîrladigimi bbilmiyorum mutfaga haslama yumurta yapicaktim ama yetismez diye bende hemen omlet yaptim iki dakkada bi kahvalti esime salma cay kendime sut biseyler atistirdik 3 55 imsakti adama sigara icicek Zaman kalmadi
ay nerdeyse ilk sahurdan ac tucaktik

iyi yine yakalamışsınız ilk günden aç oruç zor olurdu
bende teli ayarlamadan yatmışım
çok şükür 1.30 da uyandım da tekrar ayarlayıp yattım
biz hadi neysede benim çocuklarda oruç tutuyor onlara zor olurdu

zerracim
diyeten nerdeyse bir ay sonra baslamisim olvuleri almaya

15 haziran
gogus 96
bel 82.5
kalca 104
kol 31.5

26 haziran
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94
kol 31.5
ayak 61
9 temmuz
gogus 90
bel 76
kalca 99
alt karin 91
ayak 59
kol 31

selam kızlaaarr

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ehehe casus çok tatlısın hayatım hoşgeldin ben de aynur

kizlar kendime yeni cizelge yaptim gercek hedefimle nasil olmus

çok güzel olmuş yavrum hadi bakalım yeşil yazılı kiloya ulaşalım çabucak

Hastane değiştirsen canım, neredeydin bilmiyorum ama, doktor araştırıp da o doktora gitsen?

önceden devlet hastanesine gitmiştim en son üniversiteye gittim yine ilgilenmediler bi daha gitmicektim de annem ısrar etti haftaya ssk hastanesine de gitcem artık bu son
Allah gönlüne göre versin inşallah şu mübarek günlerde aminnnn

aminn hayatım çok teşekkür ederimm

ay o çok fena oluyo allahtan yetişmişsiniz canım allah kabul etsin

evet canim soyle 1bucuk ayda ulassak super olur
ya evet fena olcakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…