70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık betülcüm kilo veren arkadasları da tebrık edıyorum

kahvaltim kizlar yedim pismanmiyim degilim
Eki Görüntüle 750238

afıyet olsun canım cok guzel gorunuyor

Meraba kızlar bugun 79 kilo ile bende aranıza katılıyorum. İnş. hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz :)

hoşgeldinnn... inşallahhh

Hoşgeldin bende yeniyim :) Bu topiği hep okurdum ama yeni üye olup katıldım. İnşallah güzel duygular yaşıcaz incecik bedenlerle

inşallah sende hoşgeldinn

evet dediğin gibi aldık tatilde toparlamakta zor olucak şimdi

iyi yetişebilmişsin bari canım yaa

belin ne güzel incelmiş canım yaa

Bende geldimmm :) 165 boy 71 kilo inş veririz ben hergün yürücem inş

hoşgeldinnnn

tesekkurler canim
jillianin etkisi canim 1ay daha yapsam super olcak ozaman alt karinda giderdiye umuyorum

selam kızlar ramazanınız hayırlı olsun pek takılamıyorum bizde ramazanlar çok davetli geçer ondan dolayı hazırlıklarla uğraşıyorum bu akşam kaynanamlar davetli bize onun için kalkıp yemek yapcam inşallah akşam iftarda çok kaçırmam

çok güzel gitmiş canım yaa..
sporun faydaları ben spor yapmadığından belim kalın
59 lardayken 78 cm di
şimdi 80 cm olmuş

kolay gelsin canım
sagol canim

kolay gelsin yavrucum bahçen hayırlı olsun
amin sagol cnim

kolay gelsin balli
sagol ece

sagol canimm ay bi yandan calisiyorum bi yandan yiyorum kiz

bahçeyle uğraşmak güzeldir
kolay gelsin canımcım
özledim
sagol canim bendee
ama yoruluyoruz bakimsiz kalmis Allahin izni ile bi istedigimiz hale getirsek
liste icinde sagol canimm

oyy suzimmm bende özledimm canimm
cok isi var bahcenin suzim istedigimiz hale bi getirsek insallahh
sen neler yaptin canim gecmisede gidemiyorum :26:
ne yaptiniz söz felan nasil gecti
ne giydin ne yedin

berenerva2 arkadaşımı tebrik etmek istiyorum vallahi ölçüleri görünce sapıttım kaldım jillian bu kadar çabuk etki ediyormu yaaaa

direk atladım konuya kızçelerim ama arkadaşın azmine hayran kaldım vallahi helal olsun

hepinizi özledim vallahi

acilen bende diyet moda geçmem gerek ama nasıl yapçem bu işi bilmiyorum bir ara dukan yaptım sognradan vazgeçtim kalabalık olunca aile sürekli et et bütçeyi zorluor biraz :18::18:

o yüzden eski metoda dönemeye karar verdim ama hala başlayamadım bide ramazan girdi araya bakalım

tatil öncesi acilen kurtulmam gerek bu kilolarda özellikle bacak bölgesiindeki yağlardan :18::18::18:

özel bacak egzersiz hareketleriniz varmı işe yarayan
benim basenden itibaren bir başlıyor maşallah dizim dahi dizlikten çıktı kapkalın bişi oldu

böyle giderse etek asla giyemem
bu yüzden acilen bacak hareketlerine ihtiyacım var eminim sporla düzelicektir

herkese hayırlı ramazanlar umarım veririm bu kiloları

tesekkur ediyorum canim jillian feci ise yariyo bence esimde oyle diyo gitti gobegin diyoki gercekten azaldi onden gidiyodu

kizlar kocis tozuttu
istedikleri yemeklere yetisemiyorum
her Saniye bisey yap diyo
basliyo baklava yap sutlac yap serbeti koyda kadayifi yap once firinda tavuk yap dedi sonra yok kofte yap dedi pide yapsana diyo slata yap cacik yap
daha aklima gelmeyenlerde var
tabi ben istediklerinden CORBA makarna kofte salata cacik ve pideyi yapiyorum
Tatli yok simdilik

maşşşallah neresine yicekmiş o kadar şeyi eşin tombiş mi canım merak ettim

ooo ptty ptty hatırladın mı beni yavrum

hoşgeldin canım..
canim simdilik Boyle bakalim cumaya Kadar devam edermi jilliana araverdim bikacgundur yapmiyorum
daha dogrusu tirstim biraz annem hoplayip ziplama siprail kayar felan dedi:18::18:tabi simdiye Kadar kaymadiysa
sagol canim
bende korkuyorum walla..15inde spiral kontrolüne gitcem..ozaman sorcam doktoruma..
handemmm çok özledimamaa kızzz..
Suzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam
gel tatlım sonuçta bahanen war..eğer tamamen uzaklaşırsan bozarsın..sen bildirimlerini yap..
vay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az daha sevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak
ayy bazen banadaoluyor öyle..diyorum bi kaşık suda boğulup ölmekte war diye..
harika tatlım..sadece müsli falan yiyorsunya ececim başında dönme falan filan olmuyor mu?
hoşgeldin canım..
kizlar kendime yeni cizelge yaptim gercek hedefimle nasil olmus
harika olmuş tatlım...walla ben 58de sabitimşuan..o kiloyu bi göreyimde.sen hırslısın bacım yaparsın..ben 58 i görsem o bile yetecek şimdilik..
ah o hırs yokmu?oolunca harika yapılıyor..
hoşgeldin canım bak ne güzel kilo wermişsin dewamıda gelir sen buraya takıl yeter..
hoşgeldin merwecim...
bende 10 dakika kala kalkmışım..acele yedim bişeyler ama ne yediğimi hatırlamıyorum bile..
bayafark war..oh ne güzel.ben spor falan yapmıyorum sarktım gittim..ip atlıcam reglim de bitti..az sonra midem biraz hafiflesin atlayayım..ama onuda yapamam kesin daha bulaşık yıkıcam ütü yapcam iş çokk..
Bende geldimmm :) 165 boy 71 kilo inş veririz ben hergün yürücem inş
hoşgeldin canım..
hayırlı ramazanlar canım..
hayirli ramazanlaar
ben geldim kizlar nasilsiniz
ne var ne yok kim anlatceek
hayırlı ramazanlar balım nerelerdesin ya..bende pek takılamayıwerdim canım yaa..
sagol canimm ay bi yandan calisiyorum bi yandan yiyorum kiz
yemeeeeeeeeee

Herkese iyi akşamlar, ben kaçar
iyi akşamlar..
zaten bu kocalar yapıyor napıyorsa..hep ben o yüzden kilo alıyorum..

benim icinde sor canim bende merak ediyorum sprailde bisey olmasinda
yok canim olmuyo hatta daha tok tutuyo
insaallah canim 58ide gorursun 55de
benimde cok isim var canim
aynen canim aynen

ah ahh daha 1saat var iftara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…