Bende geldimmm :) 165 boy 71 kilo inş veririz ben hergün yürücem inş
5 TEMMUZ 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 3,300 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 3,100 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 66,3 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 67,4 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 19,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 10,5 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,5 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 24,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 12,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] +1,6 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 21,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi meruf olmuştur
Tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız hakuda
Hoşgeldin
Daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
Hoşçakalın
Meraba kızlar bugun 79 kilo ile bende aranıza katılıyorum. İnş. hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz :)
Hoşgeldin bende yeniyim :) Bu topiği hep okurdum ama yeni üye olup katıldım. İnşallah güzel duygular yaşıcaz incecik bedenlerle
Hoşgeldin canım, biz de seni özledik, bu ara hepimiz aldık maalesef tatile gidenler, şimdi araya Ramazan girdi, bakalım, Ramazan sonrası devam ederiz diyete, Ramazan da güzel beslenmemiz gerekiyor, tabii güzel derken abur- cubur ağır yiyecekler değil normal oranlarda yemeğimizi yemeliyiz, çünkü 17 saat gibi bir süre var.
gunaydin kizlar
gece sahura kalkmak icin telimi kurdum ama yanlislikla gununu degistirmemisim bi uyandim Saat 3 35 nasil fîrladigimi bbilmiyorum mutfaga haslama yumurta yapicaktim ama yetismez diye bende hemen omlet yaptim iki dakkada bi kahvalti esime salma cay kendime sut biseyler atistirdik 3 55 imsakti adama sigara icicek Zaman kalmadi
ay nerdeyse ilk sahurdan ac tucaktik
zerracim
diyeten nerdeyse bir ay sonra baslamisim olvuleri almaya
15 haziran
gogus 96
bel 82.5
kalca 104
kol 31.5
26 haziran
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94
kol 31.5
ayak 61
9 temmuz
gogus 90
bel 76
kalca 99
alt karin 91
ayak 59
kol 31
Bende geldimmm :) 165 boy 71 kilo inş veririz ben hergün yürücem inş
eline sağlık betülcüm kilo veren arkadasları da tebrık edıyorum
afıyet olsun canım cok guzel gorunuyor
hoşgeldinnn... inşallahhh
inşallah sende hoşgeldinn
evet dediğin gibi aldık tatilde toparlamakta zor olucak şimdi
iyi yetişebilmişsin bari canım yaa
belin ne güzel incelmiş canım yaa
hoşgeldinnnn
zerracim
15 haziran
gogus 96
bel 82.5
kalca 104
kol 31.5
26 haziran
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94
kol 31.5
ayak 61
9 temmuz
gogus 90
bel 76
kalca 99
alt karin 91
ayak 59
kol 31
sagol canimkolay gelsin canım
amin sagol cnimkolay gelsin yavrucum bahçen hayırlı olsun
sagol ecekolay gelsin balli
sagol canimmtuwalete gitmen iyiolmuş..ama o gittiğin muhtemelen akşamdan kalanlardır..
kız suzim gösterebilisem ama nasıl göstercemm...
stres sıkıntı zaten başa bela tatlımm..uzak durmak gerekte durabilirsen oda..
dün dikkat ettim canım..açlıktan bayıldım gece 2ye kadarda uyumayınca açlık tawan yaptı ama yemedim..yarın balık restaurantına gitcez yerim orda balığı zaten 1 tane yiyebilirim ekmekfalan yemem balıkla zaten..akşama da dikkat ettimmi?oldu bitti..
hah böyle suzim her hafta 500 600 wersen ohoooooo nerelere gelirsin..alma geri falan..bak bende başladım yine..
ewet bu hafta 63.50 olcazzzz..hedefolsun..ulaşamasak bile yükseliriz..dimi ama..
güzel tatlımda fırında pataes okadar kalori olmaz.1 patates 100 kalori
olsun canım bak kilo almamışsın werirsin dewam
yemene rağmen eksilerdesin..
ewet tatlımdündü..
kolay gele balım..çalışkız azcık erisin toto..
sagol canimbahçeyle uğraşmak güzeldir
kolay gelsin canımcım
özledim
oyy suzimmm bende özledimm canimmkurtulcaz tatlimsen güzel gidiyorsun masallah benimkide cosuyor birilerini gördümü
insallah kuzum onlar mutlu olsunlarbende seni özledim tatli kiz canim benim
her hafta ayni kisi yapmamis olur kuzum bence :26:
tebrikler baharcim 100 de olsa gitmis
hosgeldin canim tekrar
bahce bizi ayirdi ballimben o bahceye gelirim hepsini yer bitiririm kolay gelsin tatlim cok da özletme kendini
1-2 kilo bile versen fark ediliyor baharcim ne güzel itifatlar duymak
beceremedimfatma resim eklemisdin iple annemde denedim ama olmadi
ay haftasonu cok cozutum müzücüm :18: en az arti 2 bekliyordum su böregi baklava et pilav mayonezli salataama arti 400 gramm almissim sadece ohh dedim rahatladim hadi devam verelim tatlim
bi yerde okudum nekadar diyetine adapte olursan okdar basarirmissin dogru yoldasin ececim masallah sana
ay google amcaya sordum gercekden varmis aldinmianneme diyeyim gelirken bana da alsin aliyormudur acaba kil tüylerimizi :111:
ayniyim kuzum yerimde debelesiyorumsenin tatil nezamn bitiyor
hadi gözün aydin tatlim
ellerine saglik betülümyine cok güzel olmus birincimiz meruf u kutluyorum
yok canim bana birsey batmiyor :26:
affiyet olsun ececim cok güzel görünüyor
hosgeldin canim aramiza
birsey olmaz tatlim diger ögünler dikkat ettinmi affiyet olsun
iyi gidiyorsun kuzu hadi bakalim
okul zamaninda benimde vardin platonik askim :97:
yok canim bizde yasak falan hosgeldin aramiza
günaydin aysecim
günaydin fadimemamin
gecmise takildim fatmacim yettim garigünaydin tatlim
çok güzel gitmiş canım yaa..
sporun faydaları ben spor yapmadığından belim kalın
59 lardayken 78 cm di
şimdi 80 cm olmuş
berenerva2 arkadaşımı tebrik etmek istiyorum vallahi ölçüleri görünce sapıttım kaldım jillian bu kadar çabuk etki ediyormu yaaaa
direk atladım konuya kızçelerim ama arkadaşın azmine hayran kaldım vallahi helal olsun
hepinizi özledim vallahi
acilen bende diyet moda geçmem gerek ama nasıl yapçem bu işi bilmiyorum bir ara dukan yaptım sognradan vazgeçtim kalabalık olunca aile sürekli et et bütçeyi zorluor biraz :18::18:
o yüzden eski metoda dönemeye karar verdim ama hala başlayamadım bide ramazan girdi araya bakalım
tatil öncesi acilen kurtulmam gerek bu kilolarda özellikle bacak bölgesiindeki yağlardan :18::18::18:
özel bacak egzersiz hareketleriniz varmı işe yarayan
benim basenden itibaren bir başlıyor maşallah dizim dahi dizlikten çıktı kapkalın bişi oldu
böyle giderse etek asla giyemem
bu yüzden acilen bacak hareketlerine ihtiyacım var eminim sporla düzelicektir
herkese hayırlı ramazanlar umarım veririm bu kiloları
kizlar kocis tozuttu
istedikleri yemeklere yetisemiyorum
her Saniye bisey yap diyo
basliyo baklava yap sutlac yap serbeti koyda kadayifi yap once firinda tavuk yap dedi sonra yok kofte yap dedi pide yapsana diyo slata yap cacik yap
daha aklima gelmeyenlerde var
tabi ben istediklerinden CORBA makarna kofte salata cacik ve pideyi yapiyorum
Tatli yok simdilik
berenerva2 arkadaşımı tebrik etmek istiyorum vallahi ölçüleri görünce sapıttım kaldım jillian bu kadar çabuk etki ediyormu yaaaa
direk atladım konuya kızçelerim ama arkadaşın azmine hayran kaldım vallahi helal olsun
hepinizi özledim vallahi
acilen bende diyet moda geçmem gerek ama nasıl yapçem bu işi bilmiyorum bir ara dukan yaptım sognradan vazgeçtim kalabalık olunca aile sürekli et et bütçeyi zorluor biraz :18::18:
o yüzden eski metoda dönemeye karar verdim ama hala başlayamadım bide ramazan girdi araya bakalım
tatil öncesi acilen kurtulmam gerek bu kilolarda özellikle bacak bölgesiindeki yağlardan :18::18::18:
özel bacak egzersiz hareketleriniz varmı işe yarayan
benim basenden itibaren bir başlıyor maşallah dizim dahi dizlikten çıktı kapkalın bişi oldu
böyle giderse etek asla giyemem
bu yüzden acilen bacak hareketlerine ihtiyacım var eminim sporla düzelicektir
herkese hayırlı ramazanlar umarım veririm bu kiloları
hoşgeldin canım..merabalar ben de aranıza katılıp motive olmak istiyorum. şuaraalr şevkimi kaybetmiş durumdayım kendişmi kaybedersem verdiğimi de alıcam bu gidişle.
ben aslında 9. takımdayım. buradada olmak istedim. benimde kilom 76.8 di en son inşallah son günlerde yaptığım kaçamaklarla almamışımdır.82den indim. 5 aylık bir bebğim var emziriyorum ondan çok sıkı bişiler yapamıorum. şuaraalr sıcakalrdan spor da yapamıyorum. bir de 2. 5 yaşında bir kızım var.
listenize hemen mi dahil oluyoruz yoksa bir deneme süresi varmı
bende korkuyorum walla..15inde spiral kontrolüne gitcem..ozaman sorcam doktoruma..canim simdilik Boyle bakalim cumaya Kadar devam edermi jilliana araverdim bikacgundur yapmiyorum
daha dogrusu tirstim biraz annem hoplayip ziplama siprail kayar felan dedi:18::18:tabi simdiye Kadar kaymadiysa
sagol canim
handemmm çok özledimamaa kızzz..Kızlar nabersiniZ ben artık ayakta uyucak vaziyetteyim böle nası devam edicem bilmiyorum ay bugun avmde gaz kaçağı oldu boşaltılar millet panikten kaçarken birbirini ezdi kaç saat dışaeda bekledik tatil olsun die olmadı ama hala içerden koku çıkmadı midem bulanıyor kokudan insan hayatı ne kadar ucuz büyük firmalar kazanacak die çalışanları hiçe sayıyorlar
gel tatlım sonuçta bahanen war..eğer tamamen uzaklaşırsan bozarsın..sen bildirimlerini yap..Suzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam
vay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az dahasevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak
harika tatlım..sadece müsli falan yiyorsunya ececim başında dönme falan filan olmuyor mu?bugunku menum
kahvalti 2dilim tost ekmegi birinin ustune diyet surme peynir 4 zeytin bikac catal helva 1cay kasigi pekmez 300kalori
ogle 1tabak Yesil mercimek 1salata 250 kalori
ara cilek 50 kalori
sutlu tek sekerli kahve 40 kalori
aksam yogurtlu cilekve nektarili musli 250 kalori
toplam 840 kalori aboo ne az yemisim bugun
yatmadan bide sut icerim oda diyet zaten 70 kalori
hoşgeldin canım..Herkese selamlar:) 4 aydır sizi hergün okudum neredeyse. 80.6 kiloydum diyet ve spora başladığımda. şu an 69 kiloyum. hedefim 58-60. Neden 60-69 topiğinde değilim çünkü siz bana daha sıcak geliyorsunuz ve sürekli yazıyorsunuz. Bir de sizleri okumaktan sizi tanıyor gibi bir şey oldum artık. Bu arada İzmir'den katılıyorum yarışmaya. İsmim Seçil.
harika olmuş tatlım...walla ben 58de sabitimşuan..o kiloyu bi göreyimde.sen hırslısın bacım yaparsın..ben 58 i görsem o bile yetecek şimdilik..kizlar kendime yeni cizelge yaptim gercek hedefimle nasil olmus
ah o hırs yokmu?oolunca harika yapılıyor..65 den nasıl 51 e düştüğümü merak edenler olmuş doğumdan sonra bebişim 2 aylıkken sevgili kocamın internetteki b..klarını yakalayınca bir hırs yaptım süt artırıcı çayla beraber porsiyonlarımı azalttım ve 9lu çaya başladım iştahım kapandı ama bol sıvı tükettim sütümde de bi sıkıntı olmadı bu çaya oğlum 6 aylıkken başladım tabi ama hırs diyorum başka da bile demiyorum
hoşgeldin canım bak ne güzel kilo wermişsin dewamıda gelir sen buraya takıl yeter..Kızlar ben de aranıza yenı katıldım. Yaklaşık bir ay önce doktor kontrolünde diyete başladım. Başladığım gün 71,3 kilo çıkmıştım. Bu haftaki kontrol de 67,6 çıktımAncak bu hafta cok bozdum dıyetımı carsamba tekrar kontrol var gıtmeye korkuyorum sanırım bıraz motıvasyonum dustu Daha verilecek cooooook kilo var yerken güzel de vermesı cok zor ya
hoşgeldin merwecim...Tünaydın kızlar tatili de yaptım geldim şimdi iş yerindeki işleri bitirmeye calısıyorum yavas yavasta gecmıse göz atıcam tatilden geldim tartıldım 2 kilo artıdayımbu hafta anca onları vericem inşallah toparlayabilirsem ipin ucu çok feci kaçtı bakalım nasıl tutucam sizlerde ne var ne yok özledim cok hepiciniziii
bende 10 dakika kala kalkmışım..acele yedim bişeyler ama ne yediğimi hatırlamıyorum bile..gunaydin kizlar
gece sahura kalkmak icin telimi kurdum ama yanlislikla gununu degistirmemisim bi uyandim Saat 3 35 nasil fîrladigimi bbilmiyorum mutfaga haslama yumurta yapicaktim ama yetismez diye bende hemen omlet yaptim iki dakkada bi kahvalti esime salma cay kendime sut biseyler atistirdik 3 55 imsakti adama sigara icicek Zaman kalmadi
ay nerdeyse ilk sahurdan ac tucaktik
bayafark war..oh ne güzel.ben spor falan yapmıyorum sarktım gittim..ip atlıcam reglim de bitti..az sonra midem biraz hafiflesin atlayayım..ama onuda yapamam kesin daha bulaşık yıkıcam ütü yapcam iş çokk..zerracim
15 haziran
gogus 96
bel 82.5
kalca 104
kol 31.5
26 haziran
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94
kol 31.5
ayak 61
9 temmuz
gogus 90
bel 76
kalca 99
alt karin 91
ayak 59
kol 31
hoşgeldin canım..Bende geldimmm :) 165 boy 71 kilo inş veririz ben hergün yürücem inş
hayırlı ramazanlar canım..selam kızlar ramazanınız hayırlı olsun pek takılamıyorum bizde ramazanlar çok davetli geçer ondan dolayı hazırlıklarla uğraşıyorum bu akşam kaynanamlar davetli bize onun için kalkıp yemek yapcaminşallah akşam iftarda çok kaçırmam
hayırlı ramazanlar balım nerelerdesin ya..bende pek takılamayıwerdim canım yaa..hayirli ramazanlaar
ben geldim kizlarnasilsiniz
ne var ne yok kim anlatceek
yemeeeeeeeeeesagol canimmay bi yandan calisiyorum bi yandan yiyorum kiz
iyi akşamlar..Herkese iyi akşamlar, ben kaçar
zaten bu kocalar yapıyor napıyorsa..hep ben o yüzden kilo alıyorum..kizlar kocis tozuttu
istedikleri yemeklere yetisemiyorum
her Saniye bisey yap diyo
basliyo baklava yap sutlac yap serbeti koyda kadayifi yap once firinda tavuk yap dedi sonra yok kofte yap dedi pide yapsana diyo slata yap cacik yap
daha aklima gelmeyenlerde var
tabi ben istediklerinden CORBA makarna kofte salata cacik ve pideyi yapiyorum
Tatli yok simdilik
ayy bazen banadaoluyor öyle..diyorum bi kaşık suda boğulup ölmekte war diye..
hoşgeldin canım..
bende korkuyorum walla..15inde spiral kontrolüne gitcem..ozaman sorcam doktoruma..
handemmm çok özledimamaa kızzz..
gel tatlım sonuçta bahanen war..eğer tamamen uzaklaşırsan bozarsın..sen bildirimlerini yap..
ayy bazen banadaoluyor öyle..diyorum bi kaşık suda boğulup ölmekte war diye..
harika tatlım..sadece müsli falan yiyorsunya ececim başında dönme falan filan olmuyor mu?
hoşgeldin canım..
harika olmuş tatlım...walla ben 58de sabitimşuan..o kiloyu bi göreyimde.sen hırslısın bacım yaparsın..ben 58 i görsem o bile yetecek şimdilik..
ah o hırs yokmu?oolunca harika yapılıyor..
hoşgeldin canım bak ne güzel kilo wermişsin dewamıda gelir sen buraya takıl yeter..
hoşgeldin merwecim...
bende 10 dakika kala kalkmışım..acele yedim bişeyler ama ne yediğimi hatırlamıyorum bile..
bayafark war..oh ne güzel.ben spor falan yapmıyorum sarktım gittim..ip atlıcam reglim de bitti..az sonra midem biraz hafiflesin atlayayım..ama onuda yapamam kesin daha bulaşık yıkıcam ütü yapcam iş çokk..
hoşgeldin canım..
hayırlı ramazanlar canım..
hayırlı ramazanlar balım nerelerdesin ya..bende pek takılamayıwerdim canım yaa..
yemeeeeeeeeee
iyi akşamlar..
zaten bu kocalar yapıyor napıyorsa..hep ben o yüzden kilo alıyorum..
maşşşallah neresine yicekmiş o kadar şeyieşin tombiş mi canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?