70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah :) Allah orucunuzu kabul etsin. Bizde bugün hersey gözümüze az göründü çok çok yaptık şimdi hepsi kaldı yemeklerin
Oruçluyken herşeyi yicem zannediyo insan

Maşallah :) Allah orucunuzu kabul etsin. Bizde bugün hersey gözümüze az göründü çok çok yaptık şimdi hepsi kaldı yemeklerin
Oruçluyken herşeyi yicem zannediyo insan

Amin canim hepimizinkini
bizimki acken doymuycam saniyo makarnayi hic yemedi bile
ama pideye bayildi cok guzel olmus yarisini goturdu
ben cok az yedim tabi

bugunku menulerim

sahur 3dilim ekmek surme peynir sahanda yumurta zeytin bikac catal helva 1bardak sut [daha bisey varmiydi hatirlamiyorum ]

iftar hurma ustune su 1kase cacik
sonra aksami kildim
aksamdan sonra
tekrar 1kase cacik 4kofte bir kucuk parca pide 4dilim domates

esime gore hic bisey yemedim oyle diyo biraz sonra Karpuz yemegi dusunuyorum
bugun benim oglan Dogru duzgun hic uyumadi suan hala salliyorum uyudu gibi
mutfak facia yatsi simdi okundu cok is var cokk

gerçekten yi vermişsin. mtivasyonun çok iyi anladığım kadarıyla benimkisi berbat hele şuaraalr diplerde.
çok yoruluyorum sıcakalr bi yandan çocuklar bi yandan öğlenelri kendimi yataktan kaldıramıyorum.
yeme konusunda gün içinde iyi gitsem de akşama kendimi çikolata yerken buluorum hele 3-4 gündür reglim bir de. offf nasıl kendimi toparlıcam bilemiyorum

benim icinde sor canim bende merak ediyorum sprailde bisey olmasinda
sorunca söylerim tatlım..
güzel menü tatlım..mutfağı topladım Allahtan..yatmaya gidiyorum bende iyi geceler diyeyim dedim..

sorunca söylerim tatlım..

güzel menü tatlım..mutfağı topladım Allahtan..yatmaya gidiyorum bende iyi geceler diyeyim dedim..
ay benim mutfaga girilmiyo canim ben yemek yapmasini cok seviyorumda biri temizlese fena olmaz diyorum benim kiz biraz buyusede ona yaptirsam

canim ben yurtdisindayim nisanda trdeydim cok konustular cok Kilo almissin dediler
simdi ekimde tekrar gidicem ozamana Kadar vermem lazim fazlaliklari

evet topik bos kalmissin bi bakayim dedim iyimisin
kizlar mutfagi daha yeni bitirdim 1 24de siz sahura kalktiniz belki ben daha yatmadim bile
2cocukla is guc yapmak zormus ya
uykum var yarin gorusuruz topik

herkeze iyi sahurlar rabbim oruclarimizi Kabul etsin Amin

Bende dunku menumu yazayim.iftarda 1 kase tarhana corbasi, ceyrek bardak ayran, yarim porsiyondan da az kiymali bezelye ve kavun yedim. Gun icinde cok susamistim. Sahura kadar 2 litre su ictim. Sahurda da 1 kaynamis yumurta, 4 yesil zeytin, 1 kk peynir, yarim donates ve 2 biber 1 dilim ekmek, 1 bardak sekersiz cay.

tesekkurler canim
jillianin etkisi canim 1ay daha yapsam super olcak ozaman alt karinda giderdiye umuyorum

evet yaa jilian gercekten etkili ama ben 2.lewele gecemıyorum
kolum agrıyor hala sınav pozısyonunda kalınca
1.lewelide 2 haftadır falan yapmıyorum yapsaydım baya gıderdı
veremememın nedenı bırazda o her halde
işyerinde de bütün gün oturuyorum hareketsiz kalıyorum

Selam seninde ramazanın hayırlı olsun canım bereketli olsun inşallah yemekleriniz

hayirli ramazanlaar
ben geldim kizlar nasilsiniz
ne var ne yok kim anlatceek

selam ballım hoşgeldin bizde pek yoktuk valla herkez bi koptu gitti bu ara tatildi ramazandı derken

hoşgeldinnnn... evet jilian etkili baya düzenli yaptıgın surece ve yanında yedıklerıne dıkkat edersen bende eceyle baslamıstım 4 5 cm fark oldu ılk lewel bıttıkten sonra ama ben devam edemedım ece devam ettı fark attı bana hemen

tesekkur ediyorum canim jillian feci ise yariyo bence esimde oyle diyo gitti gobegin diyoki gercekten azaldi onden gidiyodu

valla bana da esım aynısını dedı göbeğin göğüslerinden önde diye dalga gecerdi benle şimdi düzeldin diyo gene dalga geçiyo

adamın gözü dönmüş kız açlıktan napsın

tebrikler canım bütün gün ac durup kendini frenleyebilmişsin yine

sen bastan cıkoyu falan azalt en azından aksamları degıl sabahları yesen o bıle fark ettırıyor bide işlerini hızlı hızlı yap hızlı spor nasıl daha cok enerj harcattırıyorsa işleride hızlı tempoyla yapmak fark ettırır bence spor yapamıyosan al sana spor

tebrikler canım güzel yemişsin abartmadan kararınca allah kabul etsin

ay canım yaa kıyamam sana ahmetçik bı yandan
ev işleri bi yandan
obur kocişin yemek ister
cadı kızın park der
bide diyetle ugrasıyosun
aynıları benımde basıma gelıcek gözüm korkuyo senı gordukce :18::18::18::18:

Hoşgeldin aşk böcüğü, nasılsın görmeyeli?
Leslie var çok bacaklar üzerine onun hareketleri, onu yapabilirsin.

Hayrola bey, aş mı eriyon deseydinya Oruç olduğu için mi oldu canım, yoksa hergün mü aynı? Allah kolaylık versin de, güzel şeylere en iysi mi fazla alıştırma.

Günaydın kızlar,
Dün ilk gün baş ağrısı hariç oruç güzel geçti, acıkmadım da, susamadım da, hep böyle geçer inşallah.
Akşam barbunya-bulgur pilavı-cacık yedim, üstüne 3 dilim karpuz sonra da 2 kase puding yedim bisküvili, 1 kase neyime yetmediyse.
Gece de,
Tereyağda 2 yumurta-8 zeytin-1 kk.peynir
yarım yufka yedim
5 kiraz-1 kayısı-3 dilim karpuz.
Şimdilik benden böyle, sizlerin nasıl geçti?

Günaydın Mervecim,
Jillian geçen sene ben de yapmıştım, çok süper forma sokuyor vücudu, hatta bir ara alt komşum gelmişti çocukları zıplıyo sanmış da, zıplamayın diye O zaman bir bıraktım öyle kaldı işte.

Allah kolaylık versin canım, ne kadar geç kalmışsın, gündüz uyuyabiliyor musun bari??

Güzel canım menün afiyet olsun, sahurda az yememeliyiz bence, çünkü 17 saat aç kalıyor vücut, o nedenle sahur çok önemli.

canım insan aç olunca ne yiyeceğini şaşırıyor..
benimkide dün bikaç çeşit tatlı almış
hepsindende yedi
sonrada bana niye yedirdin çok kötü oldum diyo
sanki zorla ağzına tıktım

menün gayet hafif olmuş canım..
benim kızım var 14 yaşında hiççççç ev işlerine meraklı değil
söylersem şunu yap diye eh işte arada yapıyor

türkiyeye gittiklerinde şok olucaklar canım...
afiyet olsun güzelmiş menün

bi ara yapıyoduk arada sırada lesli
şimdi hiç hareket yok
araba kullandığımdan beri yürüyüşde bitti sayılır
napcaksak böyle tembel tembel

günaydın canım..
ben henüz başlamadım oruca yarın ilk olacak inşallah
seninkinide ALLAH kabul etsin canım
ilk gün diye abrtmışsındır ilerleyen günlerde dengelersin canım

günaydınnnnnnn kuzularrrrrrr

Ne yapacaz bu eşleri bilmem, benimkinde şeker olmasa o da alırdı da, artık yiyemiyo. Benim kızım da aynısından işte, 13 yaşında, utanmasa yatağına yemeğini isteceyecek, çoook tembel.
Evet spor yapamıyoruz artık ya, bir de Ramazan olunca zaten akşam eve gidince atıyosun kendini, bakalım Ramazan sonu tekrar başlasak iyi olacak. Benim de kıyafetler zorlamaya başladı, vücut eski haline dönecek korkarım, dikkat etmek lazım.

Sağol canım, evet öyle oldu. Geçen sene benim de öyle başında gelmişti, bir de sonunda geldi, 9 gün tutamadım, ay çalışırken de tutmamak da zor, erkekler var şirkette, insanı takip eder gibi, bakıp duruyolar, bişey yiyip içemiyosun, çok kötü oluyor o zaman da.

kız benim kociştede şeker var ama adamın umurunda bile değil
tatlıları tuzluları benden çok götürüyor
dediğin gibi dikkat etmemiz lazım benm göbüşte sinyal vermeye başladı
güzel belim incelmişti şimdi aynada bakınca hoşuma gitmemeye başladı

ben dün nohut getirdim evden ısıtmadan yedim napayım
bugünde kolay olsun diye bi dlim keki kaptığım gibi çıktım

Benim eşim de çok düşkündür boğazına da, şekerin fazlası direk göze zarar veriyorya, onun gözleri görmemeye başladı, o yüzden yese de dikkat ederek yer. Allah yardımcımız olsun, bayan milletinin işi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…