kizlar kocis tozuttu
istedikleri yemeklere yetisemiyorum
her Saniye bisey yap diyo
basliyo baklava yap sutlac yap serbeti koyda kadayifi yap once firinda tavuk yap dedi sonra yok kofte yap dedi pide yapsana diyo slata yap cacik yap
daha aklima gelmeyenlerde var
tabi ben istediklerinden CORBA makarna kofte salata cacik ve pideyi yapiyorum
Tatli yok simdilik
Maşallah :) Allah orucunuzu kabul etsin. Bizde bugün hersey gözümüze az göründü çok çok yaptık şimdi hepsi kaldı yemeklerin
Oruçluyken herşeyi yicem zannediyo insan
evet aynurcum memnun oldum tekrardan
ben 50 gunde 10 Kilo verdim
benimki biraz karisik habire netten farkli farkli diyetleri deniyorum
suan biraktim ama jillianla spor yapiyordum ilk 30gun programini yaptim sonra tekrar basladim ama biraktim simdilik
haftada 3 yada 4gun yuruyorum en az 3km
simdide 1200kaloriyi gecmemeye calisiyorum kalori hesabi yapiyorum
esime diyorum kiloverme hakkinda ihtisas yaptim diye habire arastiriyorum ne kac kalori
biseyi yemeden once arkasina bakiyorum kac kalori diye
sorunca söylerim tatlım..benim icinde sor canim bende merak ediyorum sprailde bisey olmasinda
güzel menü tatlım..mutfağı topladım Allahtan..yatmaya gidiyorum bende iyi geceler diyeyim dedim..bugunku menulerim
sahur 3dilim ekmek surme peynir sahanda yumurta zeytin bikac catal helva 1bardak sut [daha bisey varmiydi hatirlamiyorum ]
iftar hurma ustune su 1kase cacik
sonra aksami kildim
aksamdan sonra
tekrar 1kase cacik 4kofte bir kucuk parca pide 4dilim domates
esime gore hic bisey yemedim oyle diyo biraz sonra Karpuz yemegi dusunuyorum
bugun benim oglan Dogru duzgun hic uyumadi suan hala salliyorum uyudu gibi
mutfak facia yatsi simdi okundu cok is var cokk
ay benim mutfaga girilmiyo canim ben yemek yapmasini cok seviyorumda biri temizlese fena olmaz diyorum benim kiz biraz buyusede ona yaptirsamsorunca söylerim tatlım..
güzel menü tatlım..mutfağı topladım Allahtan..yatmaya gidiyorum bende iyi geceler diyeyim dedim..
gerçekten yi vermişsin. mtivasyonun çok iyi anladığım kadarıyla benimkisi berbat hele şuaraalr diplerde.
çok yoruluyorum sıcakalr bi yandan çocuklar bi yandan öğlenelri kendimi yataktan kaldıramıyorum.
yeme konusunda gün içinde iyi gitsem de akşama kendimi çikolata yerken buluorum hele 3-4 gündür reglim bir de. offf nasıl kendimi toparlıcam bilemiyorum
tesekkurler canim
jillianin etkisi canim 1ay daha yapsam super olcak ozaman alt karinda giderdiye umuyorum
selam kızlar ramazanınız hayırlı olsun pek takılamıyorum bizde ramazanlar çok davetli geçer ondan dolayı hazırlıklarla uğraşıyorum bu akşam kaynanamlar davetli bize onun için kalkıp yemek yapcaminşallah akşam iftarda çok kaçırmam
hayirli ramazanlaar
ben geldim kizlarnasilsiniz
ne var ne yok kim anlatceek
berenerva2 arkadaşımı tebrik etmek istiyorum vallahi ölçüleri görünce sapıttım kaldım jillian bu kadar çabuk etki ediyormu yaaaa
direk atladım konuya kızçelerim ama arkadaşın azmine hayran kaldım vallahi helal olsun
hepinizi özledim vallahi
acilen bende diyet moda geçmem gerek ama nasıl yapçem bu işi bilmiyorum bir ara dukan yaptım sognradan vazgeçtim kalabalık olunca aile sürekli et et bütçeyi zorluor biraz :18::18:
o yüzden eski metoda dönemeye karar verdim ama hala başlayamadım bide ramazan girdi araya bakalım
tatil öncesi acilen kurtulmam gerek bu kilolarda özellikle bacak bölgesiindeki yağlardan :18::18::18:
özel bacak egzersiz hareketleriniz varmı işe yarayan
benim basenden itibaren bir başlıyor maşallah dizim dahi dizlikten çıktı kapkalın bişi oldu
böyle giderse etek asla giyemem
bu yüzden acilen bacak hareketlerine ihtiyacım var eminim sporla düzelicektir
herkese hayırlı ramazanlar umarım veririm bu kiloları
tesekkur ediyorum canim jillian feci ise yariyo bence esimde oyle diyo gitti gobegin diyoki gercekten azaldi onden gidiyodu
kizlar kocis tozuttu
basliyo baklava yap sutlac yap serbeti koyda kadayifi yap once firinda tavuk yap dedi sonra yok kofte yap dedi pide yapsana diyo slata yap cacik yap
Tatli yok simdilik
bugunku menulerim
sahur 3dilim ekmek surme peynir sahanda yumurta zeytin bikac catal helva 1bardak sut [daha bisey varmiydi hatirlamiyorum ]
sonra aksami kildim
aksamdan sonra
gerçekten yi vermişsin. mtivasyonun çok iyi anladığım kadarıyla benimkisi berbat hele şuaraalr diplerde.
çok yoruluyorum sıcakalr bi yandan çocuklar bi yandan öğlenelri kendimi yataktan kaldıramıyorum.
yeme konusunda gün içinde iyi gitsem de akşama kendimi çikolata yerken buluorum hele 3-4 gündür reglim bir de. offf nasıl kendimi toparlıcam bilemiyorum
Bende dunku menumu yazayim.iftarda 1 kase tarhana corbasi, ceyrek bardak ayran, yarim porsiyondan da az kiymali bezelye ve kavun yedim. Gun icinde cok susamistim. Sahura kadar 2 litre su ictim. Sahurda da 1 kaynamis yumurta, 4 yesil zeytin, 1 kk peynir, yarim donates ve 2 biber 1 dilim ekmek, 1 bardak sekersiz cay.
evet topik bos kalmissin bi bakayim dedim iyimisin
kizlar mutfagi daha yeni bitirdim 1 24de siz sahura kalktiniz belki ben daha yatmadim bile
2cocukla is guc yapmak zormus ya
uykum var yarin gorusuruz topik
herkeze iyi sahurlar rabbim oruclarimizi Kabul etsin Amin
Hoşgeldin aşk böcüğü, nasılsın görmeyeli?berenerva2 arkadaşımı tebrik etmek istiyorum vallahi ölçüleri görünce sapıttım kaldım jillian bu kadar çabuk etki ediyormu yaaaa
direk atladım konuya kızçelerim ama arkadaşın azmine hayran kaldım vallahi helal olsun
hepinizi özledim vallahi
acilen bende diyet moda geçmem gerek ama nasıl yapçem bu işi bilmiyorum bir ara dukan yaptım sognradan vazgeçtim kalabalık olunca aile sürekli et et bütçeyi zorluor biraz :18::18:
o yüzden eski metoda dönemeye karar verdim ama hala başlayamadım bide ramazan girdi araya bakalım
tatil öncesi acilen kurtulmam gerek bu kilolarda özellikle bacak bölgesiindeki yağlardan :18::18::18:
özel bacak egzersiz hareketleriniz varmı işe yarayan
benim basenden itibaren bir başlıyor maşallah dizim dahi dizlikten çıktı kapkalın bişi oldu
böyle giderse etek asla giyemem
bu yüzden acilen bacak hareketlerine ihtiyacım var eminim sporla düzelicektir
herkese hayırlı ramazanlar umarım veririm bu kiloları
Hayrola bey, aş mı eriyon deseydinyakizlar kocis tozuttu
Tatli yok simdilik
Günaydın Mervecim,evet yaa jilian gercekten etkili ama ben 2.lewele gecemıyorum
ay canım yaa kıyamam sana ahmetçik bı yandan
ev işleri bi yandan
obur kocişin yemek ister
cadı kızın park der
bide diyetle ugrasıyosun
aynıları benımde basıma gelıcek gözüm korkuyo senı gordukce :18::18::18::18:
Allah kolaylık versin canım, ne kadar geç kalmışsın, gündüz uyuyabiliyor musun bari??evet topik bos kalmissin bi bakayim dedim iyimisin
kizlar mutfagi daha yeni bitirdim 1 24de siz sahura kalktiniz belki ben daha yatmadim bile
2cocukla is guc yapmak zormus ya
uykum var yarin gorusuruz topik
herkeze iyi sahurlar rabbim oruclarimizi Kabul etsin Amin
Güzel canım menün afiyet olsun, sahurda az yememeliyiz bence, çünkü 17 saat aç kalıyor vücut, o nedenle sahur çok önemli.Bende dunku menumu yazayim.iftarda 1 kase tarhana corbasi, ceyrek bardak ayran, yarim porsiyondan da az kiymali bezelye ve kavun yedim. Gun icinde cok susamistim. Sahura kadar 2 litre su ictim. Sahurda da 1 kaynamis yumurta, 4 yesil zeytin, 1 kk peynir, yarim donates ve 2 biber 1 dilim ekmek, 1 bardak sekersiz cay.
canım insan aç olunca ne yiyeceğini şaşırıyor..kizlar kocis tozuttu
Tatli yok simdilik
bugunku menulerim
sonra aksami kildim
aksamdan sonra
menün gayet hafif olmuş canım..ay benim mutfaga girilmiyo canim ben yemek yapmasini cok seviyorumda biri temizlese fena olmaz diyorum benim kiz biraz buyusede ona yaptirsam
canim ben yurtdisindayim nisanda trdeydim cok konustular cok Kilo almissin dediler
simdi ekimde tekrar gidicem ozamana Kadar vermem lazim fazlaliklari
afiyet olsun güzelmiş menünBende dunku menumu yazayim.iftarda 1 kase tarhana corbasi, ceyrek bardak ayran, yarim porsiyondan da az kiymali bezelye ve kavun yedim. Gun icinde cok susamistim. Sahura kadar 2 litre su ictim. Sahurda da 1 kaynamis yumurta, 4 yesil zeytin, 1 kk peynir, yarim donates ve 2 biber 1 dilim ekmek, 1 bardak sekersiz cay.
Hoşgeldin aşk böcüğü, nasılsın görmeyeli?
Leslie var çok bacaklar üzerine onun hareketleri, onu yapabilirsin.
Hayrola bey, aş mı eriyon deseydinyaOruç olduğu için mi oldu canım, yoksa hergün mü aynı? Allah kolaylık versin de, güzel şeylere en iysi mi fazla alıştırma.
Günaydın kızlar,
Dün ilk gün baş ağrısı hariç oruç güzel geçti, acıkmadım da, susamadım da, hep böyle geçer inşallah.
Akşam barbunya-bulgur pilavı-cacık yedim, üstüne 3 dilim karpuz sonra da2 kase puding yedim bisküvili, 1 kase neyime yetmediyse.
Gece de,
Tereyağda 2 yumurta-8 zeytin-1 kk.peynir
yarım yufka yedim
5 kiraz-1 kayısı-3 dilim karpuz.
Şimdilik benden böyle, sizlerin nasıl geçti?
Ne yapacaz bu eşleri bilmem, benimkinde şeker olmasa o da alırdı da, artık yiyemiyo. Benim kızım da aynısından işte, 13 yaşında, utanmasa yatağına yemeğini isteceyecek, çoook tembel.canım insan aç olunca ne yiyeceğini şaşırıyor..
benimkide dün bikaç çeşit tatlı almış
hepsindende yedi
sonrada bana niye yedirdin çok kötü oldum diyo
sanki zorla ağzına tıktım
menün gayet hafif olmuş canım..
benim kızım var 14 yaşında hiççççç ev işlerine meraklı değil
söylersem şunu yap diye eh işte arada yapıyor
türkiyeye gittiklerinde şok olucaklar canım...
afiyet olsun güzelmiş menün
bi ara yapıyoduk arada sırada lesli
şimdi hiç hareket yok
araba kullandığımdan beri yürüyüşde bitti sayılır
napcaksak böyle tembel tembel
günaydın canım..
ben henüz başlamadım oruca yarın ilk olacak inşallah
seninkinide ALLAH kabul etsin canım
ilk gün diye abrtmışsındır ilerleyen günlerde dengelersin canım
günaydınnnnnnn kuzularrrrrrr
kız benim kociştede şeker var ama adamın umurunda bile değilNe yapacaz bu eşleri bilmem, benimkinde şeker olmasa o da alırdı da, artık yiyemiyo. Benim kızım da aynısından işte, 13 yaşında, utanmasa yatağına yemeğini isteceyecek, çoook tembel.
Evet spor yapamıyoruz artık ya, bir de Ramazan olunca zaten akşam eve gidince atıyosun kendini, bakalım Ramazan sonu tekrar başlasak iyi olacak. Benim de kıyafetler zorlamaya başladı, vücut eski haline dönecek korkarım, dikkat etmek lazım.
Sağol canım, evet öyle oldu. Geçen sene benim de öyle başında gelmişti, bir de sonunda geldi, 9 gün tutamadım, ay çalışırken de tutmamak da zor, erkekler var şirkette, insanı takip eder gibi, bakıp duruyolar, bişey yiyip içemiyosun, çok kötü oluyor o zaman da.
kız benim kociştede şeker var ama adamın umurunda bile değil
tatlıları tuzluları benden çok götürüyor
dediğin gibi dikkat etmemiz lazım benm göbüşte sinyal vermeye başladı
güzel belim incelmişti şimdi aynada bakınca hoşuma gitmemeye başladı
ben dün nohut getirdim evden ısıtmadan yedim napayım
bugünde kolay olsun diye bi dlim keki kaptığım gibi çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?