Günaydın kızlar,
Dün ilk gün baş ağrısı hariç oruç güzel geçti, acıkmadım da, susamadım da, hep böyle geçer inşallah.
Akşam barbunya-bulgur pilavı-cacık yedim, üstüne 3 dilim karpuz sonra da2 kase puding yedim bisküvili, 1 kase neyime yetmediyse.
Gece de,
Tereyağda 2 yumurta-8 zeytin-1 kk.peynir
yarım yufka yedim
5 kiraz-1 kayısı-3 dilim karpuz.
Şimdilik benden böyle, sizlerin nasıl geçti?
Günaydın Mervecim,
Jillian geçen sene ben de yapmıştım, çok süper forma sokuyor vücudu, hatta bir ara alt komşum gelmişti çocukları zıplıyo sanmış da, zıplamayın diyeO zaman bir bıraktım öyle kaldı işte.
selam kizlar
özledim siziama gelemiyorum isaat var isyerinde yanimda isarkadaslari var yakalancam süpheleniyorlar yazi yazinca giremiyorum
uykumuda alamiyorum 2 gündür 2 saat uykuylan ayakdayim iftarda gec acilinca toparla kaldir derken gec oluyor
ben kactim geri canlarim sizleri seviyorum hep aklimdasiniz öptüm cok
sorma canim ya korkma bazi cocuklar cok Uslu olurmus belki seninkilerde oyle olurevet yaa jilian gercekten etkili ama ben 2.lewele gecemıyorum
kolum agrıyor hala sınav pozısyonunda kalınca
1.lewelide 2 haftadır falan yapmıyorum yapsaydım baya gıderdı
veremememın nedenı bırazda o her halde
işyerinde de bütün gün oturuyorum hareketsiz kalıyorum
Selam seninde ramazanın hayırlı olsun canım bereketli olsun inşallah yemekleriniz
selam ballım hoşgeldin bizde pek yoktuk valla herkez bi koptu gitti bu ara tatildi ramazandı derken
hoşgeldinnnn... evet jilian etkili baya düzenli yaptıgın surece ve yanında yedıklerıne dıkkat edersen bende eceyle baslamıstım 4 5 cm fark oldu ılk lewel bıttıkten sonra ama ben devam edemedım ece devam ettı fark attı bana hemen
valla bana da esım aynısını dedı göbeğin göğüslerinden önde diye dalga gecerdi benle şimdi düzeldin diyo gene dalga geçiyo
adamın gözü dönmüş kız açlıktan napsın
tebrikler canım bütün gün ac durup kendini frenleyebilmişsin yine
sen bastan cıkoyu falan azalt en azından aksamları degıl sabahları yesen o bıle fark ettırıyorbide işlerini hızlı hızlı yap hızlı spor nasıl daha cok enerj harcattırıyorsa işleride hızlı tempoyla yapmak fark ettırır bence spor yapamıyosan al sana spor
tebrikler canım güzel yemişsin abartmadan kararınca allah kabul etsin
ay canım yaa kıyamam sana ahmetçik bı yandan
ev işleri bi yandan
obur kocişin yemek ister
cadı kızın park der
bide diyetle ugrasıyosun
aynıları benımde basıma gelıcek gözüm korkuyo senı gordukce :18::18::18::18:
yok normaldede tatliyi sever ama oda olsun buda olsun demez ne yapsan yerHoşgeldin aşk böcüğü, nasılsın görmeyeli?
Leslie var çok bacaklar üzerine onun hareketleri, onu yapabilirsin.
Hayrola bey, aş mı eriyon deseydinyaOruç olduğu için mi oldu canım, yoksa hergün mü aynı? Allah kolaylık versin de, güzel şeylere en iysi mi fazla alıştırma.
sorma canim ya Burda yatsi 11de okunuyo ben ahmeti uyutuyodum tabi 12ye 10 kala felan namaza durabildim bide teravih Saat 12 bucugu gecti sonra muftaga gectim 1bucuga Dogru bitti dedim simdi uyursam uyanamam sahura bekleyeyim sonra sahurluklar hazirladim felan yatmam 4du tabi ahmet uyandi biraz ona baktim 5de tekrar Sabah namazina kalktim 9 bucuktada ahmet tamamen ayaga kaldirdi 5den 9a kadarda en az 2kere uyanmisizdirAllah kolaylık versin canım, ne kadar geç kalmışsın, gündüz uyuyabiliyor musun bari??
Güzel canım menün afiyet olsun, sahurda az yememeliyiz bence, çünkü 17 saat aç kalıyor vücut, o nedenle sahur çok önemli.
bizimkide yedi makarna haric sonra fena oldum deyip Durducanım insan aç olunca ne yiyeceğini şaşırıyor..
benimkide dün bikaç çeşit tatlı almış
hepsindende yedi
sonrada bana niye yedirdin çok kötü oldum diyo
sanki zorla ağzına tıktım
menün gayet hafif olmuş canım..
benim kızım var 14 yaşında hiççççç ev işlerine meraklı değil
söylersem şunu yap diye eh işte arada yapıyor
türkiyeye gittiklerinde şok olucaklar canım...
afiyet olsun güzelmiş menün
bi ara yapıyoduk arada sırada lesli
şimdi hiç hareket yok
araba kullandığımdan beri yürüyüşde bitti sayılır
napcaksak böyle tembel tembel
selam kizlar
özledim siziama gelemiyorum isaat var isyerinde yanimda isarkadaslari var yakalancam süpheleniyorlar yazi yazinca giremiyorum
uykumuda alamiyorum 2 gündür 2 saat uykuylan ayakdayim iftarda gec acilinca toparla kaldir derken gec oluyor
sorma canim ya korkma bazi cocuklar cok Uslu olurmus belki seninkilerde oyle olur
yok normaldede tatliyi sever ama oda olsun buda olsun demez ne yapsan yer
sorma canim ya Burda yatsi 11de okunuyo ben ahmeti uyutuyodum tabi 12ye 10 kala felan namaza durabildim bide teravih Saat 12 bucugu gecti sonra muftaga gectim 1bucuga Dogru bitti dedim simdi uyursam uyanamam sahura bekleyeyim sonra sahurluklar hazirladim felan yatmam 4du tabi ahmet uyandi biraz ona baktim 5de tekrar Sabah namazina kalktim 9 bucuktada ahmet tamamen ayaga kaldirdi 5den 9a kadarda en az 2kere uyanmisizdir
cok uykummm var uyumak istiyorumm
bizimkide yedi makarna haric sonra fena oldum deyip Durdu
benim kiz bakalim yapicakmi
teyzemin kizi var bu sene liseye basliycak teyzem cok kucukten ogretti simdi herseyi yapiyo bende diyorum kucuktenmi alistirsam
bizimki bide Burda buyuycek kesin der Banane diye cadi benimki
evet suzim ya aksam cok gec iftar oluyo bi bakiyorum Saat 12ye gelmis
cok uykum varrrr
merve senmi sormustun kacirdim herhalde
gunduzde uyuyamiyorum malesef biri uyuyoken cogunlukla digeri Uyanik oluyo
Allah kolaylık versin canım zor iki çocukla
1-2 seneden rahat edersin canım
o kdr çabuk büyüyorlar ki
ay benim mutfaga girilmiyo canim ben yemek yapmasini cok seviyorumda biri temizlese fena olmaz diyorum benim kiz biraz buyusede ona yaptirsam
canim ben yurtdisindayim nisanda trdeydim cok konustular cok Kilo almissin dediler
simdi ekimde tekrar gidicem ozamana Kadar vermem lazim fazlaliklari
Bunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
Bunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
Ay ben okurken yoruldum seni, Allah yardımcın olsun da, ne kadar ayaktasın öyle, çok zor uykusuzluk ya, 1-2 sene daha sabretcen çocuklar için, sonra düzelirler.sorma canim ya korkma bazi cocuklar cok Uslu olurmus belki seninkilerde oyle olur
yok normaldede tatliyi sever ama oda olsun buda olsun demez ne yapsan yer
sorma canim ya Burda yatsi 11de okunuyo ben ahmeti uyutuyodum tabi 12ye 10 kala felan namaza durabildim bide teravih Saat 12 bucugu gecti sonra muftaga gectim 1bucuga Dogru bitti dedim simdi uyursam uyanamam sahura bekleyeyim sonra sahurluklar hazirladim felan yatmam 4du tabi ahmet uyandi biraz ona baktim 5de tekrar Sabah namazina kalktim 9 bucuktada ahmet tamamen ayaga kaldirdi 5den 9a kadarda en az 2kere uyanmisizdir
cok uykummm var uyumak istiyorumm
bizimkide yedi makarna haric sonra fena oldum deyip Durdu
benim kiz bakalim yapicakmi
teyzemin kizi var bu sene liseye basliycak teyzem cok kucukten ogretti simdi herseyi yapiyo bende diyorum kucuktenmi alistirsam
bizimki bide Burda buyuycek kesin der Banane diye cadi benimki
evet suzim ya aksam cok gec iftar oluyo bi bakiyorum Saat 12ye gelmis
cok uykum varrrr
merve senmi sormustun kacirdim herhalde
gunduzde uyuyamiyorum malesef biri uyuyoken cogunlukla digeri Uyanik oluyo
Allah güç kuvvet veriyor canım, denersin hiç olmazsa.afiyet olsun allah kabul etsin canım butun gun ac durunca ınsan kendını tutamıyor bende daha baslıyamadım zerram gibi ama allah kısmet ederse tutmaya niyetliyim benim iş yerinde sadece 10 kişi tutuyor 35 kişi tutmuyor saatler uzun diye bende cesaret edemedim henüz :18::18::18:
evet canım forma sokuyor gercekten benımde altımda eltim oturuyor birgün kapıya dayanabılır ne zıplayıp duruyon tepemizde diye cocukta yok üzerine atıyım
Ay canım yaaa özledik seni, ama dikkat et sen yine de yakalanma.selam kizlar
Doktora gittin mi, belki bir rahatsızlığın vardır?kızlar mrb yemek burnumdan geldi desem yeridir dün iftarda ve sahurda sürekli istifra ettim...neden bilmiyorum ama oruçluyken iyiyim ama yemek yiyince bişey oluyo bana anlıycanız aç aç oruç tutuyom bakalım nolcak?teraviye gittim bayılacak gibi oldum gözüm filan karardı tansiyonda düşmüş;büyük 8 küçük 4 nabızda 68 ...ölcem sanki ben ya...
Aramıza hoşgeldinnBunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
Hoşgeldin canımbeni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
günaydın kızlarrrrrr
günaydın fadimecimmm
ramazan geleli topik iyice tenhalaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?