70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim özlemcim ve harikuladeyim desteğiniz için ben zaten yılmadım devam ediyorum şimdi geldim yürüyüşten ama 3. haftaya girdim ve sadece 1,5 kilo vermişim.

canım teşekkür ederim . benimde koşu bandım var ancak sıkılıyorum ben sen sıkılmamak için ne yapıyorsun tatlım? hayır en sonunda avrupa yakasındaki burhan altıntop gibi dantel örteceğim üstüne o olacak:))) demek sıkmak lazım karnı ha ve faydasını gördüm diyorsun bende deneyeyim bakalım....

bende varım bende varım nasıl katılabılırım aranıza 78 kıloyummm yol gosterırsenız sevınırım aranıza yenı katıldım

canım burada herkes kendi deneyimini anlatıyor ve bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz... önce sen kendini anlat istersen:))) neler yapıyor, neler yiyip içiyorsun bahset bunlardan ... ne zamandır uğraşıyorsun mesela bu gibi şeyler işte... hadi bekliyorumopuyorumnanaktan

hugocuk önemli olan kilo değil sadece sen sıkılaştığını düşünüyorsan ve eski kıyafetlerine girmeye başladıysan önemli olan bu .... yalnız masum diyorsun ama karbonhidratları fazla tüketiyorsun gibi geldi bana... bol bol meyve ye yağ yakımını hızlandırıyormuş bu hafta diyetisyenim meyve sayımı bu yüzden arttırdı... kısır demişsin onun masumu yok malesef( bende çok severim ama yiyemiyorum ...canım ondan sadece 2kaşık yiyebilirsin:))

Teşekkür ederim özlemcim ve harikuladeyim desteğiniz için ben zaten yılmadım devam ediyorum şimdi geldim yürüyüşten ama 3. haftaya girdim ve sadece 1,5 kilo vermişim.

rica ederim tatlım... bazen kilo verme işi duruyor bu nedenle olabilir yada adet günlerin yakınsa .... sen sakın bozma vermiyorum diye direncini ancak öyle kırarsın....

evet canım karın kaslarını sıkmak çok işe yarıyo. karın çalışıyo. ben denedim. eskiden 1 saat boyunca tüm karın egzersizlerini yapardım ama 1 gün sonra yine sıkılık giderdi. hem mekik çekmek zor iş. hemde az kalori yakıyosun. sende dene 1 haftada sonuç almaya başlarsın. ben sıkılmamak için mutlaka mp3 falan takıp kulaklıkla şarkı dinlerim ve top atsalar duymam. yada koşu bandının bulunduğu yerde televizyon varsa hem dizini seyret hemde koş. örneğin mekik çekerek sadece karın kasın çalışır ama asla yağ yakmazsın. ama korak hem karın kasın çalışır hem kalori yakarsın hemde yağ yakarsın. ama sakın 20 dakika koşup bırakma. vucut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlar. ve bir seferde 1 satten fazla koşma. 1 saatten sonrada vucut başka şeyler yakar. yani 1 seferde 2 saat koşmak yerine farklı zamanlarda birer saat koşarsan eğer 2 katı fazla hakiki yağ yakarsın

formula 7 kullandım param boşa gitti üstelik midem mahvoldu. kilo veremediğimle kaldı. gitti güzelim paracıklar yazık

günde 2 saat koştuğumdan dolayı karbonhidrata ihtiyacım oluyo malesef. ayrıca sabah kahvaltısında yiyorum sadece. diğer öğünler hep 1 dilim kepek kemeği. yani 2 dilim yerine 1 dilim. kısırda bulgurdan oluyoya. ekmeksiz yiyebilirsin korkmadan. içinde bulgur, marul, domates var sadece yağsız. sebzeli bulgur pilavı gibi. zaten bulgur veriliyo diyette. ben 5 kaşık yiyorum ama yanında başka bişey olmadan. o da ayda yılda bir. yani tek öğün yapıyorum. maksat diyet psikolojisinden kurtulmak

canım ya uygulayacağım teşekkür ederim....opuyorumnanaktan

tamam tatlım anladım:))) evet karbonhidrat şart olmazsa zaten kaslar erir gider .... gayet güzel ilerliyorsun devam et arkadaşım...

tamam tatlım anladım:))) evet karbonhidrat şart olmazsa zaten kaslar erir gider .... gayet güzel ilerliyorsun devam et arkadaşım...

şimdi senin söyleyince içime korku geldi. acaba çokmu karbonhidrat alıyorum diye korktum canım. ama düşündüm. daha önce klasik diyet yaparken vucudumda spora rağmen sarkma oluyodu. o zaman günde 45 dakika koşup sonrada yaklaşık 1 saat ağırlık çalışıyodum. 1 gün ağırlık çalışıyodum birgün sırt çalışıyodum birgünde mekik çekiyodum. yani 1 buçuk saat çalışıyodum ama yüzüm acayip çöküyodu. karnım içi boş balon gibi sarkıyodu. kol çalışmama rağmen onlarda sarkıyodu. şuanki halimden kötüydüm. şuanda ise sanki tüm yağlar gitmişte yerine sıkı iri bi vücut gelmiş gibi oldu. elbette yağımda var ama sıkıyım. vucutumun orantısızlığı gün gün düzeliyo. ama merak ettim canım. senin uyguladığın diyeti yazabilirmisin

canım ya uygulayacağım teşekkür ederim....opuyorumnanaktan

bişey değil güzelim. yardımcı olabildiysem ne mutlu. 4 ayda hergün spor yaparak metabolizmanı hızlandırırsın. hergün hakiki yağ kaybedersin. hiç diyet yapmadan bile kilo verirsin. yediklerini biraz kıssan daha çok verirsin. ama uzun vadede verirsin. şok diyetlerle kilo verenler malesef su ve kas verirler. yağ veremezler. sonrada aynen geri gelir. spor yapanlarsa gelişir ve kas yaparlar. kaslar tartıda yağdan daha ağır çektiği için kilo verememiş gibi olurlar. ama vucudu aynı kilo ve boydaki insandan çok daha ince olur. önemli olan kilo yani ağırlık kaybı değil yağ kaybıdır. kas yapmaktır. ne kadar kas yaparsak o kadar çok kalori yakarız. o yüzden sporcular çok yemelerine rağmen mükemmel gözükürler. diyetle ölçüyle olacak iş değil yani. işi kavrayan kiloyu verince bidaha asla geri almaz. vucutta kaslar yağlara oranla daha fazla kalori yakar. düşünsene hergün 1 saat tempolu yürüyerek yağ yakıyosun. dengelide beslenirsenki bu asla diyet demek değil minimum kas kaybın ve maksimum yağ kaybın olur. ayrıca haftada 2 kere dumbelle evde kol ve göğüs çalışsan kas oranında artar

canım ben diyetisyen yardımıyla veriyorum aslında önceki sayfalarda var yazdım ama kısaca yazayım....
sabah: 4 kaşık gevrek+1 bardak sütle
ara: 2 incir
öğle: tost yada sandviç+ ayran aslında sebze yemeği+yoğurt ve 1 dilim ekmek ama okula götüremiyorum diye tatilde yapıyorum birde makarna salatası yada patates salatası da yapabilirsin...
ara: meyve
akşam: 3 köfte büyüklüğünde et+ 2 kepçe çorba+ 8-10 kaşık sebze yemeği+ 1 dilim ekmek + salata+ yoğurt 2 kaşık
ara: meyve

güliş sanırım sen aramıza yeni katıldın değil mi?

sonunda biri beni farkettikaydirigubbakcemile2

evet katılmaya çalışıyorum desem daha doğru olur...

77kiloyum 1.60boyunda enim boyum eşit yanisenağlama
zayıflamak istiyorum 3gündür diyetteyim ama herzaman olduğu gibi devam ettirememekden korkuyorum.buraya takılırsam belki devam ettirebilirim tabi paylaşarak birbirimize destek olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…