ben hergün 2 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. 1 hafta hergün 1 saat diğer hafta hergün 2 saat. ayrıca her hafta dumbelle kol göğüs çalışıyorum. eskiden tüm mekik egzersizlerini yapardım. ama hem çok sıkıcı oluyor. hemde pek faydasını göremedimdi. bi yerde okudum. koşarken karın kaslarını sıkmak göbeği aktif olarak çalıştırırmış. bende koşarken mutlaka karın kaslarımı sıkıyorum ve öyle koşuyorum. bayağı faydasını gördüm. karnım toparlandı. sarkmıyor. yanlız bacaklarım çok ağrıyor:çok üzgünüm:. o kadarki bazen yürümeye halim kalmıyor ama yılmadan devam edeceğim. fazla yağım yok. daha ziyade kasım var. o yüzdende tartı ağır gösteriyor. boyum 168cm. bu üçüncü haftam ama 1 kilo vermişim sadece diyete rağmen. ama vücudum bayağı değişiyor toparlanıyor. yağ kaybediyorum heralde. evde koşu bandında koşuyorum. kilo vermek isteyen mutlaka kardiyo çalışmalı başka türlü yağ kaybetmek çok zorlaşır
bende varım bende varım nasıl katılabılırım aranıza 78 kıloyummm yol gosterırsenız sevınırım aranıza yenı katıldım
kızlar aranıza beni de alırmısınız?
canımne demek hayatım bizimlesin zaten.kilon boyun kaç canım.hedef oluşturdun mu.
Teşekkür ederim özlemcim ve harikuladeyim desteğiniz için ben zaten yılmadım devam ediyorum şimdi geldim yürüyüşten ama 3. haftaya girdim ve sadece 1,5 kilo vermişim.
canım teşekkür ederim . benimde koşu bandım var ancak sıkılıyorum ben sen sıkılmamak için ne yapıyorsun tatlım? hayır en sonunda avrupa yakasındaki burhan altıntop gibi dantel örteceğim üstüne o olacak:))) demek sıkmak lazım karnı ha ve faydasını gördüm diyorsun bende deneyeyim bakalım....
hugocuk önemli olan kilo değil sadece sen sıkılaştığını düşünüyorsan ve eski kıyafetlerine girmeye başladıysan önemli olan bu .... yalnız masum diyorsun ama karbonhidratları fazla tüketiyorsun gibi geldi bana... bol bol meyve ye yağ yakımını hızlandırıyormuş bu hafta diyetisyenim meyve sayımı bu yüzden arttırdı... kısır demişsin onun masumu yok malesef( bende çok severim ama yiyemiyorum ...canım ondan sadece 2kaşık yiyebilirsin:))
evet canım karın kaslarını sıkmak çok işe yarıyo. karın çalışıyo. ben denedim. eskiden 1 saat boyunca tüm karın egzersizlerini yapardım ama 1 gün sonra yine sıkılık giderdi. hem mekik çekmek zor iş. hemde az kalori yakıyosun. sende dene 1 haftada sonuç almaya başlarsın. ben sıkılmamak için mutlaka mp3 falan takıp kulaklıkla şarkı dinlerim ve top atsalar duymam. yada koşu bandının bulunduğu yerde televizyon varsa hem dizini seyret hemde koş. örneğin mekik çekerek sadece karın kasın çalışır ama asla yağ yakmazsın. ama korak hem karın kasın çalışır hem kalori yakarsın hemde yağ yakarsın. ama sakın 20 dakika koşup bırakma. vucut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlar. ve bir seferde 1 satten fazla koşma. 1 saatten sonrada vucut başka şeyler yakar. yani 1 seferde 2 saat koşmak yerine farklı zamanlarda birer saat koşarsan eğer 2 katı fazla hakiki yağ yakarsın
günde 2 saat koştuğumdan dolayı karbonhidrata ihtiyacım oluyo malesef. ayrıca sabah kahvaltısında yiyorum sadece. diğer öğünler hep 1 dilim kepek kemeği. yani 2 dilim yerine 1 dilim. kısırda bulgurdan oluyoya. ekmeksiz yiyebilirsin korkmadan. içinde bulgur, marul, domates var sadece yağsız. sebzeli bulgur pilavı gibi. zaten bulgur veriliyo diyette. ben 5 kaşık yiyorum ama yanında başka bişey olmadan. o da ayda yılda bir. yani tek öğün yapıyorum. maksat diyet psikolojisinden kurtulmak
selam arkadaşlar. bende 75 kiloyum. bende buraya katılmak istiiyorum. benide aranıza alın
tamam tatlım anladım:))) evet karbonhidrat şart olmazsa zaten kaslar erir gider .... gayet güzel ilerliyorsun devam et arkadaşım...
canım ya uygulayacağım teşekkür ederim....opuyorumnanaktan
şimdi senin söyleyince içime korku geldi. acaba çokmu karbonhidrat alıyorum diye korktum canım. ama düşündüm. daha önce klasik diyet yaparken vucudumda spora rağmen sarkma oluyodu. o zaman günde 45 dakika koşup sonrada yaklaşık 1 saat ağırlık çalışıyodum. 1 gün ağırlık çalışıyodum birgün sırt çalışıyodum birgünde mekik çekiyodum. yani 1 buçuk saat çalışıyodum ama yüzüm acayip çöküyodu. karnım içi boş balon gibi sarkıyodu. kol çalışmama rağmen onlarda sarkıyodu. şuanki halimden kötüydüm. şuanda ise sanki tüm yağlar gitmişte yerine sıkı iri bi vücut gelmiş gibi oldu. elbette yağımda var ama sıkıyım. vucutumun orantısızlığı gün gün düzeliyo. ama merak ettim canım. senin uyguladığın diyeti yazabilirmisin
beni anlıycak birileri yokmu ya
güliş sanırım sen aramıza yeni katıldın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?