canım ben diyetisyen yardımıyla veriyorum aslında önceki sayfalarda var yazdım ama kısaca yazayım....
sabah: 4 kaşık gevrek+1 bardak sütle
ara: 2 incir
öğle: tost yada sandviç+ ayran aslında sebze yemeği+yoğurt ve 1 dilim ekmek ama okula götüremiyorum diye tatilde yapıyorum birde makarna salatası yada patates salatası da yapabilirsin...
ara: meyve
akşam: 3 köfte büyüklüğünde et+ 2 kepçe çorba+ 8-10 kaşık sebze yemeği+ 1 dilim ekmek + salata+ yoğurt 2 kaşık
ara: meyve
hugocuk cnm sen daha iyi bilirsin ama yaptıklarını okudum geçen sene bende senin gibi yapıyordum spora çok ağırlık veriyordum çokta güsel kilo verdim 15 kilo falan inan bana çok muthiş bir bayan olmuştum aama tayin nedeniyle il değişikliği yaptım ve spor salonuna gidemedim inan bana günde 3 saat çalşıyordum . Sonradan çok acı ama verdiğim emekler bir ay içerisinde gitti. İnanılması çok zor ama 1 ayda 12 kilo aldım ne yazıkki neden spor yapamam.
şimdi de sporu çok yapmıyorum araştıerdığım kadarıyla sporun fazlasıda zararlı oluyormuş ve insan hayat boyu spor yapamıyor.. Sen de fazla yapıyorsun gibi geldi bana dikkat et cnm benim başıma gelen senin başına gelmesin yaptığım sporlaara içim acıdıydı
sonunda biri beni farkettikaydirigubbakcemile2
evet katılmaya çalışıyorum desem daha doğru olur...
77kiloyum 1.60boyunda enim boyum eşit yanisenağlama
zayıflamak istiyorum 3gündür diyetteyim ama herzaman olduğu gibi devam ettirememekden korkuyorum.buraya takılırsam belki devam ettirebilirim tabi paylaşarak birbirimize destek olarak
sonunda biri beni farkettikaydirigubbakcemile2
evet katılmaya çalışıyorum desem daha doğru olur...
77kiloyum 1.60boyunda enim boyum eşit yanisenağlama
zayıflamak istiyorum 3gündür diyetteyim ama herzaman olduğu gibi devam ettirememekden korkuyorum.buraya takılırsam belki devam ettirebilirim tabi paylaşarak birbirimize destek olarak
gayet güzelmiş. bende bunu uygulayabilirim aslında. sabah krep falan yemicem artık. senden tek fark akşam sütlü kahve içiyorum. ama spor yapıyorumya ondan dolayı korkmuyorum. peki gevreklerin light gevrekmi yoksa normal gevrekmi. ben light gevrek sevmiyorum. aslında bende 3 hafta oldu doğru dürüst spor ve yeme düzenine başlayalı.
merhaba kızlar bende iki akşamdır yazamıyorum bu akşamda çok hastaydım aslında halim yok ayakta durmaya spor da yapamadım içim iimi yiyiyor bakalım yarın sabah ikinci haftam tartılıcam acaba ne oldu merak ediyorum
ya arkadaşlar herşey eşimin çenesini kapatabilmek için başlamıştı. zamanla kendim istedim. şuandada kendim istiyorum. ama zaman zaman umutsuzluğa düşüyorum ama 3 haftadada kilolardan kurtulunmaz heralde. burda diyetisyen yok. varda aslında onlarla anlaşamıyorum. orama burama bakıp sen normalsin deyip diyet vermeden şutluyolar beni. aslında ben 10 kilo vermek istiyorum. 65 kilo olmak istiyorum. ama artık kepekli krep yemicem zayıflayana kadar. sabah kahvaltısında sorun yaşıyorum ben. gevrek sevmem. peynir yemem. yumurtayada 3 günden sonra bıkıyorum. ama birgün yumurta yerim birgün kepek ekmeğime 2 çay kaşığı fındık ezmesi sürer yerim napayım. öğlen ve akşam yemeklerinde sorun yok zaten. kahvemdende vazgeçemem. nede olsa 2 saat spor yapıyorum. az şeker bişey yapmaz. kızlar böyle böyle yapsam kilo verebilirmiyim sizce. boşa kürek çekmeyeyim. mayısta düğün var elbise giymek istiyorum. acaba mayısa kadar 65 kilo olabilirmiyim. yaklaşık 3 ay var.
arkadaşlar 70 de takıldım kaldım her gün tartılıyorum belkide psikolojik olarak etkileniyorum..6 lı rakamları görmek istiyorum.tebrikler ikbalcim.darısı benimde başıma inşallah.bugün detoksa başladım çok kolay gibi görünüyor bakıcaz artık 2 gün devam edicek.vucuttaki fazla suyu ve abur cuburla oluşan toksinleri atmamızı sağlıyormuş deniycezzzzzzzzzz
ben bugün itibariyle alt gruba geçmiş bulunmaktayım:lepi:
en kısa zamanda sizide bekliyorum kaydirigubbakcemile
yaa beni de alın aranıza( kendimden nefret eder durumuna geldim. önceden 36 beden giyiyordum şimdi 42 75 kiloyum bazen 73 e düşüyorum. olmuyooor olmuyooorr 1.75 boyum. doğumdan sonra kaldı tüm göbek basen çok mutsuzum.. bugünden itibaren sabahları form müsli gevreği yiyerek başladım. hiç doymadım öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum. kahvemden asla vaazgeçemem..eskiden evlenmeden önce böyle değildim. kocam pastacı.. hep gözümün önünde güzel yiyecekler ( hamileliğimde onlar yüzünden 35 kilo aldım (( şimdi berbat haldeyim.. yardım edin çoook mutsuzum ((
Günaydın kızlaar :)
Benim de öyle ama bu hafta umutluyum 6'lı rakamlara gecme konusunda.ama gectiğimiz anda bak gör nasıl su gibi gidecek kilolar :)
Bu detoksları hiç anlamıyorum ben.Geçen yaz kiraz detoksu yapayım dedim,açlıktan beynim durdu.mongol'a döndüm koşarak murfakta ne var ne yoksa yidim sonrasında delikafadulden
Yaza 3 ay kaldı ve 15kg bile verebiliriz eğer istersek.Ha gayret millet yaza incecik gireceğiz! :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?