70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zamanla alisirsin belki

bendeeee evet canim ya almam lazim bir an önce bende isine bak sen canimm
kiz balli sende ilk 3 desin ceneciler arasinda sen yinee veriyon simdi bende ise cene var icaat yok anam ben sisko kalacam herhalde yardim imdaat bugünde sipagitti yapacam napim disciden cikayim eve gideyim diyene kadar cabuk olan sey yapacam artik babama dedim disci belki yeme yazagi verir bana iftara sipagittinizi kardesimle siz yersiniz dedim
ayy inşallaaah

bugün gaza geldim öğle yemeği niyetine bol nar ekşili koca bi tabak salata yedim akşam da 1 kase mercimek çorbası ohh
afferim iyi gidiyorsun eyüpü düsün

afferim iyi gidiyorsun eyüpü düsün

eyüp kaldı çocuğun adı yaa kıyamam

enee ben de 19 yaşındayım çıtır göndercez seni üniversiteye geçen yıl da aynısını bana diyolardı ben de dedim sonunda

kizlar ben kactim cok korkuyorum disciden allaha emanet olun beni unutmayin yardim edin imdaat :18:

korkma kuzum yanındayım tutuyorum ben elini :127:

ozaman o mkaina daha iyi olabilir

corba , salata ve cok az makarna
kizlar ben kactim cok korkuyorum disciden allaha emanet olun beni unutmayin yardim edin imdaat :18:
korkma suzim
önce damagina igne sokuyolar karrt diye
sonra biraz oraya skiyo sonra ordan cikariyo igneyi
diger tarfa karrttt oayada bizzzz
sonra aliyo eline kücük matkabi disini deliyolar cirrrr zirrrrrrr tirrrrr diye
sonra olmadi kerpeten var onla yapisiyo disine
gacurt gucurt disini cekikiyo carrtt diye
agzinin ici kanlarla doluyo
o kadar korkcak birsey yok yani

alamıcam galiba :26: kendi kendime uğraşır alışırım inşallah denizliye dönünce de bakarım belki ihtiyacım kalmaz bile alışırsam

yuh bana ellerine saglik betülüm son kez bi yukarlara ativerseydin keske beni fazlada uzaklasma liste yapmiyorum diye ama betülüm özleriz seni :26:firsat buldukca gel

gelirim inşallah canım benim ben de özlerim zaten sizi

evet ben de haftasonu uzun uzun yatayım dedim baktım uyanıvermişim
normalde olsa öğlene ikindiye kadar uyurum..
zor cidden yavaş yavaş iş hayatına alışıyoruz işte..
tahminimden daha yoğun bi hayatım olcak sanırsam

Kizlar herkes gunluk yediklerini yazarsa birbirimizin yanlislarini duzeltebiliriz. Oruclular iftarlarini ve sahurlarini yazar. Hem ornek menuller olusur.
Oruc tutmayanlarda gunluk yediklerini yazarlar. Kalori hesabi da yapilabilir.birbirimize daha net yorum yapabiliriz.
İftar menumu yazayim.
1 kase mercimek corbasi icine 1 kasik kitir ekmek
1 kase cacik
1 tane ufak yagsiz karniyarik.(patlicani kozledim muhtesem olmus tavsiye ederim)
1 hurma,1 kayisi,1 badem,1 findik

haklısın hayatım yazayım ben de seninki güzel bu arada ben bi yanlış göremedim patlıcanı da közlemen kızartmadan daha iyi olmuş

kahvaltıdan önce 1 activia (105)
sabah: 1 dilim ekmek (100) biraz tuzlu kesik (100) çay(45)
ara: azcık, küçücük dondurma (75)
öğle: salata (50)
akşam: mercimek çorbası (200) 1 dilim ekmek kadar pide (150)

toplam: 825 kalori az olmuş aslında ama olsun bugünlük

Canim sabah kahvaltisi bence onemli dimates, salatalik ve yesillik ekleyebilirsin.
Oglen salata cok az enerjisi yo halsiz kalirsin yanina herhangi bir protein alabilirdin
Aksam da tek cesit olmus. Yanina salata veya ayran ekleyebilirdin.
Kucuk kacamagin gayet guzel. Kendimizi cok sevdigimiz seylerden soyutlarsak diyetimiz uzun soluklu olmaz.

reklam kokan hareketler bunlar

sabah tartıldım gızlar 69.9
haydi bakalım 6ları görmüşken bırakma..
bozma moralinicanım..bak sana onları çatlatma fırsatı doğdu..dahada hırslan artık..
merhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)
hoşgeldin canım..
suzim ben dişim ağrıyor diye gittim doktor 20liği almamız lazım dedi adam benle konuşmadı bile.iğneyi wurdu..dolgumu yapacaksınız dedim yoooo dedi dişini çekicem dedi benim kalp güp güp atıyor adam 30 snye oldu olmadı çekti attı..noldunu anlamadım..diş olayı benide geriyor..dişçim işinin ehli adam bana sormuyor hangi diye..aslında başka dişim ağrıyordu ama adam 20liği çekince bütün hepsinin ağrısıgeçti..korkma tatlım..
haklısın canım..ama işte ben herşeyden alıp yiyom ondan ne yediğimide hatırlamıyorum çoğu zaman ne kadar yediğimide.çocuklardan..menün güzel..
ewet biraz azolmuş canım..

evet hayatım haklısın teşekkür ederim öneriler için dikkat etmeye çalışıcam dondurmayı da bırakırsam zaten temelli çekilmez olur bu iş

haydi bakalım 6ları görmüşken bırakma..

bırakır mıyım hiç temelli gaza geldim 60 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…