evet kuzum oruçluyum ama sorun değil bebeğim olabilir:)
kiz balli sende ilk 3 desin ceneciler arasindazamanla alisirsin belki
bendeeeeevet canim ya almam lazim bir an önce bende isine bak sen canimm
afferim iyi gidiyorsun eyüpü düsünayy inşallaaah
bugün gaza geldim öğle yemeği niyetine bol nar ekşili koca bi tabak salata yedimakşam da 1 kase mercimek çorbası ohh
ayy afedersin :26: iftara yap salatayı
Hoşgeldin canım,
Kendini tanıtır mısın?
ondan ozaman canim sizin huzurunuzu kacirmaya calisiyor olabiliryok canim evlenmedi banada oyle geliyo
18 yaşındayım üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlık aşamasında 15-20 kilo aldımbu kilolardan kurtulmak istiyorum bu kilolarla üniversiteye gidemem boyum 1.53 ve 70 kiloyumm :18:sizinle birlikte bu kiloları vermeyi düşünüyorum
afferim iyi gidiyorsun eyüpü düsün
18 yaşındayım üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlık aşamasında 15-20 kilo aldımbu kilolardan kurtulmak istiyorum bu kilolarla üniversiteye gidemem boyum 1.53 ve 70 kiloyumm :18:sizinle birlikte bu kiloları vermeyi düşünüyorum
kizlar ben kactim cok korkuyorum disciden allaha emanet olun beni unutmayin yardim edin imdaat :18:
ozaman o mkaina daha iyi olabilirhee o mubıyığı falan alabiliyorum elimi keserek de olsa ama suratım çok gıllı çok yavaş yapıyorum bi de yanlara elim yetişmiyo
ay boşluğuma geldi oruçlu muydun :26:
tenhalaştı buralar pek gelen giden yok artıkbugün iyiyiz ama :130:
corba , salata ve cok az makarnakiz balli sende ilk 3 desin ceneciler arasindasen yinee veriyon simdi bende ise cene var icaat yok anam ben sisko kalacam herhalde yardim imdaat bugünde sipagitti yapacam napim disciden cikayim eve gideyim diyene kadar cabuk olan sey yapacam artik babama dedim disci belki yeme yazagi verir bana iftara sipagittinizi kardesimle siz yersiniz dedim
afferim iyi gidiyorsun eyüpü düsün
korkma suzimkizlar ben kactim cok korkuyorum disciden allaha emanet olun beni unutmayin yardim edin imdaat :18:
inşallah veririz yaaaaacanım inşallah verecez hep beraber :)
ozaman o mkaina daha iyi olabilir
korkma suzim
önce damagina igne sokuyolar karrt diye
sonra biraz oraya skiyo sonra ordan cikariyo igneyi
diger tarfa karrttt oayada bizzzz
sonra aliyo eline kücük matkabi disini deliyolar cirrrr zirrrrrrr tirrrrr diye
sonra olmadi kerpeten var onla yapisiyo disine
gacurt gucurt disini cekikiyo carrtt diye
agzinin ici kanlarla doluyo
o kadar korkcak birsey yok yani
enee ben de 19 yaşındayımçıtır göndercez seni üniversiteye geçen yıl da aynısını bana diyolardı ben de dedim sonunda
yuh banaellerine saglik betülüm son kez bi yukarlara ativerseydin keske beni fazlada uzaklasma liste yapmiyorum diye ama betülüm özleriz seni :26:firsat buldukca gel
iş yapmazsan bile uyumadan ayakta olmak yetiyor canım
insan belli bi düzene alışınca aynı saatte kalkıyor genelde
benim hf sonu bile 7 de gözüme çöp düşüyor uyuyamıyorum
uykuyu sevmeme rağmen
eline sağlık betülüm
kilo verenleri kutluyorum
bu nasıl bi listedir böyle
2 şer 3 er kilolar gitmiş
azcık yamacıma gelinde sürüneyim size banada bulaşsın
aaa kaderdaşız desene :81: hepimiz çıtır olalımmmm o zamançıtırr kızlaaarrrr
Kizlar herkes gunluk yediklerini yazarsa birbirimizin yanlislarini duzeltebiliriz. Oruclular iftarlarini ve sahurlarini yazar. Hem ornek menuller olusur.
Oruc tutmayanlarda gunluk yediklerini yazarlar. Kalori hesabi da yapilabilir.birbirimize daha net yorum yapabiliriz.
İftar menumu yazayim.
1 kase mercimek corbasi icine 1 kasik kitir ekmek
1 kase cacik
1 tane ufak yagsiz karniyarik.(patlicani kozledim muhtesem olmus tavsiye ederim)
1 hurma,1 kayisi,1 badem,1 findik
haklısın hayatım yazayım ben deseninki güzel bu arada ben bi yanlış göremedim patlıcanı da közlemen kızartmadan daha iyi olmuş
kahvaltıdan önce 1 activia (105)
sabah: 1 dilim ekmek (100) biraz tuzlu kesik (100) çay(45)
ara: azcık, küçücük dondurma (75)
öğle: salata (50)
akşam: mercimek çorbası (200) 1 dilim ekmek kadar pide (150)
toplam: 825 kaloriaz olmuş aslında ama olsun bugünlük
reklam kokan hareketler bunlar
haydi bakalım 6ları görmüşken bırakma..sabah tartıldım gızlar 69.9
bozma moralinicanım..bak sana onları çatlatma fırsatı doğdu..dahada hırslan artık..mrb kızlar ben pek giremiyorum artık moralim yine bozuk sorun çok farklı aslındastaj yaptığım yerdeki bayan memur yeni geldi daireye
benden baya kilolu ki 46 filan yasında bense 23 yasındayım her neyse işte bana biz kiloluyuz yemek yemeyi severiz falan filan kızı var 15 yaşında bana ayşe teyze dedirtiyor bu iş canımı sıkmaya başladı allah için amac ne bilemedim ....
hoşgeldin canım..merhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)
suzim ben dişim ağrıyor diye gittim doktor 20liği almamız lazım dedi adam benle konuşmadı bile.iğneyi wurdu..dolgumu yapacaksınız dedim yoooo dedi dişini çekicem dedi benim kalp güp güp atıyor adam 30 snye oldu olmadı çekti attı..noldunu anlamadım..diş olayı benide geriyor..dişçim işinin ehli adam bana sormuyor hangi diye..aslında başka dişim ağrıyordu ama adam 20liği çekince bütün hepsinin ağrısıgeçti..korkma tatlım..kizlar ben kactim cok korkuyorum disciden allaha emanet olun beni unutmayin yardim edin imdaat :18:
haklısın canım..ama işte ben herşeyden alıp yiyom ondan ne yediğimide hatırlamıyorum çoğu zaman ne kadar yediğimide.çocuklardan..menün güzel..Kizlar herkes gunluk yediklerini yazarsa birbirimizin yanlislarini duzeltebiliriz. Oruclular iftarlarini ve sahurlarini yazar. Hem ornek menuller olusur.
Oruc tutmayanlarda gunluk yediklerini yazarlar. Kalori hesabi da yapilabilir.birbirimize daha net yorum yapabiliriz.
İftar menumu yazayim.
1 kase mercimek corbasi icine 1 kasik kitir ekmek
1 kase cacik
1 tane ufak yagsiz karniyarik.(patlicani kozledim muhtesem olmus tavsiye ederim)
1 hurma,1 kayisi,1 badem,1 findik
ewet biraz azolmuş canım..haklısın hayatım yazayım ben deseninki güzel bu arada ben bi yanlış göremedim patlıcanı da közlemen kızartmadan daha iyi olmuş
kahvaltıdan önce 1 activia (105)
sabah: 1 dilim ekmek (100) biraz tuzlu kesik (100) çay(45)
ara: azcık, küçücük dondurma (75)
öğle: salata (50)
akşam: mercimek çorbası (200) 1 dilim ekmek kadar pide (150)
toplam: 825 kaloriaz olmuş aslında ama olsun bugünlük
Canim sabah kahvaltisi bence onemli dimates, salatalik ve yesillik ekleyebilirsin.
Oglen salata cok az enerjisi yo halsiz kalirsin yanina herhangi bir protein alabilirdin
Aksam da tek cesit olmus. Yanina salata veya ayran ekleyebilirdin.
Kucuk kacamagin gayet guzel. Kendimizi cok sevdigimiz seylerden soyutlarsak diyetimiz uzun soluklu olmaz.
haydi bakalım 6ları görmüşken bırakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?