Ne yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah
Ooo yaşın da gençmiş, senin kilo vermen daha kolay olur canım, tekrardan hoşgeldin, ayda ortalama 3-4 kg. verirsin18 yaşındayım üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlık aşamasında 15-20 kilo aldımbu kilolardan kurtulmak istiyorum bu kilolarla üniversiteye gidemem boyum 1.53 ve 70 kiloyumm :18:sizinle birlikte bu kiloları vermeyi düşünüyorum
Güzel canım menün, benim menüler hep kaçamaklı oluyor da o yüzden yazmıyorum:18::18: Aslında haklısın yani ,yazacağız diye dikkat de ederiz.Kizlar herkes gunluk yediklerini yazarsa birbirimizin yanlislarini duzeltebiliriz. Oruclular iftarlarini ve sahurlarini yazar. Hem ornek menuller olusur.
Oruc tutmayanlarda gunluk yediklerini yazarlar. Kalori hesabi da yapilabilir.birbirimize daha net yorum yapabiliriz.
İftar menumu yazayim.
1 kase mercimek corbasi icine 1 kasik kitir ekmek
1 kase cacik
1 tane ufak yagsiz karniyarik.(patlicani kozledim muhtesem olmus tavsiye ederim)
1 hurma,1 kayisi,1 badem,1 findik
Aman dikkat et canım, 1 hafta yersen sonuç kötü olabilir, toparlamaya çalış.Ne yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah
haklısın hayatım yazayım ben deseninki güzel bu arada ben bi yanlış göremedim patlıcanı da közlemen kızartmadan daha iyi olmuş
kahvaltıdan önce 1 activia (105)
sabah: 1 dilim ekmek (100) biraz tuzlu kesik (100) çay(45)
ara: azcık, küçücük dondurma (75)
öğle: salata (50)
akşam: mercimek çorbası (200) 1 dilim ekmek kadar pide (150)
toplam: 825 kaloriaz olmuş aslında ama olsun bugünlük
günaydın canı geçmiş olsunGünaydın kızlar hepicinize
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
dün şöyle bir göz attım ama alıntılayamadım kusuruma bakmayın
cok basım agrıyordu dün o kadar yogundu kı
mıdem bulanmaya basladı agrıdan çok kötü oldum
nıyetlıydım ılacta ıcemedım iftarı zor yaptım
kocişte yasakladı bana oruç tutmayı
sanırım tutmıcam artık
günaydın fadimemGünaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olur inşallah
günaydın kızlar:)
dünkü menüm :iftarda :1 küçük karnıyarık,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase cacık
1 dilimde haşhaşlı tatlı
sahur:1 kase çorba ,1 dilim ekmek
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar hepicinize
sanırım tutmıcam artık
günaydınnngünaydın canım
Günaydın canımgünaydın canı geçmiş olsun
hayırdır bir rahatsızlığın mı var
günaydın fadimem
inşallah canım
günaydın canım..
gayet güzel bence
umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyiOoo yaşın da gençmiş, senin kilo vermen daha kolay olur canım, tekrardan hoşgeldin, ayda ortalama 3-4 kg. verirsin
Benim boyum da 1,52 cm ve ilk geldiğim de 70 kg. dım ben de, 5 ayda 10 kg. kadar verdim, sonra tekrar salınca 3-4 kg. aldım,dikkat etmeye çalışıyorum.
umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyi
beraber verecegiz insallah kuzum18 yaşındayım üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlık aşamasında 15-20 kilo aldımbu kilolardan kurtulmak istiyorum bu kilolarla üniversiteye gidemem boyum 1.53 ve 70 kiloyumm :18:sizinle birlikte bu kiloları vermeyi düşünüyorum
eyüp kaldı çocuğun adı yaa kıyamam
enee ben de 19 yaşındayımçıtır göndercez seni üniversiteye geçen yıl da aynısını bana diyolardı ben de dedim sonunda
korkma kuzum yanındayım tutuyorum ben elini :127:
ay yok igne sokmadi :18: ama biraz cirr zarr zirr yaptiozaman o mkaina daha iyi olabilir
corba , salata ve cok az makarna
korkma suzim
önce damagina igne sokuyolar karrt diye
sonra biraz oraya skiyo sonra ordan cikariyo igneyi
diger tarfa karrttt oayada bizzzz
sonra aliyo eline kücük matkabi disini deliyolar cirrrr zirrrrrrr tirrrrr diye
sonra olmadi kerpeten var onla yapisiyo disine
gacurt gucurt disini cekikiyo carrtt diye
agzinin ici kanlarla doluyo
o kadar korkcak birsey yok yani
gelirim inşallah canım benim ben de özlerim zaten sizi
evet ben de haftasonu uzun uzun yatayım dedim baktım uyanıvermişim
normalde olsa öğlene ikindiye kadar uyurum..
zor cidden yavaş yavaş iş hayatına alışıyoruz işte..
tahminimden daha yoğun bi hayatım olcak sanırsam
Kizlar herkes gunluk yediklerini yazarsa birbirimizin yanlislarini duzeltebiliriz. Oruclular iftarlarini ve sahurlarini yazar. Hem ornek menuller olusur.
Oruc tutmayanlarda gunluk yediklerini yazarlar. Kalori hesabi da yapilabilir.birbirimize daha net yorum yapabiliriz.
İftar menumu yazayim.
1 kase mercimek corbasi icine 1 kasik kitir ekmek
1 kase cacik
1 tane ufak yagsiz karniyarik.(patlicani kozledim muhtesem olmus tavsiye ederim)
1 hurma,1 kayisi,1 badem,1 findik
sagol tatlim ya cekmedi canim dolgu yapti ama 5 ine tekrar gitcem disciye gitmekden cok korkuyorum sanatci doktora gitmeye bile raziyim
haydi bakalım 6ları görmüşken bırakma..
bozma moralinicanım..bak sana onları çatlatma fırsatı doğdu..dahada hırslan artık..
hoşgeldin canım..
suzim ben dişim ağrıyor diye gittim doktor 20liği almamız lazım dedi adam benle konuşmadı bile.iğneyi wurdu..dolgumu yapacaksınız dedim yoooo dedi dişini çekicem dedi benim kalp güp güp atıyor adam 30 snye oldu olmadı çekti attı..noldunu anlamadım..diş olayı benide geriyor..dişçim işinin ehli adam bana sormuyor hangi diye..aslında başka dişim ağrıyordu ama adam 20liği çekince bütün hepsinin ağrısıgeçti..korkma tatlım..
haklısın canım..ama işte ben herşeyden alıp yiyom ondan ne yediğimide hatırlamıyorum çoğu zaman ne kadar yediğimide.çocuklardan..menün güzel..
ewet biraz azolmuş canım..
yinede dikkat et canim dikkat edersen güzel verirsin regl bitinceNe yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah
gecmis olsun mervemGünaydın kızlar hepicinize
sanırım tutmıcam artık
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr,
günaydin aysecimgünaydın kızlar:)
dünkü menüm :iftarda :1 küçük karnıyarık,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase cacık
1 dilimde haşhaşlı tatlı
Günaydın kızlarrr,
günaydın kızlar:)
1 dilimde haşhaşlı tatlı
günaydın canı geçmiş olsun
hayırdır bir rahatsızlığın mı var
günaydın fadimem
inşallah canım
günaydın canım..
gayet güzel bence
Geçmiş olsun canım.
günaydınnn
Günaydın canım
umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyi
veririsin canım bencede bende çok istedim herkes şok oluyo beni görünce,kurallara uyunca veriyosun gayette güzel gidiyor..
günaydin aysecimgüzel canim affiyet olsun
günaydin milletgünaydin kizlar citirlar sekerler günaydin türkiye
beraber verecegiz insallah kuzum
eyüp buraya yumruk havaya ay sagol seker
ay yok igne sokmadi :18: ama biraz cirr zarr zirr yaptikiz iyiki gitmeden okumadim yoksa iptal ederdim
dün makarna yedim hosaf ictim bugün hashasli bohca yedim ben oruc bitince yazayim cok cis yiyorum magdurum :18:
sagol tatlim ya cekmedi canim dolgu yapti ama 5 ine tekrar gitcem disciye gitmekden cok korkuyorum sanatci doktora gitmeye bile raziyim
yinede dikkat et canim dikkat edersen güzel verirsin regl bitince
gecmis olsun mervem
günaydin fadimem
günaydin aysecimgüzel canim affiyet olsun
zerramida alinti yapmisdim :44: günaydin canim arkadasim
günaydin milletgünaydin kizlar citirlar sekerler günaydin türkiye
günaydın canım
sagol zerram korkudan kalpim yerinden cikacak sandim ama bende gittim hepde yapacak birsey buluyorgünaydın suzim dişçi olayını kaçırmışım canım
geçmiş olsun
bende çok tırsarım ama tıpış tıpışda giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?