70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim 1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah

Ne yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim 1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah

Canim o yuzden oruc tutmayanlarda yazsin ki birbirimizi frenliyelim.ben de regli zamanim gelince cozutmaktan korkuyorum.

Ooo yaşın da gençmiş, senin kilo vermen daha kolay olur canım, tekrardan hoşgeldin, ayda ortalama 3-4 kg. verirsin
Benim boyum da 1,52 cm ve ilk geldiğim de 70 kg. dım ben de, 5 ayda 10 kg. kadar verdim, sonra tekrar salınca 3-4 kg. aldım,dikkat etmeye çalışıyorum.
Güzel canım menün, benim menüler hep kaçamaklı oluyor da o yüzden yazmıyorum:18::18: Aslında haklısın yani ,yazacağız diye dikkat de ederiz.

Aman dikkat et canım, 1 hafta yersen sonuç kötü olabilir, toparlamaya çalış.

Arkadaşlar yazmışlar gerçi ama ben de söyleyim, kahvaltıyı güzel yapmaya çalış canım, günün en önemli öğünü.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay, ıhlamur-papatya-5i 1 yerde önerilir.
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepicinize
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
dün şöyle bir göz attım ama alıntılayamadım kusuruma bakmayın
cok basım agrıyordu dün o kadar yogundu kı
mıdem bulanmaya basladı agrıdan çok kötü oldum
nıyetlıydım ılacta ıcemedım iftarı zor yaptım
kocişte yasakladı bana oruç tutmayı
sanırım tutmıcam artık

günaydın kızlar:)

dünkü menüm :iftarda :1 küçük karnıyarık,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase cacık

1 dilimde haşhaşlı tatlı

sahur:1 kase çorba ,1 dilim ekmek

günaydın canı geçmiş olsun
hayırdır bir rahatsızlığın mı var
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olur inşallah
günaydın fadimem
inşallah canım

dünkü menüm :iftarda :1 küçük karnıyarık,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase cacık

1 dilimde haşhaşlı tatlı

günaydın canım..
gayet güzel bence

Geçmiş olsun canım.

günaydın canım
günaydınnn

günaydın fadimem
inşallah canım

günaydın canım..
gayet güzel bence
Günaydın canım

umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyi

beraber verecegiz insallah kuzum
eyüp buraya yumruk havaya ay sagol seker
ay yok igne sokmadi :18: ama biraz cirr zarr zirr yapti kiz iyiki gitmeden okumadim yoksa iptal ederdim

dün makarna yedim hosaf ictim bugün hashasli bohca yedim ben oruc bitince yazayim cok cis yiyorum magdurum :18:
sagol tatlim ya cekmedi canim dolgu yapti ama 5 ine tekrar gitcem disciye gitmekden cok korkuyorum sanatci doktora gitmeye bile raziyim
yinede dikkat et canim dikkat edersen güzel verirsin regl bitince
gecmis olsun mervem
Günaydın kızlarrr,
günaydin fadimem

1 dilimde haşhaşlı tatlı

günaydin aysecim güzel canim affiyet olsun

zerramida alinti yapmisdim :44: günaydin canim arkadasim

günaydin millet günaydin kizlar citirlar sekerler günaydin türkiye

Günaydın kızlarrr,

Günaydınn

1 dilimde haşhaşlı tatlı

afiyet olsun canım menün güzelmiş

günaydın fadimem
inşallah canım

günaydın canım..
gayet güzel bence

sağol canım tansiyon düşük cıkıyordu bende son haftalarda zaten ondan olmus olabılır kötüydüm bayaa işyerindeydim bide zor geçirdim günü

Geçmiş olsun canım.

günaydınnn

Günaydın canım

Sağol canım

umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyi

bende cok istiyorum bende bendeee

veririsin canım bencede bende çok istedim herkes şok oluyo beni görünce,kurallara uyunca veriyosun gayette güzel gidiyor..

evet kurallara uyunca veriliyor ama bi uyabilsek

günaydın suzim dişçi olayını kaçırmışım canım
geçmiş olsun
bende çok tırsarım ama tıpış tıpışda giderim

günaydın canım

günaydın suzim dişçi olayını kaçırmışım canım
geçmiş olsun
bende çok tırsarım ama tıpış tıpışda giderim
sagol zerram korkudan kalpim yerinden cikacak sandim ama bende gittim hepde yapacak birsey buluyor dogusdan yamuk yumuk dislerim annem bana 2 kere tel almisdin takmadim simdi pismanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…