70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim 1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah

Canim o yuzden oruc tutmayanlarda yazsin ki birbirimizi frenliyelim.ben de regli zamanim gelince cozutmaktan korkuyorum.

kızlar reglde dikkat edince güzel gidiyo mesela ben geçen hafta regldim kalori saydım 800 gr eksi çıktım doğru düzgün tuvalete gidemediğim halde gitsem demek 1.5 kilo falan gitcekmiş

Arkadaşlar yazmışlar gerçi ama ben de söyleyim, kahvaltıyı güzel yapmaya çalış canım, günün en önemli öğünü.

evet hayatım aslında hergün 2 tane yumurta yerim ama dün yemedim domates salatalık falan yiyemiyorum ama

sağlık önemli hayatım dinle kocişi

umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyi

kalori saymayı dene istersen hayatım ben 16 gündür başladım saymaya 1.4 kilo verdim

eyüp buraya yumruk havaya ay sagol seker

ben de yanlışlıkla eyüp demesem bari aldattığımı sanmasın bizim aşk başlamadan bitmesin bi de :26:

Son düzenleme:
günaydin aynurcum e dedin napim eyyüp koyduk ismini ilerde evlenirsen cocugun adini eyyüp koy bari

sağol canım benim
sende yediklerine dikkat etsene kuzum yaa yeme poğaça falan oruçsun diye cozuttun iice
dişçiyede gitmişsin geçmiş olsun

evet kocişi dinlemek lazım tahta cakmayalım tabuta sonra

günaydin aynurcum e dedin napim eyyüp koyduk ismini ilerde evlenirsen cocugun adini eyyüp koy bari

günaydın şekerim ahahaha olabilir bak ama ben berkecan mahmut hüsamettin arda koycam

hepsini birden bi cocugami koycan arkasinada eyüpü ekliver nolcek

tamam eyüpü de ekliyim suzi teyzesi istiyosa ama belki bikaçını değiştiririz babası başka isim koymak isterse :44:

babayi bosver biz ayarladik artik geliverseymis bizlen düsünseymis karar oynaylandi artik

haklısın hayatım biz koyduk artık babası da yanımda olsaymış o da koysaymış bi isim hakkını kaybetti

topluca gülüyorum bunlaraa
isme de bayıldım koymalısın bu ismi bencede berkecan mahmut hüsamettin arda vee eyyüp

hii deme öyle deme allah korusun

güzel dimi 'isim kombini'

evet kombin iyi cocuk dogduguna pişman olur o isimle kesin

saol canım :) mecburuz yani uymak zorundayız çünkü kilolu olunca hayata hep negatif bakıyosun

haklısın canım insanın psikolojisi bozuluyor benim cok bozuktu valla
4 kılo verdim aynaya baktıgımda gözüme güzel görünmeye basladım
bi 9 daha versem manken sanıcam her halde
ee buda psikolojinide düzeltiyo kendine güvenini de getirir zamanla
daha bir sürü olumlu seyy...
ayy yazarken motivasyonumun biraz daha arttıgını hissettim iyi oldu bu konusma

Aynurcum sen kalori sayıyorsun ya günlük hedefin ne kac kalori alıyorsun günlük bende sayıyorum ama bi sınır koyamadım genel 1200 civarı oluyo yedıklerım ama :26::26::26:

nasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:

Aynurcum sen kalori sayıyorsun ya günlük hedefin ne kac kalori alıyorsun günlük bende sayıyorum ama bi sınır koyamadım genel 1200 civarı oluyo yedıklerım ama :26::26::26:

benim de sınırım 1200 ama bazen ulaşmıyorum bazen bikaç kalori geçiyorum mesela dün 825le kapattım önceki gün 1250 oldu falan ama ortalama 1200 sınır koydum hayatım

şu üniversite başlamadan zayıflarsam çooook mutlu olacağımmm

aynen tatlım üniversiteye gitmeden ne kadar zayıflarsan o kadar iyi olur ama sana bi tavsiye eğer annen boşver sıkma kendini üniversiteye başlayınca bişey yapmasan da zayıflarsın falan derse sakın inanma çünkü ben o hataya düştüm anneme inandım pişmanım 9 ayda sadece 1 kilo verebildim

regl hala mı yok doktora gitmiştin galiba ama tekrar gitsen :26: ondandır bi de tatlı isteği sen onu bastırmaya çalış yeme fazla o kadar emeğin var sonuçta :26:

şu üniversite başlamadan zayıflarsam çooook mutlu olacağımmm

zayıflarsın canım sadece biraz dikkat ediceksin hepsi bu

bence bi doktora git artık adetinin gelmemesi bile bir sebep hamile olmasan da adetinin gelmemesi normal değil

benim de sınırım 1200 ama bazen ulaşmıyorum bazen bikaç kalori geçiyorum mesela dün 825le kapattım önceki gün 1250 oldu falan ama ortalama 1200 sınır koydum hayatım

iyi benimde 1200 olsun sınırım o zaman zaten o civar cıkıyo yediklerim hep kalori sepetinden hesaplatıyorum bende bi kaç gündür daha önce de duymustum ama uygulamıyordum sen aklıma soktun şimdi deniyim dedim bende kalori sayımını

ayy ne güzel bi fikirrr tamam ben bunu uygulayayımmm

canım kalori sepetini kullanırsan netten aklında kalır yedıklerın hemde aramak zorunda kalmassın yedıklerının kaç kalori oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…