Ne yediginizi yazin demissiniz ama yazmasam iyi olur bugun rekor kirdim ben. Ogleden sonra regl oldum oruç nanay oldu. Gormemis gibi aksama kadar yedim1 hafta oruç tutamicam bakalim cosmam insallah
Canim o yuzden oruc tutmayanlarda yazsin ki birbirimizi frenliyelim.ben de regli zamanim gelince cozutmaktan korkuyorum.
Arkadaşlar yazmışlar gerçi ama ben de söyleyim, kahvaltıyı güzel yapmaya çalış canım, günün en önemli öğünü.
Günaydın kızlar hepicinize
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
dün şöyle bir göz attım ama alıntılayamadım kusuruma bakmayın
cok basım agrıyordu dün o kadar yogundu kı
mıdem bulanmaya basladı agrıdan çok kötü oldum
nıyetlıydım ılacta ıcemedım iftarı zor yaptım
kocişte yasakladı bana oruç tutmayı
sanırım tutmıcam artık
umarım yaaa :97: çoook istiyorummm kilo vermeyi
eyüp buraya yumruk havaya ay sagol seker
günaydin aynurcumkızlar reglde dikkat edince güzel gidiyo mesela ben geçen hafta regldim kalori saydım 800 gr eksi çıktımdoğru düzgün tuvalete gidemediğim halde gitsem demek 1.5 kilo falan gitcekmiş
evet hayatım aslında hergün 2 tane yumurta yerim ama dün yemedimdomates salatalık falan yiyemiyorum ama
sağlık önemli hayatım dinle kocişi
kalori saymayı dene istersen hayatımben 16 gündür başladım saymaya 1.4 kilo verdim
ben de yanlışlıkla eyüp demesem bari aldattığımı sanmasınbizim aşk başlamadan bitmesin bi de :26:
günaydin aynurcume dedin napim eyyüp koyduk ismini ilerde evlenirsen cocugun adini eyyüp koy bari
hepsini birden bi cocugami koycanarkasinada eyüpü ekliver nolcek
tamam eyüpü de ekliyim suzi teyzesi istiyosaama belki bikaçını değiştiririz babası başka isim koymak isterse :44:
babayi bosver biz ayarladik artik geliverseymis bizlen düsünseymis karar oynaylandi artik
beraber verecegiz insallah kuzum
eyüp buraya yumruk havaya ay sagol seker
ay yok igne sokmadi :18: ama biraz cirr zarr zirr yaptikiz iyiki gitmeden okumadim yoksa iptal ederdim
dün makarna yedim hosaf ictim bugün hashasli bohca yedim ben oruc bitince yazayim cok cis yiyorum magdurum :18:
sagol tatlim ya cekmedi canim dolgu yapti ama 5 ine tekrar gitcem disciye gitmekden cok korkuyorum sanatci doktora gitmeye bile raziyim
yinede dikkat et canim dikkat edersen güzel verirsin regl bitince
gecmis olsun mervem
günaydin fadimem
günaydin aysecimgüzel canim affiyet olsun
zerramida alinti yapmisdim :44: günaydin canim arkadasim
günaydin milletgünaydin kizlar citirlar sekerler günaydin türkiye
kızlar reglde dikkat edince güzel gidiyo mesela ben geçen hafta regldim kalori saydım 800 gr eksi çıktımdoğru düzgün tuvalete gidemediğim halde gitsem demek 1.5 kilo falan gitcekmiş
evet hayatım aslında hergün 2 tane yumurta yerim ama dün yemedimdomates salatalık falan yiyemiyorum ama
sağlık önemli hayatım dinle kocişi
kalori saymayı dene istersen hayatımben 16 gündür başladım saymaya 1.4 kilo verdim
ben de yanlışlıkla eyüp demesem bari aldattığımı sanmasınbizim aşk başlamadan bitmesin bi de :26:
günaydin aynurcume dedin napim eyyüp koyduk ismini ilerde evlenirsen cocugun adini eyyüp koy bari
günaydın şekerimahahaha olabilir bak ama ben berkecan mahmut hüsamettin arda koycam
hepsini birden bi cocugami koycanarkasinada eyüpü ekliver nolcek
tamam eyüpü de ekliyim suzi teyzesi istiyosaama belki bikaçını değiştiririz babası başka isim koymak isterse :44:
babayi bosver biz ayarladik artik geliverseymis bizlen düsünseymis karar oynaylandi artik
haklısın hayatım biz koyduk artıkbabası da yanımda olsaymış o da koysaymış bi isim hakkını kaybetti
evet kocişi dinlemek lazım tahta cakmayalım tabuta sonra
topluca gülüyorum bunlaraa
isme de bayıldım koymalısın bu ismi bencede berkecan mahmut hüsamettin arda vee eyyüp
afiyet olsun canım menün güzelmiş
evet kurallara uyunca veriliyor ama bi uyabilsek
hii deme öyle deme allah korusun
güzel dimi 'isim kombini'
saol canım :) mecburuz yani uymak zorundayız çünkü kilolu olunca hayata hep negatif bakıyosun
veririsin canım bencede bende çok istedim herkes şok oluyo beni görünce,kurallara uyunca veriyosun gayette güzel gidiyor..
Aynurcum sen kalori sayıyorsun ya günlük hedefin ne kac kalori alıyorsun günlük bende sayıyorum ama bi sınır koyamadım genel 1200 civarı oluyo yedıklerım ama :26::26::26:
şu üniversite başlamadan zayıflarsam çooook mutlu olacağımmm
nasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:
şu üniversite başlamadan zayıflarsam çooook mutlu olacağımmm
nasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:
benim de sınırım 1200 ama bazen ulaşmıyorum bazen bikaç kalori geçiyorummesela dün 825le kapattım önceki gün 1250 oldu falan ama ortalama 1200 sınır koydum hayatım
ayy ne güzel bi fikirrrtamam ben bunu uygulayayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?