ikbal-sevde canım.
kaç kiloydun başladğıında?
bir de 6 ları gördüm demişssin.kaç hafta da bu kiloya ulaştın?
canım be hergün 40 dk.spor ve diyet yapıyorum.yeni başladım.
şu anda 72.4 üm mesela 69 kiloya kaç haftada düştün?
Darısı başımıza ikbal bize de yer ayırt oralardan vereliniortak
arkadaşlar 70 de takıldım kaldım her gün tartılıyorum belkide psikolojik olarak etkileniyorum..6 lı rakamları görmek istiyorum.tebrikler ikbalcim.darısı benimde başıma inşallah.bugün detoksa başladım çok kolay gibi görünüyor bakıcaz artık 2 gün devam edicek.vucuttaki fazla suyu ve abur cuburla oluşan toksinleri atmamızı sağlıyormuş deniycezzzzzzzzzz
ebruli canım 74 ten 70 e inmişssin kaç haftada verdin canım bu kiloyu
hergün tartılmamalısıın motiveni bozar böyle yapmak.kendimden biliyorum
haftada bir tartıl canım
detoks eminim zayıflamana yardımcı olacak ama sen yinede detoks bitince hemen tartılma bekle 4-5 gün daha[/QUO
ikbalcim önerin için tşk ederim.en iyisi pazartesiyi bekleyeyim.gerçekten çok etkiliyor beni tartılmak....sabırlı olmam lazımmafoldumben
canım benim ben yaza kadar bekleyemem her an hamile kalabilirm ne giderse kardayım.5 kilo daha versem hamile kalana kadar eder 9 buda nerden baksam hamilelyim 4. - 5. ayıdır.anlayacağın benim bu siteye girip çıkmalarım hiç bitmeyecekkaydirigubbakcemile3...senle aynı kilodayız şuan hadi bakalımkaydirigubbakcemile5
diyetimin başında 72.9dum ertesi gün 72.4 indim.bugünde diyetimin 4.günü hala tık yok.çokta yemiyorum.herhalde metabolizmam yavaş çalışıyor.bir de hipotroid hastasıyım.onunda etkisi var.
haftada bi kere tartıl bence
bide yeşil çay hızlandırır metabolizmanı günde 2-3 bardak içmeyi dene farkı göreceksin
arkadaşlar uzun süre düşündüm. biz niye kilo aldık diye. en büyük sebep elbette spor yapmamak ama şuda bir gerçekki hepimiz kadınız. dolayısıyla yemek yapıyoruz. ev temizliyoruz. aramızda bu işleri yapıpta birde çalışan arkadaşlarımız var. bence o kadarda hareketsiz sayımayız. bence bizim kilo alma nedenimiz sporsuzluk değil yediklerimiz. aslında onlarda değil onların pişirilme şekli. örneğin patatesi kızartıyoruz. tattığımızda bayağı hafif geliyo ama kızarırken tüm yağı çekiyor. bunun gibi birçok şey. tencereye yağı şişeden döküyoruz. kaşıkla dökmek aklımıza gelmiyor. kek yapıyoruz 250 gram margarin yok 1 su bardağı yağ. vs.. biz bu alışkanlıklarımızı bile değiştirsek kilo veririz arkadaşlar. 2 ayda verilen 10 kilo falan çare değil. zayıflayınca tekrar kek yemiyecekmiyiz. börek ömrümüzün sonuna kadarmı yemiyeceğiz. yada bir ısırık almak yetecekmi bize. bence yetmez. diyetisyenler veriyo diyet listesi falan. ömür boyu o listeyimi uygulayacağız. bence yediklerimizi farklı pişirmeyi öğrenirsek eğer işi kökten çözeriz
ben veremiyoooooommmmm topik kaldııııımmmmmm
canım neyi veremiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?