70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 72 kiloydum 4-5 gün spor yaptım ve pek bişey yemedim 68 kilo oldum
şu an diyetimin 12. günü ve ben 65 kiloyumkaydirigubbakcemile2

hafta sürmedi yani 69 düşmem bi kaç günde düştüm
ama unu tuzu şekeri yağı çıkardım hayatımdan.
şimdiye kadar 2 kere tatlı kaçamağı yaptım ama çok yemedim.

mesela ben mücveri çok seviyorum .yağda kızartılır normalde ama fırında pişirincede çok güzel oluyo
bu tarz yöntemler bularak yeme alışkanlıklarını değiştirmelisin yavaş yavaş hem daha sağlıklısını yemiş olursun hemde verirsin kilolarını

seni bi alt gruba bekliyorum aysbar gelmezsen kaydirigubbakcemileklava:
anlatabildim umarım
görüşmek üzere...

Darısı başımıza ikbal bize de yer ayırt oralardan vereliniortak

yeterki siz gelinn.en güzel yeri ayırcam ben sizeolumunekankayizsmile

hergün tartılmamalısıın motiveni bozar böyle yapmak.kendimden biliyorum
haftada bir tartıl canım
detoks eminim zayıflamana yardımcı olacak ama sen yinede detoks bitince hemen tartılma bekle 4-5 gün daha

diyetimin başında 72.9dum ertesi gün 72.4 indim.bugünde diyetimin 4.günü hala tık yok.çokta yemiyorum.herhalde metabolizmam yavaş çalışıyor.bir de hipotroid hastasıyım.onunda etkisi var.

ebruli canım 74 ten 70 e inmişssin kaç haftada verdin canım bu kiloyu

canım tam 1 ayda verdim şimdi ikinci ayımdayım ama bu ay daha bi hırslıyım 5 kilo verebilsem keşke ama biraz zor en fazla 3 herhalde..tatlı yemeyi nasıl özlüyorum:çok üzgünüm:

Aaa ozaman spor,detoks vs herşey mübah sana :)Aman dikkat et vucudun vitaminsiz kalmasın da sonra bebişe zarar gelmesin.Umarım fazla fazla verirsin hamile kalmadan önce :)

Ben haftasonunu merakla bekliyorum 69'u görebilcekmiyim diye :) Bakalım hangimiz daha cok vercek :)

bende hamiş kalmatı düşünüyorum o nedenle çok abartmıyorım aslında azcık abartsam hiçte fena olmaz ama:))

Ben aranıza yeni katıldım.. Bende 76 kiloyum.Gerçi yaklaşık 4 ay önce 90 kiloydum..3 ayda geldim bu kiloya son 1 aydır kilo veremiyorum. Hedefim 57 kilo olmak bakalım inşallah başarıcamdelikafadulden

diyetimin başında 72.9dum ertesi gün 72.4 indim.bugünde diyetimin 4.günü hala tık yok.çokta yemiyorum.herhalde metabolizmam yavaş çalışıyor.bir de hipotroid hastasıyım.onunda etkisi var.

haftada bi kere tartıl bence
bide yeşil çay hızlandırır metabolizmanı günde 2-3 bardak içmeyi dene farkı göreceksin

selam kızlar nasılsınız. bugün neler yediniz neler yaptınız. spor yaptınızmı. sohbet edelim

arkadaşlar uzun süre düşündüm. biz niye kilo aldık diye. en büyük sebep elbette spor yapmamak ama şuda bir gerçekki hepimiz kadınız. dolayısıyla yemek yapıyoruz. ev temizliyoruz. aramızda bu işleri yapıpta birde çalışan arkadaşlarımız var. bence o kadarda hareketsiz sayımayız. bence bizim kilo alma nedenimiz sporsuzluk değil yediklerimiz. aslında onlarda değil onların pişirilme şekli. örneğin patatesi kızartıyoruz. tattığımızda bayağı hafif geliyo ama kızarırken tüm yağı çekiyor. bunun gibi birçok şey. tencereye yağı şişeden döküyoruz. kaşıkla dökmek aklımıza gelmiyor. kek yapıyoruz 250 gram margarin yok 1 su bardağı yağ. vs.. biz bu alışkanlıklarımızı bile değiştirsek kilo veririz arkadaşlar. 2 ayda verilen 10 kilo falan çare değil. zayıflayınca tekrar kek yemiyecekmiyiz. börek ömrümüzün sonuna kadarmı yemiyeceğiz. yada bir ısırık almak yetecekmi bize. bence yetmez. diyetisyenler veriyo diyet listesi falan. ömür boyu o listeyimi uygulayacağız. bence yediklerimizi farklı pişirmeyi öğrenirsek eğer işi kökten çözeriz

valla doğru söylüyosun mesela bi arkadaş mücveri kızartmayın fırında yapın demiş tat aynı sadece yağı yok.sebzeler yağsız yada az yağlı ve tuzsuz daha lezetli oluyo(eşim tuz yemiyorda)sebzenin tadını alıyosun . gerçekten kökten çözmek lazım arkadaşım katılıyorum sana.

arkadaşlar bugün patlıcan ve yeşil biberi fırına verdim. hiç yağsız. ardından kabuklarını soydum. tavadada salça ve sarımsağı yağsız olarak pişirdim. sebzelerin üzerine döktüm. ve en son 1 kaşık zeyinyağını gezdirdim. ve sonuç mükemmel oldu. aynı kızartılmış gibi tadı vardı ve yanınada haşlanmış yoğurtlu karnıbaharla ve 1 dilim kepek ekmeği ile yedim. çok lezzetliydi gerçektende. bu bi örnek sadece. böyle çok daha çeşitli şeyler yapılabilir. yani 1 kibrit kutusu peynirle olmayacak bu iş. diyet bitiyo kilo veriyoruz. ardından yeme düzenimiz değişmediğinden tekrar geri alıyoruz. örneğin sabah sosis patates kızartması var kahvaltıda. herkes götürürken bakıyoruz sadece. üstüne bide moral bozukluğu oluyo. depresyona girmek işten bile değil. herşey yasak. oysaki 2 tane parmak sosisi tavada yağsız pişirsek yanınada domatesle ve 1 dilim kepek ekmeğiyle yesek ardındanda sporumuzu yapsak biz kilo veremeyecekmiyiz yani. illaki o 1 kibrit kutusu peynirimi yiyeceğiz şekersiz çayla. ben inanmıyorum bu listelere. doğada herşey masum. öyle olmasaydı eğer eskilerde kilolu olurdu. yada şöyle diyeyim hep 1 kibrit kutusu peynir yemeği başarabilen kadınlar olaydık zaten burda olmazdık dimi. seviyoruz yemeği. o zaman ne istiyosak eğer onu yapabilmeliyiz ama dikkat ederek. örneğin kepekli undan krep yapıp arasına domates, biber ve tavuk korarak dürüm yapabiliriz. istersek köfteyi yağsız pişirip köfteli bile yapabiliriz. zaten diyetinizde protein menünüzde 2 dilim kepek ekmeği ve 150 gram tavuk eti yokmu.). işte aynı. yada az bi kalori farkı vardır. 2 kaşık unu suyla akışkan hamur yap. içine haşlanmış tavuğunu koy domatesini koy dürüm ye. ne fark var. alışkanlığından vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…