70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden güzelim. neler yiyosun. daha doğrusu diyet listen ne. ve günde ne kadar spor yapıyosun. ve ne zamandan beri diyet yapıyosun. kardiyo yapıyomusun. kaç kilo vermiştin

arkadaşlar size denemiş olduğum bir yöntem söyleyeceğim. malum hepimiz diyet ve spor yapıyoruz. ama zayıfladıkça sarkmalar oluyo ve bu durum bizi daha kilolu gösteriyo. ben hergün en az 1 saat hızlı yürümeye başladım. 1 saatte 5.5 kilometre yapıyorum koşu bandımda. aslında 2 saat koşuyorum ama bazı günler işim oluyo yapamıyorum. o zamanda yarım saat ısınıp ardından 45 dakika kol, göğüs çalışıyorum yada 1 saat dans ediyorum. günlük aktivitemi 2 saate tamamlıyorum. eskiden yarım saat koşuyodum acayip sarkma oluyodu göbeğimde. 2 saate çıkaralı sarkmalar gitti. sanki 5 kilo vermişim gibi görünüyo oysaki değil.size tavsiyem eğer sizde benim gibi mekikten sıkılıyosanız koşarken karın kaslarınızı sıkın. aktif olarak çalışıyo. hem yağ yakıyosunuz hem kalori hemde karın kaslarınız çalışıyo. ama mekik çekerek sadece karın kaslarınız çalışıyo. üstelik oradaki yağı ittirip dahada kilolu gösteriyo. yağ erimeden göbek gitmiyo malesef. kardiyoda eriyo göbişler

arkadaşlar eylül ayı gibiydi. diyet yapmaya karar vermiştim. internetten ünlü bi diyetisyenin internet sitesinden herzaman yapılabilecek diye yazan bi diyet listesi aldım. 1 hafta boyunca günde 1 buçuk saat sporla yaptım. bir hafta sonunda bir sabah kalktığımda yataktan kalkamıyodum. elim ayağım titriyodu resmen. fenalaşmıştım. kahvaltıyı eşim hazırladı ve o diyeti bozdum bidahada yapmadım. yapmaya devam etsem sonuçları kötü olacaktı. bide haftada 5 gün tempolu yürüyüş diyodu diyette

hoşbuldum başaranlar varmı merak etim

ben 3 haftadır yapıyorum ama diyet listem yok. listeleri okuya okuya ezberledik artık:umursamaz: 3 haftada 2 kilo verdim ama yağ veriyorum galiba göbeğim değişiyo. galiba böyle giderse koca göbeğimden kurtulacağımhihoyyyt

arkadaşlar neler yediğimizi günlük yazarsak eğer birbirimize daha çok yaralı olabiliriz diye düşünüyorum.

plates niye yapmıyorsunuz oda iyi sıkılaştırıyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bencede ama sadece 3hafta yapa biliyorum sonrası malüm:gitme:

bak canım bende senin gibiydim. 3 hafta yapıp bırakıyodum. yeme şeklimi değiştirdim şuanda öyle bi haldeyimki ömür boyu bu düzende yesem yinede sıkılmam ve bozmam. sen bana şimdi neler sevdiğini yaz sana alternetif vereyim ve zayıfla. inan sende inanamayacaksın sonuca

pek yemek seçmem ama diyete başlayınca sevmediğim şeyleri canım çekiyor ne yapmalıyım

arkadaşlar ben dünden bu yana 300 gr vermişim hergün bukadar versem haftada 2 kilo eder buda beni memnun eden sonucun çok çok üzerinde zaten umarım böle devam ederim benim hedefim 65 kiloya haziran sonuna kadar ulaşmak nerdese 4 ayım var vermem gereken kilo tam 12 veririm değilmi hergün böle kilo verirsem

plates niye yapmıyorsunuz oda iyi sıkılaştırıyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet canım ben uzun süre yaptım gayet iyi. fakat şu gerçek var. pilates çok kalori yaktıran bişey değil. ve onu yaparken yağ yakmıyosun sadece belli kas guruplarını çalıştırıyosun. ama bizim kilo vermeye daha doğrusu yağ vermeye ihtiyacımız var. yağlardan kurtulmadan ne kadar sıkı olursak olalım 38 beden giymek hayal olur bize. üstelik pilates gayet yorucu. oysaki kardiyo yani koşma yürüme vs.. öyle değil. kalori daha fazla yakıyosun pilatese göre. hem tüm kasların çalışıyo ve en güzelide 20. dakikadan sonra yağ yakıyosun. yağ azalınca vücutta ancak o zaman gerçek olarak başarı olur. örneğin ben haftada 2 gün 1 saat göğüs ve kol çalışıyorum dumbelle. ama bu sadece oradaki kasları çalıştırıyor benim yağ yakmamı sağlamıyor. oysaki 1 saat koşunca yağ yakabiliyorum. aradaki farkı anladınmı canım. üstelik pilates karın ağırlıklı bir egzersiz. karın yağların erimeden karın kaslarını çalıştırırsan daha kalın gözükürsün çünkü kaslar yağı iter alttan. oysaki 1 saat kardiyo çalışsan ve bu sürede karın kaslarını sıksan hem yağın azalır hemde 1 saat boyunca karın kasların çalışır

bende o kadar kilo vermek istiyorum. ümüt edelim ve sabırlı olalım veririz
pes etmek yok vere bildiğimiz kadar artık olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…