70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar zaten önemli olan haftada 1 yada 2 kilo vermek kalıcı olmalı verilende ve diyet yapmak değil yaşam biçimi haline getirmek az yemeği çünkü ben 15 kilo vertmişdim daha önceden ama 10 kilosunu geri almış oldum 2 sene içinde tekrar şimdi artık 12 kilo verip bida kilo almamak istiyorum

siz baya uzman olmuşsunuz bu konuda biginiz için teşekürler bilmiyordum öğrenmiş oldum sayenizdeopuyorumnanaktan

ben 3 haftada 3 kilo verdim

ama şu var. tartım digital değil. yani yağı kası ayırmıyo. ben kardiyo çalıştığımdan dolayı yağ yakıyorum. üstelik kas geliştirmek içinde dumbelle çalışıyorum. kas oranımı arttırmaya uğraşıyorum. zaten koşarken bacak kaslarımda gelişiyo. dolayısıyla kas yağdan daha çok ağır geliyo tartıda. zaten isteğim yağları atmak ve kas yapmak. kilo yani ağırlık önemli değil bende. kaslı olayım varsın tartım ağır göstersin. kıyafetlerimden anlıyorum 3 hafta öncesinden farkı. kaslı insan ağırdır. yağlı kası az insansa daha hafif çeker.

ya bir şey sorucam zayıflama hapı ve bantları hakında bilgisi yada kullanan varmıfisfisfis

koşu bandım yok yürümek belki olabilir

elbette. bak mesela sana uyguladığım beslenmeyi yazayım. sabah 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmek, domates ve az şekerli çay. ardından 1 saatte 5.5 km. hızlı yürüyüş. ardından 1 elma ve 2 badem( meyve tek başına yendiğinde kana karışıp yağa dönüşür bu yüzden 1 cevizle yada bademle ye). öğlen 150 gram tavuk eti olabilir 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı olabir, 2 tane tavuk burger olabilir. bunu tavada yağsız bişir ve 1 dilim ekmekle ye. arada 1 meyve istesen. akşam 1 tabak sebze yada baklagil yanında yoğut ve 1 dilim ekmek. gece 1 meyve yine cevizle beraber. su içmem diyw korkma zaten 1 saat yürürsen eğer su içme isteğin artar. ayrıca ben akşam yemeğinden sonra 1 nescafe fincanı sütle hazırlanmış az şekerli türk kahvesi içiyorum bu benim tatlı isteğimi yok ediyo. ben şekeri azda olsa kullanırım. kek tatlı isteyip beslenmemi bozacağıma az şeker kullanır uzun vadede bu isteğimi yok ederim. akşam kahvesi tatlıdan uzaklaştırdı beni. tavsiye ederim hergün aynı şey yenmez. canın dürüm çeker diyet dürüm yaparsın. börek çeker yarım yufkadan yağsız gözleme yaparsın. böylece diyetin bozulmaz

pek yemek seçmem ama diyete başlayınca sevmediğim şeyleri canım çekiyor ne yapmalıyım

bak canım diyet kuraldır. asla dışarıya çıkamazsın. önce diyet psikolojisinden kurtul. canının çektiği şeyleri en masum halde yap ye. canın patatesmi çekti. patatesi bütün fırında yağsız pişir baharatla ye. börekmi çekti yarım yufkadan içine ıspanak koy yada lor yağsız pişir ye. kızartmamı çekti. patlıcanı biberi fırınla. üzerine yağsız domates ve sarımsaklı sos yap üzerine 1 kaşık zeytinyağı dök ye. tatlımı çekti bitter ye. yada yoğurda bal koy. neyve koy karıştır ye. dürümmü çekti köfteyi yağsız pişir. 2 kaşık kepekununu suyla yada sütle krep hamuru yap. koy köfte ve domatesi arasına ye. kısırmı çekti. kısırı yap. yağ koyma. koy domatesini marulunu soğanını al sana ana öğün. yaratıcı ol yani

süper gelçekten bu konu da bilgi sahibi olduğunuz çok belli tavsiyelerinize uyacağım elimden geldiği kadar sizin kaç kilo hedefinizzemuszemus

ya gerçekten güsel bilgiler veriyosun çok sağol hugocuk bunlar çok işimize yarayacak kararlıyım azimliyim kalıcı şekilde vericem 12 kilomu

teşekkürler çok doğru söylüyorsunuz önerileriniz çok güzel ve mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…