evet canım ben uzun süre yaptım gayet iyi. fakat şu gerçek var. pilates çok kalori yaktıran bişey değil. ve onu yaparken yağ yakmıyosun sadece belli kas guruplarını çalıştırıyosun. ama bizim kilo vermeye daha doğrusu yağ vermeye ihtiyacımız var. yağlardan kurtulmadan ne kadar sıkı olursak olalım 38 beden giymek hayal olur bize. üstelik pilates gayet yorucu. oysaki kardiyo yani koşma yürüme vs.. öyle değil. kalori daha fazla yakıyosun pilatese göre. hem tüm kasların çalışıyo ve en güzelide 20. dakikadan sonra yağ yakıyosun. yağ azalınca vücutta ancak o zaman gerçek olarak başarı olur. örneğin ben haftada 2 gün 1 saat göğüs ve kol çalışıyorum dumbelle. ama bu sadece oradaki kasları çalıştırıyor benim yağ yakmamı sağlamıyor. oysaki 1 saat koşunca yağ yakabiliyorum. aradaki farkı anladınmı canım. üstelik pilates karın ağırlıklı bir egzersiz. karın yağların erimeden karın kaslarını çalıştırırsan daha kalın gözükürsün çünkü kaslar yağı iter alttan. oysaki 1 saat kardiyo çalışsan ve bu sürede karın kaslarını sıksan hem yağın azalır hemde 1 saat boyunca karın kasların çalışır
ben 3 haftada 3 kilo verdim
ben 3 haftada 3 kilo verdim
çok iyi bende okar versem yeter fazlazı zarar zatenhihoyyyt
siz baya uzman olmuşsunuz bu konuda biginiz için teşekürler bilmiyordum öğrenmiş oldum sayenizdeopuyorumnanaktan
tempolu yürü. günde 1 saat. bişeyciğin kalmazçok iyi bende okar versem yeter fazlazı zarar zatenhihoyyyt
bunları öğrenene kadar ne kadar üzüldüm bilemezsin canım. eğer bunları daha önceden bilseydim şuanda çoktan fit olmuştum
bilgilerinize ve yönlendirmenize ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirimbilmiyorumkismile
koşu bandım yok yürümek belki olabilir
pek yemek seçmem ama diyete başlayınca sevmediğim şeyleri canım çekiyor ne yapmalıyım
süper gelçekten bu konu da bilgi sahibi olduğunuz çok belli tavsiyelerinize uyacağım elimden geldiği kadar sizin kaç kilo hedefinizzemuszemuselbette. bak mesela sana uyguladığım beslenmeyi yazayım. sabah 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmek, domates ve az şekerli çay. ardından 1 saatte 5.5 km. hızlı yürüyüş. ardından 1 elma ve 2 badem( meyve tek başına yendiğinde kana karışıp yağa dönüşür bu yüzden 1 cevizle yada bademle ye). öğlen 150 gram tavuk eti olabilir 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı olabir, 2 tane tavuk burger olabilir. bunu tavada yağsız bişir ve 1 dilim ekmekle ye. arada 1 meyve istesen. akşam 1 tabak sebze yada baklagil yanında yoğut ve 1 dilim ekmek. gece 1 meyve yine cevizle beraber. su içmem diyw korkma zaten 1 saat yürürsen eğer su içme isteğin artar. ayrıca ben akşam yemeğinden sonra 1 nescafe fincanı sütle hazırlanmış az şekerli türk kahvesi içiyorum bu benim tatlı isteğimi yok ediyo. ben şekeri azda olsa kullanırım. kek tatlı isteyip beslenmemi bozacağıma az şeker kullanır uzun vadede bu isteğimi yok ederim. akşam kahvesi tatlıdan uzaklaştırdı beni. tavsiye ederim hergün aynı şey yenmez. canın dürüm çeker diyet dürüm yaparsın. börek çeker yarım yufkadan yağsız gözleme yaparsın. böylece diyetin bozulmaz
bak canım diyet kuraldır. asla dışarıya çıkamazsın. önce diyet psikolojisinden kurtul. canının çektiği şeyleri en masum halde yap ye. canın patatesmi çekti. patatesi bütün fırında yağsız pişir baharatla ye. börekmi çekti yarım yufkadan içine ıspanak koy yada lor yağsız pişir ye. kızartmamı çekti. patlıcanı biberi fırınla. üzerine yağsız domates ve sarımsaklı sos yap üzerine 1 kaşık zeytinyağı dök ye. tatlımı çekti bitter ye. yada yoğurda bal koy. neyve koy karıştır ye. dürümmü çekti köfteyi yağsız pişir. 2 kaşık kepekununu suyla yada sütle krep hamuru yap. koy köfte ve domatesi arasına ye. kısırmı çekti. kısırı yap. yağ koyma. koy domatesini marulunu soğanını al sana ana öğün. yaratıcı ol yani[/QUOTbunları ana öğünde yersin. yani diyet kısır ve ayran yersin bir öğün. dürüm yersin 1 öğün. zaten 2 dilim kepek ekmeği ve köfte veriyoya diyet . sen o iki dilim hakkını kreple değiştiriyosun. köftede içindeopuyorumnanaktan
süper gelçekten bu konu da bilgi sahibi olduğunuz çok belli tavsiyelerinize uyacağım elimden geldiği kadar sizin kaç kilo hedefinizzemuszemus
bak canım diyet kuraldır. asla dışarıya çıkamazsın. önce diyet psikolojisinden kurtul. canının çektiği şeyleri en masum halde yap ye. canın patatesmi çekti. patatesi bütün fırında yağsız pişir baharatla ye. börekmi çekti yarım yufkadan içine ıspanak koy yada lor yağsız pişir ye. kızartmamı çekti. patlıcanı biberi fırınla. üzerine yağsız domates ve sarımsaklı sos yap üzerine 1 kaşık zeytinyağı dök ye. tatlımı çekti bitter ye. yada yoğurda bal koy. neyve koy karıştır ye. dürümmü çekti köfteyi yağsız pişir. 2 kaşık kepekununu suyla yada sütle krep hamuru yap. koy köfte ve domatesi arasına ye. kısırmı çekti. kısırı yap. yağ koyma. koy domatesini marulunu soğanını al sana ana öğün. yaratıcı ol yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?