keşke ben de yoğurt yiyebilsem ama hiç yiyemiyorumbi tek activia o da meyveli olduğu için
keşke 65e inebilsemyeşilçay yaptım şimdi içine yarım da çubuk tarçın attım bakalım güzel olursa hergün içcem denizliye gidene kadar kaç kilo versem kar
aynen biraz kilo alması lazım yüzü elleri falan iskelet gibi duruyoyoutube yorumlarında bi adam ben bunu yaparken bi tarafını kırarım yazmış mantığa bak yaa erkeklerin kafası bi tek oraya mı çalışıyo
diyetisyen hazır olan hersey yasak dedi bana yoğurdumu bile kendim yapıyorm
tatlim spor yapıyormusun sen
yapıyodum bi ara her gün 40 dk koşu bandında yürüyodum da belimde sinir sıkışması var rahat durmadı, katlanamadı spor yapmama nankör belbacağıma vurdu sonra ağrısı anca anca geçiyo bayramdan sonra tekrar başlıcam inşallah
dikkatli ol doktor kontrolunde yap bence
doktor bol bol yürüyüş yap diyo anlamadım ki napcağımı :44: ben devam ediyim en iyisi yürüyüşe oturdukça kilo verilmiyo
diyet listesi nerde ramaza göremi ayarliyosunuz 77 kilom.(((((((((((((
diyet listesi nerde ramaza göremi ayarliyosunuz 77 kilom.(((((((((((((
doktor bol bol yürüyüş yap diyo anlamadım ki napcağımı :44: ben devam ediyim en iyisi yürüyüşe oturdukça kilo verilmiyo
ya ne zaman gelsem aşağıda birsürü ziyaretçi oluyo onlar bizim kızlar ya eminimkısçeler napıyooğğnuz aşşaada çıkıverin yukarlaaa şivemi konuşturtturtmayın bana
valla canım geçmişe git bi sen 1 yıl sonra görüşürüz yinehosbulduk cnm napıyon cok ozledım kız senı yerlestım cnm evım guzelde komsu burdada yok sansımdanmıdır nedır
sen napıyon malum gecmıse bakamdım hıç suzımde buralarda gordum yazılarını ay cok ozledım sızı
kız geçen gece gene aynısını yaptım dalcaktım az daha artık tedbirliyim önce bakıyom ama dalgın olursam o heycanla dalabilirim yinehosgeldiin
yavruumm5 dakikaya takildim :26: sonrada baktim burdanda yazmissin buraya yazinca orayi unuttum
ay burda kimse yok ne yapayim harflerimi sayayim kiz
sende beni taip ediyon bakiyomdaadalsana yine bi konuya ben geldiiim diye
ah ah inan biiş bulsam 1 dakka çekilcek yer deil yani anca doğum yaparsam öle ayrılırım artık ordan tek kişi çalışınca geçinmek zor:26:Ellerine sağlık canımcım, listemiz de azalmış iyice:2::2:Kilo veren tüm kızçeler tebriklerrr.
Aramıza hoşgeldin canım
Ay canım canım zor böyle de, Allah herkese gönlüne göre bir işte çalışmayı nasip etsin, ama Türkiye şartlarında özel sektörde maalesef biraz zor be gülüm
Hoşgeldin, tabiiki katılabilirsin.
Aminnn canım.
Sağolasın canım, en kısa zamanda bekliyoruz.
Hoşgeldin canım
slm kızlar nasılsınız?
çok güzel kilolar verilmiş ben uğramayalı
bende homini gırtlak yedim
bir haftada 2 kilo aldım
çok sinirliyim
salcam gitçek sonra 100 kilo dolancam ortalarda dobik dobik:26:
sende fadime abla gibi azimlisin canımama benmesai saatleri içinde burdayım topği kimsesiz bırakmadım..üzgün smile
smile larım yine çıkmıyor
tebrikler canım sen bu azimle inersin haftaya
şimdiki kilon zaten yanıltır canım
lohusalığın çıkana kadar artı kiloların olacaktır
daha çooooooookkkk erken sen bebişini emzir
sağol canım benim
tebrikler canım bu ramazan iyi oldu çok şükür her yönüyle
ibs un olabilir canım dahiliyeye gittinmi hiç
100 gr a üzülme kızzzz..
67.8 iyidir öteki ödemdi şişlikti gazdı vs..
tebrikler canım
ellerine sağlık canım kilo verenleri tebrik ederim..
bu arada kendimide tebrik ederim 1. olmuşum
katılımın azlığından faydalanmışım ama olsun 1. olmak iyidir
bütün iyi dileklerin için sağol canım..
seni çok özledik öpüyorum suzim
hoş geldin gurbet
buralar pek bi sessiz oldu
dikkat edersen gider canım
saldım çayıra dersen o olmadı işte
bırakmıcaz
arada pes etsekte sinirlermiz bozulsada pesetmek yok
biraz dinlenip hedefe odaklanacaz
hoş geldin tuğbacım yeniden
ya ne zaman gelsem aşağıda birsürü ziyaretçi oluyo onlar bizim kızlar ya eminimkısçeler napıyooğğnuz aşşaada çıkıverin yukarlaaa şivemi konuşturtturtmayın bana
ay deminden beri yazmaya calisiyorum laptop deli etti beniiiii
gidici galiba :18:
ballııııııııııııııııııııııııııııııııııı
gel sarılak bacım
öpüşek
olmazzzzben evliyim ama neyse saa vereyim bi yanak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?