70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.

bende 77 kiloyum yardıncı olun egzersiz olarak ne yapıyorsunuz yazarmısınız
Hoşgeldin,
Leslie var onun 5,21- 35-48-60 dakikalık yürüyüş egzersizleri var, jillian var, 27 dakika onları yapıyoruz canım.

Günaydın kızlarrr,
Herkese iyi bayramlar
Yarın ve önümüzdeki 12 gün gelemeyebilirim, yıllık izne çıkacağım, hepiciniz kendinize iyi bakın emi, Bayramda tatlıları kaçırmayın, bunun bir de dönüşü var.
Allaha emanet olun.

anacim ben yatiyom ebelerim geldi iyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik
öptüm

alıntı yapamıcaktım ama ideal erkek fotosunu görünce ....gülmekten katılan smile...
offffyine smileler yok ya bi gidiyi bi geliyi...

akşam hareketlenmiş buralar iyi hadi bakim ramazan rehaveti yavaş yavaş üstümüzden kalkıyo

günaydın kızlarrr..
uykusuzum küçük oğlum dünden beri çıkarıyo bugün hayır gitme anne diye ağladı
ama maalesef o babaanneye ben işe
ben ağlamıyayım diye zor tuttum
mama alıcam oğlum diyorum hayır anne diyor

bu arada lise sonuçlarıda açıklandı
kızım iyi bi liseye yerleşti şükür

yarında memlekete gidecem samsuna anamların yanına
bütün kardeşler cümbür cemaat olcaz
2 hafta yokum
hepinize iyi bayramlar iyi ttiller

Gunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm

Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:

Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basinda ne bulsa yiyo

Iyi tatiller, eglenceli olur oh
Kizini tebrik ederm Allah bahtini açik etsin 4 senecik sonra güzel bi üniversiye de gider insalllllahhh

Çalisan anne olmakta zor, annesi çalisan çocuk olmakta zor haklisin oglun da hakli napcaksin iste

hosgeldiin

yavruumm 5 dakikaya takildim :26: sonrada baktim burdanda yazmissin buraya yazinca orayi unuttum
ay burda kimse yok ne yapayim harflerimi sayayim kiz
sende beni taip ediyon bakiyomdaa dalsana yine bi konuya ben geldiiim diye

herkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı
hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral
sen nıye gıremıyon kız

Canım üzülme sonuçta biz onlar için çalışıyoruz. Kızına da çok sevindim, darısı benim kızın başına arrtık, ben de yokum 2 hafta.
İyi tatiller

döv onları döv üzmesinler beni

aynıyım tabi bak o bi gelsin denizliye, başıma bela olmaya kalksın o zaman görcez işkenceleri

bu ne gııı sende sende, aklım sendeee

ben yüzme bilmiyom 5 yaşındayken boğuluyodum az daha sonra denizden korkmaya başladım yüzme öğrenemedim

deme öyle deme ölürsen gebertirim dicektim ballı ablam benden önce davranmış

ceeee Eki Görüntüle 773116

not: kocakari gibi bunuda tiklaman lazim herhalde hareket etmesi icin

ohaaaa bunlar çok yakışıklı amaaaaa

anlamıyo ki ablacım bana sürekli çocukmuşum gibi davranıyo, yapı olarak çok sinirliyim ben de katlanamıyorum
çok şükür almıyorum ama hala kendimi şişman hissediyorum psikolojim bozuldu galiba

oy kuzumm kıyamam ya :26: küçük çocuklar için çok zor oluyo anneden ayrı kalmak
hayırlı olsun ablacım Allah üniversiteye girdiği günü de göstersin inşallah

ne düğünü kız kim evleniyo

hee iyi o zaman hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsın niye ertelendi düğün kötü bişey yok dimi :26:

Sagol canim benim

Iyi mi kötü mü bilmiyorum nisanlimin atanmasini bekliyoruz büyük ihtimalle yurt disina gönderilcek nasil gitcez napcaz hiç bilmiyorum

herkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı

hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral

sen nıye gıremıyon kız

çok memnun değilim canımkendime vaktimkalmıyor ama napıyımkociş askere gidecek ya :98:

sen neler yaptın nası geçti tatil falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…