70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hello kizlar bi bakayim dedim nörüyonuz ufak ufak geliyom geri

canlarım nasılsınız sonunda geldım evıme kımsecıkler gozukmuyo nerelerdesınız sımdı ıftarlık hazırlıcam aksam gorusuruz ınş

gene kimse yok
ben öksüz
ben yetim

gelemiyom canim bende nezamandir

slm kızlar nasılsınız?
çok güzel kilolar verilmiş ben uğramayalı
bende homini gırtlak yedim
bir haftada 2 kilo aldım
çok sinirliyim
salcam gitçek sonra 100 kilo dolancam ortalarda dobik dobik:26:
hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimi
herkeze tünaydııınnn,,,nihayet netimiz oldu artık,,burdayım sonunda,,

herkezin şimdiden şeker bayramı mübarek olsun

bol bol şeker çikolata baklava yeriz artık napcaz bilmemmmafiyet olsun şimdiden
tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi bana
gelem dövimmi
bende özledim sizleri canim ya
ayni aynur iyi bari iskenceye gecmemissin
önceden daha güzeldin simdi kuru
adım havva 20 yasındaym 159 cm kilom 77.30
hosgeldin

sen boş ver 60 ı 65 iyidir

ben beğenmiyorum onu hiç yaa nası yaşıyor öyle kemikten ibaret
yediklerini gördüm zerram tv gösterdiler yani yemediklerini

bu aralar hiç sevmediğim sanatçıları dinlemeye başladım ya noldum ben böyle zevkim mi değişti

adını yazmışım daha da yazabilirim, doldurabilirim YAP-ROCK YAP-ROCK
bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]
ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:

doktor bol bol yürüyüş yap diyo anlamadım ki napcağımı :44: ben devam ediyim en iyisi yürüyüşe oturdukça kilo verilmiyo
yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana
yinede haberler senden handecim
olmazzzz ben evliyim ama neyse saa vereyim bi yanak
ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin bana

oyy yerim o boynzlariniii
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim

oyy yerim o boynzlariniii
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim

ya ya öyle derler dimi aldatinca kiz sen ne ariyon bu saatde icine mi dogdu benim burda oldugum
ay ballim hic sorma bugün dilek yazdi sonrada nesli yazdi simdide sana denk geldim korkuyom kiz ölcem mi yoksa
ay allah korusun oglum daha kücük
anlat bakim ne var ne yok

hakk et noldu senin aldigin makina gecen bende alimmi almim mi dedim 400 euroydun almadim cünkü cok koyu olursa almiyor cok sari olursa almiyor diye birseyler yaziyordun güvenemedim sen naptin :26:

anacim ben yatiyom ebelerim geldi iyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik
öptüm

Son düzenleme:
töbe de kiizzzz Bi öl gebertirim seni
Ay allah korusun anamm görmedim ben dilegi nereye geldi kiz
Ay benim laptop bugün beni deli etti suzim takildi durdu yazamadimki

balli face de oldugu gibi dürtme olsa dürtecekdim seni takip ettim ama simdi oraya balli gel desem olmaz en iyisi beklim seni

hakk et noldu senin aldigin makina gecen bende alimmi almim mi dedim 400 euroydun almadim cünkü cok koyu olursa almiyor cok sari olursa almiyor diye birseyler yaziyordun güvenemedim sen naptin :26:
oyy canim kusura bakma bende ne zamandir yazicam oraya yazmadim
kendim sorarken iyiydi simdi benimde yazmam lazim
o nu yazdim canimm bakarsin

face de canim cepden yazisdik okudum canim sen devam et takip ediyom seni
ceeee Eki Görüntüle 773116

not: kocakari gibi bunuda tiklaman lazim herhalde hareket etmesi icin

Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.

bende 77 kiloyum yardıncı olun egzersiz olarak ne yapıyorsunuz yazarmısınız
Hoşgeldin,
Leslie var onun 5,21- 35-48-60 dakikalık yürüyüş egzersizleri var, jillian var, 27 dakika onları yapıyoruz canım.

Günaydın kızlarrr,
Herkese iyi bayramlar
Yarın ve önümüzdeki 12 gün gelemeyebilirim, yıllık izne çıkacağım, hepiciniz kendinize iyi bakın emi, Bayramda tatlıları kaçırmayın, bunun bir de dönüşü var.
Allaha emanet olun.

anacim ben yatiyom ebelerim geldi iyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik
öptüm

alıntı yapamıcaktım ama ideal erkek fotosunu görünce ....gülmekten katılan smile...
offffyine smileler yok ya bi gidiyi bi geliyi...

akşam hareketlenmiş buralar iyi hadi bakim ramazan rehaveti yavaş yavaş üstümüzden kalkıyo

günaydın kızlarrr..
uykusuzum küçük oğlum dünden beri çıkarıyo bugün hayır gitme anne diye ağladı
ama maalesef o babaanneye ben işe
ben ağlamıyayım diye zor tuttum
mama alıcam oğlum diyorum hayır anne diyor

bu arada lise sonuçlarıda açıklandı
kızım iyi bi liseye yerleşti şükür

yarında memlekete gidecem samsuna anamların yanına
bütün kardeşler cümbür cemaat olcaz
2 hafta yokum
hepinize iyi bayramlar iyi ttiller

Gunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm

Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:

Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basinda ne bulsa yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…